#تربیتی
❌ هرگز به کسی ( دکتر، پلیس، نگهبان، فروشنده، صاحبخانه) نگویید ؛ بچه ی من را دعوا کن تا حرفشنوی داشته باشد!
این جمله یعنی 👇
❌من به عنوان والد؛ از عهده تربیت فرزندم بر نمیآیم!
❌فرزندم از غریبهها بیشتر از والدینش حرفشنوی دارد.
❌متوسل به زور یا تهدید شدهاید؛ به جای صحبت و توافق یا قانون.
••••••
و پیامد حرفتان این است که:👇
➖ باز هم فرزندتان به حرف شما گوش نمیدهد!
➖ شما تربیت فرزندتان را به دیگران واگذار کردهاید!
➖ کودک متعجب میشود که چرا مامان و بابا ایستادهاند تا غریبهها من را دعوا کنند و چرا آنها به عنوان پدر و مادر از من حمایت نمیکنند؟!
➖ متوجه ضعف شما میشود!
🔻راه حل:
➕در روشهای تربیتی با همسرتان هماهنگ شوید.
➕در خانه قانونگذاری کنید.
➕روی حرفتان باقی بمانید و اگر گفتید « نه» با اصرار یا قشقرق کودک حرفتان عوض نشود.
📚« فوت و فنهای تربیت کودک »
@kodakane
#داستان_کودکانه
🌳🐿«مهربانی و دوستی»🐿🌳
شانه به سر بر روی درختی در جنگل لانه ای داشت. او منتظر بود تا بچه هایش به دنیا بیایند. یک روز ابری او برای پیدا کردن غذا از لانه بیرون رفت اما وقتی برگشت دید، باد لانه اش را خراب کرده است. روی شاخه ی درختی نشست و شروع به گریه کرد. در همین موقع دو تا سنجاب که از آن نزدیکی می گذشتند، صدای گریه او را شنیدند و با دیدن لانه فهمیدند که او چرا گریه می کند.سنجاب ها به طرف شانه به سر رفتند و به او گفتند:« اصلا ناراحت نباش، ما یک فکری برایت می کنیم. صبر کن تا ما برگردیم.»
سنجاب ها پیش خانم دارکوب رفتند و گفتند:« خانم دارکوب عزیز، باد لانه شانه به سر را خراب کرده و او به زودی مادر می شود. لطفا با ما بیا تا برایش یک لانه درست کنیم».
کمی بعد دارکوب آمد تا با نوک درازش در تنه ی یک درخت برای شانه به سر لانه درست کند. لانه که آماده شد، سنجاب ها برای لانه ی شانه به سر شاخه های نرم درختان را آوردند تا در لانه اش قرار دهد.
لانه آماده شد و شانه به سر با خوشحالی به درون آن رفت و با شادی از محبت های دارکوب و سنجاب ها تشکر کرد و گفت:« من شما را برای فردابه مهمانی در لانه ام دعوت می کنم». سنجاب ها و دارکوب دعوت او را قبول کردند. روز بعد آنها دور یکدیگر جمع شده بودند و شانه به سر از میهمانهایش پذیرایی می کرد و همگی از این دوستی و مهربانی لذت می بردند.
@kodakane
#تربیتی
✅ والدينی محبت كننده و در عين حال قاطع باشيم.
وقتی صحبت از قاطع بودن به ميان می آيد، برخی از والدين تصور می كنند كه جدی و قاطع بودن به اين معناست كه مثلاً پرخاشگر هم باشيم و يا اين كه چنانچه فرزندمان از ما پيروی نكرد، با زور و خشونت مواردی را به او تحميل كنيم. حال آن كه در مقوله های تربيتی، قاطع و جدی بودن به اين معناست كه از اصولی پيروی كنيم و قوانينی برای فرزندانمان داشته باشيم، به علاوه، اصرار به اجرای آن قوانين در خانواده وجود داشته باشد.
♨️ ثبات خُلق و ثبات انديشه و رفتار در والدين ضروری است.
چنانچه اصول تربيتی خود را تغيير دهيم و به گفته های خود چندان اعتقادی نداشته باشيم، فرزندان به اصول و قوانين خانواده پايبند نخواهند شد. پس جدی و قاطع بودن به معنای آن است كه در اجرای اصول و قوانين خانواده باری به هر جهت رفتار نكنيم.
#دکتر_سیما_فردوسی
@kodakane