تست ورزش هم ۸دورزمین صبحگاه ناجارودویدیم بعدیه دوسرعت شناسویدی ودرازنشست.وتست روخوانی قران باخط عثمان طاهاکه چهاربارمیتونی امتحان بدی وورزش هم سه بار درکناراین مراحل یه وقت میدن برای مصاحبه که ازمسایل واخبارروز ،احکام ووضعیت خودشخص،خانواده،مسایل سیاسی و….میری پلیس اگاهی برای سوپیشینه انگشت نگاری میکنی.تاییدیه تحصیلی ازدفترپیشخوان دولت .وبعضی فرم هامثل دوتامعرف.دوست صمیمی .همسایه هاوفامیل وتعهدمحضری روپرمیکنی وبه گزینش میدی زمانی که این فرم هاروپرکردی وبه گزینش دادی تقریبا کارت تمومه ومیری خونه منتظرمیشی که مرحله تحقیقات تموم بشه وفرم تاییدرسته که بعضی استانهادراول میدن وبعضی استان هادرمرحله ی اخرکه گزینش دوتافرم میده (چون تازه گیاطوری شده که به حرفم باشه رسته درمرحله گزینشی مشخص میشه که دراکثرمواقع طبق تعیین رسته ی گزینشی عمل میشه)وبه هرکسی که تعیین رسته شده فرم هارومیبره برای تاییدرسته مثلا برای مارسته ی مرزبانی زدن وبردیم به معاونت مرزبانی دراستان که پس ازتاییدرسته وتحویل اون به گزینش دیگه کارداوطلب تموم میشه تااین که بگن مردودی یااعزامی وقتی ازتهران برای گزینش نامه اومدبرای اعزام داوطلب هاگزینش پرونده هایی که تکمیل شدن میفرسته برای تهران که هم برسی بشن وکداعزام بخورن ومعلوم نیست که تهران هم مردودنکنه امااکثرپرونده هامثبت وکدمیخورن بعضی ازپرونده هاکه بدلیل کثرت متقاضی یابعضی مواردمردودمیشونداماناجااکثربه کسانی که پدرشان عضونیروهای مسلح هستن اعتمادمیکند.بعداززدن کدچندروزبه اعزام مونده ازگزینش زنگ میزنن برای گرفتن برگه ی اعزام وپیش به سوی اموزش نظامی.واکثرپادگانهابرای اموزش درجه داری دررسته ی مرزبانی(درپادگان ثامن مشهد)دررسته های انتظامی،راهور،اداری،اطلاعات،فاوا،ودیگررسته های اداری در(پادگان شهیدچمران کرج)ودررسته ی یگان ویژه در(پادگان شهیدبهشتی اصفهان)وتمام رسته های افسری در(دانشگاه علوم انتظامی درتهران )سپری میشود.
مصاحبه دانشگاه وزارت اطلاعات از دو مرحله آزمون کتبی و مصاحبه تشکیل شده است . داوطلبانی که از مرحله اول این آزمون گذر کرده و فرم انتخاب رشته را تکمیل کردند در صورتی که تمامی شرایط شرکت در مصاحبه دانشگاه وزارت اطلاعاتمندرج در دفترچه ثبت نام کنکور سراسری را دارا باشند ، وارد مرحلهمصاحبه خواهند شد .
دانشگاه وزارت اطلاعات هر ساله از طریقکنکور سراسری و برگزاری مصاحبه اختصاصیاز میان داوطلبان مرد در گروه آزمایشیریاضی ، انسانی و تجربی که شرایط عمومی و اختصاصی لازم برای تحصیل در این دانشگاه را دارند در مقطع کارشناسی اقدام به پذیرش دانشجو می کند . داوطلبان بعد از گذر از مرحله اول کنکور 99 ( کنکور کتبی ) و انتخاب رشته کنکور سراسری 99 در صورت دارا بودنشرایط مصاحبه دانشگاه وزارت اطلاعات ، وارد مرحله دوم که همان مصاحبه دانشگاه وزارت اطلاعات است می شوند . بنابراین تنها کسب رتبه قبولی در کنکور ۹۹ جهت ورود بهدانشگاه وزارت اطلاعات کفایت نمی کند و داوطلبان می بایست خود را در مرحله مصاحبه نیز اثبات نمایند . با توجه به اهمیت مرحله مصاحبه دانشگاه وزارت اطلاعات درکنکور ۹۹ ، در ادامه به جزئیات این مرحله که شامل شرایط مصاحبه عمومی و اختصاصی دانشگاه وزارت اطلاعات می باشد می پردازیم .
شرایط عمومی و اختصاصی پذیرش دانشجو در دانشگاه وزارت اطلاعات
با توجه به دفترچه ثبت نام کنکور 99 شرایط عمومی و اختصاصی داوطلبان شرکت درمصاحبه دانشگاه وزارت اطلاعات به شرح زیر است :
شرایط عمومی :
1 . بند اعلام علاقمندی به انتخاب رشته و شرکت در مصاحبه رشته های تحصیلی دانشگاه اطلاعات و
امنيت ملی را در فرم ثبت نام کنکور۹۸ علامت گذاری کنند .
2 . شرکت در جلسه کنکور سراسری
3 . مجاز به انتخاب رشته شدن دردوره روزانهمطابق کارنامه اولیه کنکور سراسری
4 . تکمیل فرم رشته محل های دانشگاه وزارت اطلاعات در زمان انتخاب رشته کنکور 99
5 . تدين به دين مبين اسلام
6 . تابعيت جمهوری اسلامی ايران
7 . داشتن اعتقاد و التزام عملی به ولایت فقيه و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران
8 . احراز صلاحیت استخدامی برابر ضوابط گزينش وزارت اطلاعات
9 . برخورداری از سلامت روانی و جسمی بهتشخيص مراجع پزشکی وزارت اطالعات
10 . عدم تعهد داوطلبان به سازمان يا وزارتخانه هایی در زمان استخدام .
شرایط اختصاصی :
1 . حداكثر سن برای داوطلبان مقطع کارشناسی 22 سال تمام است ( متولدین 1376 به بعد )
2 . شرط معدل برای داوطلبان گروه های آزمايشی علوم رياضی و علوم تجربی معدل ديپلم بالای 15
3 . شرط معدل برای داوطلبان علوم انسانی معدل ديپلم بالای 16 است .
افرادی که تمامی شرایط بالا را دارند پس از اعلام شدن لیست پذیرفته شدگانتوسط سازمان سنجش ، مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه اطلاعات و امنیت ملی ، داوطلبان را از طریق تماس تلفنی برای شرکت در آزمون اختصاصی دعوت خواهد نمود و سپس قبولی های نهایی به گزینش وزارت اطلاعات معرفی می شوند .
#استخدام
#درخواستی_اعضا
#لبیک یا مهدی
🛑رسته يگان ضد شورش ⬇️
🔷️يگان ضد شورش همان پليس نوپوی ناجا ميباشد كه زيرمجموعه يگان ويژه ناجا است.
🔆نوپو مخفف نيروی ويژه پاسداران ولايت و يا نيروی ويژه پاد وحشت ميباشد.
🔶️اين نيرو به نيروی ضد شورش و ضد ضربت معروف است و در مواقع امنيتی و حفاظتی وارد كار ميشود.
💠مواردی مثل:
🔻حفاظت از رهبر يا رييس جمهور يا مسعولين درموقع سخنرانی
🔻كنترل اجتماعات و اغتشاشات در راهپيمايی ها و اعتراضات⬇️⬇️⬇️️⬇️⬇️
✅چون نوپو رسته ندارد و زير مجموعه ی يگان ويژه ميباشد هركس خواست عضو نوپو شود بايد اول وارد يگان ويژه شده و سپس ازيگان ويژه بعد از طی آموزشاتی وارد بخش نوپو شود.
💠برخی از كارهای نوپو كه يگان امداد و يگان ويژه در شهرها وظيفه دارند انجام دهند عبارتند از:
1...برقراری امنيت نماز جمعه ها
2...كنترل استاديوم های ورزشی
3...كنترل اغتشاشات و اجتماعات
4...برقراری نظم و امنيت در شهر
5...كنترل اربعين
6...رهايی گروگان
7...خنثی سازی بمب
8...مبارزه با قاچاق
9...درگيری با اراذل اوباش
10...گرفتن ماهواره
11...حفاظت ازمقامات عالی رتبه
گفتنی است يگان امداد هم با اينكه رسته اش انتظامی ميباشد ولی با اينحال باز هم زيرمجموعه ی رسته ی يگان ويژه هم محسوب ميشود و همين وظايف را نيز انجام ميدهد.
پس دركل رسته ضد شورش همان به نوپو گفته ميشود.
ماموران نوپو كارشان بيشتر انجام تمرينات ورزشی و رزمئ ميباشد برای بهترسازی اندام و آماده سازی بدن براژ مواقع سخت.
ورزشهايی از قبيل:
🔸1...دو ميدانی
🔸️2...دراز و نشست
🔸️3...تيراندازی
🔸️4...سواركاری
🔸️5...ماشين وموتور سواری
🔸️6...عمليات پرش و راپل
🔸️7...شمشير بازی
🔸️8...جوجيتسو
🔸️9...ديدن ترفندرزمی
🔸️10...طريقه كار با چوب واسلحه
🔸️11...نانچيكو زنی
🔸️12...حرکات رزمی کنگفو
🔸️13...شکاندن اجسام سخت
⚠️البته بعضی تمرينات بالا مثل شکاندن اجسام سخت و يا کنگفو و يا نانچيکو زنی واوطلبی ميباشو و همه اين ماموران قادر به انجام اين کار نيستند.
🛑توجه؛👇
🔷️ماموران نوپو درسطح شهر ديده نميشوند و فقط برای مواقع حساس ميباشند مگر درمواردی كه در بالا ذکر كرده ايم.
🔻توجه کنيد که قبل از نوپو يگان امداد و يگان ويژه وارد عمل ميشوند و كار را با موفقيت تمام به سر انجام ميرسانند مگر درمواردی كم كه يگان امداد و يگان ويژه قادر به سرانجام رساندن آن عمليات نباشند.
🛑 #یگان_ضد_شورش
🔺سرهنگ🔺
سَرهَنگ درجهای است در ارتش و سپاه پاسداران و ناجا که بالاتر از سرهنگ دوم و پایینتر از سرتیپ دوم میباشد. سرهنگ دوم درجهای است بالاتر از سرگرد و پایینتر از سرهنگ. در دوران قاجار، این درجه را «کلنل» مینامیدند که در اصل واژهای فرانسوی میباشد. درجهٔ سرهنگ را در فارسی افغانستان دگروال میگویند که در اصل یک واژه پشتو است.
🔹سرگرد🔹
سرگرد درجهای افسری و سمتی در نیروهای مسلح و نهادهای نظامی، انتظامی و امنیتی است، که پایینتر از سرهنگ دوم و بالاتر از سروان میباشد
🔸ستوان🔸
سُتوان درجهای افسری و سمتی در نیروهای مسلح ایران و بسیاری از کشورهای جهان است که معمولاً فرماندهی یک دسته را بر عهده دارد.
آمادگيه بدنی در يگان ويژه بايد چقدر باشد؛
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
در يگان ويژه شما چند نوبت باشگاهی برای تمارين آمادگی بدنی داريد که مهم ترين و عموم تمرين ها بدنسازی ميباشد؛
هيچ اجباری در يادگيری هنر های رزمی در اين رسته وجود ندارد و همه ی هنر های مبارزه ی حرفه ای داوطلبی است و شما ميتوانيد فقط و فقط با يک بدنسازی ساده آمادگی بدنی خود را برای ماموريت ها تکميل کنيد؛
اما کسانی هم هستند که برای پيشرفت و وارد شدن به مقام های بالاتر دوره های دفاع شخصی و هنر های رزمی سخت را ميگذرانند؛
شما ميتوانديد در طول پنج سال اول خدمت مهارت های هنر رزمی خود را بالا ببريد که خيلی خيلی مقام و شهرتتان از همه لحاظ بين نظاميان بالاتر ميرود؛
فقط کافيست مهارتتان در هنر های رزمی کامل شود آن وقت است که مقام شما با يک سردار يکی ميشود و برايتان ارزش زيادی قائل ميشوند؛
البته اين کار اراده ی قوی ميخواهد زيرا واقعا تسلط به اين هنر سخت و طاقت فرسا ميباشد و نياز به تمارين سخت زياد دارد.
به طور کلی، جذب نیرو و استخدام در سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران، به دو صورت انجام می گیرد؛
گروه اول؛ از طریق جذب نیرو بر اساس مدرک تحصیلی در مقاطع مختلف؛ فوق دکترا، دکترا، کارشناسی ارشد، کارشناسی، فوق دیپلم و دیپلم.
گروه دوم؛ جذب نیرو از بین افراد متخصص و دارای مهارت عملی که دارای مدرک تحصیلی حداقل پایان دوره نهضت سواد آموزی و حداکثر نیز پایان دوره تحصیلی دبیرستان هستند.
یگان های ویژه تحت آموزش های تقویت جسمانی شامل ورزش های رزمی، دفاع شخصی و کوهنوردی، زندگی در شرایط سخت همچون کویر و کوهستان، نحوه به کارگیری تجهیزات انفرادی ضداغتشاش و آموزش های تخصصی استفاده از سلاح و تجهیزات ضد اغتشاش قرار می گیرند.
همچنین تاکتیک های ضد اغتشاش، کمک های اولیه و امدادرسانی، اسکی، چتر بازی و رانندگی تخصصی با خودرو و موتورسیکلت نیز به ماموران این یگان ها آموزش داده می شود. علاوه بر این آموزش ها، اصول مختلفی نیز در سازماندهی یگان های ویژه مورد توجه قرار می گیرد.
از سوی دیگر آمادگی تکنیکی، تاکتیکی و رزمی، سرعت عمل و قدرت تحرک و جابه جایی، افزایش ظرفیت و توانمندی بالقوه و بالفعل در انجام ماموریت ها، بهره مندی از فن آوری و تجهیزات جدید و پیشرفته، قابلیت انعطاف، صبر و خویشتنداری در حوادث، شجاعت، اقتدار و از خودگذشتگی و مقابله با اغتشاشات با حداقل خسارت جانی و مالی از اصولی هستند که در سازماندهی یگان های ویژه مورد توجه قرار گرفته است.
یگان های ویژه تحت آموزش های تقویت جسمانی شامل ورزش های رزمی، دفاع شخصی و کوهنوردی، زندگی در شرایط سخت همچون کویر و کوهستان، نحوه به کارگیری تجهیزات انفرادی ضداغتشاش و آموزش های تخصصی استفاده از سلاح و تجهیزات ضد اغتشاش قرار می گیرند.
همچنین تاکتیک های ضد اغتشاش، کمک های اولیه و امدادرسانی، اسکی، چتر بازی و رانندگی تخصصی با خودرو و موتورسیکلت نیز به ماموران این یگان ها آموزش داده می شود. علاوه بر این آموزش ها، اصول مختلفی نیز در سازماندهی یگان های ویژه مورد توجه قرار می گیرد.
از سوی دیگر آمادگی تکنیکی، تاکتیکی و رزمی، سرعت عمل و قدرت تحرک و جابه جایی، افزایش ظرفیت و توانمندی بالقوه و بالفعل در انجام ماموریت ها، بهره مندی از فن آوری و تجهیزات جدید و پیشرفته، قابلیت انعطاف، صبر و خویشتنداری در حوادث، شجاعت، اقتدار و از خودگذشتگی و مقابله با اغتشاشات با حداقل خسارت جانی و مالی از اصولی هستند که در سازماندهی یگان های ویژه مورد توجه قرار گرفته است.
راهور ناجا:⭕⭕
"یکی از رسته های پلیس به شمار می رود.که از لحاظ ساعت کاری و خطر نسبت به رسته های دیگر کمتر است.
این نام از نظر معنایی «.پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا(راهور)چندین زیرمجموعه دارد:۱-پلیس راهنمایی و رانندگی استانها۲-پلیس راه کل کشورکه فرمانده آن توسط فرمانده کل پلیس راهور ناجا منصوب می شود و او خود فرماندهان پلیس راه های استانها را منصوب می کند بنابراین پلیس راه در سطح استانها از پلیس راهور منفک(مستقل)عمل می کند اما در سطح کلان کشوری زیر مجموعه آن می باشد.هم اکنون سردار سرتیپ دوم محمدحسین حمیدی فرماندهی کل پلیس راه پلیس راهور ناجا را برعهده دارد.
در دو مقطع درجه داری
و مقطع افسری
توجه:دراین رسته استخدام و اعزام فقط از آقایان به عمل می آید.
#نظامی
وزارت اطلاعات؛
در هنگام ثبت نام کنکور سراسری اعلام علاقه مندی به شرکت در آزمون وزارت اطلاعات را بزنيد و بايد در نوبت روزانه کنکور قبول بشويد تا بعد از اعلام نتايج در خدمت شما باشند؛
شرايط ورود؛
1...داشتن مدرک پیشدانشگاهی
2...حداقل معدل کل دیپلم برای داوطلبان رشته ی ریاضی و علوم تجربی و انسانی نمره 15 میباشد
3...داوطلبان نباید در استخدام و متعهد به سازمان یا وزارت خانهای باشند
4...حداکثر سن برای داوطلبان 23 سال تمام ميباشد و در صورت اتمام خدمت 25 سال ميباشد
امتيازات استخدام در واجا؛
2...دريافت کارت معافيت تحصيلی پس از فارق التحصيلی
3...تعلق گرفتن حقوق و امتيازات حين تحصيل
4...تعلق گرفتن خوابگاه
نکات؛
شما بايد در طی تحصيل يک زبان زنده دنيا به غير از فارسی را ياد بگيريد؛
اگر وسط مراحلات و يا هنگام خدمت انصراف دهيد بايد جريمه بدهيد؛
توجه؛
مشخصات و اطلاعات مربوط به ثبت نام و شرکت داوطلبان در گزینش رشتههای تحصیلی دانشکده اطلاعات به صورت محرمانه نزد سازمان سنجش آموزش کشور محفوظ بوده و فقط در اختیار دانشکده اطلاعات قرار خواهد گرفت؛
مراحل استخدام از يک ونيم تا دو سال طول ميکشanشراو راه های ازدواج نظاميان؛
يک نظامی به خاطر شغل غير قابل پيش بينی و سخت و محيط نظامی بايد همسر واقعا پاک دامن و واقعا مقاوم را انتخاب کند يعنی همسر او نبايد در خط عموم و به روز و ارتباطی و عشق زيبايی و عفاف غربی داشته باشد وگرنه مطمعنا و بی شک و صد در صد ضربه آن را اين نظامی روزی خواهد خورد؛
يک نظامی اولا به هيچ وجه نبايد يک زن کارمند و شاغل بگيرد و حالا که نميدانست و اين کار را کرد بايد شغل همسرش شبيه و نزديک به خصوصيات نظام باشد که باهم يک راسته و يک نظر و عقيده باشند؛
در دانشگاه امين و کوثر دانشجوهای پسر و دختر ميتوانند با هماهنگی مسئول عقيدتی باهم حوالی يک ساعت صحبت کنند و اگر به نتيجه رسيدند ميتوانند باهم قرار ازدواج بگزارند و اگر نه که با نفر بعدی صحبت ميکنند تا شايد به نتيجه برسند؛
در کل بيشتر خيانت ها و طلاق های خانم های نظاميان به خاطر اين است که آن زن پاکدامن و آن زن خوب و آن زنی که به روز نباشد را انتخاب نکرده اند و به همين سبب زندگی آنان به شکست منجرب شده است؛
بعد انتخاب همسر يک نظامی بايد درباره آن دختر تحقيق شود که عضو گروه سياسی