🌙شعبان، ماه پیامبر
🖼امام سجاد علیه السلام در صلوات شعبانيه می فرمايند: «شَهْرُ نَبِيِّكَ»؛ «خدايا! اين ماه، ماه نبیّ توست». #ماه_پيغمبر_اکرم صلی الله علیه و آله است؛ اختصاص به پيغمبر اکرم صلی الله علیه و آله دارد.
پيغمبر اکرم صلی الله علیه و آله اين ماه را معرفی کرده اند و خودشان هم زحمت بيشتری در اين ماه کشيده اند. ايشان به جارچی خودشان اعلام می کردند در کوچه پس کوچه های مدينه راه بيفتد و اعلام کند که «اين ماه، #ماه_شعبان است؛ ماه پيغمبر شماست؛ خدا رحمت کند کسی که مرا در روزه و ساير عبادات اين ماه کمک کند».
از اين جهت اين ماه تبرّک خاصی به ايشان دارد. ايشان در اين ماه #روزه می گرفتند و #نماز زيادتر می خواندند؛ سعی و کوشش بيشتری برای حفاظت و #انجام_وظايف می کردند. در روايت هست اميرالمؤمنين صلوات الله و سلامه عليه فرمودند: «از آن زمانی که من شنيده ام جارچی پيغمبر صلی الله علیه و آله می فرمود اين ماه، ماه پيغمبر است و خدا رحمت کند کسی را که در اين ماه با روزه و نماز به پيغمبر اکرم صلی الله علیه و آله کمک کند، از آن زمان روزه ی اين ماه از من فوت نشده است».
🔰کانال رسمی آیت الله خوشوقت (ره)
🆔 @Khoshvaght_ir
🌙اهمیت صلوات شعبانیه
🔷 در قسمت اخیر ماه مبارک شعبان قرار داریم، این ماه هم امتیاز خاصی دارد. بیشتر امتیازش از این #صلوات_شعبانیه که امام سجاد صلوات الله و سلامه علیه انشاء کردند که به منظور دو چیز است:
🔺یک؛ معرفی حضرات معصومین علیه الصلاة و السلام، بیان پاره ای از امتیازات خاص آنها.
🔺دوم: امتیاز ماه شعبان و معرفی این ماه که مسلمانان وظیفه اشان را در این ماه فراموش نکنند.
یکی از کارهایی که در این صلوات شعبانیه آدم می بیند تکرار #صلوات است، و سرّش هم این است، چون قطعاتی از این امتیازات و کمالات و #فضائل_اهلبیت را نقل می کند به این مناسبت می گوید صلوات بفرست. بعد از هر یک جمله، دو جمله، سه جمله از فضائل و مناقب و کمالات که نقل می کنند؛ می گویند یک صلوات بفرستد. صلوات فرستادن را یاد می دهند، بعد هم وارد می شوند در بیان #امتیازات_ماه_شعبان.
🔰کانال رسمی آیت الله خوشوقت (ره)
🆔 @Khoshvaght_ir
☀️حجاب های نورانی
💠 س: منظور از «تَخِرَقَ أَبْصَارُ الْقُلُوبِ» چیست؟
🔸ج: همان دَر زَنْ که مُلک عالم آنجاست
اگر بیشتر خواهی همانجاست
بنابراین کجا برود آدم؟ دل آدم به دنبال آنچه که می خواهد از همه جا بر می گردد و می رود آنجایی که همه چیز آنجا هست.
آدم وقتی این حالت بخواهد پیش بیاید برایش حتما باید #حجاب_های_نور و #ظلمت را دریده باشد تا به این حال برسد؛ و الا حالا انسان قبول ندارد که هیچ کجا خبری نیست، همه خبرها آنجاست، آدم می گوید خیلی جاها خبر هست.
آدم می رود دانشگاه به عنوان مدرک گرفتن، بعد برود استخدام شود به عنوان پول در آوردن، همه اینها معتقد است آنجا چیزهایی گیر می آید دیگر، حالا به آنجا نرسیده است، بله. این را معرفی می کند که بالاخره باید اینجور باشد، هر کجا هر چیزی گیر می آید از آنجاست، اگر او نمی داد آنجاها چیزی نبود، اما مردم نوعاً الا شاذ و نادر هر کجا می روند به اعتبار اینکه آنجا چیزهایی هست که می رود، یک عمری جان می کند و می دود، این تا بخواهد این حجاب های نور و ظلمت را پاره کند و بفهمد که هر چه هر کجا هست از اینجا آمده است یک خُرده کار دارد.
💠 س: حجاب نور دیگر چیست؟
🔸ج: حجاب نور، عبادتهاست. آدم روزه می گیرد، نماز می خواند، خیرات می کند، اینها کارهای خوب #نورانی است دیگر، اما اگر آدم ببیند اینها را که من دارم می کنم، #حجاب می شود. این حجاب باید پاره شود، که اینها را خدا داده، من دارم مال #خدا را با دست خدا به فقرا می دهم، تا به این برسد یک خُرده کار دارد.
🔰کانال رسمی آیت الله خوشوقت (ره)
🆔 @Khoshvaght_ir
💐حضرت علی اکبر الگوی جوانان
✴️ اگر این #جوانان با این دید و با این تشیّع نبودند، معلوم نبود جنگ به کجا می رسید. خدای متعال به برکت همین جوانان دیندارِ اهل #مسجد، انقلاب را حفظ کرد. امروز هم با همین ها #انقلاب از خطرات محفوظ است و الّا دیگران می گویند: «شما شکم ما را سیر کن، هر کس می خواهد بیاید، بیاید!» آنها در این وادی ها نیستند.
🔰کانال رسمی آیت الله خوشوقت (ره)
🆔 @Khoshvaght_ir
✴️ سوالاتی درباره جوانان (1)
🔹س: براي جذب #جوانان به مسجد و دين چه چيز جذابی از مسجد و #دين برايشان بگوييم؟
🔸ج: جوانان يک خاصيت ممتازی دارند؛ آنها بدون دوست نمی توانند زندگی کنند؛ اهل انس هستند. لذا #دوست_خوب نداشته باشند، با افراد ناباب رفيق می شوند؛ معتاد می شوند. شما با آنها #دوستی کنيد، محبّت کنيد، جذب می شوند.
🔹 س: برادری نوجوان دارم که وقتي او را به حرف می گيرم و با مهربانی او را امر به معروف و نهی از منکر می کنم بعد از چند بار گفتن چند شبانه روز #نماز می خواند و بعد دوباره فراموش می کند. آيا من با اين شرايط وظيفه دارم او را امر و نهی کنم؟ چون خودم در ايشان احتمال اثر می بينم.
🔸ج: امر نکن! با او #رفاقت کن و دوتايی به #مسجد بياييد. اگر به مسجد نيايی، درست نمی شود.
🔹 س: به غیر از قرآن چه کتابی را برای مطالعه جوانان پیشنهاد می فرمائید؟
🔸 ج: واجبترین مطالعه برای جوان #رساله عملیه مرجع تقلید آن است. برای خاطر این که به #احکام_اسلام اطلاع پیدا کند، واجب شرعی است رساله بخواند؛ اگر نخواند هر روز مرتکب #گناه شده است. چون اگر نخواند نمی فهمد چه چیز #واجب و چه چیز #حرام است، بنابراین واجب است مسلمان هر روز رساله بخواند، بعد ان شاء الله این کتاب #منتهی_الآمال را بخواند که شرح حال و سیره حضرات معصومین علیهم السلام است. آدم چون معتقد به امامت اینهاست روش و سیره اینها را هم بداند خوب است، این بهترین کتاب است.
🔹 س: بهترین راه برای خالی کردن انرژی اضافی بدن جوانان چیست؟
🔸 ج: گوش به #حرف_خدا بدهیم نه تنها انرژی خالی می شود، بلکه کم هم می آوریم، گوش به حرف خدا نمی دهد (می گوید) کجا خالی کند آن جور جاها می رود. اگر #ازدواج کند و #کار حلال و مشروع انجام دهد انرژی تمام می شود، شب خسته می آید خانه و راحت می شود.
🔰کانال رسمی آیت الله خوشوقت (ره)
🆔 @Khoshvaght_ir
🔆 سوالاتی درباره جوانان (2)
🔸س: بعضی از خانم ها به قدری مقیّدند كه حتی به مردان #سلام نمی کنند. این موضوع برخی اوقات باعث كدورت می شود. آیا سلام كردن زن به مرد نامحرم اشكال دارد؟
🔹ج: گفته اند: زنِ #جوان سلام نكند. امیرالمؤمنین علیه السلام فرمود: «من به زن جوان سلام نمی کنم».
🔸س: به نظر شما از آنجا که جوانان نیاز به #جنس_مخالف دارند برای اینکه به #گناه نیفتند چه باید بکنند؟
🔹ج: باید ازدواج کنند دیگر، واجب شرعی است. #ازدواج کنند و الا حتما به گناه می افتند.
🔸س: #سن_ازدواج برای جوانان چه زمانی است؟ حداقل و حداکثر آن را بفرمایید؟
🔹ج: حداقل، حداکثر، ندارد. ممکن است یک آدم بیست و پنج سالش باشد بتواند خودش را نگه دارد، یک جوانی چهارده سالش است نمی تواند خودش را نگه دارد، این باید ازدواج کند، او می تواند ازدواج نکند. نفوس مختلف هستند، همه یک حکم ندارند، مزاج ها مختلف است.
🔸س: جوانی که مشغول به تحصیل است و نیاز به ازدواج دارد ولی نه پول دارد و نه خانواده او همراهی می کند و می گوید که فعلا درس بخوان و ما کاری برای تو نمی کنیم چه باید بکند؟
🔹ج: باید یک مقداری وام بگیرد-خدا تعهد کرده #وام_ازدواج را می دهد- و بعد ازدواج کند. لازم هم نیست (الآن) زندگی مشترک تشکیل بدهند، همین عقد بکنند و زن و شوهر بشوند تا بعد از اتمام تحصیلات(زندگی مشترک را شروع کنند) این آرامش می آورد، اما آن که آرامش ندارد #شیطان هی به او وَر می رود.
🔸س: آیا #جوانان_مذهبی که از دنیا می روند در زمان ظهور زنده خواهند شد؟
🔹ج: همه؟! نخیر. حضرت حتی المقدور از همان زنده های #زمان_ظهور استفاده می کند، نیازی نیست. بعضی ها را چرا می آورند. آنهایی که پای رکاب حضرات معصومین خیلی جانفشانی کردند می گویند مثل مالک اشتر و اینها بر می گردند. ولی دیگران نه. هستند دیگر، در جامعه جمعیت زیاد است در آنها خوب زیاد است، می آیند همه جمع می شوند.
🔰کانال رسمی آیت الله خوشوقت (ره)
🆔 @Khoshvaght_ir
🌅راه زيارت امام زمان عجل الله فرجه
💠 س: آيا می شود #امام_زمان عجل الله فرجه را ديد؟ بعضی می گويند ديدن آن حضرت عجل الله فرجه در زمان غيبت كبری محال است؟
🔸ج: محال نيست؛ نخير. فقط آدم های خوب می بينند. شما #گناه نكن انشاءالله درست می شود.
💠 س: آيا درست است که انسان به دنبال #ديدن_امام_زمان عجل الله فرجه باشد؟
🔸ج: نه؛ بايد به دنبال #ترک_گناه و #بندگی باشيم. حضرت عجل الله فرجه اين را از ما می خواهد.
💠 س: آيا برای زيارت حضرت ولی عصر عجل الله فرجه #تقوا کافی است؟
🔸ج: نه؛ اضافه بر تقوا #اشتياق هم لازم است. چون زمان، زمان ظهور و ملاقات نيست؛ شرايط استثنايی می خواهد؛ استثنا هم همين است؛ آدم باتقوا خيلی دلش لک می زند، آنوقت می شود؛ و الّا لزومی ندارد، همه چيز حاضر است ديگر.
💠 س: چرا #زيارت حضرت ولي عصر عجل الله فرجه شوق می خواهد ولي بقيه امامان علیهم السَّلام شوق نمی خواهد؟
🔸ج: حضرت عجل الله فرجه زنده است، آنها از دنيا رفته اند، از لوازم تقوا و #صفای_دل اين است که آنها را آدم می بيند اينجا، صور برزخيشان، اما آخری زنده طبيعی است، و بناست از نظر مردم #غايب باشد، الّا آن افراد نادری که هم تقوا دارند و هم اشتياق؛ آنها مستثنی هستند؛ و الّا ديگران بنا نيست ارتباط داشته باشند.
💠 س: درباره ی جايگاه و اهميت #مسجد_مقدس_جمکران مطالبی بفرماييد؟
🔸ج: مرحوم صدوق رحمه الله در کتاب کمال الدين و تمام النعمة روايتی نقل کرده است از کسی که حضرت عجل الله فرجه را در خواب ديد و حضرت عجل الله فرجه به او گفتند: «در اينجا مسجدی با اين شکل بساز انشاءالله». چون به نام ايشان ساخته شده، همين اولين قدم قداستِ آن است. بعد هم اينکه انسان های خوب زيادی به آنجا رفته اند و #عبادت و #توسّل کرده اند. بعضي می گويند حضرت عجل الله فرجه را در آنجا زيارت کرده اند.
🔰لینک کانال و آدرس کانال رسمی آیت الله خوشوقت (ره) در سروش، ایتا و آی گپ
🆔 https://sapp.ir/khoshvaght_ir
🆔https://eitaa.com/khoshvaght_ir
🆔https://igap.net/Khoshvaghtir
🖼زندگی #امام_زمان عجل الله فرجه
💠 س: آيا امام زمان عجل الله فرجه دارای همسر هستند؟
🔸ج: نخير.
💠 س: مگر #ازدواج سنّت پيامبر اکرم صلی الله علیه و آله نيست؟
🔸ج: بله؛ سنت است؛ اما مگر کارهای ديگر سنّت نيست؟ ايشان که نمی کنند. گاهی ازدواج نکردن وظيفه است؛ برای حفظ خودشان بايد همه ی آن کارها را ترک کند.
💠 س: بالاخره ازدواج #کمال است؛ پس در مورد انسان کاملی مثل حضرت حجت عجل الله فرجه چگونه می شود؟
🔸ج: ما اگر ازدواج نکنيم، مبتلا به #گناه می شويم و فشار غريزه ما را وادار می کند؛ اما او #معصوم است. او بالاتر از اين حرفها است.
کار پاکان را قياس از خود مگير
گر چه باشد در نوشتن، شير، شير
اين شير با آن شير فرق می کند. او جور ديگری است. ما عاجز هستيم. اگر اين از درون شروع کند، گرفتار می شويم؛ لذا بايد ازدواج کنيم تا گناه نکنيم.
💠 س: چرا حضرت عجل الله فرجه اصلاً ازدواج نکرده اند؟
🔸ج: چون بناست که ايشان #زندگی_مخفيانه داشته باشند. با ازدواج نمی شود زندگی مخفيانه کرد. اگر ايشان ازدواج کرده بودند، حالا ديگر نسلشان يک مملکت بزرگ بود و با آنها نمی شد مخفيانه زندگی کنند.
💠 س: آيا «اباصالح» کنيه حضرت بقيّة الله عجل الله فرجه است؟
🔸ج: می گويند؛ اما در انتخاب کنيه لازم نيست که انسان پسر داشته باشد. حتی اگر پسر هم نداشته باشد، می تواند کنيه ی پسر بگذارد. ايشان چون پسر ندارند، به ايشان #اباصالح می گويند.
💠 س: آيا حضرت حجت عجل الله فرجه هم مانند ديگران نيازهای مادی و روزمره دارد؟
🔸ج: بله؛ انسان است. «إِنَّما أَنَا بَشَرٌ مِثْلُكُم»؛ يعنی نان می خواهد؛ آب می خواهد؛ هوا می خواهد؛ مسكن می خواهد؛ منتهی مسکن ايشان در محل مسكن ما نيست؛ جداست. ايشان دور از آدمها زندگی می كند.
💠 س: آيا امام زمان عجل الله فرجه در ميان مردم دارای خانه و ماشين هستند؟
🔸ج: لابد جايی دارند؛ پناهگاهی دارند. ماشين هم معلوم نيست. چيزهای جديد خيلی ندارند. ايشان را با اسب و شتر و اينها ديده اند.
🔰لینک کانال و آدرس کانال رسمی آیت الله خوشوقت (ره) در سروش، ایتا و آی گپ
🆔 https://sapp.ir/khoshvaght_ir
🆔https://eitaa.com/khoshvaght_ir
🆔https://igap.net/Khoshvaghtir
📝 پرسش و پاسخ درباره امام زمان عجل الله فرجه (1)
💠 س: براي اثبات زنده بودن #امام_زمان عجل الله فرجه استناد به سوره ی قدر کرده اند؛ چه ارتباطی بين امام زمان عجل الله فرجه و #سوره_ی_قدر هست؟
🔸ج: در کتاب کافی امام باقر صلوات الله و سلامه عليه درباره ی امر امامت به سوره ی قدر استناد کرده اند. لذا سوره ی قدر معروف شد به #سوره_ی_امامت؛ چون برای شب قدر است. #شب_قدر از کيست؟ زمان پيغمبر اکرم صلی الله علیه و آله از ايشان بود. وقتی ايشان وفات کردند، از کيست؟ قطع شد يا ادامه دارد؟ قرآن می گويد: «ادامه دارد». از کجا می گويد؟ می گويد: «تَنَزَّلُ الْمَلائِكَةُ». «تَنَزَّلُ» يعنی «تَتَنَزَّلُ». فعل مضارع، دال بر استمرار است. شب قدر ادامه دارد. حالا در اين زمان کجا برود؟ به خانه ی چه کسی برود؟ بايد باشد که آنجا برود. بنابراين اين آيه دالّ بر اين است که امامت ادامه دارد. شب قدر هم مخصوص اوست. از اين «تَنَزَّلُ» استفاده کردهاند.
💠 س: چه مصلحتي وجود داشته كه مشيّت خداوند بر اين تعلّق گرفته كه حضرت عجل الله فرجه فعلاً در رأس #حكومت نباشد و تمكّن روی ارض پيدا نكند؟
🔸ج: مردم براي استفاده از حضرت عجل الله فرجه #آماده نبودند. حضرت عجل الله فرجه برايشان خيلی زياد بود. با همين علما و مراجع هم زندگی كردند. قرنها گذشت. با همين ها حكومت تشكيل دادند و نماز خواندند و روزه گرفتند. مال اين بود؛ منتهی حضرت عجل الله فرجه مورد نياز نبود.
🔰لینک کانال و آدرس کانال رسمی آیت الله خوشوقت (ره) در سروش، ایتا و آی گپ
🆔 https://sapp.ir/khoshvaght_ir
🆔https://eitaa.com/khoshvaght_ir
🆔https://igap.net/Khoshvaghtir
📚📚حضور انتشارات مرکز حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله خوشوقت ره در سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران📚📚
◀️ انتشارات دارالعلم / بخش عمومی / سالن شبستان / راهرو 14 / غرفه 23
◀️ انتشارات نسیم تحول / بخش عمومی / سالن شبستان / راهرو 28 / غرفه 31
🔰لینک کانال و آدرس کانال رسمی آیت الله خوشوقت (ره) در سروش و ایتا
🆔 https://sapp.ir/khoshvaght_ir
🆔https://eitaa.com/khoshvaght_ir
📝پرسش و پاسخ درباره امام زمان عجل الله فرجه (2)
💠 س1: آيا کسی که #امام_زمان عجل الله فرجه را قبول دارد، ولی #شناخت_واقعی ندارد، پس معرفت کافی ندارد؟
🔸ج: ظاهری هم کافی است. فرموده اند: «همين که ما را امام بدانيد به معنای #واجب_الاطاعة بودن، کافی است». همين قدر بدانيد که ايشان #امام است و اطاعتش هم واجب و فرض. فعلاً همين کافی است؛ اين پله ی اول است فعلاً. اگر #گناه نکردی، بالا می روی و اگر گناه کردی، همين هم ممکن است پايين بيايد.
💠 س2: چرا به امام دوازدهم عجل الله فرجه #مهدی و #منصور گفته می شود؟
🔸ج: راه اسلام پيش ايشان است. يعنی ايشان هدايت شده است. منصور هم يعنی اينکه خدا به او کمک کرده و چيزهايی به او داده که در موقع #ظهور بر همه ی مخالفين غلبه می کند.
💠 س3: آيا امام زمان عجل الله فرجه مستقيماً با خدا ارتباط دارند يا با واسطه ی جبرئيل علیه السَّلام؟
🔸ج: جبرئيل علیه السَّلام برای انبيا علیهم السلام است و #وحی مي آورد. جبرئيل علیه السلام با ديگران کاری ندارد.
💠 س4: از چه طريقی امام زمان عجل الله فرجه را خوب بشناسيم؟
🔸ج: اگر طبق #دستور_دين عمل کنی، خدا به تو #معرفت می دهد؛ و الّا با کتاب خواندن و امثال اينها درست نمی شود.
💠 س5: مهمترين راه ارتباط با اهلبيت علیهم السَّلام بالأخص امام زمان عجل الله فرجه چيست؟
🔸ج: به حرف آنها گوش دادن. آنها حرف هايی زده اند. اگر به حرفشان گوش بدهی و #تقوا را مراعات کنی، باورهايت هم منطبق با حرفهای آنها باشد، آنوقت می شوی دوست و ولايی اهلبيت علیهم السَّلام.
🔰لینک کانال و آدرس کانال رسمی آیت الله خوشوقت (ره) در سروش، ایتا و آی گپ
🆔 https://sapp.ir/khoshvaght_ir
🆔https://eitaa.com/khoshvaght_ir
🆔https://igap.net/Khoshvaghtir
📝پرسش و پاسخ درباره امام زمان عجل الله فرجه (3)
💠 س1: از طرفی می گويند: «اعمال ما به #امام_زمان عجل الله فرجه عرضه می شود» و از طرف ديگر می گويند: «امام زمان عجل الله فرجه اعمال ما را می بيند». اگر ايشان اعمال ما را می بيند، ديگر چه نيازی به عرضه است؟
🔸ج: ايشان هر وقت بخواهد ببيند، می تواند ببيند. هفته ای دو روز به اين کار می پردازد. ايشان کارهای زيادی دارد. يکی از کارهای ايشان همين است. هفته ای دو روز، دوشنبه و پنج شنبه نگاه می کند ببيند که #شيعيان چه کرده اند. آيا به #حرف_خدا گوش داده اند يا نه.
💠 س2: آيا امام زمان عجل الله فرجه از #زمان_ظهور خود مطّلع هستند؟
🔸ج: بله؛ عِلم مصبوب همين است.
💠 س3: عبارت «السَّلَامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْعَلَمُ الْمَنْصُوبُ، وَ الْعِلْمُ الْمَصْبُوب» يعنی چه؟
🔸ج: خدا اينها را علامت #طريق_هدايت قرار داده است. هر جا هستند، وجودشان علامت است که «آنجا حرفه ای خدا هست و راه صحيح هست؛ بياييد آنجا و از اينها ياد بگيريد». علم آنها هم مصبوب است. اينها را از کتاب و دفتر و دانشگاه ياد نگرفته اند؛ خدا #علم_لدنی به دل اينها ريخته است؛ مصبوب است.
💠 س4: در سلام به امام زمان عجل الله فرجه ميگويم: «السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا شَرِيكَ الْقُرْآن». عبارت «يَا شَرِيكَ الْقُرْآن» چه معنايی دارد؟
🔸ج: پيغمبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمودند: «إنّي تاركٌ فيكُمُ الثّقلَين كِتَابَ اللّه وعِتْرَتِي». عترت علیهم السَّلام #شريک_قرآن است؛ نيست؟ چقدر راحت. چيزهای مشکل به اين آسانی حل می شود. دو لنگه است؛ يکي #قرآن است و ديگری #عترت علیهم السَّلام. اين می شود شريک آن و آنهم شريک است.
💠 س5: #زيارت «آل ياسين» بهتر است فردی خوانده شود يا جمعی؟
🔸ج: هم جمعی خوانده می شود و هم فردی.
💠 س6: چرا امام زمان عجل الله فرجه كه كلّ تاريخ در انتظار آمدن اوست، فقط هشت ـ نه سال #حكومت می كنند؟
🔸ج: لابد در اين هشت ـ نه سال كار تمام می شود؛ جور خاصی است؛ مثل ما که نيست؛ به سرعت پيش می رود.
🔰لینک کانال و آدرس کانال رسمی آیت الله خوشوقت (ره) در سروش، ایتا و آی گپ
🆔 https://sapp.ir/khoshvaght_ir
🆔https://eitaa.com/khoshvaght_ir
🆔https://igap.net/Khoshvaghtir