eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.8هزار دنبال‌کننده
3.4هزار عکس
12.7هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c
مشاهده در ایتا
دانلود
بیسکویت پتی بور شکلاتی یا کیک شکلاتی یک بسته پنیر ماسکار پونه یک بسته خامه صبحانه پاکتی یک بسته  پودر قند به مقدار دلخواه پودر کرم کارامل نصف بسته  شیر نصف لیوان  نسکافه ۱ق غ  اول بیسکویتها رو داخل غذا ساز خرد کنید وبه اندازه یک قاشق سر پر ته لیوان مورد نظرتون بریزید. پنیر وخامه وپودر قند رو با همزن بزنید تا حسابی مخلوط بشه.نصف بسته پودر کرم کارامل رو با نصف لیوان شیر بجوشونید و بزاریدخنک بشه وبه مایع پنیری اضافه کنید  ی ق غ نسکافه رو هم با آب باز کنید و اضاف کنید روی بیسکویتها از مواد پنیری بریزید و بزارید یخچال تا ببنده. روی مواد پنیری میتونید نوتلا یا شکلات ابشده  بریزید و در یخچال بزارید و نوش جان کنید. 🌸حتما از پنیر ماسکارپونه توی دسر ها استفاده کنید چون پنیر های دیگه بخاطر نمکی که دارن قطعا طعم اصلی دسر رو تغییر میدن. 🌸با این مقدار مواد همین چهار لیوان دسر رو میتونید داشته باشید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
. . موادی که لازم داریم برای حدود پنج تا شش نفر: پنج تا شش عدد بادمجان متوسط شش تا هفت عدد گردو دو عدد پیاز پنج تا شش حبه سیر کشک به میزان دلخواه (مقدارش سلیقه ای هست) نعناع،زردچوبه،فلفل سیاه کمی خب اول بادمجونا رو سرخ میکنیم و میذاریم روی کاغذروغنی،تا روغن اضافیش گرفته بشه. بعد ازون، بادمجونا رو با گوشتکوب دستی، میکوبیم. پیاز رو ریز خورد میکنیم،و تفت میدیم بعد سیر خورد شده رو اضافه و کمی تفت ک خورد، نعناع و زرچوبه و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم. با شعله کم،حدود دو دقیقه کافیه،چون ممکنه نعناع بسوزه. بعدش بادمجونارو اضافه و هم میزنیم. کمی بعد، گردو و کشکی که بانیم لیوان آب،رقیق کردیم، بهش اضافه میکنیم؛ و سر قابلمه رو میذاریم و اجازه میدیم حدودنیم ساعت تا چهل دقیقه با شعله کم، جا بیوفته.در آخر هم مزه میکنیم اگر نمکش کم بود، کمی هم نمک بهش اضافه میکنیم. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
🍓🍓🍓 🍌🍌🍌   تخم مرغ ۲ عدد شکر ۱/۵ پیمانه شیر یک لیتر (چهار لیوان) آرد ۱/۲ پیمانه آرد نشاسته گندم یا ذرت  ۲ قاشق س گردو خرد شده ۱/۲ پیمانه   وانیل ۱/۲ قاشق چ بیسکویت بتی پور ۳ بسته   خامه ۱۵۰ گرم موز و توت فرنگی بهمقدار لازم طرز تهیه: تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرمی و کش دار شود. آرد ها را درون قابلمه ای مناسب باهم مخلوط کم کم شیر اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. مخلوط تخم مرغ و شکر را نیز به شیر اضافه کنید. این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود.در آخر وانیل و خامه را اضافه کنید. دسر پان اسپانیا را می توان با افزودن پودر کاکائو قهوه ای درست کرد به این شکل که مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف کنیم داخل دو تا قابلمه می ریزیم یکی را ۳ قاشق سوپخوری پودرکاکائو می زنیم و اون یکی سفید می ماند . (من پودر کاکائو اضافه نکردم) ته ظرف یک ردیف بیسکویت پتی بور می چینیم مایه قهوه ای یا سفید را بصورت ولرم می ریزیم بعد گردوی خرد شده و موز حلقه شده رو میچینیم و دوباره بیسکویت می چینیم، گردو میپاشیم و موز میچینیم و روی بیسکویت و گردو، کرم به رنگ دیگر را اضافه می کنیم و ادامه میدیم تا مواد تموم بشه روی آن را تزئین می کنیم. من بصورت تک نفره این دسر و درست کردم و دیواره ظرف را توت فرنگی و موز اسلایس شده چیدم روش هم بیسکوییت پودر شده ریختم. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
😍 مواد لازم فیله ی مرغ ۵۰۰ گرم دلستر ساده(کلاسیک)یک پیمانه پودر سیر به مقدار لازم در صورت دلخواه نمک و فلفل به مقدار لازم روغن سه قاشق غذاخوری پکینگ پودر ۲ قاشق غذا خوری نشاسته ی ذرت ۰/۲۵ پیمانه سفیده ی تخم مرغ ۲ عدد لیمو ترش یک عدد زعفران به مقدار لازم یک عدد پیاز برای مرینت طرز تهیه ابتدا فیله ی مرغ را به صورت نواری برش داده و با نمک و فلفل و پودر سیر و آب لیموی تازه و یک عدد پیاز خورد شده یا آب پیاز و مقداری زعفران مزه دار میکنیم و به مدت دو ساعت داخل یخچال میذاریم تا  مزه دار بشه. سپس سفیده ی تخم مرغ نمک و فلفل و روغن را با هم خوب مخلوط میکنیم و سپس دلستر رو اضافه میکنیم.در صورت دلخواه مقداری زعفران هم به مواد اضافه میکنیم سپس آرد، نشاسته ی ذرت و پکینگ پودر الک شده رو به مواد اضافه میکنیم.غلظت مواد در آخر به اندازه ی غلظت حلیم باید باشه اگه رقیق بود آرد و اگه سفت بود کمی دلستر اضافه میکنیم. فیله های مرغ را به مواد آغشته میکنیم و در روغن داغ و فراوان سرخ میکنیم شعله نه کم باشه نه خیلی زیاد ،در صورت کم بودن مواد رویه از مرغ جدا میشه و داخل روغن متلاشی میشه در صورت خیلی زیاد بودن شعله مرغ مغز پخت نمیشه. من پیاز هم با همین مواد سوخاری کردم 😉 درست کنید و لذت ببرید. ۵ عدد خیار شور رو رنده کرده به همراه مقداری جعفری و گشنیز خرد شده خشک یا تازه و ۳ قاشق سس مایونز و نمک و فلفل با هم مخلوط کرده و داخل یخچال میذاریم. سپس از یخچال بیرون آورده و در کنار جوجه چینی های خوشمزه نوش جان کنید.این سس در کنار سوخاری ها و سرخ کردنی های و....عالی و خوشمزه میشه .درست کنید و نهایت لذت رو ببرید 😋😉😋😍 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
سینه مرغ…..۱عدد سیر….۲حبه کره…..۲۵ گرم نمک….۱قاشق چای خوری فلفل سیاه….نصف قاشق چای خوری ادویه پولبیبر…..نصف قاشق چای خوری پودر گوجه…..۱قاشق چای خوری پودر پیاز……۱قاشق چای خوری زردچوبه…..ا قاشق چای خوری سس فرانسوی،فلفل دلمه ای،پیاز قرمز،فیله گوجه…..به مقدار لازم نان لواش طرز تهیه: ابتدا کره داخل تابه بریزد.بزارید کامل گرم بشه.بعد سبنه مرغ خرد شده را اضافه کنید.کمی تفت بدید تا تغییر رنگ بده.سیر خرد شده را اضافه کنید تا عطر سیر بلند بشه.بعد ادویه ها را اضافه کنید.حدود یک دقیقه ادویه ها را تفت بدید.مواد را از روی حرارت بردارید.روی نان لواش کمی سس دلخواه بزنید.مواد ساندویج روش بزارید.دو طرف نون جمع کنید و رول کنید.بهتون پیشنهاد می کنم حتما امتحان کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕