عبدالحسین خسروپناه
🔶چهلسالگی شورای عالی انقلاب فرهنگی و رویکرد قرارگاهی
حجتالاسلام والمسلمین خسروپناه: «در دوره جدید شورا، تحول با رویکرد قرارگاهی شدن در دستور کار قرار گرفته و چهار ستاد شامل ستادهای علم و فناوری، تعلیم و تربیت، فرهنگی و اجتماعی، و زنان و خانواده تشکیل شدهاند.»
وی افزود: «برشهای استانی نقشه مهندسی فرهنگی تدوین و اجرا شده است و هیئتهای اندیشهورز نیز فعال شدهاند که زمینهساز شناسایی و رفع چالشها در حوزههای مختلف فرهنگی و علمی است.»
🔷اهمیت رصد و نظارت در تصمیمگیریهای شورای عالی انقلاب فرهنگی
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تأکید کرد: «ایجاد مرکز رصد و نظارت یکی از اقدامات کلیدی شورا بوده که با ۹۵ مجموعه رصدی در کشور همکاری دارد و اطلاعات دقیق و بهروز را برای تصمیمگیریهای مؤثر فراهم میکند.»
🔶سرلشکر موسوی: ارتش قابلیت تأثیرگذاری بر فرهنگ کشور را دارد
فرمانده کل ارتش در این دیدار گفت: «ارتش این توانایی را دارد که بهعنوان الگویی برای تسری سبک زندگی ایرانی-اسلامی نقشآفرینی کند. کویهای سازمانی و مجتمعهای فرهنگی فرصت مناسبی برای آموزش سبک زندگی ایرانی-اسلامی و تقویت حوزههای تربیتی خانوادهها فراهم کردهاند.»
🔷اقتدار علمی و فناوری؛ دستاورد انقلاب اسلامیحجتالاسلام والمسلمین خسروپناه: «امروز جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر نیروی انسانی غنی خود در بسیاری از علوم جزو کشورهای برتر جهان است و این اقتدار مرهون حمایتهای امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری است.»
🔶ارتش و علوم نوین؛ از هوش مصنوعی تا فناوری کوانتوم
استاد خسروپناه: «ارتش جمهوری اسلامی در حوزه هوش مصنوعی پیشرو بوده و هماکنون در حال تدوین سند فناوری کوانتوم است. این فناوری میتواند توان علمی و دفاعی کشور را بهطور چشمگیری ارتقا دهد.»
🔷فرصتهای فرهنگی ارتش؛ الگویی برای جامعه
سرلشکر موسوی: «وجود مجتمعهای فرهنگی و جمعیتهای سازمانی در ارتش، بستری مناسب برای اجرای برنامههای بصیرتی و آموزشی است. این اقدامات میتواند بهعنوان الگو برای گسترش سبک زندگی ایرانی-اسلامی در کشور مورد استفاده قرار گیرد.»
📌 [مشروح خبر](https://sccr.ir/News/26180/1)
📷 برای مشاهده تصاویر این نشست، [اینجا کلیک کنید](https://sccr.ir/galleryview/3431/1).
🆔 @khosropanah_ir
🔺بازدید دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از ورزشگاه آزادی
حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، از مراحل نوسازی ورزشگاه آزادی توسط قرارگاه خاتمالانبیا بازدید کرد. وی این پروژه را اقدامی ملی و شایسته تقدیر دانست.
🔷بازسازی ورزشگاه ۵۰ ساله آزادی
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: «ورزشگاه آزادی که در سال ۱۳۵۳ ساخته شد، در طول ۵۰ سال گذشته با کمبودهای زیرساختی مواجه بوده است. امروز قرارگاه خاتمالانبیاء توانسته با اجرای پروژهای عظیم، این ورزشگاه را استانداردسازی و روزآمد کند.»
🔶شاخصترین اقدامات بازسازی ورزشگاه آزادی
استاد خسروپناه در حاشیه بازدید از پروژه نوسازی ورزشگاه آزادی به طراحی و اجرای ۱۶ کیلومتر لولهکشی، نوسازی صندلیها، و تجهیز بخشهای ویآیپی بهعنوان بخشی از اقدامات شاخص این پروژه اشاره کرد.
🔷نقش قرارگاه خاتمالانبیا در سازندگی کشور
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار داشت: «قرارگاه خاتمالانبیا با پروژههایی نظیر تونلها، متروها و نیروگاههای عظیم، همواره در عرصه سازندگی خوش درخشیده و این بار نیز توانسته در بازسازی ورزشگاه آزادی خدمتی شایسته ارائه دهد.»
🔶اهمیت پروژه بازسازی ورزشگاه آزادی
استاد خسروپناه این پروژه ملی را نماد ارتقای امکانات برای جوانان کشور و نمایش توانمندی نهادهای داخلی در اجرای طرحهای بزرگ و ملی دانست.
https://sccr.ir/news/26177/1
🆔 @khosropanah_ir