⛔️ فلسطین را از چنگال کاسبان آن نجات دهیم!
👈 در ایام برگزاری کاروان #آسیایی شکست حصر #غزه در سال 2010 شاهد بودم که برخی افراد اسم و رسم دار درباره ابعاد این کاروان مصاحبه های تلویزیونی متعدد داشتند! ما که در حال برگزاری کاروان بودیم و وقت خوابیدن هم نداشتیم فقط مبهوت مانده بودیم که نسبت این افراد با این کاروان چیست!!؟
❌ در ساختار #بروکراتیک_نفتی هر عرصه ای هر چقدر هم که مقدس باشد کاسبانی دارد که فلسطین هم یکی از آن عرصه هاست!
😔 کاسبانی سیاستمدار که در همه جا –خصوصا همایش های #بین_المللی- بعنوان نماینده مملکت حاضر می شوند و دائم المشاورند ولی دریغ از اینکه بتوانند چهار نفر از مردم را بصورت عادی(!) جمع کنند!
🌺 اگر اینها جنس مردمی داشتند، #فلسطین تا این اندازه با فهم سیاست داخلی پیوند نمی خورد تا قربانی بدبینی برخی مردم از نارضایتی ها و ناکارآمدی ها بشود چرا که اتفاقا مردم درکی #انسانی از مسائل دارند و فلسطین هم انسانی هم دینی و هم انقلابی است.
🍀 نجات موضوعات مقدس و ارزشهای انقلاب نیازمند حضور مخلصانه و غیرتبلیغاتی بدنه #واقعی مردم در همه آن موضوعات است! مردم که می گویم منظورم آدمهای اهل کار است نه غرغروها!
📍 @komeilialireza
🔷 درباره مقتدی صدر و عراق جدید
👈 انتخابات ابزار - نسبتا - مناسبی برای فهم نظر یک جامعه در هر دوره زمانی است. آنچه این روزها در لبنان و تونس و #عراق گذشت حاکی از اقبال مردم به جریان مقاومت و عدم سازش با استکبار است.
❌ چون گاهی نظریات خیلی تند و بنظرم غیرمنصفانه برخی دوستان درباره #مقتدی_صدر را می بینم در حد فهم خودم تحلیل رفتار ایشان را می نویسم:
✅ فارغ از نقدهایی که می توان داشت حمایت ایشان از دولت #تکنوکرات که در تظاهرات سال گذشته شان علیه فساد هم مطرح کردند ریشه در ساختار نیم بند بعلاوه بشدت #قومی و طایفه ای عراق دارد که به بروز فساد گسترده دامن زده و ایشان راهکار برون رفت را تشکیل دولت کارآمد تشخیص داده اند.
❇️ تلاش شان برای فهم بدنه #سنی مذهب عراق و حفظ ارتباط با آنان نیز امری واجب برای توسعه اتحاد ملی است که در مقابل خواست استکبار می باشد لذا فکر می کنم تهمت همدلی با #آمریکا به این چهره ضد اشغال نمی چسبد.
🔸 طبعا تمایل به عدم #دخالت بیگانگان هم یک خواست ملی در همه کشورهاست و نباید رفتار ما نیز طوری باشد که احساس دخالت ایجاد کند.
📍 @komeilialireza
🔷 eitaa.com/komeilialireza
🇹🇷 ترکیه أردوغان نماد پراگماتیزم اخوانی!
◀️ اخوانی ها طیف اند. اصلا حتی در جهان یکدست نیستند. گفتمان اند نه حزب. أما آنچه حقیر نقطه ضعف اخوان #مصر - که شاید بخاطر شرایط دیکتاتوری شکل گرفته باشد- می دانم چیزی است که #تقدیس_اخوان نامیده ام! چیزی که مانع نقد درونی تنظیم و قیادات آن بود و نقاط ضعف شان را برملا نکرد و بحمدلله حالا شروع شده...
⭕️ حال این مصری های تحت تعقیب، مهمان ترکیه #اردوغان اند که نسخه بارز #پراگماتیزم اخوانی است. خط و مرزهای فقه المقاصد آن معلوم نیست. اصلا انقدر عمق دینی در #ترکیه نیست که بخواهد همه چیز را اصولی جلو ببرد و از همین رو متهم به خیانت می شود چرا که از طرفی پای بانک های غربی را به ترکیه باز می کند و از طرف دیگر توسعه روابط اقتصادی با اسراییلی ها می دهد و... !
⚠️ از #قدس غربی و شرقی سخن می گوید و همزمان سفیر خود را در اعتراض به کشتار مردم #غزه فرا می خواند و جالب اینکه همه را هم از باب #مصلحت یعنی محدودیت های واقعیت موجود بر خود روا می دانند.
👈 همین ها به برخی جواز خائن خواندن او را می دهد حال آنکه باید بین عمل و نیت تفکیک کرد و حکم تنازل ناشی از مصلحت با تنازل ناشی از #عدول از آرمان را یکی ندانست گر چه تحلیل آن سخت باشد.
🔷 شاید درک شرایط آنان در ترکیه لاییک و فشارهای داخلی و خارجی مقداری به فهم این رویه کمک کند هر چند همچنان این سوال را باقی میگذارد که خط قرمز #مصلحت کجاست!؟
📍 @komeilialireza
🔷 eitaa.com/komeilialireza
👏 دستی که برای یک سوال زدند نه سکوت دکتر ولایتی!
▶️ در مراسم افتتاحیه همایش جوانان و #بیداری_اسلامی که بیش از هزار جوان از کشورهای مختلف به آن دعوت شده بودند، جوانی با خودکار روی کاغذ نوشته بود: '? Syria'
🎥 فیلمبردار سالن که نمی دانست ماجرا چیست دقیقا در میانه قرائت متن انگلیسی(!) دکتر ولایتی - دبیر ایرانی! مجمع جهانی! بیداری اسلامی - روی آن کاغذ زوم کرد که بلافاصله روی صفحه بزرگ سالن به نمایش در آمد!
👏 نیمی از جمعیت شروع به کف زدن کرد که دکتر فکر کرد عربها برای متن انگلیسی ایشان کف می زنند! از آنجا بود که میان برخی جوانان مناقشاتی در گرفت و برخی فلسطینی ها، سوری ها، عراقی ها و... با #مصری ها، تونسی ها، یمنی ها و.. وارد جدل شدند.
👈 این در حالی بود که ما پیش از همایش معتقد بودیم باید درباره بحران #سوریه به استقبال رفت و طرح مساله کرد و به سوالات ذهنی پاسخ داد ولی #محافظه_کاری فکر می کرد می توان صورت مساله را پاک کرد! صفتی که هنوز هم مانع توجه به حجم گسترده شبهات ذهنی جهان اسلام نسبت به موضع ایران درباره سوریه شده و حتی یک مستند هم برای این مخاطب نساخته است!!
📍 @komeilialireza
🔹 eitaa.com/komeilialireza
هدایت شده از alireza komeili
سکولاریزم جریان النهضة تاکنون اینقدر مصرح نبود هر چند نشانه های آن بیش از یک دهه است که در کلام غنوشی بروز دارد:
https://goo.gl/TXT5wW
📍 @komeilialireza
⭕️ چه کنیم اقدامات افراطیون مخرب وحدت نشود!؟
💠 در حالی که جمعه شب، جمعی از دانشجویان شیعه و سنی دانشگاه زاهدان، افطار مشترک برگزار و درباره #فلسطین گفتگو کردند، استادی نامتعادل، مجنون وار سخنانی زشت علیه بلوچ ها بیان کرد.
👈 گرچه او بلافاصله دستگیر شد ولی من معتقدم روابط برادرانه اقوام و #مذاهب در ایران باید به حدی برسد که دهها اقدام مشابه نیز نتواند خللی در #تصویر_ذهنی آنها نسبت به هم ایجاد کند و این نمی شود مگر با عبور از مراسمات صوری و رفتن به سمت همکاری های مشترک.
❤️ پیوند عاطفی و قلبی در روابط جدی اجتماعی و همکاری ذیل اهداف و نیازهای #مشترک شکل می گیرد نه صرفا در همشهری یا هم دانشگاهی بودن و این نقطه ای است که باید زودتر به سمت آن حرکت کرد.
📍 @komeilialireza
💠 وقتی که کار کردن آسان تر از کار نکردن است یا مدل یوگی و دوستان!
🔷 ستادها و قرارگاه هایی که برای انسجام بخشی به بدنه گسترده جوانان #خودجوش تشکیل شدند، بخاطر مدیرانی که روحیه عملگرا داشتند کار سخت که توانمندسازی و فعال سازی ظرفیت های گسترده موجود بود را رها کردند و خود، با تشکیل أقمار به #اقدام میدانی دست زدند! و در واقع بجای ستاد، صف شدند!
😔 این روحیه چه در داخل یک تشکل باشد و چه در قبال تشکل های متعدد، به سوختن انرژی های #جدید، عدم اعطای فرصت تجربه به دیگران، نابودی خلاقیت آتش به اختیاری و عدم ایجاد #شبکه مردمی کارا منجر خواهد شد، هر چند نهایتا اقداماتی مناسب هم توسط آن مدیر و دوستانش یا #یوگی_و_دوستان انجام شود و گزارشاتی هم تهیه گردد!
👈 اینجاست که کار سخت، اقدام میدانی نکردن و صبر بر رشد دیگران داشتن است. چیزی که عنصر حیاتی وجود نسل های #بعدی وابسته به آن است.
📍 @komeilialireza
🔹 eitaa.com/komeilialireza
جوانگرایی ضرورتی که می تواند منحرف شود!
👏 شب گذشته در جلسه بسیار صریح دانشجویان و رهبری انقلاب که نمونه #سعه_صدر ایشان است، مساله توجه به جوانان در مسوولیت ها مطرح شد. اینکه بعد از چهل سال انقلاب بخواهد چنین کند گر چه دیر ولی یک ضرورت واجب است.
👈 نکته مهم اما در روش تحقق این هدف است چرا که بخشی از نسل اولی خستگی ناپذیر(!) بدنبال بهانه برای #عدم_واگذاری مسوولیت است و چه بهتر از ضعف مدیریتی نسل جوان و برخی سوتی ها!
⭕️ نباید فراموش کرد که ساختار رسمی بدلیل #محافظه_کاری_ذاتی خود نوعا سراغ جوانانی می رود که الزاما صلاحیت و توان لازم را ندارند ولی از نظر آنان قابل #اعتماد هستند!
⚠️ کسانی که باید سیر تطور رزومه و رشد های #نوعا غیرطبیعی شان را دید. کسانی که بخاطر ژست اعتدال و زدن جوانان منتقد دیگر یا نزدیکی به نهادهای امنیتی، سپاه و بیت یا نزدیکی به سیاسیون و احزاب و... وارد #سیکل_رشد شدند و رزومه سازی کردند و رسانه ای هم شدند ولی معلوم نیست چقدر در توان، واقعی باشند!
💠 گرچه معتقدم واگذاری مسئولیت حتی به اینها بهتر از ماندن پیرهاست ولی می تواند به #کارایی متوقع از جریان انقلابی منجر نشود. فتنبه!
📍 @komeilialireza
🔹 eitaa.com/komeilialireza