هدایت شده از برنامه تلویزیونی ثریا
11.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 انتظار از دولت انقلابی برای شکستن محاصره غزه بیشتر بود!
🔻علیرضا کمیلی، دبیر اتحادیه بینالمللی امت واحده در ویژه برنامه ۱۲سالگی #ثریا:
🔹ایران کجای بازی دیپلماسی دنیا برای غزه ایستاده؟ انتظار از دولت انقلابی آقای رئیسی و وزارت خارجه امیر عبداللهیان برای شکستن محاصره غزه بیشتر بود.
🔹چرا از حمایت ۵ دولت مهم بریکس که آمریکا آنها را رقیب اقتصادی خودش اعلام کرده بر علیه اسرائیل استفاده نمیکنید؟ چرا ایران هیچ ایدهای برای ارسال کمک از راه ائتلافی و دیپلماسی برای غزه ندارد؟
🔹ایران هم میتواند مثل آمریکا و اسرائیل پیمان تشکیل دهد اما برای غزه، نه بر علیه مردم بی دفاع غزه که هر روز آماج حملات وقیحانه قرار میگیرند.
🔹تبعات موشک از دیپلماسی بیشتر است، چرا برای غزه راه را باز نمیکنيد؟
@sorayatv
💠 ایده «شبکه عقلا» بمثابه راهبرد مردمی سازی
حالا که «مشارکت مردم» خصوصا در عرصه اقتصاد شعار سال شده و این ادبیات در شعارهای کشور بیش از گذشته مطرح خواهد شد جا دارد که به واکاوی این مقوله مهم ولی مبهم بپردازیم!
شاید بتوان ایده موسسان قانون اساسی در حوزه «مردمی سازی اقتصاد» را «تعاونی» دانست تا جایی که وزارت و اداراتی به این امر اختصاص یافتند. مسأله اما شیوه فعالسازی و بکارگیری مردم است.
در حوزه تسهیل گری قانونی حضور مردم و رفع موانع تولید که متعلق به حاکمیت یعنی قوای سه گانه است سخن بسیار رفته است و من در این مجال به نقش خود مردمی ها در این امر می پردازم.
ما در ساختارهایی تنفس میکنیم که خسته و چاق اند و در عین حال برخی افراد دلسوز و مفید در آنها حضور دارند. اگر ستادهای مردمی بتوانند شبکه ای از این افراد عاقل و دلسوز را به هم متصل کنند بسیاری از اقدامات مردمی، قابلیت حمایت منضبط را خواهند یافت.
چرا بعنوان یک کنشگر به چنین راه حلی فکر میکنیم؟ چون اصلاح ساختارها یا حتی تسهیل اجرا چیزی نیست که در این ساختارهای سنگین به زودی قابل تحقق باشند و از طرفی هم کارهای اقتصادی نقاط تلاقی با اینها پیدا میکنند لذا ما باید بتوانیم راه عناصر خلاق و موثر مردمی که «عرضه» و توان خود را در سطحی کوچک نشان داده اند، هموار کنیم و این جز با شبکه کردن عناصر عاقل سیستم ممکن نیست.
هر چند ممکن است که برخی در این مسیر به رانت و پارتی بازی روی بیاورند ولی اولا این عارضه در مردمی ها کمتر رخ میدهد و ثانیا منافعی برای آنها در این تسهیل امور مترتب نیست. این امر محدود به فعالان اقتصادی نیست و البته باید اعتراف کنیم که بدنه انقلابی کشور بصورت عمومی کمتر به این عرصه توجه کرده است که خود نیازمند گفتمان سازی برای تغییر رویکرد هاست.
نقطه شروع هم تشکیل جمعی از افراد خوش ارتباط شهرها بمثابه ستاد مردمی غیررسمی و اتصال دهی میان «نیاز به توان» در عرصه مدیریت ظرفیت هاست.
📍 @komeilialireza
💔 آینده غزه چه خواهد شد؟!
برخی این روزها که اخبار تلخی از کشتار مجدد مردم غزه می آید می پرسند آینده غزه چه میشود؟ سرانجام مقاومت چه خواهد شد؟ مذاکرات به چه نتیجه ای می رسد؟
بنظرم وضعیت غزه از حیث انسانی همین طور سخت خواهد بود و اینجاست که فریادهای ما برای لزوم فعالسازی جنبه دیپلماسی خصوصا در زمینه شکستن حصار غزه و رساندن کمک های بشردوستانه بیشتر معنا میشود.
مذاکرات هم اگر اتفاق خاصی نیفتد از آنجا که مقاومت غزه در بعد نظامی خود هنوز آمادگی را حفظ کرده، بعید است به عقب نشینی از شروط شان که همانا تخلیه کامل غزه و توقف جنگ و آزادسازی کامل اسرا و... است بیانجامد و الا مقاومت دچار یک خسارت جدی خواهد شد.
اما دشمن چنانچه هویداست با کمک مستقیم آمریکا بدنبال تحقق تفکیک شمال از جنوب و بستن رفح به توجیه وجود بندر و در صورت امکان کوچ اجباری مردم است که باید مقابل این پروژه خطرناک با تمام توان ایستاد.
ایرانیها اما اگر تا کنون توانی برای اقدام خارجی موثر نداشتند خب حالا که شش ماه گذشته، چرا به فکر ایجاد این ظرفیت نیستند؟ پروژه تحریم صادرات از ایران نمیتواند مدیریت شود و باید در خود کشورهای حامی رخ بدهد و...
#طوفان_الاقصی
📍 @komeilialireza
38.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛳 درباره اعزام کشتی به غزه
🕌 چگونه روز قدس را در ایران مردمی کنیم؟
روز قدس در زمانی که میخواستند مسأله فلسطین فراموش نشود هویتی داشت و حالا که اتفاق بزرگ و جهانی و پر بسامدی بنام طوفان الاقصی افتاده طبعا باید هویتی دیگری و متفاوت پیدا کند.
حال آنکه روند دولتی شدن تدریجی راهپیمایی های مردمی به خوبی طی شده و دیگر رسما غرفه های دولتی همراه اول و بانک ملی و... میدان داری میکنند !!
پیشنهادی دادیم به دوستان مختلف که شنیده نشد! گفتم بیایید رنگ و بوی متفاوت امسال «روز قدس» را به «مردمی سازی» مجدد آن پیوند بدهید با این روش که ایده های مردمی را دریافت کنید و از بهترین ها برای اجرا در روز قدس حمایت کنید!
حالا هم خود مردمی ها میتوانند به این مسأله فکر کنند و حضوری متفاوت در این روز داشته باشند...
📍 @komeilialireza
❌خسارت بی دلیل فقدان مسجد اهل سنت در تهران!
یک مهمان پاکستانی صوفی مسلک داشتم که مخاطبی چندین میلیونی در فضای مجازی آنجا دارد. وقتی از اصفهان به تهران رسید گفت اگر بشود به نماز جمعه اهل سنت تهران برویم چون مخاطبان من که حالا میبینند دارم از ایران ولاگ میکنم از من مدام سوال می پرسند!
سالهای قبل درباره مسجد اهل سنت در تهران خیلی گفتیم و نوشتیم و لایو رفتیم و حتی سعی کردیم تا جایی که میشود ترس حاکمیت از تندروهای مذهبی شیعه را توجیه کنیم ولی حالا که دیگر هرکسی حق دارد هر لباسی بپوشد و خیابان های تهران شبیه استانبول شده منتظر چه هستید آقایان؟!
آزادی مذهبی اهل سنت در نقاط مختلف ایران عالی است ولی آیا در تهران نمی توانید یک روحانی مورد اعتماد پیدا کنید و نقطه ای را بعنوان مسجد به اهل سنت بدهید؟ بخدا قسم نه تنها نظام ضربه نمی بیند که کلی هم در این شرایط منطقه ای حساس میتوانید پز آن را بدهید! واقعا کار دست چه کسانی است که اینقدر یک تصمیم واضح طول می کشد؟!
چرا مخالفان این اتفاق خود را بالاتر از مردم و نخبگان جامعه می بینند و به کسی پاسخگو نیستند ؟
آیا این هم مثل حمله موشکی عجیب غلط به پاکستان شده که هیچ کس مسوولیت آن را به گردن نمی گیرد!؟ یا شورای برنامه ریزی امور اهل سنت متولی غیر پاسخگو در این زمینه است؟!
📍 @komeilialireza
🚫 کدام تحریم علیه رژیم موثرتر است؟
موجی که در دنیا پیرامون تحریم اقتصادی رژیم وجود دارد، بیشتر متمرکز بر برندهایی است که نوعا آمریکایی و غربی اند و به نوعی دارای ارتباط مالی با رژیم صهیونیستی نیز می باشند.
طبعا این تحریم اثر مستقیمی بر رژیم ندارد چرا که شرکت هایی مثل مکدونالد، استارباکس و.. مستقیما به اسراییل متصل نیستند. هر چند این اقدام از آنجا که امکان فراگیری دارد مطلوب هست ولی لایه دیگری از تحریم وجود دارد که مستقیم تر اقتصاد رژیم را مورد هدف قرار می گیرد.
و آن هم اینکه از جستجوی عمیق تر اینترنتی می توان به لیست شرکت هایی که مستقیما در حال مبادله با رژیم هستند دست یافت و باید آنها را طی چند گام مورد ضربه قرار داد.
یکی موج سازی رسانه ای و تحریک اینترنتی و یکی هم اقدامات میدانی است. این اقدامات در صورت فراگیری و برخورد فراگیر شبکه های مردمی و رسانه ای میتواند اثرات مستقیم تری بر رژیم بگذارد. طبعا تحریک مردم آن کشور هم برای فشار بر آن شرکتها موثر خواهد بود.
#طوفان_الاقصی
📍 @komeilialireza
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وحدت گرایان همواره مورد اتهام افراطیون بوده و هستند پس ... لاتستوحشوا فی طریق الهدی لقله اهله!
💎 پیروان حقیقی علی ع را اینجا بشناس نه آنجا!
برخی مواقف و موقعیت ها هست که خیلی ها حاضرند در آن بایستند و فریاد هم بزنند ولی نقاطی هم هست که اگر میخواهی پیروان حقیقی علی بن ابی طالب علیه السلام را بشناسی به آنها بیشتر فکر کن! نقاطی که احتمالا باید با کلیدواژه «آمادگی برای هزینه دادن» شناخت:
»»» هیچ گاه اعتراض او را در جلسات کسی ندیده با این توجیه که نمیشنوند یا ته دل میداند که احتمالا برخی «خوش شان نمی آید!» و حتی اگر احتمال مخالفت بدهند سکوت میکند تا منفعتی به خطر نیفتد!
»»» علیه هیچ طرح یا اقدامی موضع عمومی ندارد با این توجیه که بالاخره عده ای هستند در مسوولان کشور که از آن اقدامات دفاع می کنند! بدبختی اینکه برخی از جوانان خوش آتیه به فکر آینده هستند و این محافظه کاری ها را از این سن دارند.
»»» پای هیچ بیانیه یا متنی را امضا نزده و همواره به روش «آسته برو آسته بیا که گربه شاخت نزنه!» یا به قول خودش «سری که درد نمی کنه را دستمال نمی بندند!» زیست کرده است.
»»» تنها نقاطی که اعتراض او احیانا شنیده شده جاهایی است که همه فریاد زده اند نه عده قلیلی مباد که تندرو نام بگیرند!
× پ ن: خدایا به برکت مقاومت مردم و مجاهدان غزه به ما هم نعمت شجاعت عطا کن!
به قول بنده خدا فلان ایت الله هیچی از امام کم نداشت جز شجاعت... فارزقنا!
📍@komeilialireza
✊ چرا در مصر انقلاب نمیشود ؟!
دو هفته قبل به دیدار برخی دوستان فلسطینی، مصری و ترک در استانبول رفتم. یک نکته مهم در ترکها ایجاد امید برای تقویت جریان انقلابی اسلامگرا و منتقد تسامح های اردوغان به برکت طوفان الاقصی بود. می گفتند حتی طیف های لیبرال و چپ هم دارند از زشتی همراهی با رژیم سخن می گویند!
فلسطینی ها میگفتند آنقدر بچه های غزه درگیر شده اند که ما مجبور شدیم کل صفحات و کارهای آنها را هم به دوش بکشیم! از جمله تعجب های مشترک ما کم تحرکی جامعه الجزایر بود که قبلا خیلی شعار دفاع از فلسطین میداد و برعکس مردم مغرب که دولتش وارد تطبیع شده خیلی عجیب تحرک کردند! از موج تحریم در ترکیه و اردن و مصر و... راضی بودند.
با شاخه مرحوم ابراهيم منیر (الان دکتر صلاح عبدالحق) از اخوان مصر صحبت میکردم گفتم شاخه محمود حسین که نفوذ بهتری در مصر دارد چرا کاری نمیکند؟ گفت نمیخواهند با دولت درگیر شوند!
بقیه هم که به طوری پاشیده اند که امکان حرکت جدی ندارند ... برخی توهم زده بودند که تحولات ۲۰۱۱ انقلاب فیسبوکی بود حال آنکه تنظیم اخوان بود که میدان را بال شبکه گسترده خود ضریب داد و حالا که غضب عمومی ده برابر آن وقت است چون تشکیلات اخوان نیست هم خبری از انقلاب نیست! فتامل!
📍 @komeilialireza
😕 تله «تلافی یعنی جنگ» میراث ماندگار ظریف برای جمهوری اسلامی!
پیش تر وقتی سیدرضی را زدند غوغای «بازدارندگی» بالا گرفت! ثابت کردیم که حتی آمریکا طالب جنگ نیست و اتفاقا اگر جواب ندهیم به جنگ میرسیم و پشت سر هم خواهیم خورد.
عده ای گفتند داریم در یمن و لبنان میزنیم! بعد هم که اقدام بی اثر حمله به پاکستان و کردستان عراق و سوریه انجام شد! بی اثر بودن حالا معلوم تر شده چرا که دایم دارید شهید میدهیم و چه مقامی بالاتر از ابومهدی در سوریه و لبنان؟!
همان موقع نوشتم که سالهاست تفکری در شورای امنیت ملی و وزارت خارجه ظریف و بعد او در کشور سایه انداخته که با لولوی «اگر جواب بدهیم جنگ خواهد شد» عملا بازدارندگی ما را و عزت کشور را به خوبی هدف گرفته است!
خب حالا هم نمی گوییم چگونه و در کجا ولی میگوییم کاری کنید که بازدارنده باشد و بیش از این این ملت عزیز، تحقیر نشود...
📍 @komeilialireza
4_5789785987122993290.m4a
13.58M
هفت دقیقه درباره مناقشات حول اتفاق اخیر سوریه ...