eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.7هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
9.6هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۶ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
۳ ق غ نشاسته+۲ ق غ آرد رو در کمی شیر حل میکنیم.باقی ۴ لیوان شیر رو اضافه میکنیم. ۳ عدد تخم مرغ رو با سه چهارم لیوان شکر و وانیل کمی با همزن میزنیم تا از لختگی در بیاد و به شیر اضافه میکنیم.روی حرارت میگذاریم و با حرارت کم مدام هم میزنیم تا سفت بشه.زیرشو خاموش میکنیم.۲۵ گرم کره و ۴ ق غ خامه صبحانه اضافه میکنیم. به صورت داغ داخل ظرف مورد نظر میریزیم.لایه به لایه کاکائویی و سفید میریزیم.بین هر لایه هم مغزیجات ترافل بیسکوییت موز توت فرنگی میچینیم. من فقط بیسکوییت چیدم.برای مهمانی هام مغزیجات و ... میزنم. نکته مهم اینه که روی دسر میبنده و ترک میخوره و بد میشه،برای جلوگیری از این اتفاق روی دسر رو با الک پودر کاکائو بپاشید😋 هر چی بیشتر توی یهچال باشه خوشمزه تر میشه 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
و به ازای هر لیوان شیر یه قاشق پر پودر کاستر و دو یا سه قاشق شکر به اندازه ای که دوس دارین شیرین باشه . شیر و پودر کاستر رو مخلوط میکنین و با شکر میزارین رو حرارت و هم میزنین تا غلیظ بشه بعد سرد شد میریزین تو ظرف بعد کمی گرف روش ژله که اماده کردین و  سرد شده رو میریزین من از ژله زعفرونی استفاده کردم 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
آرد سفید یک پیمانه شیر دوپیمانه شکر یک پیمانه گلاب نصف پیمانه روغن نصف پیمانه پودر هل نصف ق مربا خوری زعفران به میزان لازم ابتدا شکر را درون قابلمه ای ریخته و شیر را به آن اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر در شیر حل شود. احتیاجی نیست که شیر بجوشد در حدئیکه شکر حل شود کافی هست. سپس زعفران دمکرده و گلاب را به آن اضافه کرده و زیر حرارت را خاموش کرده و کنار بگذارید. آرد را درون تابه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید کمی آرد تف بخورد. در این حلوا احتیاجی نیست آرد زیاد تیره شود در حدئیکه بوی خامی آرد گرفته شود . سپس آرد را از تابه خارج و الک کرده و دوباره درون تابه برگردانده و روغن مایع را به آن اضافه کنید. اجازه دهید یکی دو دقیقه آرد با روغن تف بخورد و از آخر پودر هل را به آرد و روغن اضافه کنید و بلافاصله شیر را به آرد و روغن اضافه کرده و تند تند مخلوط کنید تا شربت حلوا جذب آرد شود و حلوا وسط تابه جمع شود . سپس حرارت را خاموش کرده و حلوا را به صورت گهواره ای درون تابه تکان دهید و در نهایت درون ظرف سرو کنید. برای تزئین خلال بادام را یک ساعتی درون مقداری زعفران دمکرده قرار دهید تا رنگش زرد شود و برای تزئین استفاده کنید . 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
تخم مرغ یک عدد آرد هشت ق غ شکر پنج ق غ بکینگ پودر نصف ق چ وانیل نوک ق چ روغن دو ق غ شیر چهار ق غ تخم مرغ و شکر و وانیل  رو خوب با چنگال  میزنیم بعد روغن و اضافه میکنیم و هم میزنیم بعدم  شیر رو اضافه  میکنیم  و هم میزنیم در آخر هم مخلوط آرد و بکینگ پودر رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا مایه کیک یکدست بشه‌. دستگاه و میزاریم گرم شه با روغن مایع صفحه رو چربش میکنیم حالا به اندازه یک قاشق از مایع کیک داخل هر قسمت بریزین و در دستگاه و ببندید و شش دقیقه بعدش آمادست میتونید مثل کیک فنجونی تو قابلمه درست کنید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازم آرد دو پیمانه ماست 150گرم یا تقریبا دو سوم پیمانه ماست هرچی ترش تر جلیبی بهتر👍 خمیر مایه خشک یک قاشق غذاخوری آب ولرم یک لیوان رنگ زرد خوراکی ب مقدار لازم نشاسته ذرت دو قاشق غذاخوری شکر یک قاشق غذاخوری خمیر مایه را ب همراه یک قاشق شکر و مقداری آب ولرم میزاریم تا عمل بیاد ماست آرد نشاسته ذرت خمیر مایه ب عمل آمده را خوب مخلوط میکنیم و آب ولرم را کم کم اضافه میکنیم تا موادمون ن خیلی شل باشه ن سفت مایه راب مدت یک و نیم ساعت میگذاریم استراحت کنه و بعد داخل ظرف سس میریزیم و در روغن داغ داغ جلیبی را درست میکنیم نکته☝️ حتما بعداز استراحت مواد و دوباره خوب مخلوط کنید مواد ن خیلی شل و ابکی باشه ن خیلی سفت روغن حتما داغ باشه تا ب محض ریختن جلیبی سریع بالا بیاد جلیبی را در شربت ولرم میزاریم و بعداز یک دقیقه بیرون میاریم اگه دقیقه انجام بدین این جلیبی ب حدی ترد و لوله ای میشه ک بعد از دو سه روز هم هنوز ترده 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
😋 مواد لازم گوشت آبگوشتی  ۳۰۰ گرم لوبیا قرمز   ۱/۲ لیوان سیر   ۱ بوته بادمجان  ۲ عدد پیاز  ۲ عدد کشک غلیظ  ۱ لیوان عدس ۲ لیوان نمک و فلفل و زردچوبه   به مقدار لازم سیب زمینی ۱ عدد طرز تهیه ۱-  لوبیا را حتما از شب قبل خیس كنید و حداقل 3 مرتبه آب ان را تعویض كنید. ۲- گوشت ،عدس،لوبیای خیس خورده ، سیر و پیاز خرد شده را بهمراه چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و کمی زردچوبه اضافه کنید تا مواد پخته شوند ( در مدت زمان پخت نمک اضافه نکنید ).سیب زمینی را اضافه کنید. ۳- بادمجان ها را خرد کنید و پس از اینکه آبگوشت پخت بادمجان ها را اضافه نمایید و در آخر نیز کشک را بریزید و خوب مخلوط کنید ، صبر کنید تا آبگوشت جا بیفتد. ۴- نمک و فلفل آبگوشت را نیز اندازه کنید ، آب ابگوشت را از مایه آن جدا کنید ۵- مایه آبگوشت را جدا کنید و بکوبید. ۶- خوردن این غذا با نان سنگك و سبزی خوردن و پیاز توصیه میشود. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕