eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.7هزار دنبال‌کننده
2هزار عکس
8.9هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
‍ ‍ یک لیوان نخود رو از شب قبل خیس کنین و چندبار آبش رو عوض کنین روز بعد داخل سبد بریزین تا آبش گرفته بشه .سپس داخل غذاساز بریزین و خوب خردشون کنین.سه حبه سیر و یه دونه پیاز درشت رنده شده و آب گرفته رو به نخودها اضافه کنین و خوب ورز بدین یا باهم داخل غذاساز بریزین تا کاملا له بشن.یه سیب زمینی متوسط هم اضافه کنین(در صورت دلخواه) بعد یک عدد تخم مرغ بزنید. به موادتون نمک،فلفل قرمزوسیاه،آویشن،زردچوبه و کنجد و زیره و ادویه فلافل و هر ادویه ای که دوست دارین اضافه کنین نصف قاشق مرباخوری هم بکینگ پودر بزنید برای پوکی فلافل و با دست کاملا مخلوط کنین .اگه دوست داشتید میتونید داخلش کمی جعفری ریز شده و کمی فلفل دلمه ای  هم بریزید.بعد مواد رو خوب ورز بدید و داخل قالب فلافل بزارید و شکل بدید. روغن فراوان داخل تابه گودبریزید وبزارید خوب داغ بشه و بعد سرخ کنید. 🌸شعله رو خیلی زیاد نکنیدچون اگه روغن خیلی داغ باشه فلافل مغزپخت نمیشه. 🌸روغنتون زیاد بشه بهتره فلافل توش شناوربشه. 🌸کناره های فلافل که تغییررنگ داد برگردونید خیلی زود برنگردونید ممکنه خردبشه. 🌸 اگه شعله ملایم باشه وروغن زیاد فلافل هم خوب سرخ میشه هم مغزپخت میشه. 🌸این مقدار مواد ۱۵ عدد فلافل بهتون میده. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
شیرینی شکلاتی کره یا مارگارین ۵۰ گرم روغن مایع دو قاشق غذاخوری پودر قند۱۰۰ گرم آرد ۱۲۵ گرم معادل یه لیوان فرانسوی تخم مرغ ۱عدد پودر کاکائو ۲قاشق غذاخوری وانیل یک چهارم قاشق چایخوری بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری پودر قند رو با مخلوط دو روغن با همزن دو تا سه دقیقه میزنیم تخم مرغ را همراه با وانیل اضافه میکنیم و یک دقیقه دیگه میزنیم آرد و پودر کاکائوو بکینگ پودر  رو که یه بار الک کردیم به مواد،اضافه میکنیم ودر حد مخلوط شدن میزنیم کمی چیپس شکلات در صورت تمایل داخل مواد میریزیم حالا مواد شیرینی رو تو قیف بدون ماسوره میریزیم و با فاصله توی،سینی که کاغذ روغنی انداختیم میذاریم و در دمای ۱۷۰ درجه فرگازی و یا ۱۶۰ فر برقی به مدت ۱۲،تا ۱۵  میپزیم بعد از پخت اجازه میدیم شیرینی داخل سینی خنک بشه بعد بر میداریم کمی شکلات ذوب شدت روش میریزیم نکته:میشه بکینگ پودر رو حذف کرد در اینصورت بافت شیرینی کمی منسجم تر میشه 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
ژله رنده ای ژله ی آناناس رو با یک لیوان آب داغ بنماری کردم وقتی سرد شد بهش نصف لیوان شیر اضافه کردم و تو ظرف ساده ریختم و‌گذاشتم یخچال که قشنگ سفت بشه. بعد ژله ی پرتقال رو هم به همین روش آماده کردم و یکم قالب رو چرب کردم و یکم از ژله رو ریختم تو قالب و گذاشتم تو یخچال تا یکم خودش رو بگیره. ژله ی آناناس که آماده شد با رنده درشت رنده کردم و ریختم تو قالب و ژله ی آلوورا رو وقتی قشنگ سرد شد ریختم روش و‌گذاشتم یخچال تا یکم ببنده لایه ی بعد هم همینطور 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
خمیر_جادویی مواد لازم آرد  حدودا  4  لیوان خمیر مایه  ۳ قاشق چایخوری تخم مرغ  ۱ عدد شیر یا آب  ۱ لیوان روغن  ۶ قاشق غذاخوری نمک  ۱ قاشق چایخوری شکر  ۴ قاشق چایخوری طرز تهیه ۱- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ). ۲- تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید. ۳- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید. ۴- داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید. ۵- این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است ،  بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید. ۶- نکته :این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه  ،نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید ، این خمیر جادویی خمیری همه کاره من خمیر رو به اندازه گردو درشت برداشتم باز کردم مواد گوشتی گذاشتم توش وخمیر رو جمع کردم وتو کاغذ های کیک یزدی وقالب گذاشتم . 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
‍ سلام🌷 صبحتون به نیکی وعافیت عشق و مهربانی🌷 گوارای وجود پاک تون گذر ثانیه های عمرتون🌷 توام با شادی و آرامش صبحتون بخیر🌷 ┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈ 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
 🍋🍋🍋🍋 تخم مرغ :3 عدد شکر 1 و1/3 پیمانه آرد:2 پیمانه روغن مایع:3/4 پیمانه ماست:1 پیمانه سر خالی(میتونید به جای ماست شیر استفاده کنید) وانیل:1/4 قاشق چای خوری آب لیمو ترش تازه:4 قاشق سوپخوری رنده پوست لیموترش یک قاشق سوپخوری بکینگ پودر:یک و 1/2 قاشق چای خوری نمک:یک پنسه آرد و نمک و بکینگ پودر رو با هم مخلوط و الک کنید. شکر رو با تخم مرغ و وانیل و و پوست لیمو ترش خوب هم بزنید تا یکدست بشه و رنگش روشن بشه و کاملا حجیم بشه. بعد آب لیمو ترش رو اضافه کنید. روغن رو اضافه کنید و هم بزنید. ماست رو هم اضافه کنید.بعد آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه میکنیم در حد مخلوط شدن. قالبمون رو چرب و آردپاشی میکنیم،مواد رو داخل قالب ریخته و تو فر 180درجه به مدت نیم ساعت الی 40دقیقه میذاریم بپزه. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕