#پان_اسپانیایی
۳ ق غ نشاسته+۲ ق غ آرد رو در کمی شیر حل میکنیم.باقی ۴ لیوان شیر رو اضافه میکنیم.
۳ عدد تخم مرغ رو با سه چهارم لیوان شکر و وانیل کمی با همزن میزنیم تا از لختگی در بیاد و به شیر اضافه میکنیم.روی حرارت میگذاریم و با حرارت کم مدام هم میزنیم تا سفت بشه.زیرشو خاموش میکنیم.۲۵ گرم کره و ۴ ق غ خامه صبحانه اضافه میکنیم.
به صورت داغ داخل ظرف مورد نظر میریزیم.لایه به لایه کاکائویی و سفید میریزیم.بین هر لایه هم مغزیجات ترافل بیسکوییت موز توت فرنگی میچینیم.
من فقط بیسکوییت چیدم.برای مهمانی هام مغزیجات و ... میزنم.
نکته مهم اینه که روی دسر میبنده و ترک میخوره و بد میشه،برای جلوگیری از این اتفاق روی دسر رو با الک پودر کاکائو بپاشید😋
هر چی بیشتر توی یهچال باشه خوشمزه تر میشه
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#دسر_کاسترد و #ژله
به ازای هر لیوان شیر یه قاشق پر پودر کاستر و دو یا سه قاشق شکر به اندازه ای که دوس دارین شیرین باشه .
شیر و پودر کاستر رو مخلوط میکنین و با شکر میزارین رو حرارت و هم میزنین تا غلیظ بشه بعد سرد شد میریزین تو ظرف بعد کمی گرف روش ژله که اماده کردین و سرد شده رو میریزین من از ژله زعفرونی استفاده کردم
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#حلوا_شیر
آرد سفید یک پیمانه
شیر دوپیمانه
شکر یک پیمانه
گلاب نصف پیمانه
روغن نصف پیمانه
پودر هل نصف ق مربا خوری
زعفران به میزان لازم
ابتدا شکر را درون قابلمه ای ریخته و شیر را به آن اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر در شیر حل شود. احتیاجی نیست که شیر بجوشد در حدئیکه شکر حل شود کافی هست.
سپس زعفران دمکرده و گلاب را به آن اضافه کرده و زیر حرارت را خاموش کرده و کنار بگذارید.
آرد را درون تابه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید کمی آرد تف بخورد. در این حلوا احتیاجی نیست آرد زیاد تیره شود در حدئیکه بوی خامی آرد گرفته شود .
سپس آرد را از تابه خارج و الک کرده و دوباره درون تابه برگردانده و روغن مایع را به آن اضافه کنید.
اجازه دهید یکی دو دقیقه آرد با روغن تف بخورد و از آخر پودر هل را به آرد و روغن اضافه کنید و بلافاصله شیر را به آرد و روغن اضافه کرده و تند تند مخلوط کنید تا شربت حلوا جذب آرد شود و حلوا وسط تابه جمع شود .
سپس حرارت را خاموش کرده و حلوا را به صورت گهواره ای درون تابه تکان دهید و در نهایت درون ظرف سرو کنید.
برای تزئین خلال بادام را یک ساعتی درون مقداری زعفران دمکرده قرار دهید تا رنگش زرد شود و برای تزئین استفاده کنید .
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_میکری
تخم مرغ یک عدد
آرد هشت ق غ
شکر پنج ق غ
بکینگ پودر نصف ق چ
وانیل نوک ق چ
روغن دو ق غ
شیر چهار ق غ
تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب با چنگال میزنیم بعد روغن و اضافه میکنیم و هم میزنیم بعدم شیر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم در آخر هم مخلوط آرد و بکینگ پودر رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا مایه کیک یکدست بشه. دستگاه و میزاریم گرم شه با روغن مایع صفحه رو چربش میکنیم حالا به اندازه یک قاشق از مایع کیک داخل هر قسمت بریزین و در دستگاه و ببندید و شش دقیقه بعدش آمادست
میتونید مثل کیک فنجونی تو قابلمه درست کنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#جلیبی_افغانستان
مواد لازم
آرد دو پیمانه
ماست 150گرم یا تقریبا دو سوم پیمانه ماست هرچی ترش تر جلیبی بهتر👍
خمیر مایه خشک یک قاشق غذاخوری
آب ولرم یک لیوان
رنگ زرد خوراکی ب مقدار لازم
نشاسته ذرت دو قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق غذاخوری
خمیر مایه را ب همراه یک قاشق شکر و مقداری آب ولرم میزاریم تا عمل بیاد
ماست آرد نشاسته ذرت خمیر مایه ب عمل آمده را خوب مخلوط میکنیم
و آب ولرم را کم کم اضافه میکنیم تا موادمون ن خیلی شل باشه ن سفت
مایه راب مدت یک و نیم ساعت میگذاریم استراحت کنه
و بعد داخل ظرف سس میریزیم و در روغن داغ داغ جلیبی را درست میکنیم
نکته☝️
حتما بعداز استراحت مواد و دوباره خوب مخلوط کنید
مواد ن خیلی شل و ابکی باشه ن خیلی سفت
روغن حتما داغ باشه تا ب محض ریختن جلیبی سریع بالا بیاد
جلیبی را در شربت ولرم میزاریم و بعداز یک دقیقه بیرون میاریم
اگه دقیقه انجام بدین این جلیبی ب حدی ترد و لوله ای میشه ک بعد از دو سه روز هم هنوز ترده
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#ابگوشت_کشک_بادمجان😋
مواد لازم
گوشت آبگوشتی ۳۰۰ گرم
لوبیا قرمز ۱/۲ لیوان
سیر ۱ بوته
بادمجان ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
کشک غلیظ ۱ لیوان
عدس ۲ لیوان
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
سیب زمینی ۱ عدد
طرز تهیه
۱- لوبیا را حتما از شب قبل خیس كنید و حداقل 3 مرتبه آب ان را تعویض كنید.
۲- گوشت ،عدس،لوبیای خیس خورده ، سیر و پیاز خرد شده را بهمراه چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و کمی زردچوبه اضافه کنید تا مواد پخته شوند ( در مدت زمان پخت نمک اضافه نکنید ).سیب زمینی را اضافه کنید.
۳- بادمجان ها را خرد کنید و پس از اینکه آبگوشت پخت بادمجان ها را اضافه نمایید و در آخر نیز کشک را بریزید و خوب مخلوط کنید ، صبر کنید تا آبگوشت جا بیفتد.
۴- نمک و فلفل آبگوشت را نیز اندازه کنید ، آب ابگوشت را از مایه آن جدا کنید
۵- مایه آبگوشت را جدا کنید و بکوبید.
۶- خوردن این غذا با نان سنگك و سبزی خوردن و پیاز توصیه میشود.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر