eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.7هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
8.8هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
🌺 ســـلام 🌸صبح زیباتون بخیر 🌺امیدوارم 🌸روزی تون افزون 🌺 وجودتون شادی آفرین 🌸دستاتون روزی رسون 🌺آرزوهاتون دست یافتنی 🌸و تنتون سالم وسلامت باشه 🌺صبح شنبه تون پر از بهترینها ┈••✾•🍀🌻🍀•✾••┈ 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
😍 فطیر مغزدار پنبه ای اونم بدون فـــــر😍 ✅ مواد لازم فطیر مغزدار ♦آرد نان یا قنادی۴ پیمانه ♦ روغن مایع۱/۳ پیمانه ( ۱۳۰ گرم) ♦ شیر ولرم ۱ پیمانه( ۲۴۰ گرم) ♦شکر ۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم) ♦ زردچوبه ۱/۲ ق چ ♦ زنجبیل ۱ ق چ ♦ نمک ۱/۲ ق چ ♦ خمیر مایه ۱/۲ ق غ + ۱/۲ پیمانه آب ولرم + ۱ ق غ شکر= جهت عمل آوری ✅ مواد رومال ♦زرده تخم مرغ ۱ عدد ♦ شیر ۲ ق غ ♦زعفران دم کرده غلیظ یک ق غ ✅ مواد میانی فطیر ♦ روغن مایع نصف پیمانه(۱۱۰ گرم) ♦ آرد ۱پیمانه( ۱۲۵ گرم) ♦زردچوبه نصف ق چ ♦شکر در صورت دلخواه ۲ق غ ✅ ابتدا مخمر فوری رو با شکر و آب حل کرده و میذاریم یه گوشه نیمه گرم تا عمل بیاد ✅آرد رو الک کرده و بهش مواد خشک یعنی ادویه و نمک و شکر رو اضافه کرده و هم میزنیم. مایعات ( روغن مایع پخت و پز و شیر ولرم و زعفران دم کرده) و خمیر مایه به عمل آمده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم ✅۱۵دقیقه خمیر رو ورز میدیم ✅ کف یه کاسه رو چرب میکنیم و خمیر رو توش قرار میدیم روش نایلون و دستمال میذاریم و یک جای نیمه گرم قرار میدیم تا یک ساعت استراحت کنه و ور بیاد ✅میریم سراغ اماده کردن رومال ✅ همه مواد رو شامل زعفران + شیر + وانیل + زرده تخم مرغ با چنگال مخلوط کرده و داخل یخچال میذاریم ✅ طرز تهیه مواد میانی فطیر : ✅ آرد رو کمی تفت میدیم تا بوی خامیش گرفته بشه+ روغن مایع + زردچوبه رو روی حرارت ملایم تفت میدیم تا به روغن بیوفته ✅ خمیر که ور اومد به چونه هایی با وزن مساوی تقسیم میکنیم ✅ با وردنه یا دست پهن میکنیم از مغزی فطیر داخل خمیر بذارید و لبه ها رو خووووب فیکس کنید که باز نشه ✅ روی خمیر رومال زده و چند تا سوراخ ایجاد کنید و روش با هر قالبی که دوست دارید طرح بدید. ✅و با مواد رومال و کنجد تزئین میکنیم ✅و داخل فر دست ساز از قبل گرم شده به مدت ۲۵ الی ۳۰دقیقه قرار میدیم ❌دمای توستر۱۵۰ فر برقی ۱۶۰ فر گازی ۱۸۰ قبل یک ربع گرم کنید به مدت ۱۵الی ۲۰ دقیقه بپزید😍 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
🛑ابتدا برای سه نفر یک یا دو عدد پیاز درشت رو ریز خلال کرده و با مقداری روغن تفت بدید تا طلایی و سبک بشن سپس تکه های مرغ رو به همراه نمک ، فلفل سیاه و دو یا سه قاشق زعفران دم شده اضافه کرده شعله گاز رو کم کنید تا تکه های مرغ طلایی بشن بعد یک لیوان آب جوش اضافه کنید و یک ساعتی زمان بدید تا مرغها پخته بشن دو لیوان آلبالوی هسته گرفته رو به همراه یک یا دو قاشق آب نارنج یا آبلیمو و دو یا سه قاشق شکر (بنا به ذائقه تون)با نصف لیوان آب تو قابلمه ای بریزید و با شعله ملایم نیم ساعتی بذارید غلیظ بشه و قوام بگیره سپس آب مرغ رو بهش اضافه کنید و تکه های مرغ پخته شده رو تو سس آلبالو بچینید و نیم ساعت دیگه زمان بدید تا مرغها مزه دار بشن و خورش جابیفته و روغن بندازه خورش فوق العاده خوشمزه و ملس شما آماده اس 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
پکوره  افغانستانی🇦🇫🇦🇫🇦🇫 خشمزه و تند مواد لازم آرد سفید4/1 لیوان آرد نخود4/3 لیوان فلفل سبز تند ریز شده1 یا 2 عدد گشنیز ریز شده4/1 لیوان کچالو   سیب  زمینی   ۴  عدد بکینگ  پودر مقدارر لازم بیکینگ پودر1 قاشق مرباخوری زردچوبه1 قاشق چایخوری نمک به مقدار لازم آب3/1 لیوان روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم طرز تهيه آرد سفید،آرد نخود،بیکینگ پودر،نمک،زردچوبه،آب را با هم مخلوط کنید. فلفل سبز تند مخلوط کرده به مواد اضافه کنید سپس مواد را با قاشق هم بزنید.  گشنیز  ریز شده را به مواد اضافه کرده هم بزنید. سیب  زمینی  داخل  مواد  زده  و در روغن  سرخ  مکنیم. پاکوره را به صورت گرم میل کنید همراه با سس فلفل یا سس گوجه فرنگی میل کنید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد کیک تخم مرغ 3عدد شکر 75گرم وانیل نصف قاشق چایخوری آرد سه چهارم لیوان 75گرم آب جوش دو قاشق غذاخوری سه قاشق غذا خوری از آرد بردارین به جای آرد سه قاشق پودر کاکائو اضافه کنید با بکینگ پودر نصف قاشق مربا خوری سه بار با هم کنید بزارید کنار سفید ها رو با نیمی از شکر هم بزنید تا کاملا فرم بگیره وظرف را که برمیگردونی نریزه زرده ها رو با بقیه شکر و وانیل سه دقیقه با دور کند هم بزنید بعد آب جوش رو اضافه کنید با دور متوسط چهار دقیقه هم بزنید بعد آرد الک شده را اضافه کنید هم بزنید بعد سفیده رو اضافه کنید با لیسک دورانی هم بزنید مایه کیک آماده شده را در فر از قبل گرم شده با 180درجه چهل دقیقه بذارین تا بپزه مواد کرم چیز کیک لایه اول دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین با یک سوم لیوان آب سرد روی کتری بذارین تا ذراتش حل بشه پنیر ماسکار پونه 200گرم خامه صبحانه 200گرم یک سوم لیوان پور قند الک شده پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری دو سوم لیوان آب همه این مواد رو با هم زن بزنید بعد کرم پنیری رو به دوقسمت تقسیم کنید یک قسمت را داخل قالب روی کیک بریزید بذارید یخچال تا ببنده بقیه مواد رو هم شکلات ذوب شده 50گرم سه قاشق غذاخوری خامه دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو یک سوم لیوان آب همه هم بزنید بعد بریزین روی لایه قبلی که داخل یخچال هستش ولی قبلش مطمئن باشین که گرفته باشه بعد لایه جدید رو اضافه کنید خامه قنادی هم میتونید بزنید ولی من اصلا به کیک هام خامه قنادی نمیزم با خامه صبحانه بنظرم سالم تر هستش نوش جان 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕