eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.7هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
9.7هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۶ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
شیر چهار لیوان پودر ژلاتین چهار ق غ شکر شش ق غ وانیل کمی خامه صبحانه ۲۰۰ گرم رنگ خوراکی به مقدار دلخواه پودر ژله آلوورا یک بسته شیر ، شکر و پودر ژلاتین را در یک قابلمه مناسب میریزیم کمی هم میزنیم تا پودر ژلاتین پفکی شود سپس روی حرارت میگذاریم تا که فقط شکر و پودر ژلاتین حل شود. حرارت را خاموش میکنیم خامه و وانیل را اضافه کرده و کاملا هم میزنیم تا مخلوط یکدست شود.( به این مخلوط شیری پاناکوتا وانیلی میگویند.) از مخلوط شیری در ۵ لیوان مجزا و به میزان دو سوم جدا میکنیم. در هر لیوان یک تا دو قطره رنگ خوراکی اضافه کرده و خوب هم میزنیم. هر لیوان را در یک قالب کوچک چرب شده میریزیم و در یخچال گذاشته تا ببندد. بقیه مخلوط را بیرون از یخچال نگه میداریم. در این فاصله پودر ژله آلوورا را در یک و نیم لیوان‌آب جوش حل کرده تا کاملا شفاف شود کنار میگذاریم تا خنک شود. یک قالب مناسب را چرب میکنیم‌، زمانیکه پاناکوتاهای رنگی کاملا بست ، از قالبش درآورده و بر عکس در قالب اصلی کنار هم میچنیم. سپس حدود یک سانت از ژله آلوورا را به آرامی از کنار پاناکوتاهای رنگی داخل قالب میریزیم و در یخچال میگذاریم تا پاناکوتاها فیکس شود بعد از پنج دقیقه نصف دیگر ژله آلوورا را مجدد میریزیم و در یخچال میگذاریم و بعد از ۵-۱۰ دقیقه بقیه آلوورا را میریزیم و در یخچال میگذریم. به این دلیل ژله آلوورا را در چند مرحله ریختیم تا پاناکوتاها در مایه ژله شناور نشده و حرکت نکند. به محض اینکه احساس کردید ژله آلوورا بسته مخلوط ژله شیری را که ابتدای کار آماده کرده بودیم را روی لایه قبلی میریزیم و حداقل سه چهار ساعتی در یخچال میگذاریم تا کاملا ببندد و لایه ها در هم فیکس شود. ( بهتر است فاصله زمانی زیادی در ریختن لایه ها بعد بستن آن ها نیفتد وگرنه بعد از برگرداندن ژله لایه ها از هم جدا میشود.) نکته: اگر احساس کردید در مرحله آخر که ژله شیری را میخواهید استفاده کنید ژله کمی بسته شده آنرا روی حرارت غیر مستقیم مثل کتری بگذارید تا دوباره آب شود فقط دقت کنید که در هنگام استفاده باید کاملا از حرارت افتاده باشد وگرنه لایه قبلی را آب میکند. برای برگرداندن ابتدا با انگشت دور تا دور ژله را از دیواره جدا کنید و سپس در ظرف سرو که کمی مرطوب است برگردانید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
به ازای هر پیمونه شیرموز ، یه قاشق غذاخوری پودر ژلاتین نیاز دارین که با یه چهارم پیمونه آب معمولی بن ماری شده . توی دو مرحله به همراه مایه شیرموز ، ژله دلخواه نگینی خورد شده ریختم . نوش جونتون عزیزانم 😍 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
طرز تهیه ’’خمیر همه کاره ‘‘ اول سه قاشق مرباخوری پودر خمیر ترش و با یه ق غ شکر و نوک قاشق چای نمک میریزیم تو لیوان یه بند انگشت آب روش میریزیم حل میکنیم میزاریم عمل بیاد.(منظور از عمل امدن اینه که به اندازه دو بند انگشت روش کف کنه که حدود بیست دقیقه طول میکشه.اگه زمان طولانی بمونه کف بخوابه خاصیت خودش رو از دست میده) نصف لیوان ماست رو با یک قاشق چای خوری بیکینگ پودر مخلوط میکنیم و میگذاریم پنج دقیقه کنار بمونه مایع خمیر ترش عمل آمده و دو عدد تخم مرغ و نصف لیوان روغن مایع مخلوط میکنیم( اگه خمیر و برای پیتزا بخوایم یه کوچولو نمک.اگه برای پیراشکی بخوایم هشت قاشق شکر اضافه میکنیم) در اخر ماست رو به مواد اضافه میکنیم. آرد (حدود پنج الی شش لیوان)رو تا جایی اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبه(سعی کنید زیاد ورز بدید تا احتیاج نباشه آرد زیادی استفاده کنید تا خمیر پوکی بدست بیاد) خمیر رو تو ظرف در دار میزاریم تا ور بیاد(حداقل حجمش دو برابر بشه)تقریبا دو ساعت خمیر که خوب ور آمد آماده استفاده ست. مواد میانی شامل سینه مرغ پخته و نگینی خرد شده, سیب زمینی نگینی سرخ شده, فلفل دلمه خرد شده, جعفری خرد شده, پنیر پیتزا و نمک و فلفل و آویشن می باشد. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
دوستای خوبم ، قبل از هر چیز یه توضیح کوتاه در مورد خامه پنیری بدم ...  چند روز پیش که برای مهمونی خواهرم چیزکیک درست کرده بودم ، کمی از مایه پنیری اضافه اومد . چون پودر ژلاتین نداشت ، باهاش کیک پختم . بخاطر اینکه پنیر ماسکارپونه زیاد در دسترس نیست ، من اکثرا از پنیر لبنه آنا استفاده دارم . نسبت پودر قندی هم که برای مایه پنیری چیزکیک میزنین ، بستگی به ذائقتون داره ، البته طوری باشه که نمکی بودن پنیر رو هم احساس کنین . این کیک پنیری به حدی خوش طعم و بافته که از خوردنش سیر نمیشین . بافتی فوق العاده پوک و سبک و عاااالی داره.. و اما رسپی ... موادلازم : پیمونه من لیوان فرانسوی دسته داره. تخم مرغ   سه عدد آرد سفید یک پیمانه شکر  نصف پیمانه خامه پنیری دویست گرم وانیل  یک پنس بکینگ پودر  یک قاشق مرباخوری روغن مایع   نصف پیمانه طرزتهيه: تخم مرغ ، وانیل ، شکر رو با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود . بعد به ترتیب ، روغن و خامه پنیری را اضافه کنید و خوب با همزن بزنید . حال همزن رو کنار گذاشته و آرد و بکینگ پودر حداقل سه بار الک شده رو اضافه و مخلوط کنید و در فر از قبل گرم شده با درجه 180 درجه به مدت حداقل چهل دقیقه بپزید . چون دمای فرها متفاوته بعد از نیم ساعت چک کنید . نوش جونتون عزیزانم.😍 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
کوفته تبریزی نباید گوشت کوفته زیاد چرب باشه که در اینصورت کوفته ترک خواهد خورد .گوشت کوفته زیاد باشه کوفته سفت میشه و پوک نخواهد بود.لپه وبرنج کوفته زیاد باشه کوفته وا میره. 🔴قسمت کلیدی کوفته اینجاست گوشت رو که چرخ کردین مقدارلپه باید ۱دوم یا نصف گوشت چرخ شده باشه وبرنج پخته ۱دوم لپه ی چرخ شده باشه اینجوری یه کوفته ی پوک وخوشمزه خواهین داشت. 👈دقیقا ۱کیلو گوشت ۸تا کوفته متوسط میشه گوشت گوساله 1 کیلو لپه دو لیوان (خام) برنج 1 لیوان سرخالی(خام) ۳۰۰گرم تره و مرزه و ریحان  خرد شده  بهمراه ۲ قاشق مرزه خشک و ترخون پیاز ۲عدد بزرگ نمک،فلفل سیاه ،زرد چوبه آرد نخودچی ۲ ق غ برای مغز کوفته🔻 پیاز داغ ،زرشک، گردو،تخم مرغ آبپز یا آلو خشک و یا آلبالو خشک از هر کدوم که دوست داشتین. مواد سس کوفته🔻 پیاز داغ دو عدد ادویه :فلفل،زردچوبه،زنجبیل ،مرزه و ترخون خشک و نمک به میزام لازم رب گوجه دو قاشق غذاخوری آب پنج لیوان آلو به مقدار لازم و به دلخواه 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
بورک گوشت و قارچ خمیر بورک اماده پنیر پیتزا نمک،فلفل، اویشن ،رب فلفل دلمه نگینی تفت داده پیازنگینی تفت داده قارچ نگینی تفت داده گوشت چرخکرده تفت داده سیب زمینی نگینی تفت داده کنجد و زرده تخم مرغ برای رومال همه مواد رو باهم تفت میدیم، رب نمک فلفل رو اضافه میکنیم یه تفت میدیم و خاموش میکنیم بعد از خنک شدن مواد تفت داده شده رو روی خمیر بورک میریزیم پنیر پیتزا روش میریزیم و رول میکنیم بعد رومال میزنیم و داخل فر میگذاریم. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕