7.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آسان ترین روش مرغ سوخاری🍗
#مرغ_سوخاری
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
17.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک شکلاتی
مواد لازم:
آرد ٢٨٠ گرم يا ٢ و ١/٤ پيمانه
پودر كاكائو ٩٠ گرم يا ٣/٤ پيمانه
نمك ٥ گرم يا ١ قاشق چاى خورى
بكينگ پودر ١٢ گرم يا ٣ قاشق چاى خورى
كره ١١٣ گرم يا ١/٢ پيمانه
شكر ٣٠٠ گرم يا ١و ١/٢ پيمانه
روغن مايع ١١٠ گرم يا ١/٢ پيمانه
تخم مرغ ٣ عدد
عصاره وانيل يا وانيل ٥ گرم يا ١ قاشق چاى خورى
شير ٢٤٠ گرم يا يك پيمانه
سركه ١ قاشق غذاخورى
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀ترفند برنج #بدون_ته_دیگ👇
اگه نمیخوایی برنج تهدیگ داشته باشه این روش خیلی به دردت میخوره.
فقط کافیه یه بشقاب استیل یا روحی کف قابلمه بزارید و برنج آبکش شده رو داخلش بریزید و برنج رو دم بزارید میبینی که اصلا ته برنج ته دیگه ایجاد نمیشه.
میتونید بشقاب رو برعکس هم بزارید که این روش خیلی کاربردی تره.
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کالباس_خونگی_خوشمزه😍😍
#شام_سالم
مواد لازم:
فیله مرغ - 1 کیلوگرم
1 پیاز
ژلاتین -20 گرم
آب لبو -2 قاشق غذاخوری
250 میلی لیتر آبگوشت
نمک ، پاپریکا ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه ، سیر .
مرغ را با پیاز تا زمانی که پخته شود ، جوشانده ، در مخلوط کن یا در چرخ گوشت چرخ کنید و اضافه کنید ادویه جات ترشی جات ، آب لبو تازه اضافه کنید. ژلاتین را درون آبگوشت حل کنید تا کاملاً حل شود و همچنین با مخلوط مرغ را اضافه کنید و کاملاً مخلوط کرده و درون بطری های پلاستیکی ریخته
چند ساعتی درون یخچال میگزاریم ..سپس از قالب (بطری نوشابه🙈)خارج کرده و برش میزنیم
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
9.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اموزش#ناگت_مرغ_خانگی😍😍
#ایده_شام_سالم🌺🌺
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
9.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نبات_سوخته
#درمان_دلدرد
✅ برای بچه ها و بزرگسالا توصیه میکنم
خیلی زود اثر می کنه
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
5.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بستنی بادام زمینی 😊
🔶️مواد لازم :
🔵 هر پیمانه 250ML 🔵
- کرهبادامزمینی : 80 گرم یا 5 قاشق غذاخوری
- شیرعسلی یا شیره یا عسل : 50 گرم یا 2/5 الی 3 قاشق غذاخوری
- نمک : 1 گرم یا یکششم قاشق چایخوری
- شیر : 100 گرم یا یکسوم پیمانه + 1 قاشق غذاخوری
- خامه صبحانه : 200 گرم یا چهارپنجم پیمانه ( خامه صورتی های توی بازار اکثرا 200 گرم هستن)
- شکر یا شیرین کننده دلخواه : 12 گرم یا 1 قاشق غذاخوری
🔸️طرز تهیه :
در ظرفی ، کره بادام زمینی، شیر ، نمک و شیر عسلی ریخته و خوب باهم مخلوط کنید
توی یه ظرف دیگه ، خامه و شکر روباهم خوب مخلوط کن و مخلوط حاوی کره بادام زمینی رو بهش اضافه کن
و هم بزن تا یک دست بشه
بریزش توی قالب مدنظر
و قالب رو برای ۵ ساعت بذار فریزر
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab