8.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋
🔹 آموزش حفظ #قران
🌺 سوره قریش
✅ ویژه تابستان
🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋
🗳 دوستای درسخون و باهوشت رو به کانال دعوت کن 🤓👇
─┅═ঊঈ🍃🍂🍁🍃ঊঈ═┅─
@klase1_12/3
کلاس اول تا دوازدهم
The-Adventures-of-Sherlock-Holmes_1_[www.ketabha.org].pdf
14.67M
🏸⚽️🏸⚽️🏸⚽️🏸⚽️🏸⚽️
📒 کتاب ماجراهای شرلوک هولمز
✅ جذاب و مصور
🌺 #پیشنهاد_دانلود
🏓🎯🏸⚽️🏓🎯🏸⚽️🏓🎯
🗳 دوستای درسخون و باهوشت رو به کانال دعوت کن 🤓👇
─┅═ঊঈ🍃🍂🍁🍃ঊঈ═┅─
@klase1_12/3
کلاس اول تا دوازدهم
🤣⚽️🤣⚽️🤣⚽️🤣⚽️🤣⚽️🤣
رفتم تو یه موسسه خیریه که زندانی آزاد کنم!
بعم گفتن : خب برنامهتون چیه؟
گفتیم : حفر گودال تا زیر سلول😂😂
چقدرم بی ادب و عصبانی برخورد کردن😳😂
#خنده_کلاس 😆
🤣⚽️🤣⚽️🤣⚽️🤣⚽️🤣⚽️🤣
🗳 دوستای درسخون و باهوشت رو به کانال دعوت کن 🤓👇
─┅═ঊঈ🍃🍂🍁🍃ঊঈ═┅─
https://eitaa.com/klase1_12/3
کلاس اول تا دوازدهم
⚡️🧠⚡️🧠⚡️🧠⚡️🧠⚡️🧠⚡️
🧠⚡️🧠⚡️🧠⚡️🧠⚡️🧠⚡️🧠
مجید، عباس و احمد هر کدام در مدرسه های "الف"، "ب" و "ج" درس میخوانند و فردا هر کدام امتحان دارند.
مجید در مدرسه "الف" درس نمی خواند.
عباس هم در مدرسه "ب" درس نمی خواند.
بچه های مدرسه "الف" امتحان ریاضی ندارند.
بچه های مدرسه "ب" امتحان انگلیسی دارند.
عباس امتحان علوم ندارد.
آیا میتوانید بگویید احمد چه امتحانی دارد و در چه مدرسهای درس میخواند؟
#تست_هوش
⚡️🧠⚡️🧠⚡️🧠⚡️🧠⚡️🧠⚡️
🧠⚡️🧠⚡️🧠⚡️🧠⚡️🧠⚡️🧠
🗳 دوستای درسخون و باهوشت رو به کانال دعوت کن 🤓👇
─┅═ঊঈ🍃🍂🍁🍃ঊঈ═┅─
https://eitaa.com/klase1_12/3
کلاس اول تا دوازدهم
#قسمت_اول
اختلالات نوشتاری را بدانیم و درمان کنیم:
بدخطی یا نارسانویسی✏️
اختلال یادگیری شکلهای گوناگونی دارد و بر اساس آن با علائم متفاوتی تظاهر پیدا میکند.
یکی از علائم اختلال نوشتن است. دانشآموز مبتلا توان نوشتاری و دستخط خوبی ندارد، املای او پر از غلط است و نقطهگذاری و دستور زبان او مشکل دارد. توانایی برقراری ارتباط با جملاتی که مینویسد، ندارد چون نمیتواند کلمات و جملات را درست به هم مرتبط کند.
ساختار نوشتار این کودکان ضعیف است و نمیتوانند آنچه در ذهنشان است را با نوشته به دیگران انتقال دهند.
نوشتههای این گروه افراد پراکنده و گسسته است و خواننده توانایی درک مطلب را نخواهد داشت.
فاصلهنویسی بین حروف و کلمات✏️
از جمله علل بروز این حالت سرعت زیاد قلم هنگام نوشتن، حرکت بیش از حد و سریع جانبی و بیتوجهی به هماهنگی لازم برای نوشتن است. برای رفع این مشکل والدین یا معلم باید کلمههای یک جمله را بهصورت کمرنگ یا نقطهچین بنویسند تا دانشآموز ضمن کامل کردن به فاصلهها هم توجه داشته باشد. همچنین میتوان از چوب کبریت به شکل عمودی بهعنوان حد فاصل استفاده کرد تا دانشآموز پس از نوشتن یک کلمه چوب کبریت را قرار دهد سپس کلمه بعدی را بنویسد
اختلال در گذاشتن سرکش و نقطه✏️
بچههایی که نقطه و سرکش کم و زیاد میگذارند، نیاز به تقویت دقت دیداری و دقت و تمرکز دارند. اگر در سال اول دقت دانشآموز را افزایش ندهید در سالهای بعد مشکل او بیشتر به چشم میآید و بیدقتی او به سایر دروسش منتقل خواهد شد.
تمریناتی مانند اختلاف تصویر را پیدا کن، بگرد و پیدا کن، کارهای نقطهچین، شباهت را پیدا کن، بازیهای دقتی و... میتواند دقت دانشآموز را افزایش دهد.
معرفی کانال های کلاس اول تا دوازدهم
http://eitaa.com/joinchat/3126919201C95a405dc30
قبل از درس خواندن ورزش کنید، غذا بخورید و استراحت کنید
حواسپرتکنهای فیزیکی مانند گرسنگی، بیقراری و خستگی مانند هر حواسپرتکن ذهنی، میتوانند تلاشهای شما در رابطه با درس خواندن را با مانع مواجه کنند. برای آنکه مطمئن شوید میتوانید با حداکثر قابلیتتان درس بخوانید، قبل از آنکه مشغول شوید، نیازهای فیزیکی خود با برطرف کنید. غذاهای سالم و متعادل بخورید. برای ورزش کردن زمان بگذارید و خواب کافی داشته باشید. به بدن خود توجه کنید تا ذهنتان در آمادهترین وضعیت برای یادگیری مطالب جدید قرار بگیرد.
✅بدهید دوستانتان تا عضو شوند
معرفی کانال های کلاس اول تا دوازدهم
http://eitaa.com/joinchat/3126919201C95a405dc30
📚 #تلنــــــگر 🧐
موفقیت از ان کسانی است که یک ثانیه دیرتر نا امید میشوند و یک لحظه دیرتر دست از تلاش برمیدارند
مواظب همین #یک دقیقه ها باشیم😉
🌈🌺🌈🌺🌈🌺🌈🌺
معرفی کانال های کلاس اول تا دوازدهم
http://eitaa.com/joinchat/3126919201C95a405dc30
#قسمت_دوم
کجنویسی✏️
از جمله علل بروز این اختلال سفت در دست گرفتن مداد و فشار زیاد انگشت شست به آن یا در جهت درست قرار ندادن دفتر یا کاغذ و قرار نگرفتن درست مداد بین انگشتان است. برای درمان کافی است از کودک بخواهید هنگام نوشتن بازو را به بدن بچسباند تا دست انعطاف زیادی نداشته باشد.
نامرتبنویسی✏️
علت نامرتبنویسی حرکت بسیار کند دست، محکم گرفتن مداد بین انگشتان و نبودن آزادی حرکت و انعطاف پایین دست، همچنین نادرست بودن وضعیت نشستن و قرار دادن کاغذ است. برای درمان ابتدا قوانینی را در نظر میگیریم، مثلا از ابتدای خط شروع به نوشتن میکنیم. از خط منحرف نمیشویم. از پاککن استفاده نمیکنیم. نوک مداد هنگام نوشتن باید تیز باشد و... همچنین میتوانید از کپی کردن استفاده کنید.
پررنگنویسی✏️
وقتی دانشآموز روی دفتر یا کتاب مینویسد، بیش از حد مداد را فشار میدهد پس به جای دفتر یا کتاب از یک کاغذ استفاده کنید و آن را روی فرش یا بالش قرار دهید تا بنویسد، به شرط اینکه به اندازهای فشار دهد که کاغذ سوراخ نشود.
بعد از مدتی تمرین مشاهده میکنید مداد را زیاد فشار نمیدهد یا از مداد رسم که نوک آن زود میشکند استفادهکنید تا مجبور شود زیاد مداد را فشار ندهد.
دکتر کتایون خوشابی
فوقتخصص روانپزشکی اطفال - عضو هیات علمی دانشکده توانبخشی
معرفی کانال های کلاس اول تا دوازدهم
http://eitaa.com/joinchat/3126919201C95a405dc30
معرفی کانال های کلاس اول تا دوازدهم
http://eitaa.com/joinchat/3126919201C95a405dc30
هدایت شده از ابرفقه
ادبیات رهبری در ۳ مقطع گوناگون، برای تشخیص نامزد مطلوب
📚 سیلان معنای اصلح و عناصر ساخت آن
مفهوم اصلح در فقه انتخابات، دو رکن دارد: «ویژگی های فرد» و «ویژگی های محیط». با تغییر هر یک از این دو، ممکن است یک فرد که دوره پیش یا حتی تا یک سال پیش هم اصلح تلقی میشد، دیگر اصلح نباشد.
تغییرات در محیط نیز بر دو گونه است: آ. تغییر در شرایط «انتخابات»؛ ب. تغییر در شرایط «پس از انتخابات».
بنابراین، رهبری در شرایط گوناگون، ادبیات گوناگونی را برای اشاره به نامزد اصلح، با توجه به مطالب بالا، به کار میبرد؛ لذا سه مقطع از این ادبیات را بررسی میکنیم:
1️⃣ مقطع انتخابات ۷۶؛ برجسته سازی «انتخاب اصلح»
در انتخابات ۷۶، به سبب این که رهبری شرایطی را فراهم کردند که از مشارکت بیشینه نگرانی ای نباشد، تمرکز مفهوم سازی را بر «انتخاب اصلح» گذاشتند:
آ. امام خامنهای در ۱۳ اردیبهشت ۷۶: «باید گشت و اصلح را پیدا کرد. باید گشت و امینترین را انتخاب کرد. باید جستجو کرد و در بین این چند نفر، به طور نسبی قادرترینِ بر اداره کشور را پیدا کرد.».
ب. امام خامنهای در ۳۱ اردیبهشت ۷۶: «[ملت] باید زحمت بکشد و دنبال اصلح بگردد. من مکرّر عرض کردهام که مسئله، مسأله دین و خدا و ادای تکلیف است. همچنان که اصل انتخابات یک تکلیف الهی است، انتخاب اصلح هم یک تکلیف الهی است. ... [نامزدها] در یک حد نیستند؛ بعضی صالحند، بعضی صالحترند. بگردید آن صالحتر را شناسایی و پیدا کنید و بهاو رأی بدهید.»
ج. امام خامنهای در ۳۱ اردیبهشت ۷۶: «همه منتظرند که بتوانند به آن کسی که مورد علاقهشان است و به تشخیص آنها اصلح است، رأی بدهند. این، چیز خیلی خوب و برجستهای است. ... بگردید آن صالحتر را شناسایی و پیدا کنید و به او رأی بدهید».
د. امام خامنهای در ۷ خرداد ۷۶؛ پس از انتخابات: «همه کسانی که به نحوی در این انتخابات شرکت کردند، دخالت کردند، تبلیغات انجام دادند و از کسی که مورد علاقه آنهاست و به نظرشان اصلح بوده است، حمایت کردند، پیش خداوند متعال مأجورند».
2️⃣ مقطع انتخابات ۹۲؛ توجه دادن عادی به انتخاب اصلح
آ. امام خامنهای در ۲۵ اردیبهشت ۹۲: شما که در انتخابات شرکت میکنید، دنبال یک فرد اصلحی میگردید ... چگونه اصلح را پیدا کنیم و مشخصات یک انسانی که اصلح از دیگران است، چیست، نکاتی در این زمینه وجود دارد که انشاءاللّه اگر بنده عمری داشتم، در آینده تا قبل از روز انتخابات عرض خواهم کرد.»
ب. امام خامنهای در ۱۴ خرداد ۹۲؛ یعنی ده روز پیش از انتخابات: «اصل مطلب در مسئله انتخابات، ایجاد حماسه سیاسی است ... در درجه دوم هم، رأی به کسی است که یا شما، یا آن برادر و خواهر دیگر، یا بندهی حقیر تشخیص دادهایم که برای آینده کشور مفیدتر از دیگران است.» تردیدی نیست که مفیدتر بودن برای آینده کشور، یعنی اصلح. ایشان هم چنین در روز ۲۲ خرداد ۹۲ سخنی دارند که برداشت های نادرست از آن را در مقاله «نظر رهبری درباره صالح مقبول و اصلح، آیا رهبری حرفی دال بر ائتلاف زدند؟» نقد کردیم.
3️⃣ مقطع انتخابات ۱۴۰۰؛ فروهشته سازی ادبیات انتخاب اصلح
امام خامنهای در این مقطع یعنی از سخنان نورور سال ۱۴۰۰ تا پیش از انتخابات، هفت سخنرانی داشتند (نوروز، ۲۵ فروردین، ۱۲ اردیبهشت، ۱۷ اردیبهشت، ۲۱ اردیبهشت، ۶ خرداد و ۱۴ خرداد) به دلیل شرایط این مقطع، در اکثر موارد تأکید بر اهمیت مشارکت مردم شده است و در هیچ مورد سخن از «انتخاب اصلح» نیامده است! در عوض مکرر بر معیارهایی مانند مبارزه با فساد و عدالت و قوت مدیریت تأکید شده است. تنها جایی که مفصل به معرفی معیارهای نامزد مطلوب اشاره کردهاند، در سخنان ۶ خرداد است که در آنجا هم در ذیل بحث نگرانی از مشارکت پایین مردم و راه حل این مشکل، وارد بحث میشوند، یعنی باز مستقلا به بیان میعارهای نامزد مطلوب، نمیپردازند و به مساله مشارکت در عنوان و صدر و ذیل مطلب میپردازند و متن آن نشان میدهد که به جای این که مردم را به شناخت نامزد اصلح با حداکثر دقت توصیه کنند، نه تنها سخن از نامزد اصلح نیست، بلکه سخن از این است که نامزدها باید «مدیریت قوی، قوت عمل، قوت اراده، کارامدی و صداقت» خود را به مردم نشان بدهند و آنان را قانع کنند.
✅ روشن است که انتقال بحث به ادبیات اصلح و صالح از یک سو، و از سوی دوم اصلح را صرف نظر از شرایط محیطی (رکن دوم سازنده مفهوم اصلح در فقه انتخابات) در نظر گرفتن و از سوی سوم، اصلح را کسی دانستن که برنامه تفصیلی بیشتری را تولید کرده باشد، سه خطایی است که با فقه انتخابات، ابرفقه و سخنان رهبری نمیتواند درست باشد.
❌ حیف عمرمان که صرف چیزی جز اطاعت از فرمایش رهبری (افزایش مشارکت)، ادبیات انحرافی، بازی در بستر تفرقه و فروریختن رأی نامزد مطلوب شود. اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
خیلی حرف پشت این بود خیلی ...
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🗳 دوستای درسخون و باهوشت رو به کانال دعوت کن 🤓👇
─┅═ঊঈ🍃🍂🍁🍃ঊঈ═┅─
@klase1_12/3
کلاس اول تا دوازدهم