متهم اولین دادگاه جرائم سیاسی!
روز یکشنبه 20 مهر ماه اولین دادگاه جرایم سیاسی تشکیل شد و علیرضا زاکانی، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی به عنوان متهم جرم سیاسی بابت مصاحبه در یک برنامه تلویزیونی با شکایت وزارت اطلاعات مبنی بر نشر اکاذیب در دادگاه حضور یافت. احمد مؤمنیراد، سخنگوی هیئت منصفه دادگاه جرایم مطبوعاتی و سیاسی در گفتوگو با ایلنا در خصوص برگزاری نخستین دادگاه جرایم سیاسی با حضور هیئت منصفه، اظهار کرد: «نخستین پرونده جرایم سیاسی در تاریخ جمهوری اسلامی ایران در شعبه ۹ دادگاه کیفری یک استان تهران با حضور هیئت قضایی به ریاست قاضی محمدی کشکولی و با حضور هیئت منصفه جرائم مطبوعاتی و سیاسی برگزار شد.» وی ادامه داد: «هیئت منصفه پس از استماع سخنان شاکی و مشتکی عنه و مطالعه پرونده آنان تشکیل جلسه داد و پس از مشورت و ارائه دیدگاههای مختلف با رأیگیری به اتفاق آرا متهم را مجرم ندانست.» مؤمنیراد جرایم سیاسی را دارای چهار ویژگی دانست؛ «ویژگی اول اینکه در ماده ۲ قانون جرم سیاسی تصریح شده باشند و ویژگی دوم اینکه با انگیزه اصلاح امور کشور ایراد شده باشند و ویژگی سوم اینکه علیه مدیریت و نهادهای سیاسی یا سیاستهای داخلی یا خارجی کشور ارتکاب پیدا کرده باشند و چهارم اینکه مرتکب آن قصد ضربه زدن به اصل نظام جمهوری اسلامی را نداشته باشد. این ویژگیها جرایم سیاسی را از جرایم امنیتی تفکیک میکند.» با این اقدام شایسته قوه قضائیه گام نهایی برای اجرایی شدن کامل اصل ۱۶۸ قانون اساسی برداشته شد.
خوش چهره گفت :
یکي از مهمترين راهحلها اين است که متوجه باشيم در وضعيت جنگ اقتصادي قرار گرفتهايم. رئيسجمهور در اظهارات خود از جنگ اقتصادي صحبت ميکنند. با اين وجود طرز بيان جنگ اقتصادياي که ايشان در گفتههايش استفاده کرده بنده را نگران ميکند. به نظر ميرسد تصميمگيران جامعه به جاي اينکه از نظر استراتژيک تراژدي کاهش ارزش پول ملي را تبيين کنند آن را به کمدي تبديل کردهاند. رئيسجمهور عنوان کرده دوستان اقتصاددان ما عنوان کردهاند اجازه بدهيد قيمت ارز افزايش پيدا کند تا توليد ملي افزايش پيدا کند. تأکيد ايشان نيز روي اين بوده که در چنين شرايطي صادرات کشور افزايش پيدا ميکند. اين در حالي بود که ما شاهد بوديم قيمت ارز از چهار هزارتومان به 10 هزار و پس مدتي 20 هزار تومان و امروز 30 هزار تومان است و هيچ اتفاقي نيز در توليد ملي رخ نداده است.
#مهم
🔴 #امنیت_یا_عدالت| چرا حفظ نظام اوجب واجبات است؟
🔻 چرا حفظ نظام اوجب واجبات است؟ یعنی در تزاحم واجبی چون نماز و حج و زکات حفظ نظام اوجب است. چرا؟ بالاتر از این چرا امام فرمودند حفظ نظام از حفظ جان امام زمان واجب تر است؟ مگر تجسم و حقیقت عدالت امام زمان نیست؟ چطور ممکن است در تزاحم این دو حفظ نظام اولی باشد؟
🔹 این مقدمه را داشته باشید. یک قدم جلوتر رویم. رهبر انقلاب امروز فرمودند امنیت نباشد، عدالت هم نیست. تکلیف برای برخی دوگانه های موهوم روشن شد. توجه کنیم که ما دوگانه امنیت و عدالت نداریم. دوگانه ولایت و عدالت هم نداریم. آنچه داریم نسبت است. مثلا نسبت امنیت با عدالت.
🔹 اما چرا فرمود امنیت مقدم است؟ توجه کنیم که عدالت، هدف است. مسیر و وسیله نیز در انحصار اسلام است. این اسلام است که ما را به عدالت می رساند واگرنه بقیه نحله ها و مشرب ها و مکاتب با هر سطح شعاری به توهمی از عدالت دست یافته اند. نمی از یمی.
اما....
🔹اما تحقق اسلام روی زمین تنها و تنها در سایه تشکیل حکومت است. حکومت نباشد اسلام در حد احکام فردی فراتر نخواهد رفت و در پستوخانه ها و نهایتا به خانقاه و مساجد محصور می شود. به همین جهت به تعبیر رهبری همه انبیا به دنبال تشکیل حکومت بودند و در این راه یا قدرت یافتند و یا خون دادند.
🔹 با این توضیح امنیت در حکومت مسیر رسیدن به عدالت است و اساسا تحقق عدالت با مقدمه امنیت است. ولایت هم همین است. مقصد ولایت، عدالت است. لذا تزاحمی نیست. ما با ولایت به عدالت می رسیم.
🔺 بازگردیم به مقدمه ابتدای متن. چرا حفظ نظام از حفظ جان امام زمان بالاتر است؟ احتمالا تا حدی روشن شده است. چون جان امام زمان نیز خرج اسلام شده و می شود و اسلام محقق نمی شود جز با تشکیل حکومت.
🔹 حکومت استقرارش به امنیت است و امنیت خاک راه عدالت.
🖌 #محسن_مهدیان
#روسیاهی_حداکثری
🔴 #تحلیل_کوتاه| اهداف تحریمهای جدید آمریکا علیه بانکهای ایرانی
🔻 وزارت خزانهداری آمریکا روز ۱۷ مهرماه در بیانیهای ۱۸ بانک ایران را به بهانه ممانعت از «تروریسم و برنامه اتمی» تحت تحریمهای ثانویه قرار داد. در رابطه با این تحریمها نکات زیر را میتوان ذکر کرد:
1️⃣ این تحریمها با هدف قطع کامل روابط نظام مالی ایران با دیگر کشورها به انجام رسیده است. زیرا دولت ترامپ از شکست «فشار حداکثری» بهشدت ناراضی است و گزارشهای اخیر مبنی بر افزایش فروش نفت ایران طی ماههای اخیر نیز بهخوبی این شکست را نشان داده است. پس به هر اقدامی برای تشدید فشارها و جلوگیری از خنثیسازی تحریمها دست میزند.
2️⃣ این تحریمها عملاً به ادعای مستثنا بودن مبادلات بشردوستانه از تحریمها نیز خدشه وارد میکند. زیرا طبق تحریمهای جدید هیچ دولت و شرکت خصوصی بدون مجوز آمریکا حق هیچ مراودهای با بانکهای مذکور را ندارد. میتوان این احتمال را مطرح کرد که دولت آمریکا حاضر شده برای افزایش رنج مردم ایران و زمینهسازی برای ابراز نارضایتی داخلی، نمایشهای بشردوستانه پیشین را به کناری بگذارد.
3️⃣ از منظر جنگ روانی، با اینکه تحریمهای جدید یکماهونیم دیگر عملیاتی میشود، دولت آمریکا در فاصله کمتر از یک ماه به انتخابات خواسته با افزایش فشار، مقامهای ایران را تحت فشار قرار داده و وادار به مذاکره کنند. این تحریم را در کنار تهدید توهینآمیز بعدی ترامپ باید تفسیر کرد که نشانگر استیصال دولت کنونی آمریکا و نیازمندی شدید آن به مذاکره با ایران برای کسب یک دستاورد تبلیغاتی است.
🖌 #اندیشکده_تبیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 آمریکا آماده جنگ داخلی تمام عیار!
♦️دو گروه شبه نظامی از نژاد پرستان و سیاه پوستان، آماده جنگ داخلی در آمریکا هستند.
🔺شبه نظامیان آمریکایی سیاه پوست که ادعا می کنند یکی از بزرگترین ائتلاف های بین المللی سیاه پوستان روی کره زمین هستند، خواستار حفاظت از سیاه پوستان در مقابل پلیس و ایجاد یک کشور مستقل در آمریکا هستند.
🔻در مقابل آن یک گروه از نژاد پرستان شبه نظامی آمریکایی معروف به "میلیشا" هم در حال آماده سازی خود برای اتفاقات بعد از انتخابات هستند.
ونزوئلا نه برنامه هستهای دارد، نه برنامه موشکی و نه نفوذ منطقهای. فقط حکومتی دارد که به تاراج کشورش توسط آمریکا رضایت نمیدهد. هم صادرات نفتش تحریم شده است، هم بانک مرکزی و مبادلات مالیاش؛ دقیقا مانند ایران. کرنش مقابل این وحوش، پناه به آغوش مهاجم برای مصون ماندن از هجوم است!
✍ سید یاسر جبرائیلی
آقاجان
نسیم صبحگاهی را، #معطر از عبورت کن
تمام قاصدک ها را، خبردار از #ظهورت کن
بکش دست نوازش بر سر چشم #انتظارانت
شکوفا کن زمین را از صدای پای #بارانت
شکوه جلوه خلقت، به #عالم خودنمایی کن
و از #خورشید تابان جمالت، رونمایی کن
#الّلهُمَّ_عَجِّلْ_لِوَلِیِّکَـ_الْفَرَج
💠 آیا مشکات اقتصادی امروز هزینه مبارزه با آمریکا است؟
🛑پاسخ کوتاه:
🔻 اگر منظورِ این سوال این باشد که اگر مبارزه با آمریکا را کنار بگذاریم مشکلات اقتصادی حل می شود، قطعاً این تصور اشتباهی است، اما اگر منظور این است که باعث و بانی بسیاری از مشکلات امروز جامعه، جنایت و تروریسم اقتصادی آمریکا علیه ایران است، مطلب صحیحی است. آمریکا به تجربه نشان داده است جز به تسلیم محض مخالفان خود راضی نیست و با هر قدم عقبنشینی در برابر زیادهطلبیها و قلدریهای او، آمریکا چند قدم جلوتر خواهد آمد، تجربه مصر (قرارداد کمپ دیوید) لیبی (کشتن قذافی و جنگ داخلی) و کره شمالی، تنها چند نمونه از تعامل با آمریکاست که هزینه سازش آنها با آمریکا به مراتب بیشتر از هزینه ایستادگی آنها بوده است.
💢ملاحظات:
🔹1) این درست است که فشار حداکثری آمریکا به جنایت اقتصادی آنها علیه ملت ایران تبدیل شده است، اما این نظر که ما مقابل آمریکا کوتاه بیاییم تا مشکلات اقتصادی حل شود، درست نیست. عدم نظارت صحیح بر بازار، تصمیمات غلط اقتصادی، حجم نقدینگی بالا، خصوصی سازیهای بی ضابطه و مسئلهدار شرکتهای بزرگ دولتی مانند هفت تپه، کشت و صنعت دشت مغان و ... که ربطی به آمریکا ندارد. عدم توجه بایسته و شایسته به اقتصاد مقاومتی و کم توجهی دولت فعلی و دولتهای قبلی به رهایی از اقتصاد نفتی که تقصیر آمریکا نیست.
🔸2) آمریکا خواهان مذاکره و بدهبستان نیست، روش شناختهشده او نده و بستان است و به کمتر از کرنش دیگران مقابل خود راضی نیست، او حتی با متحدان اروپایی خود چنین رفتاری دارد، لذا کنار آمدن آمریکا به معنای پایان مشکلات اقتصادی نیست.
🔹3) ما و هر ملتی حق دارد براساس فرهنگ، هویت و منافع ملی خود عمل کند و برای امنیت ملی و گسترش عمق راهبردی خود برنامهریزی و اقدام کند، حالا اگر عنصر مزاحمی از آنسوی کره زمین آمد و منافع و امنیت ملی شما را تهدید کرد و شما دست به مقابله زدید، اسم این، مبارزه است یا دفاع از استقلال و منافع ملت است. کدام عقل سلیمی چنین ایستادگی را رد میکند.
🔺4) قطع به یقین امکانات و ظرفیتهای درونی ملت ایران پاسخگوی حل و رفع مشکلات فعلی هست، فقط شرط آن حضور مدیران جهادی در مصادر امور است که آن را هم ملت باید اراده کند و تصمیم بگیرد.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اللهم عجل لولیک الفرج
✨﷽✨
🏴یکی از علتهای نزول بلا
✍امام سجاد(ع)، به اهل و عیال خود سفارش می کردند: «هیچ سائلی از مقابل خانه من نمی گذرد مگر اینکه اطعامش کنیم» گاهی به ایشان اعتراض می کردند: «ولی هر سائلی که واقعا محتاج نیست!»
امام سجاد(ع)پاسخ می دادند: «بیم آن دارم که بعضی از آنها مستحق باشند و ما نیز با رد کردن مستحق، به بلایی که بر حضرت یعقوب نازل شد مبتلا شویم. حضرت یوسف، آن خواب معروف را همان شبی دید، که یعقوب، سائل مستحقی را اطعام نکرد.
💥آن شب یعقوب و خانواده اش سیر خوابیدند ولی سائل، گرسنه بود. به همین دلیل خداوند فرمود: «ای یعقوب ! چرا به بنده ام رحم نکردی؟! به عزتم سوگند تو را به مصیبت پسرانت مبتلا خواهم کرد.»
📚علل الشرایع ج 1 ص61
🔴 #تبیین| عقلانیّت شجاعانه یا محافظه کاری بزدلانه؟!
🔻 بعضیها اسم «عقل» و «عقلانیت» را که میآورند، منظورشان از عقلانیت، «ترسیدن» است؛ وقتی می گویند «عاقل» باشید، یعنی «بترسید»؛ یعنی «منفعل» باشید؛ یعنی از مقابل دشمن «فرار» کنید؛ نه این درست نیست؛ «ترسوها» حق ندارند اسم «عقلانیت» را بیاورند.» (رهبرانقلاب_ ۹۹/۷/۲۱)
🔻در تبیین فرمایشات رهبر عزیز انقلاب نکاتی تقدیم می گردد:
1⃣ #جریان_تحریف، به خصوص در سالهای اخیر، همواره تلاش نموده تا در تعریفی کاملاً واژگونه، محاسبه غلط ناشی از «ترس» (یا همان «محافظه کاری») را «عقلانیّت» و محاسبه درست همراه با «شجاعت» را «بی عقلی»، «تندروی» و «تصمیم احساسی» معنا کند. البته این مسئله از نمونه های قرآنی و تاریخی نیز برخوردار است. به عنوان نمونه قرآن کریم از کسانی یاد می کند که برای «سازش» و اظهار دوستی با دشمن، توجیهات به ظاهر عقلائی همچون «جلوگیری از ناامنی» را بهانه می آورند، در حالیکه دلیل اصلی این کار آنان «ترس» است: «فَتَرَى الَّذِينَ فِی قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ يُسارِعُونَ فِيهِمْ يَقُولُونَ نَخْشى أَنْ تُصِيبَنا دائِرَةٌ؛ میبینی افرادى را كه در دلهايشان بيمارى است در (دوستى و سازش با) آنان(دشمنان) بر يكديگر پيشى میگيرند، و میگويند میترسيم حادثه اى براى ما اتفاق بيفتد.» (مائده: ۵۲)
2⃣ مراقبت لازم است تا کسانی به اسم تدبیر نسخه ی سازش تجویز نکنند. رهبر انقلاب در بیاناتی ضمن استناد به همین آیه (مائده_۵۲) می فرمایند: غالباً بعضى در ميان خودِ ملت هاى ما و از خودِ ما، به پيروى از دشمن، ما را به رها كردن اصول مان توصيه میكنند و آن را «تاكتيك» و « #تدبير » مینامند! (۱۳۸۵)
🔻 ایشان در بیان دیگری می فرمایند: « آن کسانی که خیال کردند و خیال میکنند عقل اقتضاء می کند که انسان گاهی در مقابل دشمن کوتاه بیاید، امام درست نقطهی مقابل این تصور حرکت کرد. عقلانیت امام و آن خرد پخته ی قوام یافته ی این مرد الهی، او را به این نتیجه رساند که در مقابل دشمن، کمترین انعطاف و کمترین عقبنشینی و کمترین نرمش، به پیشروی دشمن می انجامد.» (۹۰/۳/۱۴)
3️⃣ اصلی ترین و مهمترین جنبه «عقلانیت» این است که انسان در محاسباتش ذهنی اش، هوای نفس و امراض قلبی اش را دخالت ندهد. امراضی همچون ترس، راحت طلبی، قدرت طلبی و .... انسانی که در محاسبات ذهنی اش، خواسته یا ناخواسته، امراضی همچون ترس، راحت طلبی و قدرت طلبی دخالت دارد، اگرچه «عالم» باشد، اما «عاقل» نیست. چراکه درواقع امیال نفسانی او هستند که برای او «تصمیم سازی» می کنند، نه عقل او.
4⃣ ملاک دیگر عقلانیت، توجه و دخالت دادن قوانین غیرمادی و معنوی و غیبی عالم در تصمیمات فردی و حکومتی است.
🔻رهبرانقلاب در این زمینه می فرمایند:
«من همینجا تأکید کنم یکی از خطاهای محاسباتی این است که انسان در چهارچوب عوامل محسوس و صرفاً مادّی محدود بماند؛ یعنی عوامل معنوی را، سنّت های الهی را، سنّت هایی که خدا از آنها خبر داده است، آن چیزهایی را که با چشم دیده نمی شود، ندیده بگیرد؛ این یکی از خطاهای بزرگ محاسباتی است. خداوند فرموده است: «اِن تَنصُرُوا اللهَ یَنصُرکُم وَ یُثَبِّت اَقدامَکُم.» دیگر از این واضحتر؟ اگر شما در راه خدا حرکت کنید، دین خدا را نصرت کنید، خدا شما را نصرت خواهد داد؛ این سنّت الهی است... این را قرآن گفته است، با این صراحت که وعدهی الهی است؛ ما هم در عمل آن را تجربه کردهایم.» (۹۳/۴/۱۶)
⭕️ واکنش رئیس جمهور ترکیه به سخنان ماکرون در خصوص اسلام
✅ رجب طیب اردوغان: گستاخی و بی ادبی است که رئیس جمهور فرانسه درباره تغییر و بازسازی ساختار #اسلام سخن بگوید.
🔻حمله به مسلمانان، به یکی از مهمترین ابزارهایی تبدیل شده است که سیاستمداران اروپایی برای سرپوش گذاشتن بر شکست خود از آن استفاده میکنند.کسانی که از مقابله با نژاد پرستی و #اسلام_ستیزی طفره میروند؛ بیشترین آسیب را به جامعه خود وارد میکنند.
◽️این سخنان رجب طیب اردوغان در انتقاد و واکنش به اظهارات همتای فرانسوی خود صورت گرفته است که مکرون ادعا کرده بود: اسلام در همه جای جهان دچار بحران شده است و فرانسه با انزوا طلبی اسلامی که هدف آن ایجاد جامعه متضاد است مبارزه میکند.
↩️ مکرون با ادعای مبارزه با «اسلام افراطی» لایحهای را ارائه کرده بود و تاکید کرد بر این اساس، دولت نظارت بر انجمنها را تقویت و آموزش در خانه را مگر به دلایل بهداشتی، ممنوع میکند و همچنین امامانی که در فرانسه کار میکند را آموزش میدهد. /فرق و ادیان