هیام🇵🇸؛
یقیناً کلهُ خیر یقیناً کلهُ خیر یقیناً کلهُ خیر ...
به نظرم همهمون نیاز داریم که این جمله رو روزی چندبار بگیم تا قشنگ تو کلهمون فرو بره.
ترجیحا با صدای حاج قاسم پلی بشه*
هیع ممبر ...
میدونی چیه؟
مشکل اینجاست بزرگتر که میشیم غصهی چیزایی رو میخوریم که یه زمانی دوست داشتیم بهش برسیم ولی الان که هیچ ذوقی برامون نداره بهش رسیدیم .
میفهمی چی میگم؟
هدایت شده از معارفی ها
🔴نامه سه زبانه
دانش آموزان دبیرستان علوم و معارف اسلامی شهید مطهری به نمایندگی از همه نوجوانان و جوانان ایران خطاب به دبیرکل سازمان ملل:
آقای دبیر کل! سلام...
صدای کودکان غزه را میشنوید؟!
#نحن_منتقمون
#حریفت_منم
#طوفان_الاقصی
─┅─✵💠✵─┅─
@maarefiha
─┅─✵💠✵─┅─
🌐Sch.motahari.ac.ir
هدایت شده از معارفی ها
بسم الله الرحمن الرحیم
به دبیر کل سازمان ملل
از جوانان و نوجوانان داغدارایران زمین
جناب آقای گوترش
سالهای متمادی است که سازمانمللمتحد با داعیة تلاش برای حفظ صلح و امنیت جهانی در عرصة حقوق بینالملل، در حال کنشگری و فعالیت است. فعالیتها و کنشگریهایی البته بر خلاف آنچه این سازمان بینالمللی براساس آن شکل گرفته است.
از مهمترین قواعد آمرهای که در حقوق بینالملل، جزء اصول اصلی و پذیرفتهشده و مورد اتفاق تمامی کشورهای جهان است، اصول مربوط به قاعدة حقوق بشردوستانه، حقوق جنگ و همچنین قواعد حقوق بشری است. قواعدی که مسئولیت بینالمللی متوجه کشور یا دولتهایی است که آن را به هر دلیلی نقض کنند.
اما در بررسی عملکرد سازمانمللمتحد و بازوان این سازمان، از جمله شورایامنیت، در خلال این سالها، شاهد غلبه مسائل سیاسی و حفظ و ترجیح منافع مالی و نظامی کشورهای محدود در مقابل منافع و صلح جهانی هستیم. وضعیت امروز فلسطین و جنایات جنگی که در حال رخدادن است، از آن دسته مواردی است که در طول تاریخ با استانداردهای دوگانه سازمان ملل متحد و جامعة جهانی مواجه شده است. اگر به عقب برگردیم و سابقه حضور منفعلانه و جانبدارانه شورای امنیت و شورای حقوق بشر و مجمع عمومی سازمان ملل متحد را واکاوی کنیم، خواهیم دید که فرسنگها با آنچه در زمینة حقوق بشر و صلح جهانی داعیهدار آن است، فاصله دارد.
در جنگ هشت ساله ایران و عراق، جنگی که با حضور غیرمستقیم و پشتیبانی تسلیحاتی چندین کشو اروپایی و آمریکا، یک جنگ تمام عیار نابرابر بود، جنگی که هزاران بمب شیمیایی بر سر غیرنظامیان و زنان و کودکان بیگناه فروریخت؛ عملکرد سازمان ملل پس از هشت سال چه بود ؟
واکنش و عملکرد جامعة جهانی و سازمان ملل متحد به ترورها و جنایات جنگی رژیم نامشروع صهیونیستی، چه با ترورها و عملیاتهای خرابکارانه در تاسیسات صنعتی و اصلی ایران، چه جنگها و حملات مکرر به جنوب لنبان و نوار غزه چه بوده است؟
این سازمان به عنوان نهاد حافظ صلح و امنیت جهانی چگونه میتواند نسبت به نقض کنوانسیون منع نسل کشی و ژنوسید درباره نسلکشی زنان و کودکان و غیرنظامیان فلسطینی سکوت کند؟
چطور میتوانید بی تفاوت از کنار این کشتار جمعی آنهم با سلاحهای مخربی چون بمبهای فسفری و بمباران بیمارستانها و اطفال و زنان عبور کنید در حالی که تمامی عاملین مستقیم و غیرمستقیم این جنایت باید در دیوان بین المللی کیفری مورد محاکمه قرار بگیرند؟
چطور میتوانید، چشمان خود را برابر نسلکشی رژیم غاصب اسرائیل ببندید. استفاده از سلاحهای غیرمجاز توسط اسرائیل با کدام یک از قوانین حقوق جنگ سازگار است؟ کدام نهاد بین المللی باید به دنبال اجرای کنوانسیونهای حقوق بشری باشد؟
مردم فلسطین با کدام منطق و انصافی از کمترین نوع حقوق بشر بی بهره اند؟ آیا میتوان حق تعیین سرنوشت را برای ملت فلسطین نادیده گرفت؟ آیا میتوان حق حیات و حق برخورداری از امنیت را از مردم یک کشور سلب کرد؟
در زمانی که کشور بحرین جزئی از خاک ایران بود، تنها به سبب یک اعتراض کمیسر وقت سازمان ملل، برای مردم بحرین حق تعیین سرنوشت و جدایی را به رسمیت شناختید اما برای مردم بیگناه فلسطین این حق وجود ندارد؟
سازمان ملل متحد و جامعه جهانی تا چه زمانی میخواهد به این حقوق بشر دوگانه پایبند باشد؟
گزارشهای متعددی که دبیرکل وقت سازمان ملل پیرو درخواست مجمع عمومی از وضعیت اجرای مقررات حقوق بشر و حقوق بشردوستانه در سرزمینهای اشغالی فلسطین در سالهای قبل منتشر کرده، تماما نشان از ارتکاب نقضهای فاحش اسرائیل نسبت به تعهدات خویش است.
امروز ما نیازمند ورود همه جانبه شما به مسئله فلسطین هستیم. حال که رژیم اشغالگر صهیونیستی با بمباران بیمارستانها و کشتار چندهزار کودک و زن غیرنظامی جنایات خود را به سر حد خشونت و وحشیگری رسانده است، وقت آن رسیده که جامعه جهانی واکنش جدی نشان بدهد.
شورای امنیت امروز باید این رژیم و سران آن را به پای میز محاکمه بکشاند و هرگونه حمایت مالی و نظامی از این رژیم، معاونت در جرم جنگی محسوب شده و مسئولیت بین المللی در برابر دادگاه بین المللی کیفری داشته باشد.
ما خواستار همکاری تمامی دولتها در جهت توقف حملات نابرابر اسرائیل و سپس بررسی تمامی ابعاد مسئولیت و نقض قواعد حقوق بشری توسط این رژیم و محاکمه عاملان مستقیم و غیرمستقیم این جنایات هستیم.
#نحن_منتقمون
#حریفت_منم
#طوفان_الاقصی
─┅─✵💠✵─┅─
@maarefiha
─┅─✵💠✵─┅─
🌐Sch.motahari.ac.ir
یه چیزی که برام خیلی جالبه اینه طی یه مدت کوتاه شاید یکی دو ماه ، شخصیتم واقعا تغییر کرده .
مثلا قبلنا احساسی نبودم ولی الان خیلی احساسیام ، قبلنا خیلی قوی تر بودم ، الان مثل قبل نیستم ، قبلنا خیلی اعتماد بنفس داشتم ، الان مثل قبل نیستم ...
خلاصهشو بگم من دلم برای فاطمهی قبلی خیلی تنگ شده.
من حتی دلم برای اون بیگبوم مشکیایی که از کنار مدرسهی قبلیم با دوستم میخریدیم هم تنگ شده ، چه برسه به خودِ مدرسهی قبلیم..
بعضی وقتا کلمات خیلی پست میشن ؛
برای گفتن بعضی چیزا باید کلمه و واژهی قوی تری وجود میداشت...
۱۴۰۲/۸/۲۰
ساعت ۱۰:۱۵ صبح
-از وسط مکالمه های منو فاطمه ، سر کلاس جامعه شناسی .
هیام🇵🇸؛
چقدر دلم برای گلدوزی کردن تنگ شده .
یاد روزایی افتادم که تا صبح بیدار میموندم و گلدوزی میکردم ، غمم گین شد ...
گلدوزی کردن جزو معدود کارهاییه که بهم عمیقا آرامش و لذت میده و فکرمو از مشکلات و هیاهوی دنیا دور میکنه.
ولی خیلی حیف که دیگه خیلی خیلی کم براش وقت دارم.
هیام🇵🇸؛
لا تَخَف وَلا تحزن انّا مُنَجُّوكَ ...
خدا میگه : نترس و غمگین نباش عزیزم ، نجاتت میدیم :)))))
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
-۲۶ آبانماهِ سال ۱۴۰۱.
هدایت شده از توییت فارسی
امیدوارم کسی توی زندگیتون بیاد که زبون روح شما رو بلد باشه. که مجبور نباشید مداوم خودتون رو واسش توضیح بدید.
•تینا•
@farsitweets