ماجرای فلسطین بشدت الهام بخش است و همه چیز آن تبدیل به ادبیات می شود. نمیدانم داخل کشور ما نویسندگان و شعرا چقدر از این ظرفیت بهره می برند ولی حتی اسم سنوار تبدیل به ضرب المثل و اصطلاح شده و کفش و لباس مجاهدان نماد میشود. فتامل!
📍 @komeilialireza
⁉️ مگر میشود بدون پرداخت هزینه در راه فلسطین بود؟!
یکی از نشست های همایش فلسطین در استانبول عبارت بود از حلقه ای که در آن پسر بزرگ هنیه یعنی عبدالسلام و تیسیر سلیمان، اسیر سابق رژیم سخن میگفتند.
عبدالسلام گفت: پدر من بعد از هفت دختر به دنیا آمد لذا پدرش آیه «الحمدلله الذی وهب لی علی الکبر اسماعیل..» را خواند و اسمش را انتخاب کرد.
توضیح داد که پدرش بخاطر صدای خوبی که داشته از کودکی مکبر و قاری مسجد بوده و از همان سنین هم پای منبر شیخ احمد یاسین بوده چرا که هر دو مال یک منطقه بودند لذا تربیت خاصی شده است.
یک نکته خیلی اساسی و مهم را هم گفت که بنظرم ریشه وضعیت فعلی جهان اسلام است: «کسی که وارد مسأله فلسطین می شود و فکر میکند میتوان بدون دادن هزینه کاری کرد را نباید جدی گرفت چون فلسطین چند دهه است مورد ظلم است و ثابت شده که بدون فداکاری چیزی به ما نخواهند داد»
تیسیر هم خاطراتی از ۳۵ سال قبل سنوار گفت وقتی که او در زندان و به ۴۳۰ سال حبس محکوم بوده و از پشت میله ها در ملاقات پرسیده: «آیا همچنان مقاوم هستید؟» میگفت: «این سخن او در آن شرایط خیلی تلنگر بزرگی بود. بعد که خودم زندانی شدم به ما وعده داد که آزاد خواهیم شد و کارهای بزرگی خواهیم کرد. من شک داشتم تا اینکه رژیم حاضر شد اسرا را با شالیط مبادله کند. همه بودند به جز اسرای مقدسی -اهل قدس- باز او گفت که شما هم خواهید بود و همان شد...»
«ما از رفتن رهبران مان دلسرد نمیشویم چون همیشه رهبران ما یا در زندان بودند یا شهید... و این راه ادامه دارد»
📍 @komeilialireza
👳♂ چرا علمای جهان اسلام برای غزه هزینه نمی دهند؟
ابوعبیده در آخرین پیام خود بخشی را به علما اختصاص داد و گفت «آیا منتظرید تا مسجدالاقصی را خراب کنند و بعد کاری بکنید؟!» از آن روز میخواستم بنویسم که علما باید چه کنند تا کاری جدی و موثر کرده باشند و آنگاه حتما هزینه هم باید بدهند:
😷 اعتصاب غذا مقابل سفارت آمریکا یا اسراییل تا تعطیلی کامل آنها و قطع رابطه کشورها با این دو!
🇺🇸 حکم تحریم علیه کالاهای آمریکایی بخاطر قتل مستقیم مردم بیگناه غزه و لبنان
🛳 حکم وجوب ضربه به کشتی های رژیم در دریای مدیترانه و نیز تریلی های زمینی از اردن!
✊ فراخوان عمومی برای اعتصاب طولانی و میلیونی در مرزهای اردن و مصر با فلسطین
اینها فقط در صورتی اجرا می شوند که علما از شهادت یا دستگیری در راه خدا نهراسند و بهانه آبرو و محدودیت نیاورند!
راستی چرا در این یک سال دهها عالم دستگیر یا شهید نشده اند؟! آیا آماده هستند آنچه درباره جهاد بر منابر می گویند را اجرا کنند؟
📍 @komeilialireza
✅ مهمترین تکلیف امروز همه ما چیست؟
خیلی ها می پرسند تکلیف امروز ما با توجه به شرایط منطقه چیست؟
معتقدم سخنی از رهبری در روز نماز جمعه نصر هست که خلاصه تشریح وضع کنونی است و نتیجه آن اینکه: همه برای «تقویت استقلال عناصر امت و وحدت آنها با هم» تلاش کنند چرا که اگر این «هم سرنوشتی» را درک نکنیم تک تک ما را خواهند زد و نوبت همه خواهد رسید. هر قوه مستقلی را نابود خواهند کرد.
خوب است که یکبار دیگر با هم مرور و بیشتر تامل کنیم و با رفتار سابق خودمان بسنجیم که چقدر در این راستا بوده! شاید برخی توبه کردیم, شاید!
«هر ملّتی اگر میخواهد مبتلای به محاصرهی فلجکنندهی دشمن نشود، باید از اوّل چشم را باز کند، بیدار باشد؛ وقتی دید دشمن سراغ یک ملّت دیگر رفت، خود را با آن ملّت مظلوم و زیر ستم شریک بداند، به او کمک کند، با او همکاری کند تا دشمن آنجا موفّق نشود. اگر دشمن آنجا موفّق بشود میآید سراغ این نقطهی بعدی. ما مسلمانها سالهای متمادی از این حقیقت غفلت کردهایم، نتایجش را هم دیدهایم؛ امروز دیگر نباید غفلت کنیم؛ باید حواسمان جمع باشد. ما باید کمربند دفاع را، کمربند استقلالطلبی را، [کمربند] عزّت را، از افغانستان تا یمن، از ایران تا غزّه و لبنان، در همهی کشورهای اسلامی و ملّتهای اسلامی محکم ببندیم. این مطلب اوّل که امروز من خواستم عرض کنم.»
حالا بگویید شما چه کاره این تکلیف هستید و چقدر برای وحدت امت تلاش کردید و چقدر در مقابل تندروها ایستادید و هزینه دادید؟
📍 @komeilialireza
🪓 پاکسازی نژادی در شمال غزه و لزوم افزایش سطح مطالبات!
نتانیاهو در واقع قصد دارد در شمال غزه، راه پدر تروریسم دولتی صهیونیزم، یعنی «بن گوریون» را برود که رسما با تهیه طرح «دالت» در ۱۹۴۸ به یک پاکسازی نژادی کامل در روستاهای فلسطینی دست زد و هزاران بیگناه را قتل عام کرد!
اینکه پاکسازی نژادی را به قاتلان مردم مظلوم بوسنی و هرزگوین نسبت داده اند ناشی از نفوذ لابی های صهیونی در ساختارهای جهانی است والا قبل از کشتار بیگناهان بوسنیایی در اوایل دهه نود، مسلمانان فلسطینی قتل عام و به مهاجرت اجباری وادار شده بودند.
در این شرایط نه محکوم کردن فایده دارد نه امید بستن به حاکمان ترسو یا خائن کشورهای اسلامی! می پرسید چه باید کرد؟ راهی جز «افزایش سطح مطالبات» ملت های منطقه نمیشناسم! اگر کسی توانی دارد باید این موج را ایجاد کند. البته باید میدان هم ولو محدود درگیر این مطالبات بشود.
کمپین های جدی و موثر رسانه ای نیاز داریم: باید از دولت مصر تقاضای حرکت ارتش را داد. باید از مردم مصر تقاضای بستن سفارت رژیم و آمریکا را کرد. باید از علمای الازهر تقاضای تحصن در رفح داشت. باید عشایر اردنی را به کمک فراخواند و...
باید مطالبات را افزایش داد تا شاید تکانی ایجاد شود کما اینکه فلسطینی ها مردم جهان را به محاصره سفارت رژیم و آمریکا تشویق میکنند.
📍 @komeilialireza
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رژیم صهیونی با اجرای طرح ژنرال ها در شمال غزه به دنبال چیست ؟
📍 @komeilialireza
✌️ چرا باید یک لایه سطح اقدامات مردمی را افزایش داد؟
حماس امروز در بیانیه ای از مردم جهان و علما خواسته که به صدور بیانیه و اعتراض اکتفا نکنند و اقدامات مهمترین را برای حمایت از وضعیت بغرنج غزه انجام بدهند. ابوعبیده هم در آخرین پیام خود همین معنا را مطالبه کرده بود. ماجرا چیست و چه باید کرد؟
اولا پس از یکسال نبرد نابرابر آهن و مشت و توحش و مظلومیت، اوضاع انسانی در غزه خصوصا شمال آن که با طرح ژنرال ها بناست خالی از سکنه بشود غیر قابل تصور است و ثانیا رژیم نشان داده که هیچ خط قرمزی ندارد و به هیچ فشاری توجه نمیکند لذا باید مدل و سطح آنرا عوض کرد.
به عنوان نمونه اتحادیه علمای مسلمان بیانیه های خیلی تند و تیزی صادر کرده و انصافا راه شرعی را برای اقدام مردم باز کرده است ولی وقتی مردم کشورهایی مثل مصر و اردن و... میترسند و آماده هزینه دادن نیستند باید خود علما به میدان بیایند و هزینه بدهند تا راه باز بشود.
این یعنی یک لایه باید سطح فشارها و اقدامات مردمی که تنها امید مردم غزه هستند را افزایش داد شاید بر دولتها و دشمن نیز موثر افتد. چنانچه رهبری نیز در نماز جمعه بر این امر تاکید کردند.
سطح سومی هم وجود دارد که ورود مستقیم دولت ها و ارتش ها به معرکه است مانند کاری که یمن و حزب الله انجام دادند که متاسفانه خیلی دور از انتظار در نسبت با واقعیت خیانت آلود یا ذلت بار کنونی است!
📍 @komeilialireza
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مهم آن است که حریم ما با حمله مستقیم، توسط رژیم موقت نقض شده است. آن هم در حالی که ما پاسخ تعرض او در قلب تهران را داده بودیم لذا گرچه هم حمله سنگین نبوده هم پدافند ما خوب عمل کرده اما به هیچ وجه زمزمه عدم پاسخ را هم نباید داشت!
📍 @komeilialireza
✈️ درباره حمله رژیم و معادلات آینده منطقه
رژیم با اتکا به سه عنصر یعنی توان تکنولوژیک، نیروی هوایی و توان امنیتی اطلاعاتی عمل کرده است لذا وقتی روی زمین آمده با آسیب های جدی مواجه شده است چنانچه در جنوب لبنان شاهد آن هستیم.
چنانچه پیش تر نوشتم همین جنگ فرسایشی است که او را دچار بحران جدی کرده و خواهد کرد. ضربات مقاومت در جنوب لبنان و نیز حملات موشکی و پهپادی به شهرهای بزرگ او، شرایط را بتدریج غیر قابل تحمل کرده است.
با این مقدمه معتقدم حمله اخیر به ایران، چنانچه رژیم ادعا می کرد، قدرتمند و گسترده نبود، هر چند با دقت نظر انجام شده و مراکز پدافندی مهمی را هدف گرفته بود چرا که گشودن فرصت یک حمله نظامی گسترده جدید برای جامعه رژیم موقت سنگین است و اتفاقا وقتی می تواند از حیث امنیتی علیه ما اقداماتی دردناک مثل ترور بزرگان را انجام بدهد چرا باید در عرصه نظامی که مزیت نسبی ماست وارد شود؟
البته حتما ضربه ایران در وعده صادق دو هم در تصمیم او موثر بود و نشان داد که توان نظامی ما تا چه حدی میتواند دردناک باشد از همین رو گرچه مجبور بود بخاطر آبروی خود حمله کند ولی سطح آن را بالا نبرد و چنانچه پیش بینی میشد به مراکز نظامی بسنده کرد.
بررسی رفتار این سگ وحشی نشان میدهد که ضربات امنیتی او ادامه خواهد داشت و حتما باید پاسخی مناسب از این حمله دریافت کند. پاسخ آمریکا که آسمان عراق را هم در اختیار او گذاشته هرگز نباید فراموش شود!
📍 @komeilialireza
😇 هدف حمله نظامی رژیم، عملیات روانی روی مسوولان کشور بود!
حمله رژیم دقیق بود. نه بخاطر جنبه نظامی آن، بلکه بخاطر جنبه روانی دقیق آن که بنظرم هدف آن، «نظام تصمیم گیری» مسوولان بود.
👈 چرا؟ چون چند مولفه در این حمله وجود داشت:
اولا در اختیار گذاشتن آسمان عراق توسط آمریکا خودش یک پیام داشت. خلاصه ش اینکه «بترسید» چون احتمال دخالت آمریکا خصوصا در اقدامات بعدی وجود خواهد داشت!
ثانیا حمله به پدافندهای مراکزی که میتواند تبعات اقتصادی برای کشور داشته باشد مثل فرودگاه و مراکز هسته ای و موشکی نیز مستقیما نظام تصمیم گیری مسوولان کشور را هدف قرار گرفته است بدین معنی که در حمله بعدی، اقتصاد شما را خواهم زد!
با این توصیف سخنان دیروز رهبری را بخوانید!
«دشمن دچار خطای محاسباتی نسبت به قدرت ماست» یعنی هم ما می توانیم برای او بحران درست کنیم هم در مقابل ضربات او تحمل خواهیم کرد. تحلیل های سیاه از جامعه ایران غلط هستند.
دشمن ضربه پذیر است و حتما جرات زدن مراکز زیربنایی ما را ندارد و می داند اگر بزند هم بد می خورد لذا دوست دارد ما را «بترساند» چون ما هم او را میزنیم. باور کنیم که کار شیطان اغواگری است و راه غلبه بر آن هم فقط ایمان است! به خدا به مردم و به نیروهای مقاومت در سراسر جهان...
× پ ن: به تفسیر آیه مرجفون در سخن رهبری هم توجه کنید.
📍 @komeilialireza
❤️🩹موشک های رژیم در لبنان سمی است!
چنانچه درباره حمله رژیم به ایران گفتم، در لبنان هم موشک های آنها سمی است! یعنی دقیق و حساب شده، تلاش دارد تا بدنه مردم لبنان را علیه مقاومت بشوراند و آنها را مقصر خرابی ها بنمایاند.
اگر تا این روزها، ساختمان های وابسته به حزب زده می شد حالا در صور، ساختمان های مرتبط با امل را هم میزنند و کم کم به اهل سنت و مسیحیان و دروزی ها هم میکشد تا مقاومتی که صدها کشته از رژیم گرفته، در مقابل فشار افکار عمومی داخلی خود کرنش کند!
مقاومتی که معجزه وار از میانه دهها شهید نامی خود و دبیر کل بی نظیرش، برخاسته تا انتقام آنان را بگیرد و در یک جنگ فرسایشی هم زندگی را بر اهالی شمال و حتی حیفا و تلآویو زهر کرده و هم تعداد کشته های نظامی آنها را آنقدر بالا برده تا جایی که اشک بن گویر و اسموتریچ وحشی هم درآمده!
اینجاست که باید «استراتژی تکریم لبنان» بخاطر هزینه ای که برای غزه میدهد مورد اهتمام باشد و اینجاست که باید همه مردم لبنان به ایستادگی خود افتخار کنند. در این میان شخصیت های غیرشیعه نقش مهمتری میتوانند اجرا کنند.
📍 @komeilialireza
خداوندا در روزی که دانشجویان ما ابهت آمریکا را شکستند ما را از بسیجیان حقیقی خمینی کبیر و شجاعانی چون سنوار قرار بده که با گشت و گذار خود در غزه نشان داد ذره ای ترس در دل او جای ندارد و فقط در مقابل درگاه تو سر خم می کند
📍 @komeilialireza
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 «ایهود باراک»، نخستوزیر سابق رژیم صهیونیستی: طوفانالاقصی توهم شکستناپذیری اسرائیل را در هم شکست و در دنیا طوفانی به پا کرد؛ این رویداد الهامبخش مسلمانان و مردم سراسر جهان شد!
🔺تصور کنید یک میلیون نفر فقط با اسلحههای ابتدایی و حتی چاقو شروع به حرکت به سمت اسرائیل کنند؛ چه میشود؟!!
هدایت شده از فکرت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ|#گفتگو
🎞 مظلومیت مولفه وحدت
👤علیرضا کمیلی؛
دبیر اتحادیه امت واحده و کنشگر اجتماعی
📍هنوز در حوزههای ما کسانی هستند که درباره این بحث میکنند که میتوان واژه شهید را برای کشتهشدگان فلسطینی به کار برد؟ این در حالی است که بزرگترین پروژه نظری حوزه باید طبق دستور امام راحل، تشکیل امت واحده باشد.
بخشهای کامل این گفتگو را در آپارات فکرت ببینید.
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
📲وب|ایتا|تلگرام|اینستاگرام|تویتر
☹️ چرا عملا فقط نتانیاهو این درگیری را «وجودی» می بیند؟!
کسی که خیلی واضح نشان داده که درگیری پس از طوفان الاقصی را براستی یک جنگ وجودی و سرنوشت ساز می بیند شخص «نتانیاهو» است! وی با عبور از همه خط قرمزها و زدن هنیه در تهران و سید در بیروت آن را به اوج خود رساند و ثابت کرد معادلات ذهنی ما باید تغییر کنند.
گرچه رهبری انقلاب در دیدار نبیه بری همین تعبیر جنگ وجودی را کردند ولی من نشانه های این درک را در بدنه مدیران کشور و حتی نیروهای نظامی و امنیتی مان نمیبینم!
چرا؟
چون هنوز وسط این جنگ مهم که غزه در حال از دست رفتن است، عده ای از تمایل به اصلاح روابط با مصر می گویند!
رویایی که پنج دهه است محقق نشده و حالا هم به جایی نخواهد رسید! حال آنکه باید اینک روی مصر فشارهای مختلف میدانی بیاید تا اثر مستقیم آن را روی تصمیمات آمریکا و رژیم موقت شاهد باشیم!
اردن نیز از همین زمره می باشد و کاملا بدون تحرک رها شده است! حال آنکه هر اقدامی در اردن اثر مستقیم بر غزه دارد.
نقطه دیگر، امارات متحده عربی بعنوان کشوری کوچک و ضربه پذیر است که با وقاحت تمام در حال خدمت رسانی به رژیم موقت است و کشتی های شرکت زیم دایما در حال تردد میان رژیم و امارات هستند و کسی هم متعرض آنان نمی شود!
آقایان! جواب خدا را نخواهید داد اگر امروز کوتاهی کنید چون فردا خیلی دیر است!
📍 @komeilialireza
🔪 چرا حمله به صهیونیست ها در همه جهان لازم است؟!
امروز حمله فیزیکی به همه کسانی که پاسپورت رژیم موقت را حمل میکنند مانند آنچه دیشب در آمستردام رخ داد، امری لازم در همه نقاط جهان است.
برخی خواهند گفت که این منجر به تثبیت آنها در داخل رژیم خواهد شد و حال آنکه ما باید به مهاجرت از رژیم به خارج دعوت کنیم! و همچنین همدلی یهودی های جهان را با آنان ایجاد خواهد کرد.
ولی بنده معتقدم شرایط ما در غزه به نحوی است که باید رژیم موقت را بشدت تحت فشار قرار دهیم. این حملات خواهد توانست این فشار را ایجاد کند و البته طبعا نباید به هر یهودی حمله کرد و فقط ساکنان رژیم باید مد نظر باشند.
اگر این نفرت بروز کند و فشار زیاد شود این افراد مجبور به مخفی کردن هویت خود و تردد با هویت دوم خواهند بود که نوعا آنرا نیز دارند.
از سوی دیگر هم ناامن شدن رژیم باعث می شود علاقه به بازگشت رخ ندهد و همین «مخفی سازی هویت اسراییلی» را در جهان پیش بگیرند.
یکی از بهترین راهها برای توقف جنگ بنظر من همین است. همه این شریکان در خون مردم غزه و راضیان به این فعل باید مورد تهدید واقع شوند و بفهمند که کشتار این همه مسلمان بدون هزینه نیست.
@komeilialireza
🥀 غزه، جامعه لبنانی را هم وحدت بخشید!
یکی از مشهورات غلط در ذهن جامعه ایرانی آن است که امام موسی صدر در جامعه لبنان وحدت ایجاد کرد و این کشور نماد همزیستی ادیان و مذاهب مختلف می باشد حال آنکه اصلا اینطور نیست!
لبنان هم مثل عراق و افغانستان و یمن و سودان و... یک ساختار طایفی تلخ دارد که با سابقه خونریزی طیف های مختلف از هم، به بدبینی میان آنان بدل شده است! حتی زمانی میان جریانی که خود امام موسی صدر موسس آن بود یعنی امل و حزب الله نوپا که بخش مهمی را همان املی های دیروز تشکیل میدادند نیز کشتار رخ داده است!
بگذریم! ولی ورود حزب الله به این درگیری چون بعد از طوفان الاقصی بود که خصوصا جوامع اهل سنت را خیلی متاثر کرد، منجر به نزدیک شدن مواضع جریانات اسلامگرای اهل سنت لبنان با حزب شد تا جایی که قوات فجر شاخه نظامی جماعت اسلامی لبنان هم کنار حزب جنگید و شهید داد.
حال آنکه همین ها بر سر مسأله سوریه، اختلافاتی بسیار عمیق با هم داشتند و همچنان بر سر آن بحران اختلاف نظر دارند. اگر طوفان الاقصی نبود، ضربات رژیم به لبنان باعث ایجاد درگیری داخلی میشد ولی حالا روابط بهتر است و استقبال اهلسنت طرابلس از آوارگان شیعه نیز خیلی خوب بود و جامعه شیعه با سنی مخلوط شده است و انشالله به تحسین نگرش ها نیز خواهد انجامید.
📍 @komeilialireza
🚷 جنگ لبنان شبه کلاسیک است و روایت متفاوتی میطلبد!
درست است که یک ارتش با ادوات نظامی سنگین مثل تانک و نفربر جلوی ارتش رژیم در جنوب لبنان وجود ندارد ولی مقاومت لبنان تا حدی قدرتمندانه و جانانه ایستاد که تو گویی یک ارتش مسلح جلوی آنها را گرفته است. از این حیث میتوان مسامحتا آن را شبه کلاسیک دانست.
از طرف دیگر، همین امر باعث شده که تفاوت ماهوی جنگ لبنان با غزه، یعنی کشانده نشدن جنگ به داخل خانه و زندگی مردم شکل بگیرد. دشمن در غزه وارد همه نقاطی که می خواست شد ولی لبنانی ها جنوب و حتی ضاحیه که مرکز حملات هوایی بود را تخلیه کرده و این نیروهای حزب هستند که با آنها مواجه شده اند.
همین خودش البته اطلاع رسانی را هم دچار مشکل کرده است چرا که در این شرایط، جنوب خالی است و باید خبرنگاران جنگی و آماده شهادتی باشند که بتوانند اتفاقات را در حد توان روایت کنند. آنها هم کار سختی دارند چون عملیات ها پارتیزانی و شبه امنیتی هستند.
در سوی دیگر هم شرایط نسبتا عادی وجود دارد. یعنی برای مردم لبنان لمس مسأله سخت است چون تبعات جنگ بیشتر در مناطق مرزی است و هر کسی نمیتواند با گوشی خود راوی بحران باشد. یعنی نوع سوژه ها متفاوت است.
نهایتا اینکه ما نیازمند چیزی شبیه روایت فتح برای گزارش جنگ و روایت های اجتماعی برای گزارش پشت جبهه هستیم. اینها در حالی است که شرایط جنگی به همین منوال باشد و توسعه نیابد که فکر میکنم این شرایط تغییر خواهد کرد!
📍 @komeilialireza
🛩 آیا احتمال حمله پیش دستانه رژیم به ایران وجود دارد؟!
با تاخیر ایران در پاسخ به تعرض سخت رژیم و با رای آوری ترامپ، زمزمه های مختلفی مطرح است که همگی به مسأله مهم «تحلیل درست دشمن» و پاسخی که «سقف بازدارندگی» را تامین کند و همزمان دوری از «کف جنگ» باشد مربوط است.
نکته محوری در این تحلیل به نظر من، درک «ظهور اسراییل جدید» میباشد. عمده تحلیل گران میگفتند رژیم تاب «جنگ طولانی» ندارد و بخاطر اسرای خود حاضر به پرداخت «هزینه سنگین» میباشد و یا اینکه «جرات ترور» هنیه در ایران را ندارد لذا ما با ایشان رفتار دیپلماتیک داشتیم نه امنیتی! برخی می گفتند به لبنان حمله نخواهد کرد ولی کرد، یا سید را نخواهد زد ولی زد و امثال اینها!
وقتی همه اینها محقق نشده یعنی ما با یک رژیم صهیونی «جدید» مواجه هستیم که تحلیل او ذیل تحلیل های تاریخی و روتین صحیح نیست چرا که او خود را در یک «جنگ وجودی» می بیند لذا رفتارهای گذشته را تکرار نمی کند و از همین روست که معتقدم احتمال حمله پیش دستانه او به ایران و زدن شخص رهبری هم بعید نیست! (سنگین و تلخ ولی ممکن!)
بر این باورم که پاسخ قوی ایران به رژیم باید به نحوی باشد که او را از زدن مراکز غیرنظامی ما پشیمان کند. او در جغرافیای محدود خود ضربه پذیر است. پنجه و دندان او را باید شکست والا در گارد فعلی ضربه بدون مقابل خواهیم خورد! امیدوارم مسوولان کشور که رهبری تصمیم را به آنها واگذار کرده است دچار خطای محاسباتی نشوند! مردم و نخبگان حتما باید مطالبه کنند...
📍 @komeilialireza
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چگونه طوفان الاقصی به وحدت بیشتر امت اسلامی کمک کرده است؟
در گفتگو با حسین پاک در برنامه روایت بیروت شبکه سه از بیروت
📍 @komeilialireza
⚠️ بحران تفکر انقلابی در اخوان!
هفته قبل را به گفتگو با سران اخوانی های عراق و لبنان که عناوینی چون حزب اسلامی و عدل و احسان و جماعت اسلامی و.. دارند گذراندم. مثل عمده اخوانی ها که از نظر فکری به اصلاح طلبان مذهبی ما شبیه هستند، زمزمه های عدم درگیری با قدرت ها را داشتند!
ادله هم عمدتا عقلانی و محاسباتی است: ما مثل ایران دارای قدرت و جامعه منسجم نیستیم و دشمن می تواند براحتی هم کشور ما را بهم بریزد و طرف ها را به جان هم بیاندازد و هم توان کافی برای مقابله نداریم و...
از آنها پرسیدم خب موضع شما در قبال مصر و اردن چیست؟ آیا آنها را بخاطر این سکوت و عدم تحرک، خائن نمی دانید؟ گفتند چرا می دانیم! گفتم خب آنها هم ادله ظاهراً منطقی مثل شما دارند!
حالا بگید آیا اگر مقاومت در مقابل این کشتار غزه سکوت می کرد خوب بود!؟گفتند: نه!
گفتم خب مسأله اصلی همین آمادگی برای «هزینه دادن» است!
مع الاسف، تفکر اصلاحی بر اخوان حاکم بوده و هست و او را فاقد «اندیشه مبارزه» و رویکرد انقلابی ساخته است تا جایی که حتی در شرایط بحرانی کنونی نیز زمزمه «جهاد دفاعی» را هم از او نمی توان شنید! این بحران هم اکنون در مصر هم هست و هیچ تحرکی از اینها نمی بینیم!
حماس بعنوان اخوان فلسطین هم بدلیل حضور در شرایط خاص غزه و تجربه زیسته خود به این هویت انقلابی دست یافته است که باید خدا را بر وجود او شکر کرد.
همچنان البته معتدل ترین فکر در مواجهه با تکفیر و غرب زدگی کامل، جریان اخوان است ولی متاسفانه عملا «پروژه سازش» با این جریان قابل جمع است!
بخاطر همین ارزش فداکاری و «هزینه دادن» است که خداوند در سوره توبه به خوبی میان مجاهدان و مومنان مقایسه کرده است: «أجعلتم سقایة الحاج و عمارة المسجد الحرام كمن آمن بالله و اليوم الأخر و جاهد في سبيل الله» ؟! فتامل!
📍 @komeilialireza