7.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟣زوجین نباید گذشتهها را پیش بکشند تا از یک زندگی پرآرامش برخوردار شوند.
#دکتر_سعید_عزیزی
#مرور_گذشته
#آرامش
@kodakan_city
5.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍️
باتوجه به گفته های دکتر آمن 🍀
وقت گذروندن با فرزندتون؛ علاوه بر افزایش اعتماد بین شما و فرزندتون، اعتماد به نفس آنها را نیز افزایش میده.
@kodakan_city
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💕💕
مُراقب رفتارهاتون باشید ✨
✅ تکلیف نوشتن یک چالشه خیلی بزرگ و سختیه برای بچهها
لطفا به عنوان یک والد این موضوع رو به خاطر بسپارید
که فرزند شما براش این تکلیف سخت نیاز داره بیشتر کمکش کنید
✅ اول باید روی ارتباطتون کار کنید و بعد بتونید این مسائل و چالشهارو به خوبی مدیریت کنید
✅ کودک شما خودش از اینکه تکلیف رو نمیتونه انجام بده رنج داره پس لطفا رنج و ناراحتیش رو بیشتر نکنید و سعی کنید اول خودتون رو آروم کنید و صبورتر باشید و بعد این مسئله حل کنید
✳️ هیچ کودکی با داد زدن و ناراحت شدن والدین مسئله و چالش تکلیف نوشتنش به خوبی مدیریت نخواهد شد و اتفاقا والد با این رفتارهاش از کودکش، کودکِ مضطرب و عصبی و همیشه ناامید رو پرورش داده
✅ صبور باشید و به فرزندتون با حرفاتون عذاب وجدان ندین و اینجوری چالشها قطعا مدیریت خواهد شد ✨
@kodakan_city
6.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شبستان ولایت قمری پیدا شد
از گلستان هدایت ثمری پیدا شد
بحر امواج کرم آمده در جوش و خروش
که ز دریای عنایت گهری پیدا شد
ولادت امام محمد تقی (ع)، جوانترین و نهمین ستاره آسمان امامت و ولایت، مظهر جود و سخاوت و بزرگترین باب الحوائج الی الله، مبارک تمام شیعیان باد💐
@kodakan_city
نیمهی کودکی، زمانی است که پدر میتونه با بازی و فعالیتهای مشترک مدیریت کردن عواطف رو به فرزندش یاد بده.
پدر، روشهایی رو که برای حل مشترک مشکلات فرزندش تا دوران نوجوانی و بزرگسالی داره مستقیماً ادامهی همون درسهایی است که اون در حین بازیهای مختلف در خانه و جمع خانوادگی به فرزندش داده.
کودک وقتی میبینه پدرش چطور تعارضها و مشکلاتش رو توی خونه، خانواده، اجتماع و محیط کار، حل میکنه از پدرش یاد میگیره.
حتما این ضرب المثل رو شنیدین که میگه «دو صد گفته چون نیم کردار نیست» اگر پدری بتونه در رفتارهاش صادق، منصف، متفکر و انعطاف پذیر باشه، فرزند هم با احترام از پدرش پیروی میکنه.
یک پدر شاد و فعال میتونه به فرزندش در کشف احساسات و شناخت عواطف کمک کنه. میتونه به فرزندش نشون بده که چطور با ناراحتی، پیروزی و شکست روبرو بشه و عصبانیتش رو کنترل کنه.
#پدر_آگاه
@kodakan_city
🔹چهار ستون اصلی تربیت🔹
تربیت بر این چهار پایه استوار است. به پدرها و مادرها یادآور میشوم که این چهار تا پایه، سقف خانۀ ما را نگه میدارد. شما چهار تا ستون دارید و تربیت بر این چهار ستون استوار است:
ستون اول، «آگاهی دادن به بچه»؛
ستون دوم، «احترام گذاشتن به بچه»؛
ستون سوم، «محبت کردن به بچه»؛ یعنی در چشم پدر و مادر عزیز باشد؛
ستون چهارم، «اینکه به بچه اعتماد کنند و قبولش داشته باشند و از او مسئولیت بخواهند».
اینها عناصر تربیت صحیح فرزند است.
✍🏻آیت الله حائری شیرازی
@kodakan_city
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلا برعکس حرکت میکنه😄😍
@kodakan_city
گاهی کودکان، با وجود تأکیدهای پدرومادر، به برخی از ارزشها بیاعتنا میشوند. همهی ما نگرانیم که مبادا فرزندمان به حق مالکیت دیگران احترام نگذارد یا وسایل دیگران را بیاجازه بردارد، اما گاهی او وسایل خود ما را بیاجازه برمیدارد و ما نمیدانیم چه واکنشی باید نشان دهیم.
گاهی دوست داریم فرزندمان دوستانش را به اتاقش دعوت کند و وسایلش را سخاوتمندانه در اختیار آنها بگذارد، اما با رفتار عجیب او روبهرو میشویم که دوست ندارد وسایلش را به دیگران بدهد.
خانواده اولین جایی است که کودکان در آن، حدومرزها را میآموزند. هر عضو از خانواده حق دارد محلی برای خود داشته باشد که در آن احساس امنیت کند و بداند که هیچکس بدون اجازه وارد آن محل نخواهد شد و به وسایل شخصی او دست نخواهد زد.
@kodakan_city
💕💕
اگر فرزندمان در تلفظ بعضی حروف مشکل دارد؛ چند نکته را رعایت کنیم:
مثلا کودک به جای ساعت میگوید شاعت.
او را مسخره نکنیم
و اجازه ندهیم کسی او را سر کار بگذارد
او را در صحبت کردن هول نکنید.
شما موقع صحبت یا کتاب خواندن و شعر خواندن؛ کلمات و حروف را درست تلفظ کنید.
معمولا با چند جلسه گفتار درمانی مشکل به طور کلی برطرف خواهد شد.
@kodakan_city
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلم گرمه وجودته بابا…
.
روز پدر پیشاپیش مبارک
@kodakan_city
چگونه رفتار كنيم كودك احساس كند ديده شده و درك ميشود؟
نياز اضطراري كودكان ديده شدن است. براي همين كودكان دست به كارهاي عجيب غريب ميزنند حتي حاضرند كتك بخورند اما ديده شوند. به كودكان بايد بيشتر از بزرگسالان احترام گذاشت. به همين دليل كودكان اين اجازه را دارند كه حرف بزرگترها را قطع كنند. كار يا صحبتتان را قطع كنيد به چشمان فرزندتان نگاه كنيد، اكر عجله داريد از او بخواهيد صبر كند تا كارتان يا صحبتتان را تمام كنيد بعد با او صحبت ميكنيد و سر قولتان بمانيد.
هرگز به او نپريد كه بي ادب وسط حرف من نپر يا ساكت شو يا به اتاقت برو يا مگر نميبيني من سرم شلوغه! - احساسات كودك را نفي نكنيم: "اين ترس نداره" "بزرگ شدي گريه نكن" "انقدر غر نزن" - احساسات او را تاييد كرده بر زبان بياوريد؛ وقتي فرزندتان مي گويد "امروز كسي با من بازي نكرد" مادر مي گويد "حتما ناراحت شدي" و كودك احساس درك شدن و مرئي بودن مي كند، اما اگر بگويد "قرار نيست همه با تو بازي كنند" كودك احساس بدي خواهد داشت. - به فرزندتان حق انتخاب دهيد. هنگام لباس پوشيدن دو لباس به او داده تا انتخاب كند. - تعريف و تحسين نابجا هم به حرمت نفس كودك اسيب ميزند. به اندازه از موفقيت و كار فرزندتان تعريف كنيد. - هنگام انتقاد از كودك شخصيت او را زير سوال نبريد، از احساسات خودتان بگوييد. به جاي انكه بگوييد "پسر بدي هستي" بگوييد "اين كار تو مرا ناراحت كرد". - هنگام عصبانيت به حرمت نفس كودك احترام بگذاريد. - از فرزندتان انتظارات مناسب با سن او داشته باشيد. - با اشتباهات فرزندتان برخورد درست داشته باشيد. اشتباه كردن لازمه يادگيري و پيشرفت در كودكان است.
تمسخر، سرزنش، تهديد و تنبيه به يادگيري و حرمت كودك خدشه وارد ميكند. - كودكي كه به جاي ترس و واهمه از والدين خود، با ارزشها و معيارهاي منطقي اشنا ميشود حرمت نفسش افزايش خواهد داشت.
@kodakan_city