کوکوی اسفناج پنیری عالی
اسفناج یکی ازاون سبزیهایی هستش که همه جوره ش خوشمزست چه ابپزش چه سرخ کرده چه خام.و...من که عاشقشم.😋😋😋
بریم سراغ کوکو اسفناج به سبک مدرن🙄
من ازاسفناجی که داخل فریزرداشتم وشسته وخردبوداستفاده کردم یک کاسه آبگوشت خوری نزدیک ۳لیوان فرانسوی👉
اسفناجهارو بریزید داخل ظرف بزرگتر روش تخم مرغ درشت ۳یا ۴عدددرشت بزنید کمی مخلوط کنید اگه موادتون شله عالیه اگرسفت بودیک تخم مرغ دیگه اضافه کنید حالاادویه جات من نمک زردچوبه ،تخم گشنیز،پودرسیر وپودرپیاز ،وفلفل سیاه میزنم دراضافه کردن نمک خیلی محتاط باشید 👉خیلی کم بریزین🙃حالا نصف لیوان پنیرپیتزا رواضافه کنین یک قاشق مرباخوری نعناخشک وکمی اویشن زده مخلوط که شد داخل روغن داغ بریزید وصاف کنید بزارید یکطرف که رنگگرفت طرف دیگه روهم برگردونید من همه موادروچشمی میزنم (حتمن توریختن نمک احتیاط کنید ک سریع شورمیشه )من اول درطرف رومیزارم موقعی که برمیگردونم کوکو رو دیگه درشونمیزارم 😋😋عالی وخوشمزه
نکته:اگرپودرپیازوپودرسیرندارین لازم نیست بزنید همون ادویه جات وسبزی جات خوش عطرکافیه
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_تیتاپ
تخم مرغ ۴ عدد
وانیل ۱ ق چ
شکر ۱ لیوان
روغن مایع نصف لیوان
شیر نصف لیوان
آرد سفید قنادی ۱و ۱/۲ لیوان
بکینگ پودر ۱ ق چ
مواد میانی 👇👇
شکر دانه ریز نصف لیوان
پودر کاکائو ۱ ق غ
پودر دارچین ۱ ق چ
تخم مرغ ها رو همراه وانیل و شکر بزنید تا حجیم و کشدار بشه سپس به ترتیب روغن و شیر رو اضافه کنید و ۳۰ ثانیه بزنید بکینگ پودر و آرد رو با هم مخلوط و ۳ بار الک کنید و در دو مرحله به مواد اضافه کنید و فولد کنید ...
کف قالب ۲۰×۳۰ رو چرب و کاغذ روغنی بندازید و نصف مایه رو بریزید و کامل تکون بدید هدایت بشه همه قسمت ها چند بار به سطح کار بکوبید توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ به مدت ۲۰ دقیقه....
وقتی کیک پخت مواد میانی رو با هم مخلوط و روی سطح کیک کاور کنید دوباره ۵ دقیقه بزارید تو فر فقط گریل روشن باشه ....
چند قاشق از مایه کیک بردارید بهش ۲ ق چ پودر کاکائو بزنید و یکدست کنید و بریزید تو قیف
نصف دیگه مایه رو بریزید روی مخلوط شکر
با مایه شکلاتی روی کیک طرح بندازید و دوباره بزارید تو فر ۲۰ دقیقه دیگه بمونه اگه فرتون برقی بود دما بالا و پایین همزمان باشه
اگه گازی فقط پایین
بعد از خنک شدن برگردونید و کاغذ رو جدا کنید و به اندازه های دلخواه برش بزنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
خورشت هویج🥕🥕
مرغمو او کمی با اب پختم تا کل هورموناش بیاد بیرون وقشنگ شستم
بعد یکم تو زعفران گذاشتم و پیاز نمک
۱ ساعتی موند بعد ازیکساعت داخل روغن قشنگ طلایش کردم بعد مرغارو بیرون اوردم و پیازو تو روغن ریختم کمی زرد چوبه قشنگ که سبک شد رب زدم و سرخ کردم قشنگ تا رنگ پس بده بعد مرغارو اضافه کردم دوتکه فلفل دلمه و هویجو بیضی خورد کردم تو یه تابه قشنگ تفت دادم بعد به خورشت اضافه کردم یکم ابلیمو اب ریختم و اندازه یه نخود دارچین گذاشتم با شعله کم جا بیوفته یه لیمو عمانی نصف کردم هسته هاشو دراوردم و با یکم الو اخرای پخت اضافه کردم و گذاشتم با شعله خیلی کم جابیوفته اینم از خورشت هویج ما امیدوارم که درست کنیدو لذت ببرید 😘😘😘التماس دعا یاحق🙏🙏🙏
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
مرغ چیلی
مواد لازم برای مرغ چیلی:
فیله مرغ نیم کیلو
ارد ذرت یه لیوان
ارد گندم یه لیوان
ارد برنج نصف لیوان
ادویه جوش شیرین.. بکین پودر یه قاشق مربارخوری
یه بطری ما العشیر
مواد را مخلوط کرده یه ساعت بمونه و فیله مرغ را با روغن زیاد سرخ میکنیم
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
🍆 کال کباب
کال کباب یه غذای شمالیه، که خیلی ها عاشقشن!
مواد لازم برای دو تا سه نفر:
بادمجان 8 عدد
سیر 10 حبه متوسط(تندی سیر باید مشخص باشه دلی اگه دوست ندارین کمش کنین)
سبزی معطر نعنا، گشنیز و سبزیهای معطر شمالی چچاق، خالواش
اگه نداشتین از سبزیهای معطر دیگه استفاده کنین، ولی چچاق
فوق العادش می کنه
گردو آسیاب شده دوسوم بادمجان کوبیده شده یه کم بیشتر
آب انار ترش 5 تا 6 ق غ سرپر
رب انار+ آلوچه(رب گوجه سبز یا مثل اون) سه ق غ سرپر
ادویه شامل نمک، کمی فلفل سیاه، پودر گلپر
🍆طرز تهیه:
بادمجونارو کباب می کنیم، من اینکارو رو اجاق گاز انجام دادم، ولی اگه کسی شرایطشو داره رو آتیش درست کنه یا رو شعله مستقیم عالی می شه(حتما باید کباب شن، خوشمزه گیش به همینه)
با صبر و حوصله کبابشون کنین تا همه جاش بپزه
بعدپوست بادمجونارو می گیرینو تخماشو دور میریزین(نباید تخم داشته باشه) بادجونای پاک شدهرو با گوشت کوب یا بیفتک کوب می کوبیم(بادمجونا نباید بیش از اندازه له شن، باید به صورت رشته های بادمجون قابل مشاهده باشن، خود شمالیا این کارو با سنگو نمکیار انجام می دن؛ اگه با غذا ساز میکس کنین، له میشن)
بعد گردوی آسیاب شده رو بهش اضافه می کنیم بعد سیرو سبزی رب انارو آب انار و در آخر ادویه.
همه رو باهم خوب مخلوط می کنیم و می چشیم بسته به ذائقه خودتون می تونین دوباره بعضی از مواد رو دوباره بهش اضافه کنین
کال کباب آماده ست، در ظرف مورد نظر می کشینش روش آب انار میدین تا رطوبتشو حفظ کنه و از نعنا خشک یا سبزی معطر دیگه به همراه گلپر روش می پاشیمو تزئینش می کنیم.
🍆راز متفاوت شدن کال کباب:
کباب کردن بادمجون، آب انار، سبزی چوچاق
کال کباب رو می تونین به محض آماده شدن میل کنین (من اینطوری می پسندم)
خیلی ها هم سرد سرو می کنن، ولی به نظر من سفت میشه
حتما درست کنین، به زحمتش می ارزه🌹
نوش جون❤️
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
موس بلوبری
شیر یک پیمانه
پنیر ماسکار پونه یک بسته ۲۰۰ گرمی
خامه قنادی ( نیازی به فرم دادن نداره به صورت همون یخ زده میتونید استفاده کنید ) ۳۵۰ گرم
بلوبری ۵۰ گرم ( میتونیدبه جای بلوبری چون میوه گرونی هست از نصف بسته پودر ژله بلوبری استفاده کنید )
پودر ژلاتین ۲ ق غ ( به همراه نصف لیوان اب بنماری کنید)
اسانس وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
شکر ۵۰ گرم ( قابل حذف )
ابتدا شیر و خامه قنادی رو میذاریم توی دمای محیط تا هم دما شن ( خامه قنادی کاملا یخش باز بشه ) بعد خامه وشیر رو روی حرارت قرار میدیم پودر ژله و شکر رو هم از همون ابتدا اضافه میکنیم مدام هم میزنیم وقتی کاملا این سه تا باهم یکدست شدن حرارت رو خاموش میکنیم و اجازه میدیم مخلوطمون کاملا خنک بشه
پنیر رو در کاسه همزن میریزیم و هم میزنیم با دور تند به مدت ۵ دقیقه تا نرم بشه ( اینجا میوه بلوبری روکه توی غذاساز میکس کرده بودم و بهش اضافه کردم) وبا همزن یکمی دیگه هم زدم تا مخلوط شن در اخر مخلوط شیر و خامه و ژله که دیگه کاملا خنک شده بود و اضافه کردم و در اخر ژلاتین بن ماری شده رو اضافه کردم ( باید کاملا از حرارت افتاده باشه ) با همزن دور کند هم میزنیم تا یکدست بشه
مقداری از مایه دسر رو داخل لیوان ها ریختم گذاشتم فریزر حدود بیست دقیقه بعد از فریزر خارج کردم
مابقی مایه دسر رو بهش دانه چیا ( یک ق غ ) ( میتونید از تخم شربتی هم استفاده کنید ) به همراه دو قطره رنگ خوراکی اضافه کردم و روی لایه قبلی ریختم نیم ساعت دیگه داخل فریزر گذاشتم سپس از فریزر به یخچال منتقل میکنید ( تو این نیم ساعت اماده میشه میتونید سرو کنید )
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر