May 11
🔻این قرآنی که الان مشغول هستید، مطمئن باشید که نه یک خط، نه یک سوره، نه یک آیه، نه یک جمله، نه یک کلمه، یک حرفش ضایع نمیشود. الان خیلی نتیجه نقد نخواهید که چه شد؟ چه شد؟ فرض کنید که چقدر قرآن خواندم، نتیجه اش چیست؟ این تلاوت ها نتیجه می گذارد. مطمئن باشید که نتیجه می دهد.
🔸شما دارید شاکله تان را می سازید. شما دارید سبکتان را معین می کنید. شما دارید با آن وسعت وجودی تان ارتباط برقرار می کنید و زمینه سازی می کنید و تهیأ پیدا می کنید برای اینکه حیات در لایه های وجودی انسان سرایت بکند و مطمئن باشید که یک حرفش ضایع نمی شود. یک حرفش ضایع نمی شود. بجد و جهد و سعی و تلاش و اخلاص و توکل پیش برویم تا انشاءالله خداوند تفضلی کند و ما را اهل ثبات قرار بدهد.
حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
@tadavomehamsaran
#اطلاعیه
با سلام و احترام
در سایت شمیم (سایت جامع خانواده اسلامی) موضوعاتی همچون پرسمان تربیت کودک و نوجوان، قصص قرآنی، بانک شعر و سبک مداحی، بازی موبایلی خاک، بازی جانِ دانا در جزیره قرآن برای کودکان و ده ها فایل کوتاه و برگزیده صوتی با موضوعات زندگی مشترک، تربیت فرزند، حکایات و داستان ها و ... بارگذاری گردیده است که شما عزیزان می توانید از بخش دانلودها و یا در بخش پادکست های سایت مشاهده بفرمایید.
👇👇👇👇👇👇
سایت شمیم: (سایت جامع خانواده اسلامی) 👇👇👇👇👇👇
www.shamiim.ir
@tadavomehamsaran
⭕️10 باید و نباید کاربردی فضای مجازی
1_ هر عکس، فیلم و خبری را برای عزیزانمان فوروارد نکنیم. به ویژه تصاویری که حاوی صحنههای تلخ و دلهرهآور است. دلیلی ندارد چیزی که حال ما را بد میکند را برای کسی بفرستیم که برایمان اهمیت دارد و حال او را هم بد کنیم.
2- به منبع ارسال پیام دقت کنیم و از خودمان بپرسیم چرا و به چه هدفی این محتوا تولید شده است؟ حقیقت دارد یا یک شایعه و دروغ است؟ وقتی یک خبر دروغ را بازنشر میکنیم ما هم بخشی از چرخه دروغ میشویم. اگر به راستی از دروغ بدمان میآید، آن را بازتولید نکنیم.
3- وقتی میخواهیم خبری را برای کسی ارسال کنیم ده ثانیه فکر کنیم و از خودمان بپرسیم این خبر به طرف مقابل دانش اضافه میکند؟ لبخند میبخشد؟ آرامش میدهد؟ اگر یکی از این سه حالت بود، ارسال کنیم.
4- اگر با نقد و نگاه کسی مخالف هستیم ما رسالتی برای ادب کردن او نداریم، حرفمان را محترم بزنیم و فاصله بگیریم. حفظ فاصله همیشه باعث حفظ احترام متقابل میشود.
5- اسکرینشات نگیریم و چتهای دو نفره را برای دیگران ارسال نکنیم. دنیای خصوصی دو نفره را جار نزنیم. یادمان باشد که ما بخشی از آن ماجرا بودهایم. اگر کسی قصد آزار دارد از طریق قانونی پیگیری کنیم.
6- هر مطلب، عکس یا کامنتی که منتشر میکنیم، به کارت ویزیت ما تبدیل میشود، مشخص نیست بعد از دست به دست شدن چه کسانی آن را میبینند اما خیلیها بر اساس همان، شخصیت ما را قضاوت میکنند.
7- "بیشعور"ها را به شهرت نرسانیم. با فالو کردن، لایک کردن و معرفی افرادی که در شبکههای مجازی ریشه ای ندارند و تشنه شهرت هستند و دست به رفتارهای ابلهانه هستند به آنها کمک نکنیم. ما در مقابل هر لایک مسئول هستیم.
8- هیچکس جز ما در فضای مجازی مسئول حریم شخصیمان نیست. وقتی عکسی منتشر میکنیم امکان بازپس گرفتن آن میسر نیست، مراقب باشیم چه چیزی را منتشر میکنیم و چقدر به دیگران اجازه میدهیم به حریم شخصیمان وارد شویم. گلههای بعدی سودی ندارد.
9- «اعتماد کردم و فریب خوردم». این جمله، حرف مشترک تمام کسانی است که در فضای مجازی مورد سواستفاده مالی یا جسمی قرار گرفتهاند. این حرف تلخ است اما واقعیت دارد: اینجا اصل بر «بیاعتمادی» است. اول شک کنیم بعد اعتماد، تا کمتر پشیمان شویم.
10-گوشی موبایل در دست ما هم گُل است، هم گلوله! شب قبل از خواب به این فکر کنیم که در طول روز با آن حال دیگران را بهتر کردهایم یا روان و آبروی کسانی را به قتل رساندهایم؟
#سواد_رسانه_ای
@tadavomehamsaran
📖 درباره کتاب:
رمان «دختران آفتاب» به برخی از پرسش های مطرح در حوزه نقش اجتماعی زنان با بیانی روان و داستانی پاسخ می دهد. نویسندگان این رمان می کوشند تا منزلت، شخصیت و جایگاه واقعی زن را به خودش، اطرافیانش و جامعه اش همان گونه که شایسته و بایسته وی است بشناسانند. در این رمان به زیبایی و در سبک و شیوه داستانی به بسیاری از پرسش های مطرح درباره نقش اجتماعی زن و لوازم و پیامدهای آن اشاره شده است.
خواننده در لابه لای رمان پاسخ شبهات و پرسش های خود را در مسایلی چون کنوانسیون زنان (ص 99) , زن در غرب (103) , فمینسیم و جنبش زنان (112), زن در اسلام (130) , قضاوت و حکومت زن (170) , ارث (174) , شهادت و دیه (177), نقصان عقل (180), تعدد زوجات (217) , تنبیه زنان (237) , کار در منزل (240), طلاق (243), اشتغال (270), همسران نمونه(293) , تفاوت های زن و مرد(330)، حجاب ( 246)، حیا (363)، ارتباط دختر و پسر(375)، عرف برخورد (391)، اقسام ارتباط (400) و نمونه های راستین زنان (428) را می یابد بدون آن که از اصل داستان و قصه دور و به آهنگ آن آسیبی برسد.
تقریظ حضرت آیت الله خامنه ای بر کتاب «دختران آفتاب» عصر 21 مهر 1394 در اولین همایش «حیات طیبه؛ پاسداشت ادبیات هنر و ادبیات انقلاب اسلامی» رونمایی شد.
#کتاب_بخوانیم
@tadavomehamsaran
🌹 تقوا شرط شاگردی در کلاس خداوند
وَ اِتَّقُوا اَللّٰهَ وَ يُعَلِّمُكُمُ اَللّٰهُ (٢٨٢)بقره
و از خدا پروا كنيد، و خدا (بدين گونه) به شما آموزش میدهد.
@tadavomehamsaran
🍃 دعاے روزهاے آخر شعبان المعظم
✨حضرت امام رضا علیه السلام 《خواندن این دعا 👆》را در روزهای پایانی ماه شعبان توصیه فرمودند✨
@tadavomehamsaran
🌟 اعتماد به نفس
وَلاَ تَهِنُوا وَلاَ تَحْزَنُوا وَأَنتُمُ الأَعْلَوْنَ
۱۳۹ آل عمران
سستى مكنيد و غمگين مشويد كه شما برتريد
🍂🍃🍂🍃
كساني كه داراي اعتماد بنفس هستند چه خصوصياتي دارند؟
🔻اعتماد بنفس يعني باور فرد به توانايي هاي خودش، اعتماد به نفس خاص موقعيت است و كلي نيست. مثلا ممكن است شما آشپز خوبي باشيد و اعتماد بنفس داشته باشيد ولي نتوانيد شنا كنيد و در مورد شنا كردن اعتماد بنفس نداشته باشيد.
🔻اعتماد بنفس محصول مجموعه مهارت هاي فرد است، يعني توانمنديهاي كه در حال حاضر مي تواند نشان بدهد.
🔻افرادي كه اعتماد به نفس دارند توانايي هاي خود را مي شناسند و ماهرانه رفتار مي كنند مي دانند كه در هر موقعيت چه رفتاري مناسب تر بوده است، قاطعيت دارند، انتقاد پذير و خودشان را سرزنش نمي كنند و آنگونه كه هستند قبول دارند، سرزنده و پر انرژي هستند و مايلند ضعف ها و اشتباهاتشان را بشناسند.
@tadavomehamsaran
✨﷽✨
🌷 #آیت_الله_بهجت_ره
براے دورے از ریا،
لاحولولاقوةالاباللہ را زیاد بگویید ...
براے درمان عصبانیت ،
صلوات زیاد بفرستید ...
براے تمرڪز فڪر ،
لاالہالااللہ زیاد بگویید ...
اگر مےخواهید در ڪارتان گرہ نیفتد ؛
تا مےتوانید استغفار ڪنید ...
@tadavomehamsaran