eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.7هزار دنبال‌کننده
2هزار عکس
8.8هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
بولانی سونی پز☺️☺️ بولانی افغانستانی🇦🇫🇦🇫 گندنه (تره)    مواد لازم: آرد:3پیمانه کمی بیشتر آب :1پیمانه نمک :به مقدارلازم خمیر مایه 1قاشق چایخوری گندنه :1کیلو  همون  تره  مرچ سرخ (فلفل قرمز) به مقدارلازم روغن سرخ کردنی به مقدارلازم طرز تهیه: آرد گندم را با نمک و آب و یک و خمیر مایه خمیرنموده و ونیم ساعت جای گرم بگذارید تا خمیر برسه و بعداز خمیر ذغاله های(چونه) کوچک درست کنید ذغاله ها رابا اش گز یا همون وردنه هموارنموده داخل آنرا گندنه (تره) ایکه قبلا ریزه نموده با کمی روغن و نمک و مرچ (فلفل) مخلوط نموده اید بگذارید و آنرا بسته کنید روغن را داغ نموده بولانی ها را داخل روغن سرخ کنید البته هر دو طرف آنرا و یا آینکه روی فطنوس داش (سینی فر) را چرپ کنید و به درجه ای آخر داغش (فر) کنید و بولانی ها را روی فطنوس داش(سینی فر) بچینید و رویشان را چرب کنید وقتی هر دو طرفش سرخ شد آماده است و می توانید با ماست یا چتنی 😋😍صرف نمایید🇦🇫🇦🇫🇦🇫 سیب زمینی  اپز +تره و ادویه جات   میتونیم  از گوجه و پیازچه  نگینی  و فلفل دلمه هم  استفاده کنیم بولانی سونی پز☺️☺️ بولانی افغانستانی🇦🇫🇦🇫 گندنه (تره)    مواد لازم: آرد:3پیمانه کمی بیشتر آب :1پیمانه نمک :به مقدارلازم خمیر مایه 1قاشق چایخوری گندنه :1کیلو  همون  تره  مرچ سرخ (فلفل قرمز) به مقدارلازم روغن سرخ کردنی به مقدارلازم طرز تهیه: آرد گندم را با نمک و آب و یک و خمیر مایه خمیرنموده و ونیم ساعت جای گرم بگذارید تا خمیر برسه و بعداز خمیر ذغاله های(چونه) کوچک درست کنید ذغاله ها رابا اش گز یا همون وردنه هموارنموده داخل آنرا گندنه (تره) ایکه قبلا ریزه نموده با کمی روغن و نمک و مرچ (فلفل) مخلوط نموده اید بگذارید و آنرا بسته کنید روغن را داغ نموده بولانی ها را داخل روغن سرخ کنید البته هر دو طرف آنرا و یا آینکه روی فطنوس داش (سینی فر) را چرپ کنید و به درجه ای آخر داغش (فر) کنید و بولانی ها را روی فطنوس داش(سینی فر) بچینید و رویشان را چرب کنید وقتی هر دو طرفش سرخ شد آماده است و می توانید با ماست یا چتنی 😋😍صرف نمایید🇦🇫🇦🇫🇦🇫 سیب زمینی  اپز +تره و ادویه جات   میتونیم  از گوجه و پیازچه  نگینی  و فلفل دلمه هم  استفاده کنیم 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
شیرینی آوردم براتون از نوع بهاری کره ی به دمای محیط رسیده150گرم که از کره ی گیاهی هم میتونید استفاده کنید پودر قندالک شده 75گرم زرده ی تخم‌مرغ درشت 1عدد وانیل یک چهارم قاشق چایخوری اردبرنج60گرم نشاسته ی ذرت 40گرم رنگ ژله ای خوراکی به دلخواه که از رنگ زرد یا سبز میتونید استفاده کنید آرد سه صفر یاهمون آرد شیرینی پزی الک شده 180گرم ❤️در ابتدا کره وپودر قند الک شده را اول خوب با قاشق هم بزنید که کره وپودر قند به خورد هم برن، بعد با همزن دور تند خوب هم بزنید تا پوک وحجیم ورنگش روشن بشه، بعد زرده ی تخم‌مرغ و وانیل را اضاف میکنیم ودر حد مخلوط شدن هم میزنیم دور گیری فراموش نشود که بوی زحم تخم‌مرغ شیرینیاتون نگیره، بعد آرد برنج ونشاسته ی ذرت را اضاف میکنیم وبا لیسک مواد رو خوب با هم هم بزنید تا مخلوط بشن، در این مرحله آرد شیرینی پزی رو در اول کار نصفش را با خیال راحت اضافه میکنم واز رنگ ژله ای خوراکی نوک کادر اضاف میکنیم، وبا لیسک مخلوط میکنیم، از اینجا به بعد بقیه آرد را قاشق قاشق اضاف میکنیم تا خمیری نچسب بدست بیاد که بستگی به آردتون داره که کمتر یا بیشتر مصرف بشود، که باید خمیری نرم ولطیف به دست بیاد که وقتی کمی از خمیر رو توی دستتون گلوله کنید ووسط اونو با سرانگشت حفره ایجاد کنید نباید از اطراف ترک بخورد، خمیرتون رو توی کیسه فریزر بگذارید پهن کنید و به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت بدید، بعد خمیرتون رو وسط دو نایلون پهن کنید به ضخامت نیم سانت، وکاتر بزنید کاترتون هم داخل آرد بزنید که به خمیرتون نچسبد، وبا فاصله توی سینی فر بچینید، سینی فر را به مدت 20دقیقه در یخچال بگذارید، من توی تستر درست کردم درجه حرارت 105درجه،المنت پایین روشن کردم، به مدت 10دقیقه که زیر شیرینی نباید تغییر رنگ بدهد، فر هم از قبل به مدت 10الی15دقیقه گرم کنید، وقتی شیرینی هاتون رو از فر بیرون آوردید به هیچ عنوان دستش نزنید حدود1ساعت تا خوب خنک بشه بعد از سینی فر خارج کنید با شکلات رنگی بنماری شده یا بریلو وسط شیرینی هاتون رو تزئین کنید امیدوارم این شیرینی های بهاری رو درست کنید ونوش جان کنید😘😘😍😍😋😋شیرینی گلهای بهاری فریده پَز 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازم : ژله...... 1بسته آبجوش..... حدودا 3/4 لیوان بستنی وانیلی ....۱/۲ لیوان پودر ژلاتین......1قاشق چای خوری آب سرد....2قاشق طرز تهیه: ژلاتین را روی آب سرد بریزد.روی بخار کتری بزارید تا کانلا حل بشه.(البته ژلاتین سلیقه ایه.می تونید نریزد.ولی به نشکستن ژله کمک می کنه😉) ژله رو با آبجوش مخلوط کرده و روی حرارت کتری بن ماری میکنیم تا ژله کاملا حل شده و شفاف شود. حالا بستنی رو اضافه کنید، برای درست کردن این ژله لازم نیست بستنی رو بذارید بیرون تا آب بشه، مستقیم از فریزر خارج کنید و بذارید داخل ژله. آروم بستنی رو با ژله مخلوط کنید، همینکه بستنی آب شد کفایت میکنه، زیاد هم نزنید که کف روش از بین میره و ژله تون دو رنگ نمیشه. بعد داخل سینی بریزید و بذارید یخچال تا خودش رو بگیره بعد بیارید بیرون و برش های طولی بدین و رولش کنید دوباره بذارین یخچال تا خودش رو بگیره. نکته:  اولا برای این میزان دستور سینیتون باید سایز 20 در30 باشه. دوما کف سینی حتما نایلون پهن کنین. سوما تو یخچال که گذاشتین از ۲۰ دقیقه شروع کنید بهش سر بزنین هر وقت بست برش دارین چون اگه زیاد تو یخچال بمونه شکننده میشه و زمان رول کردن میشکنه. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
یکی از رازهای خوشمزه و نرم شدن مرغ بریان آغشته کردن لایه زیر پوست به مخلوط کره و زعفران و نمک است چون در این حالت کره بالاترین جذب در گوشت را داشته و عطر و بوی زعفران و کره کاملاً در بافت مرغ نفوذ می‌کند. کافیه با یه سُرنگ از مخلوط بالا به گوشت مرغ تزریق کنید   تا باعث براق شدن و خوشبو و خوشمزه‌تر شدن مرغ شود🔥 از مخلوط سیر و روغن‌زیتون و رزماری هم حتماً روی سیب‌زمینی و هویج استفاده کنید. برای مرینت کردن مرغ بریان: مرغ و ۲ ساعت در مخلوط آب و نمک قرار بدید تا گوشت مرغ لذیذ و خوش نمک شود بعد از آن زعفران،پول بیبر،عصاره مرغ،پاپریکا،پودر گشنیز با پیاز و فلفل دلمه و ۱ ق سرکه کامل مرغ و مرینت کنید و تقریبا ۶ ساعت با این مواد استراحت کند بعد از آن پیاز و فلفل دلمه که به مواد آغشته کردیم داخل شکم مرغ بریزید (از هویج هم میتونید استفاده کنید)کف سینی فر و سیب زمینی (سایز کوچیک باشه،با همون پوست)هویج و فلفل دلمه قرار بدید بعد مرغ و روی آن بزارید و با برس کره و زعفران روی مرغ آغشته کنید و در حرارت ۱۲۰ به مدت ۲ ساعت درون فر قرار دهید در این مدت هرنیم ساعت یکبار کره و زعفران به مرغ بزنید تا خشک نشود 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕