۱) چگونه مزاج ماده، برای سخت شدن و تبـدیل شـدن بـه سنگ آمادگی دارد.
موادی که برای سنگ شدن در کلیه و مثانـه آمـادگی دارنـد، عبارتند از: ماده مرطوب لزج و غلیظ، ماده ریم و چـرک غلیظ و خون که در ورم دمل شده جمع میآیـد (کـه البتـه ایـن حالت به ندرت رخ میدهد).
۲) سببی از خارج بر ماده قابل سنگ شـدن اثر میگذارد و آن را به سنگ تبدیل میکند که این سبب حرارت مافوق حالت طبیعی اسـت.حـرارت بـیش از حـد طبیعـی کـه به وجود میآید
و ماده را به سنگ تبدیل میکند چند علـت دارد:
👇👇
1⃣ حرارت زاده مزاج گرم بوده و در خود بدن اسـت.
2⃣ حـرارت از خوردن خوراکی بسیار گرمی بخش ایجاد شده است.
.
وراثت
هر عاملی که تولید رطوبت خام و لزج در بدن را افزایش دهد مانند خوردن غذاهای غلیظ و سنگین
پرکاری تیروئید
بازگشت ادرار به کلیه در اثر نگهداشتن آن
یبوست
کم تحرکی و چاقی
پرخوری و درهمخوری
عفونت کلیوی
مصرف الکل
خوردن لبنیات بدون مصلحات
شام سنگین خوردن
افراط در فعالیتهای جنسی
با معده سنگین ورزش کردن
بیماریهای معدوی که باعث افزایش جذب کلسیم میشوند
📚گرمی هوا و تأثیر آن در نرخ ابتلا به سنگ کلیه👇
در شرایط که هوا گرم باشد و از سویی مزاج کلیه نیز گرم باشد، مواد زائد بدن غلیظتر شده و سفت و تبدیل به سنگ میشود، از همین رو گرمی هوا که باعث گرم شدن سنگ کلیه شود در ایجاد سنگ نقش دارد.
طب سنتی_تاج ابادی
مطالب ادامه دارد با ما همراه باشید 😉😍
سلام دوستان
شبتون بینظیر
ادامه مطالب سنگ کلیه
👇👇
علائم وجود سنگ در کلیه چیست؟
درد در یک طرف شکم یا کمر به صورت مقطعی و شدید
خون در ادرار بر ( به رنگ صورتی، قهوهای، قرمز)
استفراغ و تهوع
بیرنگ و بد بو شدن ادرار
تب و لرز
تکرر ادرار
کم بودن مقدار ادرار
سوزش زمان دفع ادرار
۱_ اگزالات کلسیم: از همه شایعتر میباشد.
۲_ اسید اوره: در مردان بیشتر از زنان دیده میشود و در افراد مبتلا به نقرس بیشتر است. ادرار مبتلایان به این نوع اسیدی است.
۳_ استروویت: در زنانی بیشتر مشاهده میشود که دارای عفونت ادراری هستند.
۴_ سیستئین: بسیار نادر است و در افرادی که دچار اختلالات ژنتیکی سیستنوری هستند بیشتر وجود دارد
📚
راههای پیشگیری
جلوگیری از تجمع مواد زائد در بدن با تقویت سیستم گوارشی (تا به خوبی غذا هضم شود و دفع به خوبی صورت گیرد).
مصرف مواد غذایی مناسب و دوری از خوردن غذاهای غلیظ و آبهای آلوده
ورزش مناسب (زمانی که شکم خالی باشد، نه اینکه ناشتا)
ورزش نـه بسیار سبک و نه بسیار سخت و تند، ورزش باید میانگین باشد.
جویدن کامل غذا
جلوگیری از پرخوری
داشتن اجابت مزاج منظم و روزانه
ماساژ بدن و حمام به حد اعتدال ( که بین ۲۰_۳۰ دقیقه میباشد.)
جلوگیری از نشستن روی زمین سرد
کاهش مصرف پنیر و شیر غلیظ
جدا کردن قسمت خمیری نان
دقـت در مصـرف داروهـا
📚مواد غذایی مفید
مصرف گوشت لطیف و زودهضم جوجه مرغ و بزغاله در دسته پروتیئنها
نان سبوسدار در دسته غلات
آلبالو، انجیر، انگور، خیار، خربزه، زالزالک، انار، طالبی، پرتقال، هویج در دسته میوهجات
بادام،
فندق، کنجد، پسته خام در دسته خشکبار
روغن کنجد و روغن زیتون
ترشی کبر و مارچوبه
ماش، باقلا، نخود در دسته حبوبات
کرفس، کنگر، شوید، پونه، مارچوبه، سیر، کدو در دسته سبزیجات
جوشانده دم گیلاس به عنوان مُدر (دم گیلاس را جوشانده، سپس صاف کرده و میل کنید؛ اگر از دم گیلاس خشک شده استفاده می کنید، بهتره قبل از جوشاندن، آن را چند ساعتی در آب خیس کنید).
هسته آلبالو به عنوان سنگ شکن و درمان کمکی نه مطلق (هسته آلبالو را جوشانده و صاف کنید، سپس دمنوشی از جوشانده هسته آلبالو و بذر رازیانه تهیه کرده و میل کنید)
خوردن شربت آب و عسل، آلبالو
عرق خارشتر