#حلوا_عربی
آرد گندم 1 پیمانه
شیرخشک 1 پیمانه
نشاسته ذرت 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
اب 3 پیمانه
روغن مایع و کره باهم 1 پیمانه(از روغن جامد هم می تونید استفاده کنید)
گلاب 1 پیمانه
پودر هل 1 ق.چ
زعفران دم کرده بمیزان لازم
اب و شکر و گلاب و زعفران و پودر هل و تو قابلمه میریزیم و میزاریم رو حرارت تا شکر حل بشه وقتی شکر حل شد خاموش می کنیم
ارد و الک میکنیم و میذاریم روی حرارت و بدون روغن تفت میدیم تا بوی خامیش از بین بره بعد از ده دقیقه نشاسته ذرت را اضافه و در حد 5دقیقه تفت دهید سپس شیر خشک رو اضافه میکنیم و دوباره کمی باهم تفت میدیم
اینجا این مواد و دوبار الک میکنیم که گلوله نشه،بعد کره و روغن رو اضافه میکنیم داخل آرد و دائم هم بزنید چون شیر خشک حساس و زود میسوزه تا زمانی که رنگ دلخواه تون به دست بیاد تفت بدین بعد شربت رو به ارد اضافه میکنیم هم میزنیم تا به غلظت دلخواه مون برسه اگر احساس کردین حلوا شل هست بیشتر حرارت بدین.
نوش جون
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#پیتزا_خورشيدي
مواد لازم جهت خمير :
شير ١ ليوان،مايه خمير ٣ قاشق مرباخوري ، شكر ٤ قاشق مرباخوري ( كه يك ق م از ٤ قاشق براي عمل آمدن مايه خمير استفاده ميشود )نمك ١ قاشق مرباخوري، ارد به اندازه اي كه خمير درست شود(٣ ليوان و از ان به بعد را با احتياط اضافه كنيد كه خمير سفت نشود )تخم مرغ ١ عدد، روغن مايع ٦ قاشق غذاخوري
مواد مياني كه من استفاده كردم شامل گوشت پخته ريش ريش ، پياز داغ خلالي،فلفل دلمه زرد و قرمز گريل شده ، لوبيا كپسولي و پنير موزارلا و پنير ورقه اي ( مواد مياني را ميتوانيد به دلخواه خودتان استفاده كنيد )
روش تهيه خمير :
ابتدا شير ولرم و مايه خمير و ١ ق م شكر را با هم مخلوط كنيد و بگذاريد عمل كند
تخم مرغ ونمك و ٣ ق م شكر و روغن را با هم مخلوط كنيد تا صاف شود .كمي ارد روي مايه خمير عمل امده بپاشيد و خيلي كم به هم بزنيد و روي مخلوط تخم مرغي بريزيد در اخر ارد را كم كم اضافه كرده و خمير گيري كنيد و روي خمير را با نايلون پوشانده و در جاي نسبتا گرم به مدت ٢ ساعت بگذاريدتا خمير اماده شود .
تهيه مواد مياني :گوشت را با ادويه زردچوبه كمي فلفل ،زيره دارچين پودر ليمو و نمك اب پز كنيد،پياز را خلال كرده سرخ كنيد و روغن ان را بگيريد ، فلفل دلمه اي ها را نواري بريده و گريل كنيد ،لوبيا را از قبل بپزيد
از خمير عمل امده يك چانه به اندازه پرتقال درشت برداريد وبا وردنه به شكل دايره و اندازه يك بشقاب باز كنيد وسط خمير را مطابق عكس با پيتزا بر برش بزنيد روي خمير را تا قبل از برش ها ي وسط سس گوجه فرنگي بماليد بعد گوشت ريش ريش را بچينيد و بعد پياز داغ و فلفل دلمه و لوبيا و بعد پنير رنده شده و در اخر پنير ورقه اي و سپس وسط خمير را روي مواد ميكشيم (كمي نوك انگشتتان را مرطوب كنيد كه نوك تيز خمير به لبه بچسبد در اخر يك زرده تخم مرغ را با يك ق م شير مخلوط كرده و رو مال كنيد و به دلخواه كنجد بپاشيد
درجه حرارت ١٨٠ مدت پخت ٢٠ تا ٣٠ دقيقه
نكته ( من گوشت ريش ريش شده را كمي در ماهيتابه با يك قاشق روغن تفت دادم كه بوي گوشت اب پز نداشته باشد ) در ضمن خمير را روي كاغذ روغني باز كنيد كه براي در سيني گذاشتن ،با همان كاغذ روغني جابه جا كنيد )
اين مقدار خمير براي ٤ نفر ميباشد .
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#پودینگ_شکلاتی
▫️شیر : ۲ لیوان
▫️آرد سفید : نصف لیوان
▫️نشاسته : ۱ قاشق غذاخوری
▫️شکر : نصف لیوان
▫️پودر کاکائو : ۱ قاشق غذاخوری
▫️شکلات تخته ای : نصف فنجان
▫️خامه صبحانه : نصف یک عدد
▫️وانیل : نصف قاشق چایخوری
🔸 شیر،آرد،نشاسته و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بزارید مرتب هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه وقتی به جوش امد وانیل، شکلات تخته ای،پودر کاکائو را بهش اضافه کنید حرارت را خاموش کنید خامه صبحانه را اضافه کنید و خوب با همزن دستی هم بزنید تا یکدست بشه بمدت ۲ ساعت داخل یخچال بزارید بعد به سلیقه خودتون تزیین کنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#چیز_کیک_باقلوا
مواد لازم:
خمیر یوفکا: یک بسته
پنیر ماسکارپونه: یک بسته ۲۵۰ گرم
تخم مرغ: 2 عدد
کره: صد گرم
پودر پسته یک پیمانه
پودر گردو یک پیمانه
وانیل
ارد دو قاشق غذاخوری
✅مواد لازم شربت:
شکر دو پیمانه
اب یک پیمانه
ابتداشربت رواماده میکنیم در قابلمه ایی شکر و اب رو بزارید بجوشه بعد در اخر دوسه عدد هل بندازید داخلش و خاموش کنید بزارید خنک بشود.
پودر پسته گردو ومقداری از شیره و کره ذوب شده راباهم مخلوط تا مثل خمیر در بیاد.
بعد پنیر شکر تخم مرغ وانیل و ارد را در زیر میکسر قرار میدهیم خوب مخلوط بشود یک خامه بدست میاد .
🌹بعد هرورقه ایی رو باز کنید روش کره اب شده بریزید بعد ورقه دوم رو بزارید روش.
🌹حدودا ۴ الی ۵ تا یوفکا روی هم. بعد بصورت مساوی به شکل مربع برش بدهید.هر کدوم از مربع ها رو که چهار یا پنج لایه شدند را داخل قالب مافین قراردهیدازمغزیجات روباقاشق داخلش بریزید بعد مایه خامه رو روش بریزید در فرازقبل گرم شده دردمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار بدهید بعد از فر در اوردید روی قسمت خامه
مجددا از مواد مغزی جات قرار بدهید
🌹و در اخر از شربت سرد شده روی باقلواهایی که از داغیش افتاده بریزید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#مافین_موز
یه کیک لقمه ایی خوش بافت و خوشمزه
با ماندگاری بالا
بدون نیاز به همزن برقی
که سه سوته آماده میشه
ورق بزنید و کلیپ آموزشی رو ببینید
مافین موز
آرد سفید ۲۰۰ گرم
ب پ ۱ و ۱/۲ ق چ
جوش شیرین ۱ ق چ
نمک ۱/۴ ق چ
موز کاملا رسیده بدون پوست ۳۰۰ گرم
کره آب شده و همدمای محیط ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۳۰ گرم
شکر دانه ریز ۱۶۵ گرم
تخم مرغ ۲ عدد ۶۰ گرمی با احتساب پوست
وانیل کمی
ابتدا آرد ب پ جوش شیرین رو در کاسه ایی ریخته و هم میزنیم تا با هم مخلوط بشن .
در ظرفی دیگه موزها رو با پشت چنگال با هر وسیله دیگه خوب پوره و له میکنیم .
شکر تخم مرغ وانیل روغن مایع کره آب شده و نمک رو اضافه کرده و با همزن دستی خوب هم میزنیم تا مواد مخلوط و شکر حل بشه .
حالا مخلوط الک شده مواد آردی رو بهش اضافه کرده و فقط تا جایی هم میزنیم تا ذرات ارد دیده نشه نه بیشتر .
داخل قالب مافین کپسول گذاشته و از مایه مافین پر میکنیم بطوریکه نیم سانت سرش خالی بمونه .
سپس قالب رو در فر برقی ۲۰۴ درجه طبقه وسط که از قبل کاملا داغ شده به مدت تقریبی ده دقیقه گذاشتم تا کیک پف کرد و اومد بالا بعد درجه رو به ۱۶۰ کاهش دادم و ده دقیقه دیگه زمان دادم که کاملا مغز پخت بشه .
برای فرهای گازی دما رو ۱۵ تا ۲۰ درجه بالا ببرین
دقت کنید که این اعداد تقریبین و شما با توجه به فر خودت دما و زمان رو بده .
نکات🎈
از موزهای کاملا رسیده که پوستشون خال دار و تیره شده استفاده کنین .
بعد اضافه کردن مواد آردی فقققط تا جایی هم بزنید که ذرات آرد دیده نشه .
قاشقها استاندارد قنادیه .
میتونید بجای کره ، روغن مایع بزنید .
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر