#آش_ماست
اسفناج ۱ کیلو
سبزی تره و نعناع ۵۰۰ گرم
ماست ۱ کیلو
سیر پوره شده به دلخواه
نمک و فلفل به میزان لازم
رشته آش ۱ کیلو
ابتدا ماست را خوب هم بزنید و تره و نعناع کاملاً میکس شده را به همراه نمک و فلفل و سیر ( در صورت دلخواه ) به ماست رقیق شده اضافه کنید و کنار بگذارید .
قابلمه را روی حرارت گذاشته و وقتی آب به جوش آمد رشتهِ خُرد شده را اضافه کرده و بعد از پختن رشته (حدود ۲۰ دقیقه) اسفناج ساطوری شده را بریزید و ده دقیقه دیگر بجوشانید و شعله را خاموش کنید تا کمی سرد شود .
در آخر رشته ها رو به مواد ماست اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و در یخچال بزارید تا کاملاً خنک شود و میل کنید .
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
ساندویچ_مرغ
.
✅ فیله مرغ را به صورت نواری برش زده و با نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و روغن زیتون مرینت کرده و در یخچال به مدت سه ساعت قرار دهید.
✅ بعد یک پیاز را خلال و تفت داده و پس از سبک شدن فیله ها را اضافه کرده و با حرارت ملایم تفت دهید و درش ظرف را بزارید تا بخارپز و پخته شود .
( در صورت تمایل از فلفل دلمه هم میتونید استفاده کنید )
#سس
ماست : دو قاشق غذا خوری
سیر یه حبه له شده
سس مایونز : ۱ق غ خ
نمک و فلفل کمی
آبلیمو
ارده : ۱ق م خ
.
همه مواد سس را با هم مخلوط کرده تا مزه دار شود و نوش جان کنید .🙋♀️
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
لقمه پیتزایی
📍مواد لازم برای ۳ الی ۴ نفر:
🧅پیاز ۱ عدد
🥩مرغ پخته شده یک تکه سینه
🫑فلفل دلمه ۱ عدد
میتونین به جای فلفل دلمه ای از سبزیجات عطر استفاده کنیم
🍄قارچ ۴ عدد
سیب زمینی پخته شده ۲ عدد متوسط
🧂نمک و ادویه دلخواه (من اینا رو استفاده کردم: زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا، پولبیبر، ادویه شیرازی)
🌮نان لواش ۶ عدد
این مقدار نان ۱۲ الی ۱۵ عدد لقمه بهمون میده
🧀پنیر #پیتزا به میزان دلخواه
🔻موادی که استفاده میکنین به سلیقه خودتونه فقط نباید خیلی آبدار باشه، مثلا میتونین از مرغ، سوسیس یا انواع سبزیجات استفاده کنین.
🔻با این اندازه ها برای من ۱۴ تا لقمه شد.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#قرمه_سبزی
#قورمه_سبزی
واسه اینکه قرمه سبزیتون جا افتاده بشه/روغن سیاه روش جمع بشه
این چند نکته رو خیلی دقت کنید رفقا
نکته اول:
تره ۴۰۰ گرم
جعفری ۴۰۰ گرم
گشنیز ۲۰۰ گرم
شوید ۱۰۰ گرم
اسفناج یا برگ چغندر ۲۰۰ گرم
شنبلیله ۱۰۰ گرم
یعنی:
۴۰درصد تره
۴۰درصد جعفری
۲۰درصد گشنیز
۲۰درصد اسفناج یا برگ چغندر
۱۰درصد شوید
۱۰درصد شنبلیله
نکات مهم دوم اینکه:
سبزی باید ریز خرد بشه که خورشت آبکی نشه
و سوم سبزی رو تو ظرفی سرخ کنید که آب نندازه،رنگش کامل تغییر کنه
واسه درست کردن قرمه سبزی:
من اول گوشت+پیاز که با رنده بزرگ رنده کردم رو تفت میدم ادویه(زردچوبه/فلفل سیاه/پودر لیمو/شنبلیله خشک)بهشون اضافه میکنم که عطر بگیره بعد سبزی که از قبل خوب سرخ کردم رو اضافه میکنم یه کوچولو تفت میدم با گوشت..بعدم لوبیا قرمز که از قبل خیسوندم رو+ ۳لیوان آبجوش اضافه میکنم میزارم بپزه.نیم ساعت قبل از سرو،نمک و لیمو عمانی به خورشتم اضافه میکنم و تموم
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#راز_قورمه_سبزی
👌 به سبزی قورمه مقداری سبزی ترخون هم اضافه کنید
👌 در پایان پخت خورش زعفران پودر شده را فراموش نکنید!!!
👌 و همیشه نیم ساعت قبل از پایان پخت روغن را به خورش اضافه کنید و زیر شعله را زیاد کنید تا آب اضافی از بین برود و خورش جا بیافتد.
👌 همیشه از گوشت خالی استفاده نکنید استخون هم داشته باشه میتونید از آخر استخوان ها را جدا کنید
👌 سعی کنید رب گوجه اصلا نزنید
👌 اگر ظهر میخواین قورمه سبزی داشته باشین شب اماده کنید ظهر گرم کنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#ترکیب_سبزی_قورمه_سبزی
از هر سبزی چقدر بریزیم 🤔
🍀🌱🌿🌱🍀
فرض می کنیم شما می خواهید 2 کیلوگرم سبزی برای قورمه سبزی تهیه کنید.
800 گرم از این 2 کیلوگرم را تره، 700 تا 800 گرم را جعفری، 350 تا 450 گرم را گشنیز و نهایتاً فقط 50 تا 75 گرم را شنبلیله در نظر بگیرید. اگر این میزان را به درصد بیان کنیم 40 درصد از سبزی را تره، 35 درصد را جعفری، 18 تا 20 درصد را گشنیز و 5 تا 7 درصد را شنبلیله تشکیل می دهد.
البته می توان به این میزان بنابر دلخواه خودتان حدود نیم کیلو برگ چغندر یا اسفناج (بنا به فصل) اضافه کرد. (سبزی تان 2/5 کیلو گرم خواهد شد).
این درصد و حتی این ترکیبات در نواحی مختلف گاهی متفاوت است. به طور مثال در شمال کشور از یک نوع سبزی به نام "خلواش” نیز داخل سبزی قورمه استفاده می شود. یا گاهی کنار خلواش مقداری "چوچاق” نیز مخلوط می کنند.
در تبریز مقدار تره و اسفناج بیشتر از حد معمول است که باعث می شود کمی طعم خورش تندتر باشد و نیز مقداری نیز برگ "داش کلمی” (یا همان کلم سنگ سفید) داخل سبزی استفاده می شود و شنبلیله کلا از ترکیب حذف می شود
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#نکات_قرمه_سبزی
🌿 برای اینکه قورمه سبزی خوب روغن بیندازد ، اواسط پخت خورشت یک قاشق شنبلیله که خیلی خوب سرخ و خشک شده به آن اضافه کنید .
☘☘☘
برای اینکه قورمه سبزی شما روغن بیاندازد برای سرخ کردن سبزی از روغن جامد استفاده کنید. 😊
☘☘☘
نکات قورمه سبزی: باتوجه به اینكه گوشت و سبزی قورمه به صورت جداگانه سرخ میشوند، بهتر است از مقدار كمی روغن استفاده كنید تا غذا بیش از اندازه چرب نشود.
☘☘☘
نکات قورمه سبزی: لوبیا را شب قبل خیس كنید و ابتدا 20دقیقه آنرا جوشانده سپس به خورش اضافه كنید. اگرمعده حساسی دارید ونفخ میكنید از لوبیای چشم بلبلی استفاده كنید.
☘☘☘
نکات قورمه سبزی: فقط 15دقیقه سبزی را روی شعله متوسط سرخ کنید تا رنگ آن عوض شده و عطر شنبلیله آزاد شود. در طول مدت سرخ كردن، سبزی را 2 یا 3بار بیشتر هم نزنید.
☘☘☘
نکات خوشمزه تر شدن قورمه سبزی: با تمام ضرری که روغن زیاد داره و غذای چرب اصلا خوب نیست اما قرمه سبزی چرب خیلی خوشمزه تر میشه 😊
☘☘☘
وقتی آب قورمه سبزی خشک شد، در انتهای پخت 5دقیقه زیرش رو خیلی کم کنیدکه روغن بندازه. و روغنی که برای سرخ کردن سبزی ها و تفت دادن گوشت استفاده کردیدتاحدی روی خورشت پیدا باشه.😊
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#ژله_شکری
مواد لازم :
شکر: 440 گرم یا دو لیوان فرانسوی
آب سیب : 180 میلی لیتر یا یک لیوان سرخالی فرانسوی
آب لیموی تازه : یک قاشق سوپ خوری
رنگ خوراکی : به مقدار لازم
پودر ژلاتین : 2 و یک دوم قاشق سوپ خوی
پوست لیمو (رنده شده) : یک قاشق چای خوری
اسانس : 3 قطره
آب : سه چهارم پیمانه
شکر اضافه : به مقدار لازم
طرز تهیه :
ژلاتین را روی آب بپاشید تا به حالت اسفنجی درآید. سپس روی بخار آب قرار دهید تا رقیق و شفاف شود. آب سیب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر ذوب شده و محلول شروع به جوشیدن کند.
دماسنج را داخل محلول قرار دهید و محیط داخلی ظرف رابه دفعات در حین جوشیدن با برس مرطوب کنید تا از کریستالیزه شدن شکر در دیواره داخلی ظرف جلوگیري شود.
دمای محلول باید به 122 درجه سانتیگراد برسد. محلول را از روی حرارت بردارید و به مدت 3 تا 5 دقیقه زمان دهید تا حباب هاي آن محو شود.
سپس اسانس را داخل ژلاتین رقیق شده بریزید و داخل شیره اضافه کنید.
پوست لیمو، آب لیموی تازه و رنگ را نیز دراین مرحله به شیره افزوده و مخلوط کنید.
سپس مواد را به دو قسمت تقسیم کنید به یک قسمت رنگ قرمز و به قسمت بعدی رنگ سبز بزنید و هر کدام را جداگانه در دو دو قالب چرب شده بریزید به قطر یک سانتی متر.
زمان کافی به مواد بدهید تا خنک شود.
سپس به مدت 8 ساعت یا یک شب داخل یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد.
سپس از قالب جدا کرده و برش دهید و یا درصورت دلخواه میتوانید از کاترهای متفاوت استفاده نمایید.
تکه هاي برش خورده را در شکر اضافه بغلتانید ودر ظرف مورد نظر بچینید.
این ژله را میتوانید در ظرف دردار به مدت 15 روز در دمای محیط نگه داری نمایید و برای ماندگاری طولانی تر نیز آنرا در ظرف دربسته در یخچال قرار دهید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
فطایر ( بدون نیاز به خمیر مایه و فر)
✍مواد لازم:
تخم مرغ ۲ عدد
یک دوم فنجان پنیر خامه ای یا هر پنیر سفید دیگر
یک دوم فنجان پنیر موزارلا یا هر پنیر زرد رنگ دیگر
۱ فنجان شیر
۳ قاشق غذا خوری جعفری خورد شده
۱ قاشق چایخوری نمک
یک چهارم قاشق چای خوری پاپریکا . فلفل سیاه
۳ الی ۳ و نیم فنجان آرد الک شده
۱۰ گرم بیکینگ پودر
🥣طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی می ریزیم و آنها را با چنگال مقدار کمی هم می زنیم سپس بقیه مواد به غیر از آرد را اضافه کرده و به خوبی هم میزنیم .
سپس آرد را بتدریج اضافه نموده و به مدت ۵ دقیقه به خوبی مخلوط می کنیم تا خمیر نرمی بدست آید،خمیر را بمدت ده دقیقه کنار میگذاریم . سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم نموده و هر قسمت را همانند پیتزا مطابق شکل به ۸ قسمت تقسیم می کنیم .
با یک فنجان و نصف روغن خمیرها را سرخ می کنیم تا زمانی که رنگش همانند شکل شود.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_اسفناج
مواد لازم
برگ اسفناج خرد شده: 2 لیوان پر (170 گرم)
روغن مایع: دو سوم لیوان (140 گرم)
تخم مرغ بزرگ: 4 عدد (کوچک 5 عدد)
وانیل: یک قاشق چایخوری
پوست پرتقال رنده شده: یک قاشق چایخوری
شکر : یک و یک چهارم لیوان (250 گرم)
شیر: یک چهارم لیوان (80 گرم)
بکینگ پودر: دو قاشق چایخوری
آرد: دو لیوان (270 گرم)
طرز تهیه
1. اسفناج خرد شده را داخل مخلوط کن می ریزیم. روغن مایع و شیر را اضافه می کنیم.
2. اسفناج ها را میکس می کنیم تا به صورت پوره در آید.
3. تخم مرغ ها را داخل ظرفی می شکنیم.
4. وانیل و رنده پوست پرتقال و شکر را هم اضافه کرده به مدت 8 الی 10 دقیقه با همزن می زنیم تا مواد کشدار و غلیظ شود.
5. پوره اسفناج را به آنها اضافه کرده و چند ثانیه با همزن می زنیم تا مخلوط شوند.
6. آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و سه بار الک می کنیم.
7. آرد را طی 4 مرحله به مواد اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم (فولد کردن) تا خوب مخلوط شوند.
8. کف قالب دلخواه را چرب کرده، آرد پاشی می کنیم.
9. مواد را داخل قالب ریخته و در فر 180 درجه به مدت 40 الی 50 دقیقه می پزیم.
نکات تکمیلی برای تهیه کیک اسفناج
1. اسفناج ها فقط برگ باشد و ساقه ها را از ته بچینید.
2. برای اینکه کیک به قالب نچسبد، از ارده استفاده کنید
3. مواد را مدتی قبل از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسند.
4. قالب میان تهی برای کیک بهتر است چون دما به همه جای کیک می رسد.
5. بیش از دو سوم قالب از مواد پر نشود.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#پلو_مخلوط
طرز تهیه:👩🏻🍳
۱ پیمانه لوبیا قرمز رو که خیس خورده بود از یه شب قبل و نیم پز میکنیم و میذاریم کنار.
حالا یدونه پیاز درشت رو نگینی خورد میکنیم و با ۱ ق غ خ روغن تفت میدیم تا سبک و شیشه ای بشه و بهش ۵۰۰ گرم گوشت راسته گوسفند که کاملا ریز خورد شده رو اضافه میکنیم و با حرارت بالا باهم سرخشون میکنیم و سپس ۱ ق غ خ رب گوجه، فلفل سیاه و کمی پوره سیر و یا پودر سیر، ۱ عدد چوب دارچین و مقداری پاپریکا میزنیم و زمانی که رب کاملا سرخ شد بهش ۲ لیوان آب جوش اضافه میکنیم و میذاریم با حرارت کم به مدت ۱ ساعت بپزه بعد از گذشت ۱ ساعت بهش لوبیا های نیمه پخته شدمونو بعلاوه ۱ عدد هویج حلقه ای برش داده شده و آب یک عدد نارنج و یا میتونین از آیغوره یا آیلیمو استفده کنید اضافه میکنیم( من از بیبی هویج استفاده کردم) حالا ۱ ساعت دیگه هم بهش زمان میدیم تا کاملا بپزه مواد با هم و در اواسط پخت بهش نمک و زعفران دم شده هم
اضافه میکنیم. وقتی خورشتمون کاملا آبش کشیده شد و به روغن افتاد گوشت و لوبیا ها هم کاملا پخته یعنی آمادستو زیرشو خاموش میکنیم.
حالا ۱/۲ پیمانه زرشک با مقداری خلال بادام و خلال پسته با هم توی یه تابه کوچیک میریزیم و نوک ق چ خ بهش شکر میرنیم و با ۱ ق غ خ کره کمتر از ۱ دقیقه تفتش میدیم.
۲ عدد بادمجون رو مکعبی خورد میکنیم و توی مقداری روغن سرخشون میکنیم و میذاریم کنار.
۵۰ گرم جعفری خورد شده هم میذاریم کنار.
حالا برنجمونو که دم کردیم تمامی مواد رو لا به لای برنج میچینیم مثل تصویر که میبینید در آخر هم کنی برنج زعفرونی روش میریزیم.
میتونین این مواد گوشتیمونو لا به لای برنج هن بریزیم ولی خب به نظر من اونجوری به این خوشگلی و خوش طعمی نمیشه مخصوصا اگه بخوای برای مهمونی درست کنی☺️
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#راتای میرزا قاسمی
اینم راتای میرزای قاسمی یا فینگر فود حالا هر چی دوس دارین اسمشو بزارین . .خلاصه هر چقدم قرو فِرش بدین اخرش میخورن میگن وا اااا این که میرزا بود…. والا بو خدا .مردم حرف واس گفتن زیاد دارن .
.واسه درست کردن میرزا قاسمی از بادمجون دلمه ای اگه استفاده کنید بهتره .
نبود هم مهم نیست ولی مهم تر دودی کردنش هست که اگه رو اتیش باشه که محشره پیشنهاد میدم هر دفه رفتید دشت و بیابون یه گونی بادمجون بخرید
اونا رو کبابی کنید .بعدم بسته بندی کنید اومدید خونه بزارید فریزر برای یه همچین روزایی….. .. خلاصه از من گفتن بود . نگید بعدا چرا نگفتی
برای تزیین نون تست رو کاتر زدم از میرزا با قاشق روش گذاشتم با یه چاقو اطراف و سطحش رو صاف کردم
یه تربچه نقلی رو به شکل گل رز درست کردم و خوشگلش کردم …. در ضمن میرزا با ترب خیلی خوشمزه است امتحان کنید حتما
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#دسر_اوریو
دسر لیوانی اوریو
مواد لازم
یک لیتر شیر
یک پیمانه شکر دانه ریز
دو ق غ نشاسته ذرت
دو ق غ آرد سفید
وانیل
یک عدد خامه صبحانه
بسکویت اوریو یا مارک ایرانیش اورینو
طرز تهیه
بسکویت اوریو باز کرده کرمش جدا میکنیم بعد پودر میکنیم
کل مواد بالا بغیر خامه ووانیل باهم مخلوط میکنیم روی شعله میزاریم مدام بهم میزنیم تا حالت فرنی بشه نه خیلی رقیق نه خیلی غلیظ
شعله خاموش کرده خامه صبحانه ووانیل اضافه میکنیم وخوب باهمزن دستی مخلوط کنید
لایه اول پودر بسکویت بعد کرم وتکرار لایه ها سه ساعت دریخچال قرار میدهیم تا کاملا ببنده وبعد این خوشمزه لذیذ رو نوش جان کنید
روش با پودر بسکویت تزیین کنی
لذیذ سریع اسان
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
💫⭐️🌟✨⚡️💥
سلام🌞
صبح شنبه تون بخیر و زیبا
امیدوارم
امروز
نگاه خدای مهربان
مسیر زندگی تون
رو چنان هموار کنه
تا خوشبختی مثـل
پیچک بپیچه به زندگی تون
صبحتون مثل گل زیبا
🌺☘🌸☘🌼☘🌺☘🌸☘🌼
لینک گروه خوشمزه های ناب 👇
https://eitaa.com/joinchat/3937468777Cf69c520b13
🍊🍑🍇🍋🍏🍓🍒🍈
لینک کانال خوش های ناب 👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍛🍰🍪🍔🥪🥗🍝🎂
رول تخم مرغ
#فینگرفود
مواد لازم برای تهیه رول تخم مرغ :
۲ /۱ فلفلدلمهای سبز
۳ عدد تخممرغ
۱ قاشق سوپخوری آب
۲ عدد نان ترتیلا
به میزان لازم نمک و فلفل
به میزان لازم روغن مایع
طرز تهیه رول تخم مرغ :
ابتدا فلفلدلمهایها را بشویید، سپس آنها را نگینی خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
حالا تکههای فلفل را داخل تابه سرخ کنید تا نرم شوند. فلفلهای سرخشده را داخل یک ظرف بریزید و کنار بگذارید.
در یک کاسه دیگر تخممرغها را با آب خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. مقداری نمک و فلفل هم بریزید. یک تابه نچسب را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
سپس مخلوط تخممرغ را داخل تابه بریزید. مخلوط را داخل تابه هم نزنید. صبر کنید تا تخممرغ بپزد.
سپس آن را از داخل تابه درآورید، داخل یک بشقاب قرار دهید و سپس آن را از وسط نصف کنید.
تکههای تخممرغ را روی نانهای ترتیلا قرار دهید، سپس تکههای فلفل سرخشده را روی آنها بچینید. حالا نانها را بهآرامی لوله کنید.
رول تخم مرغ را با خلالدندان سفت کنید.
به کمک یک چاقوی تیز به تکههای کوچک برش دهید.
برش های رول تخم مرغ را در یک ظرف مناسب بچینید و سپس آنها را سرو کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
خورشت مرغ کره ای هندی
طرفدارهای غذاهای هندی دستاشون بالا😁✋
اگه غذاهای پرادویه وتند وهیجان انگیز هندی رو دوست دارید این خوشمزه رو حتما امتحان کنید☺️
مواد لازم
کره ۵۰گرم
مرغ دوتکه
رب گوجه دو قاشق
ماست یک سوم لیوان
خامه صبحانه ۵۰ گرم
گشنیز چهار شاخه
زنجبیل ترجیحا تازه یک ق چ خ
پودر زیره نصف ق چ خ
سیر رنده شده دو حبه
پودر گشنیز یک ق چ خ
پودر فلفل قرمز یک ق چ خ
پودر فلفل سیاه نصف ق چ خ
نمک به میزان لازم
زردچوبه نصف ق چ خ
پیاز یک عدد
مواد لازم جهت نان چپاتی
آرد یک و نیم لیوان
روغن دوقاشق سوپخوری
آب نصف لیوان
نمک نصف ق چ خ
شکر یک ق چ خ
برای تهیه خورشت اول یه پیاز رو نگینی خورد کرده و با مقداری روغن و کره تفت می دیم داخل یک کاسه ماست و ادویه ها به همراه کره دو قاشق غذاخوری رب گوجه و خامه ترکیب کرده و یکم گشنیز ساطوری شده بهش اضافه می کنیم مرغها رو تکه کرده و تکه های مرغ رو داخل سس ماستی می غلتونیم و با پیاز داغ تفت می دیم وقتی تکه های مرغ تفت خورد مابقی سس ماستی رو داخل قابلمه می ریزیم و دو لیوان آب بهش اضافه می کنیم اجازه می دیم مرغ ها بپزن خورشت جا بیفته بعد از پخت با پلو یا نان سرو می کنیم
برای تهیه نان
آرد رو با نمک شکر و روغن ترکیب کرده درنهایت آب اضافه میکنیم و با دست ورز می دیم نیم ساعت داخل فضای آشپزخونه استراحت می دیم بعد خمیر رو به شش قسمت مساوی تقسیم کرده و با وردنه نازک باز می کنیم و داخل تابه نسوز قرار می دیم یه طرف نون که پخت برمی گردونیم طرف دیگه هم بپزه
سالاد تابستانی هندی
هویج دوعدد
کدو یک عدد
تربچه خلالی یک مشت
پیاز کوچک یک عدد
مواد جهت سس
سس مایونز یک فنجون
روغن زیتون دو قاشق
سس خردل دو قاشق
سرکه سفید یک ق
همه سبزیجات رو خلالی خرد کرده و روش نعناع بپاشید یا میتونید از نعنای تازه استفاده کنید و برای تهیه سس هم همه مواد رو باهم ترکیب کرده و بهش یکم نمک می زنیم نوووووش جون
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#ژله_مورب
با انگور و زغال اخته
لايه زيري👈 انگور و ژله سيب
لايه2👈دسر نارگيل و شير ژلاتينه
لايه3👈 دسر زعفروني الي آخر
واسه اينكه مورب بشن ليواناتون رو به صورت كج بذارين توقالب مافين
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#ماش_پلو یا #پلو_ماش
میشه در کنارش مرغ ، یا قلقلی یا گوشت تکه ای هم گذاشت ، اما همین جوری هم یه انتخاب خوب هست برای روزهایی که نمی خواهید از گوشت استفاده کنید .
یک پیمانه پلو پز ماش رو پختم ، نباید زیاد له بشه .
دو و نیم پیمانه پلو پز برنج رو هم آبکش کردم .
دو عدد هویج رو خلالی کردم و سرخ کردم و در آخر یک قاشق غذاخوری آب نارنج تازه زدم .
دو عدد پیاز بزرگ رو هم خلالی کردم ، سرخ کردم و زردچوبه زدم .
توی قابلمه ، یک لایه برنج ، یک لایه ماش ، یک لایه هویج و پیاز داغ ریختم ، روی اونها شوید خشک ریختم و باز تکرار کردم . بعد هم دم گذاشتم .
میشه از کشمش هم کنار این غذا استفاده کرد .
به همراه سالاد شیرازی یا ترشی ، خییییییلی خوشمزه میشه . امتحان کنید .
من چون دوست دارم پیاز داغ زیاد باشه ، روی اون هم پیاز داغ ریختم . 😋😋😋
وقتی داشتم پیاز داغ رو آماده میکردم. اصلا حواسم نبود که پیاز زرد رو خلالی کنم . پیاز قرمز برای پیاز داغ خرد کردم . پس نگران نشید که پیازها سوخته . رنگ شون به خاطر نوع پیاز تیره است .
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر