#پوآچا
مواد لازم #نان_جیبدار :
شیر ولرم یک لیوان دسته دار فرانسوی آب ولرم نصف لیوان یه ق غ خ شکر یه ق غ خ پودر خمیر مایه یک چهارم لیوان روغن مایه یه ق چ خ نمک تقریبا ۵ لیوان آرد الک شده پنجاه گرم کره ی آب شده یا کمی روغن برای بین خمیر مواد برای رومال یه زرده ی تخم مرغ نصف ق غ خ خامه همه ی مواد باهم غیر از ارد باهم مخلوط میکنیم آرد کم کم به مواد الک میکنیم و اول با همزن دستی بعد هم با کمک دست موادو باهم مخلوط میکنیم تا خمیر نرمی بدست بیاد خمیر توی ظرف چرب شده میزلریم روش میپوشونیم تو جای گرم یک تا یک و نیم ساعت استراحت میدیم بعد پف خمیر با کمی ورز دادن میگیریم و به چونه هایی کمی کوچکتر از نارنگی تقسیم میکنیم تو کلیپ مشخصه بعد خمیر پهن میکنیم روش کره ی آب شده یا روغن مایع فرچه میکنی خمیر تا زده دوباره روش کره میزنیم و دوباره مثل کلیپ تا میکنیم یک ربع استراحت میدیم بعد روش با زرده ی تخم مرغ و خامه رومال میکنیم روش کنجد میپاچیم بعد داخل فر گرم شده با ۱۸۰ درجه حدود نیم ساعت میزاریم.موقع سرو هم داخلش هر چیزی دوست داشتین بزارین من مخلوط پنیر خامه ای و سس بین یکی از لایه ها زدم بعد کاهو. ژانبون گوجه و خیار گذاشتم. امیدوارم شماهم درست کنین و خوشتون بیاد😍
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#پاستا
قارچ 350 گرم
فيله مرغ 250 گرم
شيریک و نیم پيمانه
پاستا پنه 250 گرم
خامه 100 گرم
اسفناج 150 گرم
کره 50 گرم
سير 4 حبه
پنير پارمزان 100 گرم
نمک و فلفل به اندزه کافى
اول قارچ ها رو باکمى کره تفت ميديم و از تابه خارج ميکنيم و تو همون تابه با مقدارى کره و سير فيله هاى مزه دار شده رو یک ربع تفت ميديم تا فيله ها پخته بشن و بعد از تابه خارج ميکنیم.
بعد از فيله ها ما بقى سير رو با باقى کره در همون تابه تفت ميديم واسفناج رو ميريزيم و صبر ميکنيم تا اسفناج ها بپزن اسفناج هاکه پختن شير رو اضافه ميكنيم وقتى شير گرم شد خامه که به دماى محيط رسيده رو اضافه ميكنيم وقتى خامه داخل شير حل شد پنير پارمزان رو اضافه کرده و هم ميزنيم تا سس مون يکدست بشه بعد هم مرغ و قارچ رو اضافه ميكنيم و اجازه ميديم تا بجوشه و در آخر پاستامون که در ابجوش و نمک پخته شده رو اضافه ميكنيم و بعد از 10 دقيقه خاموش ميکنيم و تمام🥰
#فیله_مرغ_رولی
این یه غذای فوق العاده خوشمزه و راحته با پروتین بالا و رژیمیه که درست میکنم و گفتم اینجا برای شما هم بزارم که اگه رژیم دارید و دوست دارید یه غذای سالم و پروتینی داشته باشید از دستش ندید😍
فیله مرغ مزه دار شده (حتما چهارساعت فیله رو مزه دار کنید) رو با بیفتک کوب باز کردم و روی فیله ها پنیر فتا و اسفناج نیم پز شده گذاشتم و رول کردم و داخل فر به مدت نیم ساعت پخته شد.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
نان شيرمال
آرد:٤/٥ تا ٥ پيمانه
نمك : يك دوم ق چ
شكر: يك دوم پيمانه
بهبود دهنده :٣ گرم يا يك ق چ
تخم مرغ : به دماى محيط رسيده يك عدد
آب : حدود ٣٠٠ ميلي ليتر (يك پيمانه معادل ٢٤٠ ميلي ليتر )
كره: به دماى محيط رسيده ٣٢ گرم يا معادل ٣ ق غ
مخمر: یک قاشق غذاخوری
هل:به دلخواه نوك ق چ
مواد رو مال: يك عدد تخم مرغ كامل كه به دماى محيط رسيده و يك ق چ خامه و يه كوچولو زعفران و يه كوچولو وانيل يا هل
ابتدا شکر و تخم مرغ و وانیل را با همزم زده تا تخم مرغ از لختگی در بیاد.
آرد بهبود دهنده و هل را الک کرده. مخمر را با یک قاشق شکر و یک پیمانه آب ولرم( مقداری از آب دستور رو بردارین یعنی ۲۴۰ میلی لیتر) به عمل بیارین. و بعد به آرد اضافه کرده و مواد تخم مرغتون رو هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .اگه دیدید احتیاج به آب داره کمی دیگر آب اضافه کنید.حواستون باشه کره هم باید اضافه کنید.پس بیش از حد آب اضافه نکنید که شل بشه و با اضافه شدن کره همشل تر بشه...کره را اضافه کرده و خوب ورز بدید تا خمیر یکدستی بدست بیاد.ده دقیقه خوب ورز بدید .و ده دقیقه استراحت بدید. و بعد چونه گیری کنید و دوباره ده دقیقه استراحت دهید.و بعد خمیر را به اشکال گوناگون در بیاورین و در ورق نسوز بگذارین روی سینی فرتون.و یک نایلون که چرب کردین بزارین روی خمیر ها تا استراحت کند یک ساعت...برای رمالش هم یک عدد تخم مرغ و کمی خامه وانیل و زعفرون استفاده کردم.خوب مخلوط کردم و با قلمو روی خمیر آرام کشیدم.البته بعد از یک ساعت استراحت.بعد در فر از قبل گرم شده به مدت یک ربع تا بیست دقیقه بزارین.عالی میشه.میتونید توی خمیرتون هم کشمش بزنید.نان شیرمال کشمشی درست کنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
پاستا با سس پنیر،میگو اسپایسی،اسفناج و قارچ
.
مواد لازم:
100_200 گرم پاستا
سس پنیر👇
1/2 لیوان پنیر خامه ای
1/4 لیوان شیر
1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
نمک و فلفل طبق ذائقه
10_15 عدد میگو
100 گرم اسفناج
200 گرم قارچ
پودر فلفل قرمز
پودر پاپریکا
پودر سیر
آویشن یا اورگانو
2 قاشق غذاخوری روغن
و هر ادویه دلخواه جهت مرینیت میگو
طرز تهیه:
برای آماده کردن سس پنیر ابتدا در یک کاسه یا مخلوط کن پنیر خامه ای،شیر،پودر سیر،نمک و فلفل گذاشته و کامل با هم مخلوط کنید،و سس آماده را روی پاستا پخته شده بریزید و هم بزنید تا ترکیب شوند میگو ها را با پودر سیر و پاپریکا و فلفل قرمز،ادویه های دلخواه و در صورت تمایل یک کم آب لیمو مرینیت کنید و در ماهیتابه نچسب با روغن خیلی کم سرخ کنید،از تابه در اورده،سپس در همان ماهیتابه قارچ ها را روی حرارت متوسط تفت دهید ،نمک و فلفل،پودر سیر،اویشن یا اورگانو زده،و مرتب هم بزنید تا آب قارچ کشیده شود و کاراملی شوند،از ماهیتابه در آورده و اسفناج ها را اضافه کنید،نمک بزنید مقداری تفت دهید تا اسفناج ها نرم شوند،همه مواد را کنار هم در بشقاب سرو کنید،نوش جان🤗
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
آرامش سهم کسانی است که بی منت میبخشند
بی کینه میخندند ودر نهایت با سخاوت محبتشان را میبخشند...
#تزئین_ماست_خیار
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر