⛔️منازعات بیسابقهای که در صحنه سیاسی-اجتماعی آمریکا در جریان است و به تنشهای کف خیابان نیز کشیده شده است، به طرز عجیبی در داخل کشور ما سانسور میشود. جریان انقلابی اگر امروز توان خود را صرف آگاهسازی مردم از این واقعیات نماید، لیبرالها به اتفاق پروژههایشان به محاق میروند.
✍ سید یاسر جبرائیلی
💠 آیت الله ناصری :
تسبیح حضرت زهرا علیها السلام بعداز
نماز خیلی اثر دارد و ڪارهای نابسامان
زندگی ما را سامان میدهد. اگـر ڪارت
گره خورده، تسبیح حضــرت زهرا(س)
را بگو، تا ڪارگشایی کند.
پیامبـــر اڪرم صلیاللهعلیهوآلهوسلم
آن را به حضــرت زهـــرا علیها السلام
تعلــیم داد، تا در امور دنیوی دخترش
گشایشی پیدا شود.
#استاندارد_دوگانه
🔴 #فوریl نمونهای دیگر از آزادی بیان در غرب
🔺️ شبکه اجتماعی اینستاگرام، حساب رسمی پایگاه اطلاع رسانی رهبر انقلاب اسلامی به زبان فرانسوی را مسدود کرده است.
▫️ رهبر انقلاب چهارشنبه شب، در پیامی کوتاه به جوانان فرانسه که از طریق شبکههای اجتماعی منتشر شد، از آنان خواستند از رئیس جمهور خود سوال کنند که چرا از اهانت به پیامبر خدا حمایت میکند و آن را آزادی بیان می شمارد ولی تردید در هولوکاست در آنجا جرم است و اگر کسی چیزی در اینباره نوشت باید به زندان برود.
✅ هماکنون صفحه جدید فرانسوی سایت رهبر انقلاب در اینستاگرام با آدرس زیر به عنوان صفحه جایگزین صفحهی مسدود شده، آغاز به کار کرده است.
instagram.com/fr.Khamenei.ir
🔴فشار سنای آمریکا بر توئیتر برای حذف توئیتهای رهبر انقلاب
▪️ نمایندگان سنای آمریکا از جک دورسی، مدیر عامل شبکه اجتماعی توئیتر خواستند تا دلیل عدم واکنش این شبکه به توئیتهای اخیر رهبر انقلاب ایران را توضیح دهد.
▪️ مدیر عامل توئیتر در پاسخ گفت: اعتقاد ما بر این است که شنیدن سخنان رهبران جهانی برای همه افراد مهم است و ما در مورد رهبران جهان سیاستهایی داریم. ما میخواهیم مطمئن شویم که به حقِ صحبت کردن و انتشار آنچه نیاز هست، احترام میگذاریم.
⛔️جدیدترین رد پای حسین فریدون در مفاسد اقتصادی
🔹️ قاضی مسعودی خطاب به متهم بانک سرمایه: این «عمو فری» کیست که هر بار باید با دست پر پیش او میرفتید؟
🔹️ افشاگری نماینده مجلس از نقش برادر رئیس جمهور در انتصابات منطقه آزاد قشم
🔹حضور حسین فریدون در کنار حسن روحانی از روزهای ابتدایی ریاست جمهوری او برای همگان تعجببرانگیز بود. شخصی که بدون هیچگونه مسئولیت و تخصص مشخصی در کنار عالیترین مقام اجرایی کشور قرار گرفته بود و در بیشتر جلسات و همایشها او را همراهی میکرد.
🔹️ حضوری که البته به ناگاه و پس از درز اخبار قطرهچکانی از ارتباطات و مراودات مشکوک وی با برخی پروندههای مفاسد اقتصادی کمرنگ شد و تقریبا به صفر رسید!
🔹️ نام حسین فریدون که در پروندههای کلان فساد اقتصادی از حقوقهای نجومی گرفته تا ارتباط با باند طبری به گوش میرسید، اکنون با دو پرونده جدید یعنی «بانک سرمایه» و «منطقه آزاد قشم» نیز گره خورده است.
🔸 #چه_خبر_از_انتخابات_آمریکا
🔹️ ۵ روز بیشتر به زورآزمایی نهایی ترامپ و بایدن در انتخابات ریاستجمهوری ۲۰۲۰ آمریکا باقی نمانده و طبق آخرین نظرسنجیها، بایدن اگر به سرنوشت هیلاری کلینتون در انتخابات ۲۰۱۶ دچار نشود، پیروز قطعی انتخابات خواهد بود.
🔹️ در نظرسنجیهایی که تاکنون در سطح ملی انجام شده، بایدن با حاشیه امنیت خوبی (۷ تا ۱۰ درصد) از ترامپ جلوتر است. این در حالی است که چهار سال پیش در این مقطع از رقابتهای انتخاباتی برتری هیلاری کلینتون نسبت به ترامپ تنها دو الی سه درصد بود.
🔹️ با این حال، نامزد دموکراتها در آن دوره با وجودِ همین فاصله اندک، همانطورکه نظرسنجیها پیشبینی کرده بودند با اختلاف سه میلیون رای موفق به کسب بیشترین آرای مردمی شد ولی در نهایت نتیجه انتخابات را در آرای الکترال به ترامپ واگذار کرد.
🔹️ طبق آخرین نظرسنجیها، جو بایدن علاوه بر محبوبیت بالاتر نسبت به ترامپ در سطح ملی، در اکثر ایالتهای سرنوشتساز نیز همچنان پیشتاز است اما رقابت او با ترامپ طی روزهای اخیر در برخی از این ایالتها مانند جورجیا، فلوریدا و کارولینای شمالی بسیار نزدیک و فشرده شده است.
🔹️ اگر نتایج آخرین نظرسنجیهای انتخاباتی در ۱۳ ایالت سرنوشتساز در انتخابات امسال به حقیقت بپیوندد بایدن با اختلاف زیاد در آرای الکترال چهل و ششمین رئیسجمهور آمریکا خواهد شد. البته به شرطی که ترامپ دوباره مانند انتخابات قبل در این ایالتها شگفتیساز نشود.
🔹️ کارشناسان میگویند نتیجه رایگیری در ایالتهای اوهایو، ویسکانسین، آیووا، کارولینای شمالی، جورجیا، فلوریدا، تگزاس و آریزونا در انتخابات امسال تعیینکننده خواهد بود. طبق نظرسنجیها، در حال حاضر فاصله بایدن و ترامپ در این ایالتها کمتر از پنج درصد است.
* اهمیت ساخت پالایشگاه نفت ستارهی خلیج فارس
نویسنده: محسن جهانشاهلو
* اهمیت ساخت پالایشگاه میعانات گازی نفت ستارهی خلیج فارس از این جهت مورد توجه رهبر انقلاب است که تولید بنزین و گازوییل بهوسیلهی هفت پالایشگاه ۴۳ و ۹۱ میلیون لیتر در روز بوده که با ساخت پالایشگاه نفت ستاره با خوراک ورودی ۴۸۰ هزار بشکه در روز، تولید بنزین و گازوییل روزانه به ترتیب به ۸۸ و ۱۰۶ میلیون لیتر رسیده است. همچنین این پالایشگاه و در مقایسه با پالایشگاه نفت شازند از حیث ساخت و راهاندازی و بهرهبرداری بهوسیلهی نیروی انسانی بومی، جهش بسیار بزرگی را شاهد بوده است.
ساخت پالایشگاه نفت ستاره باعث خنثیشدن بسیاری از استراتژیهای دشمن گردید بهگونهای که قبل از ساخت و بهرهبرداری پالایشگاه نفت ستاره، ریچارد نفیو، مسئول طراحی تحریمهای ایران در کتاب هنر تحریمها مینویسد: "در سالهای ۲۰۰۹ و ۲۰۱۰، خرد جمعی در واشنگتن ایجاب میکرد که اعمال تحریمها بر واردات بنزین ایران و سایر محصولات نفتی و بنزینی میتواند دولت ایران را از پای درآورد. نمایندهی جمهوریخواه سنا آقای مارک کرک که یکی از طرفداران اصلی تحریم ایران بود در سال ۲۰۱۰ استدلال کرد که قرنطینهی بنزین در مورد ایران میتواند چنان آثار وخیمی بر ایران داشته باشد که او را متقاعد کند برنامه هستهایاش را کنار بگذارد" (۳) نفیو تأکید میکند که در جولای ۲۰۱۰ این تحریم تبدیل به قانون شد، امّا چه اتفاقی افتاد؟! ایران بهجای آنکه بلافاصله امتیاز بدهد، "پالایشگاههای خود را بازطراحی کرد تا نیاز بنزین داخلی را تأمین کند." نفیو با اذعان به اینکه "ایران توانست از این فشار عبور کند"، اشاره میکند: "واردات بنزین ایران بهصورت میانگین سالانه، از ۱۳۲ هزار بشکه در روز در سال ۲۰۰۹ به ۳۹ هزار بشکه در روز در سال ۲۰۱۰ رسید."
پالایشگاه نفت ستاره علاوه بر افزایش تولید بنزین و گازوییل و رسیدن به خودکفایی در فرآوردههای نفتی و ساخت تجهیزات پالایشگاهی بهوسیلهی شرکتهای دانشبنیان، باعث بهکارگیری چند هزار نیروی متخصص و تحصیلکردهی جوان با میانگین سنی ۳۱ سال شده است (۴) و با تکمیل کامل این پروژه تعداد نیروهای کار، بیشتر از این نیز خواهد شد.
«بهخاطر همین ظرفیّتها است که در دوران سختترین تحریمها و فشارهای همهجانبهای که علیه کشور در زمینهی اقتصاد بهوجود میآید، کشور توانسته چند هزار شرکت دانشبنیان بهوجود بیاورد، صدها طرح زیربنایی ایجاد کند، در همین دوران تحریم و با وجودِ کاهشِ درآمدِ نفت، کار بزرگی مثل ایجادِ پالایشگاهِ ستارهی خلیج فارس را انجام بدهد؛ یک حرکت به این بزرگی، و کارهای فراوان که در زمینهی مسائل نیرو، آب و برق انجام گرفته؛ افتتاحهای فراوانی دارد انجام میگیرد که شما میبینید اینها را؛ اینها واقعی است، اینها وجود دارد، دارد کار انجام میگیرد.»(۹۹/۴/۲۲)
۳) نفیو ، ریچارد. (۲۰۱۷) .هنر تحریمها . (ترجمه سید علی صادقی) . تهران: انتشارات پیام مهراب
راهبرد جلوگیری از خامفروشی
نویسنده: محسن جهانشاهلو
* با توجه به مطالبهی رهبر انقلاب برای جلوگیری از خام فروشی؛ در نظر گرفته شده است که تا حد امکان مواد خام نفتی و میعانات گازی به فرآورده تبدیل گردد و از خامفروشی آن صرفنظر شود. ایشان خامفروشی را یکی از ضعفهای کشور اعلام کردند و راه رشد را در تقویت شرکتهای دانشبنیان برای رسیدن به پیشرفت روزافزون علمی دانستند که بتوان از این طریق مواد خام را به فرآوردههای نفتی تبدیل کرد که هم ارزش افزودهی بسیار بیشتری خواهد داشت و هم صادرات آنها تحریمپذیر نیست.
ایشان اقتصاد مبتنی بر خامفروشی را مثل بچهی پولداری میدانند که هرطور میخواهد پول خرج میکند و به نخبهها نیز توجه نمیکند. در طولانیمدت هم وابستگی کشور به این خامفروشی، یکی از موانع رسیدن به خودکفایی اقتصادی میشود. (۱)
در طی سالیان پیش از انقلاب، شش پالایشگاه بهوسیلهی شرکتهای خارجی ساخته شد که در طرحهای توسعه، به تولید بنزین دست یافتند. پس از پیروزی انقلاب اسلامی، ایران به بهانههای مختلف و به شیوههای گوناگون به تحریمهای ظالمانه دچار شده است بهگونهای که پس از تصویب قانون ایلسا (۲) هرگونه سرمایهگذاری بیش از چهل میلیون دلار در سال برای توسعهی بخش نفت و گاز در ایران توسط هر شرکتی در دنیا ممنوع شد. بدین ترتیب با توجه به نیاز روزافزون ایران به توسعه و ساخت پالایشگاه از سویی و منع واردات فرآوردههای نفتی و تجهیزات پالایشگاهی از سوی دیگر، لازم بود اولاً کشور به خودکفایی برسد تا بتواند مشکلات ناشی از منع واردات را رفع نماید، ثانیاً با استفاده از دانش بومی و استفاده از نیروی انسانی داخلی، هزینههای سرمایهگذاری را کاهش دهد. ضمناً با وجود تحریم روزافزون بهوسیلهی صادرات محصولات پالایشگاهی به ارزآوری بیشتری برسد.
در حال حاضر در ایران، هشت پالایشگاه در حال بهرهبرداری است و بیش از شش پالایشگاه در حال ساخت وجود دارد؛ امّا در کنار اهمیت پالایش و تولید فرآوردههای نفت و گاز، فرآوردههای اساسی این صنعت همچون بنزین و گازوئیل در کنشهای مختلف تأثیر بسزایی دارند و با اقتصاد روزانهی مردم نیز درگیر هستند و در رقابت منطقهای و بینالمللی نیز نقش بسزایی دارد.
۱) برای مطالعه بیشتر مراجه شود به بیانات دیدار رهبر انقلاب با جمعی از پژوهشگران و مسئولان شرکتهای دانشبنیان در سال ۹۱ و دیدار شرکتکنندگان در هشتمین همایش ملی نخبگان جوان
۲) در سال ۲۰۰۶ میلادی به علت لغو این نوع تحریم علیه لیبی این تحریم به ایسا یا قانون تحریم ایران تغییر نام پیدا کرد.
کسانی که بدون عبرت گرفتن از برجام و با تعطیل کردن عقل خود منتظرند تا بایدن رییس جمهور امریکا شود تا در ایران گشایش اقتصادی رخ دهد، زمانی از خواب بیدار می شوند که دلار 50 هزار تومانی را با بایدن تجربه کنند.
مشکل اصلی تفکر وابسته ی روحانی و ظریف است نه بایدن یا ترامپ!
✍ امیرحسین ثابتی
🔴ضربه روحانی به ارزش پول ملی
🔹ضربهای که دولت روحانی به ارزش پول ملی زده، در طی سی سال گذشته بیسابقه بوده است.
🔹در دولت هاشمی نرخ دلار چهار برابر افزایش یافت. نرخ دلار در بازار آزاد از ۱۲۱ تومان به ۴۷۸ تومان در سال ۱۳۷۶ رسید.
نرخ آزاد دلار در دولت اصلاحات نیز دو برابر شد و ارزش دلار در پایان دولت خاتمی (سال ۱۳۸۴) به قیمت ۹۰۴ تومان رسید.
نرخ دلار در پایان دولت احمدینژاد، با احتساب شدیدترین تحریمها، سه برابر شد و در سال ۱۳۹۲ به ۳۱۰۰ تومان رسید.
در دولت روحانی، علیرغم پیاده سازی نظریه تعامل با آمریکا و امضاء برجام، تاکنون شاهد جهش ده برابری نرخ دلار بودهایم.
🔹با این شرایط به نظر میرسد علاوه بر لعن و نفرین به آدرسِ کاخ سفید در واشنگتن دی سی، میبایست نفوذ پذیران، غربگرایان و سادهاندیشان در سعدآباد و پاستور را نیز مورد لعن و نفرین قرار داد.
#رضاسراج
🔴انتخابات آمریکا پُرحادثه خواهد شد
🔹احتمالا انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا به لحاظ حقوقی، سیاسی و اجتماعی پُرحادثه ترین انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده خواهد شد.
🔹بر اساس قوانین فدرال باید تا تاریخ ۸ دسامبر (۱۸ آبان) نتیجه انتخابات در همه ایالات به "دفتر بایگانی ایالات متحده" ارسال شود و در روز ۱۴ دسامبر (۲۴ آبان) اّلکتورها (انتخاب کنندهها) رای خود را به نامزد مورد نظر بدهند. اما این احتمال وجود دارد که به دلیل انتخابات پستی، نتیجه در برخی ایالتها به موقع به نشست الکتورها نرسد. در این شرایط به نظر میرسد جنگ حقوقی در آمریکا آغاز خواهد شد. طبق ماده ۲ قانون اساسی آمریکا، مجالس محلی حق دارند که الکتورها را تعیین کنند. وضعیت مورد اشاره نقش مجالس پنج ایالت خاکستری موسوم به صحنه نبرد (پنسیلوانیا، فلوریدا، ویسکانسین، میشیگان و کارولینای شمالی) که گرایش جمهوریخواهانه دارند را تعیین کننده میسازد. اگر چنین اقدامی صورت بگیرد کار تمام نخواهد شد و کنگره جدید که در ۶ ژانویه تشکیل میشود ( ۲ ماه بعد از انتخابات) باید انتخاب مجالس ایالتی را تایید کند. در آن صورت باید دید دو مجلس کنگره (سنا و نمایندگان) در کنترل کدام حزب قرار میگیرد. اگر دو مجلس با یکدیگر به توافق برسند، در آن صورت اَلکتورهای منتخب مجالس ایالتی، رئیس جمهور را تعیین خواهند کرد که طبیعی است باید ترامپ را رئیس جمهور آینده آمریکا دانست. چنانچه نمایندگان در کنگره به توافق نرسند؛ طبق یک قانون ۱۳۰ ساله (مصوب سال ۱۸۸۷)، فرمانداران ایالتها این قدرت را خواهند داشت که الکتورها را تعیین کنند. در آن صورت ۴ فرماندار از ۵ ایالت صحنه نبرد، دموکرات هستند و به این ترتیب به احتمال قوی بایدن رئیس جمهور بعدی آمریکا خواهد بود.
🔹با این شرایط آیا ترامپ حاضر میشود نظاره کننده رقابت در جنگ حقوقی باشد؟ یا اینکه قبل از آغاز جنگ حقوقی، جنگ سیاسی و اجتماعی را با اعلام پیروزی زود هنگام شروع خواهد کرد.
#رضاسراج