eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.7هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
9.7هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۶ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
کیک ساده ژله بلوبری......۱بسته ژله الورا......۱بسته پنیر ماسکارپونه.......۱بسته پودر قند......۳قاشق خامه صبحونه.......۲۰۰گرم طرز تهیه: من یه کیک ساده دو تخم مرغی درست کردم.دستورش قبل براتون گذاشتم.بهتره تو قالب کمر بندی باشه.زیرش حتما کاغذ روغنی بندازید.که راحت از کف قالب جدا بشه.بزارید کیک خنک بشه.دور کیک یه رینگ ببندید.پنیر و خامه و ودر قند با همزن بزنید تا کاملا یکدست بشه.یک بسته ژله بلوبری را با یک لیوان اب جوش حل کنید بزارید خنک بشه.ژله الورا را هم با لیوان اب جوش مخلوط کنید.اونم خنک بشه.بعد مخلوط پنیر و خامه را نصف کرده.به یک ظرف ژله الورا و یه ظرف ژله بلوبری را اضفه کنید.از مواد بلوبری یک ملاقه وسط کیک بریزد ،وسط بلوبری از مواد سفید بریزد.مجدد بلوبری بعد سفید.این کار راتا انتها انجام بدید.تا مواد تموم بشه.بزارید یخچال تا سفت بشه.بعد از سفت شدن با چاقو آروم دور قالب خالی کنید.رینگ  آروم باز کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
👈بافتش نرمه 👈بافتش ترده 👈 تو مایه های باقلوا بی معطلی بریم سراغ دستور 👇👇 🌼 زرده تخم مرغ 4عدد کره 200گرم خامه صبحانه 200گرم بکینگ پودر 2ق م وانیل کمی پودر هل 1 ق م آرد به اندازه ای که بدست نچسبه کره رو کمی میزنیم تا باز بشه بعد زرده هارو یکی یکی اضافه میکنیم با همزن کمی میزنیم خامه صبحانه رو اضافه میکنیم  همزن و خاموش میکنیم 2 لیوان آرد و بهمراه بکینگ پودر و هل اضافه میکنیم و بقیه آرد و کم کم اضافه تا جائيكه بدست نچسبه. خمیر و بمدت یکساعت داخل نایلون تو یخچال استراحت میدیم سطح کار و آرد پاشی میکنیم و روی خمیر نایلون میزاریم و به کمک وردنه باز میکنیم قالب گرد میزنیم و از مواد میانی پر میکنیم و تو سینی فر میچینیم درجه 180بمدت 15تا 20 دقیقه. حتما چک بشه احتیاجی به کاغذ روغنی هم نداره. زیرش تغییر رنگ داد شیرینی امادس بعد سرد شدن روش پودر قند میپاشیم. مواد میانی گردو پودر شده+پودر هل+پودر دارچين+پودر قند مخلوط کرده با کمی گلاب مخلوط میکنیم تا حالت خمیری بگیره . خمیر نباید زیاد ورز داده بشه به روغن میفته. میزان آرد زیاد بشه شیرینی سفت میشه 🌸 بجای خامه میشه از ماست پرچرب استفاده کرد 🌸با این ميزان مواد حدود60 تا دونه قطاب میده قطاب_عسلی ۱لیوان شکر ۱/۲لیوان آب ۱ق س گلوکز مایع ۱/۳ لیوان گلاب ۳ ق عسل زعفران به میزان دلخواه میزاریم رو حرارت تا شکر آب بشه بعد قطاب از فر در آوردین همونجور داغ بزارین تو‌شربت چند دقیقه ای بمونه بعد نوش جان کنید 🌹 تخم مرغ ۱ دونه ماست پرچرب ۱/۲ پیمانه آرد تا جاییکه بدست نچسبه بکینگ پودر ۱/۲ ق م گلاب ۱/۴ پیمانه روغن جامد آب شده و به دمای محیط رسیده ۱ پیمانه روغن و ماست و  تخم مرغ و بکینگ پودر و گلاب و مخلوط کردم بعد آرد و کم کم اضافه کردم تا خمیر لطیفی بدست بیاد مواد داخل قطاب پودر گردو پودر قند دارچین یا هل کمی گلاب که از حالت پودری در بیاد اندازه یه گردو از خمیر برداشتم توش کمی مواد گردویی گذاشتم و پیجیدم تو روغن سرخ کردم بعد اینکه کاملا خنک شد تو پودر قند غلطوندم برای اینکه قطاب تو فر تازه بمونه بعد اینکه پخت و از فر در آوردیم میزاریم کاملا از حرارت بیفته بدون اینکه بهش پودر قند بزنیم میزاریم تو ظرف در دار داخل فریزر هر زمان خواستیم استفاده کنیم دو ساعت قبلش میزاریم تو دمای محیط بعد پودر قند میزنیم و آماده برای پذیرایی _برای قطاب سرخ کردنی بعد اینکه خمیر و با مواد میانی پیچیدیم میزاریم تو ظرف در دار داخل فریزر هر زمان خواستیم استفاده کنیم دو ساعت جلوتر میزاریم بیرون و بعد تو روغن سرخش میکنیم چون قطاب زود بیات میشه این موارد و گفتم تا همیشه قطاب نرم و تازه برای پذیرایی داشته باشین 😊👆 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد اولیه : برنج و لپه از هر کدام نصف پيمانه تخم‌مرغ سه عدد نمك يك قاشق چايخوري فلفل سياه و ادویه از هر کدام نصف قاشق چايخوري رب گوجه‌فرنگي دو تا سه قاشق سوپخوري سبزي كوفته (تره، جعفري، شويد، مرزه، نعنا و ترخان) 500 گرم آرد نخودچي 75 گرم يا يك پيمانه گوشت چرخ كرده كم‌چرب 500 گرم پياز خرد شده دو عدد آب گوشت دو پيمانه زعفران 1/4قاشق چايخوري زرشك، آلو و گردو به ميزان لازم طرز تهيه:  برنج و لپه را هر كدام جداگانه پخته تا كمي نرم شوند سپس گوشت را كمي ورز دهيد. برنج، لپه، آرد نخودچي و تخم‌مرغ‌ها را داخل گوشت ريخته و خوب ورز دهيد. سبزي را پاك كرده و ريز خرد كنيد و همراه نمك، فلفل و زعفران داخل مايه كوفته بريزيد و به ورز دادن ادامه دهيد. پيازها را با روغن سرخ كنيد و رب‌گوجه‌فرنگي را هم با آن تفت داده و دو پيمانه آب گوشت را با چهار پيمانه آب داخل پياز داغ بريزيد و اجازه دهيد آب كوفته بجوشد. سپس از مايه كوفته به اندازه يك پرتقال برداريد و وسط آن يك عدد آلو و يك عدد گردو و كمي زرشك گذاشته و آن را گرد كنيد و در آب كوفته بيندازيد. حرارت را ملايم كرده و در ظرف را ببنديد بعد از پخت به صورت نيم باز گذاشته تا آب آن كمي غليظ شود. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازم شکلات تخته ای ۴۵۰ گرم کرم فیل وانیلی ۱۵۰ گرم خامه صبحانه ۱۰۰ گرم پنیر خامه ای یا ماسکار پونه ۱۵۰ گرم پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری تافی کره ای یا هر نوع تافی دیگر بسکویت لیدی فینگر یا ساقه طلایی به مقدار لازم يك مقدار از شكلات تخته اي رو بنماروي ميكنيم داخل قالبي كه مد نظرتون هست فقط بايد سيليكوني باشه ميريزين و بعده اينكه تمام قسمتهاي قالب وا با شكلات پوشش داديد بمدت ده دقيقه داخل فريزر قرار بديد براي خود دسر هم خامه صبحانه مابقي شكلات تخته اي و پودر كاكائو رو داخل ظرف مناسبي ريخته روي بخار آب قرار ميدهيم حدود 3 الي 4 دقيقه هم نزنين اجازه بدين شكلان ذوب بشه بعده اينكه شكلات و خامه شما شروع به آب شدن كرد شروع ميكنيد به همزدن فقط زياد نبايد هم بزنيد چون شكلات ميبره در ظرف ديگري نيز پنير خامه اي و كرمفيل رو در حد يكي دو دقيقه با همزن هم ميزنيد تا يكدست بشه كرم فيل پنير خامه اي و شكلات رو باهم مخلوط ميكنيم و با همزن يك دقيقه ميزنيم سپس قالبمون رو از فريزر درآورده نيمي از مواد شكلاتي رو داخل قالب ريخته روي مراد بيسكوييت ليدي فينگر (ميتونيد بجاش از ساقه طلايي استفاده كنيد پتي بور استفاده نكنيد چون حالت خودشو از دست ميده هر تافي كه تو منزل داشتين چه تافي كره اي چه ميوه اي خرد ميكنين وسط دسرتون ميزاريد (من از بيسكوييت رنگارنگ بجاي تافي استفاده كردم)بعد بقيه مواد شكلاتي رو روي تافي ها ميريزيم سپس روي دسر رو دوباره با شكلات ذوب شده بپوشونين و بمدت 2 ساعت داخل فريزر قرار بدين بعد براحتي از قالب جدا ميشه 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
🍕کی گفته که یه پیتزا حتما باید کالباس و سوسیس یا گوشت داشته باشه تا خوشمزه بشه؟؟ اصلا این طور نیست. این پیتزا رو درست کنین و بعدش اگه فک میکردین پیتزا فقط گوشتیش خوبه حرفتونو پس میگیرین. ☺️😉 پیتزا سبزیجات: ابتدا روی سطح خمیر پیتزا رو که میتونین تو خونه تهیه کنین کمی با روغن چرب کرده و برای مدت ده دقیقه داخل فری که از قبل روی دمای دویست درجه تنظیم کردیم میذاریم تا نیم پز بشه یا اینکه میتونیم از خمیر های پیتزا نیمه پخته آماده که در فروشگاه ها موجوده استفاده کنیم. تا خمیر آماده بشه مواد سس روی خمیر رو درست میکنیم به این صورت که ابتدا یک قاشق مرباخوری سیر رنده شده و بیست گرم کره رو با هم تفت میدیم تا کره مزه سیر رو بگیره ولی سرخ نشه. حالا یک قاشق غذاخوری پیاز داغ رو هم داخل مخلوط کره و سیر ریخته و زیر گاز رو خاموش میکنیم. یک عدد کدو رو حلقه حلقه های نازک کرده و کمی بهشون نمک میزنیم و داخل یه ماهیتابه نچسب بدون روغن میذاریمش تا دو طرفش طلایی بشه. البته من خام گذاشتم.اگه نازک و کوچیک باشه کاملا می پزه.پس نگران نباشید.دو پیمونه قارچ رو خورد کرده و با کمی کره و نمک تفت میدیم تا خوب بپزه و آبش کشیده بشه. قارچهارو از ماهیتابه درمیاریم و توی همون ماهیتابه یک پیمونه ذرت رو کمی تفت میدیم تا آب اضافیش بره چون در نهایت  نمیخوایم که پیتزامون آب بندازه . … حالا همه مواد پیتزا حاضره. در این مرحله باید مواد روی پیتزا رو بذاریم اول از همه مخلوط سیر ور پیاز داغ رو روی سطح خمیر پخش میکنیم. حالا دو الی سه قاشق سس گوجه فرنگی رو هم روی سطح خمیر پخش میکنیم و کمی نمک هم میپاشیم. همه سبزیجات رو روی سطح خمیر میچینیم.من کمی فلفل دلمه ای رنگی هم ریختم. درنهایت با توجه به اینکه پیتزامون رو چقدر پنیری دوست داریم روی سطحو با پنیر میپوشونیم. حالا برای مدت نیم ساعت پیتزا رو با دمای صد و هشتاد درجه داخل فر میذاریم تا آماده بشه 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد میانی: پودر بادام.....100 گرم پودر گردو......100 گرم پودر قند......100 گرم پودر هل......1 قاشق مرباخوری مواد خمیر: ارد......به مقدار لازم زرده تخم مرغ......1 عدد شیر......2/3 لیوان روغن مایع.......1/4 لیوان بکین پودر......نصف قاشق چای خوری نمک......1/3قاشق چای خوری مواد شربت: شکر......1لیوان آب.....1لیوان و نصفی زعفرون گلاب......2 قاشق غذاخوری طرز تهیه: اول مواد میانی رو با هم مخلوط می کنیم.کنار می زاریم.😊😊 شروع به درست کردن شربت می کنیم.شکر و آب مخلوط کنید.روی حرارت بزارید.حدودا 10 دقیقه تا بجوشه.بعد گلاب و زعفرون اضافه می کنیم.می زاریم تا کامل خنک بشه.😊😊 زرده با شیر و بکین پودر و نمک و روغن مخلوط می کنیم.ارد را کم کم اضافه می کنیم.تا خمیر نرمی درست بشه.یک ساعت به خمیر استراحت بدید. خمیر سه قسمت کرده.شروع به باز کردن خمیر می کنیم.خمیر باید خیلی نازک باشه.کف قالب پهن می کنیم.خمیر دوم هم باز می کنیم.روی خمیر اول پهن می کنیم.از مواد میانی روی خمیر ریخته.با پشت قاشق فشرده می کنیم.بعد خمیر سوم را روی مواد پهن می کنیم.شروع به برش زدن می کنیم.روشو کره آب شده بدید.در فر از قبل گرم شده بمدت 15 تا 20 دقیقه قرار می دهیم.با درجه 180. بعد از پخت شربت سرد شده را می ریزیم..😊😊 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕