فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚✨شروع تابستانی پُر برکت
⚪️✨با صلوات بر حضرت محمد(ص)
💚✨و خاندان پاک و مطهرش
💚✨الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ
⚪️✨وَآلِ مُحَمَّدٍ
💚✨وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
⚪️✨وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ
=====🍃🌺🍃=====
🍃🌹عضویت در کانال
👇👇👇
@kolpee
==== 🍃🌹🌸🍃
7.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
# صبحانه
https://eitaa.com/joinchat/243466433Ce42b73046d
گروه فوت وفن آشپزی فاطمیون
❤️❤️❤️
❤️شامل غذاهای بروز
🍃🌹عضویت در کانال
👇👇👇
@kolpee
==== 🍃🌹🌸🍃
8.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تهچین_بدون_فر
https://eitaa.com/joinchat/243466433Ce42b73046d
گروه فوت وفن آشپزی فاطمیون
❤️❤️❤️
❤️شامل غذاهای بروز
👆👇
تهچین بدون فر
با برنج کته
این تهچین با این دستور العمل و مقدار مواد فوقالعاده لذیذ میشه
نکته ی مهم برای اینکه تهچین خوشمزه بشه اینه که پر ملات باشه😅 توی درست کردن تهچین نباید خسیس بازی در بیاریم باید دست و دلباز باشیم تا تهچین خوشمزه بشه، این اولین نکته شه.
مواد لازم :👇
(برای چهار تا پنج نفر)
برنج ایرانی ..... دو لیوان ک دو سه ساعت با دو لیوان اب و نمک خیس میکنیم و بعد کمی روغن اضافه و به شکل کته روی حرارت میذاریم وقتی آبش کشیده با باقی مواد مخلوط میکنیم
ماست سفت ..... یک لیوان سر پر
زرده ی تخم مرغ ..... سه تا اگر کوچیک بود ۴ تا (من ۴تا ریختم)
زعفران ..... دم کرده ی غلیظ ب مقدار دلخواه
مرغ با استخوان ..... ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم (مرغ رو با پیاز و ادویه و نمک میپزیم بعد با چنگال به قطعات کوچک خردش میکنیم)
بادمجان ..... دو عدد (به صورت حلقه ای برش زده و سرخ شده
پیاز داغ ..... یک عدد متوسط
زرشک ..... تفت داده شده مقدار دلخواه
دارچین ..... کمی
روغن یا کره ..... چهار ق غ
.
دستور تهیه :👇
زرده، ماست، زعفران، کمی نمک و دارچین، روغن رو مخلوط میکنیم
بعد برنج رو اضافه و مخلوط میکنیم.
سپس کف یک قابلمه نچسب چهار پنج ق غ روغن میریزیم، نصف مواد برنجی رو داخلش میریزیم و با پشت قاشق صافش میکنیم حالا پیاز داغ بعدمرغهای خرد شده و بعد زرشک و بادمجانها رو روی اون میچینیم حالا باقی مواد برنجی رو روش میریزیم و خوب صافش میکنیم و روی حرارت میذاریم حدود یکساعت تا دم بکشه دیواره ها که برشته شد مطابق فیلم آماده ست، حرارت را خاموش، چند دقیقه صبر کنید سپس در ظرف سرو برگردانید.
.
نکات مهم :👇
۱_برای تهچین هیچوقت سفیده تخم مرغو استفاده نکنید به دو دلیل یکی اینکه بوی ضخم به ته چین میده و دوم اینکه باعث میشه تهچین خمیری بشه.
۲_نکته بعدی مقدار ماست هست یعنی نباید مقدار ماست کم باشه و اینکه ماست باید پرچرب و سفت باشه مثل ماست سون، اگر ماست ابکی بود یکی دوساعت در کیسه نخی بریزید تا اب اضافیش بره و کمی سفت بشه.
۳_حتما به مواد کمی دارچین بزنید چون طعم ته چین رو عالی میکنه
تهچین رو در تابه دو طرفه رژیمی هم میتونید درست کنید هیچ فرقی نداره فقط تهچینتون باریک تر میشع
https://eitaa.com/joinchat/243466433Ce42b73046d
گروه فوت وفن آشپزی فاطمیون
❤️❤️❤️
❤️شامل غذاهای بروز
صلواتخاصهامامحسنعسکری(ع)۩محسنحسنزاده.mp3
546.5K
📿صلوات خاصه امام حسن عسکری (ع)
💠#صلوات_خاصه_ائمه_معصومین 🕌
🎙 با نوای محسن حسن زاده
سلام به همه دوستان
صبحتون بخیروسلامتی
اولین روزتابستان برای
شماخوب وپربرکت باشد
درکنارخانواده شادباشید
💐💐💐💐🌹🌹🌹🌹