🔻ایران قرارداد خرید سوخو-۳۵ از روسیه را نهایی کرد
🔹ایران سرانجام با خرید هواپیمای سوخو-۳۵ از روسیه موافقت کرد، در حالی که اطلاعات مربوط به تعداد جنگندهها و تاریخ تحویل آنها محرمانه است.
دفتر نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل اعلام داشت:
🔹پس از پایان جنگ ایران و عراق در سال ۱۹۸۸، ایران به تعدادی از کشورها درخواست خرید هواپیماهای جنگنده را ارائه کرد و روسیه اعلام داشت که برای فروش آماده است.
🔹جنگندههای سو-۳۵ از نظر فنی برای ایران قابل قبول هستند، به همین دلیل پس از اکتبر ۲۰۲۰ و لغو محدودیتها برای خرید تسلیحات متعارف توسط ایران (طبق قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد)، ایران در نهایت با خرید این جنگندهها موافقت نمود. جزئیات مربوط به این موضوع منتشر نمیشود زیرا اطلاعات طبقه بندی شده است.
🇮🇷
📸 اینستکس تعطیل شد؛ تشت رسوایی اصلاحطلبان بر زمین افتاد!
❄️🌹❄️
🔻بعد از خروج آمریکا از برجام، سه کشور اروپایی (انگلیس، فرانسه و آلمان) برای نگهداشتن ایران در برجام سراب اینستکس را راهاندازی کردند.
🔸در اینستکس قرار بود اروپا نفت ایران را خریداری کند در مقابل نیز ایران بتواند کالاهای مورد نیاز خود را از کانالهای مشخص تامین کند؛ در واقع اینستکس همان نفت در برابر غذا بود.
🔹آن زمان اصلاحطلبان اینستکس را دستاوردی بزرگ تلقی میکردند؛ دستاوردی که قرار بود «تحریمهای فراسرزمینی آمریکا را دور بزند» و موجب «تجارت شرکتهای اروپایی بدون ترس از تحریمهای آمریکا با ایران» بشود!
🔺اکنون پس از نزدیک به چهار سال اینستکس بدون یک یورو منفعت برای اقتصاد ایران تعطیل شد!
5.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 روزمان را با #قرآن آغاز کنیم/ ترتیل ۵۲۵ قرآن کریم ( آيات ۳۲ تا ۴۲ سوره مبارکه طور)
❄️🌹❄️
🌺 امام علی (ع) میفرمایند: «حَقُّ الوَلَدِ عَلَی الوالِدِ اَن یُحَسِّنَ اسمَهُ وَ یُحَسِّنَ اَدَبَهُ وَ یُعَلِّمَهُ القُرآنَ» حق فرزند برپدر این است که او را نام نیکو نهد، به خوبی تربیت کند و به او قرآن بیاموزد. (نهجالبلاغه حکمة ۳۹۹)
🎙 استاد پرهیزگار
،، السلام علیڪ یا سید شباب اهــلِ الجنه
سلام من به تو آقاے بی نظیر خودم
سلام و عرض ادب ایهاالامیر خودم
اگر چہ دورم از آن مضجعت ولے قلباً
سلام مے کنمت ای صبحِ دلپذیر خودم
#صلےاللهعلیک_یااباعبدالله
#اللهم_ارزقنا_کربلا_بحق_الحسین_ع
🌷مولای من، یا صاحب الزمان
در حوالیِ نام نازنینت روزم متبرک می شود
و لحظه هایم جان می گیرد
من در پناهِ نگاه پدرانه ات
امیدوار و سرزنده ام....
🌷شکر خدا که شما را دارم.
#اݪسلامعلیڪیابقیةاللھ..🌱
30.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 تحلیلی بر نشست سه جانبه ایران، چین و عربستان
❄️🌹❄️
🔻تشریح متن بیانیه
🔸آخرین وضعیت سقوط دلار
🔺وضعیت جهان چند قطبی
🎙 دکتر بهمن شهریاری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 امام خامنهای در پیام به مردم اسپانیولیزبان: چه نیکوست که ما ملتهای عدالتخواه با یکدیگر بیشتر آشنا شویم
❄️🌹❄️
🔸همزمان با رونمایی از نسخه اسپانیولی کتاب خاطرات دوران مبارزات رهبر معظم انقلاب در کاراکاس، پیام حضرت آیتالله خامنهای به ملتهای اسپانیولی زبان منتشر شد که به این شرح است:
🔹اگر توانسته باشم به وسیله این کتاب با شما اسپانیولیزبانان ارتباط بگیرم، بسیار خرسند خواهم بود.
🔸این بخش کوتاهی از سرگذشت من است. چه نیکوست که ما و شما و همه ملتهای عدالتخواه با یکدیگر بیشتر آشنا شویم و بیشتر همافزایی کنیم. نیکروزی شما را از خدا میخواهم.
توافق ایران و عربستان بعد از هفت سال از سر گرفته شد این توافق چه تاثیری در روابط دوکشور ومنطقه دارد ؟
با بیانیه مشترکی که در پایان مذاکرات سهجانبه میان ایران، چین و عربستان سعودی، امروز ۱۹ اسفندماه ۱۴۰۱، به امضای دریابان «علی شمخانی» نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی، دکتر «مساعد بنمحمد العیبان» وزیر مشاور و عضو شورای وزیران و مشاور امنیت ملی عربستان سعودی و «وانگ ئی» عضو دفتر سیاسی کمیته مرکزی حزب کمونیست و رییس دفتر کمیسیون مرکزی امور خارجی حزب و عضو شورای دولتی جمهوری خلق چین در پکن رسید، جمهوری اسلامی ایران و پادشاهی عربستان سعودی توافق کردند ظرف حداکثر دو ماه، روابط دیپلماتیک خود را از سر گرفته، سفارتخانهها و نمایندگیها را بازگشایی کنند. در این خصوص و نظر به اهمیت موضوع نکات زیر تقدیم میشود:
۱- سفر دریابان علی شمخانی دبیر شعام به چین با هدف توسعه روابط دو جانبه و همچنین بازسازی روابط ایران و عربستان سعودی و در چارچوب درخواست رئیسجمهور چین از دکتر رئیسی در جریان سفر اخیر رئیسجمهور کشورمان به چین انجام شد.
۲- توافق مذکور که در نتیجه چندین دور مذاکرات قبلی هیأتهای طرفین در عمان و عراق و ۵ روز مذاکرات فشرده در پکن حاصل شده، آغازی است بر پایان یافتن بن بست ۷ ساله در روابط تهران-ریاض و می تواند به نقطه عطفی در تاریخ روابط دو کشور تبدیل شود.
۳- بر اساس محتوای توافق برای از سرگیری روابط دوجانبه ایران و عربستان، گفتگوهای انجام شده میان دو کشور صریح، شفاف، همهجانبه و سازنده بوده و رفع سوءتفاهمها، نگاه رو به آینده در روابط تهران-ریاض، توسعه ثبات و امنیت منطقهای و افزایش همکاری کشورهای حوزه خلیج فارس و جهان اسلام را برای مدیریت چالشهای موجود بهدنبال خواهد داشت.
۴- مذاکرات غیررسمی میان ایران و عربستان از دو سال پیش و زیر نظر شورای عالی امنیت ملی آغاز شده بود. این مذاکرات در دولت سیزدهم که سیاست گسترش دوستی و حسن همجواری با کشورهای اسلامی بویژه همسایگان را در دستور کار قرار داده، با جدیت پیگیری شد. تبعات گوناگون رفع خصومتها میان تهران و ریاض بطور طبیعی نمی تواند مورد موافقت دولتهای متخاصم نظیر آمریکا و نیز رژیم صهیونیستی باشد. در این زمینه مناسب است رسانهها به ابعاد مثبت این رویداد مهم دیپلماتیک بپردازند.
۵- نظر به اهمیت نتایج این گفتگوها که در ادامه سیاست توسعه روابط با همسایگان به عنوان راهبرد محوری دولت سیزدهم پیگیری شده است، توصیه میشود، رسانهها ضمن پرداختن به ابعاد مختلف این توافق وجهه همت خود را بر تبیین آثار وضعی و تبعات مثبت برقراری روابط دو کشور بزرگ جهان اسلام برای توسعه دو کشور و منطقه خلیج فارس متمرکز نمایند.
۶- از آنجا که توسعه مناسبات دوستانه میان دو کشور اسلامی ممکن است از حاشیهسازی مخرب مخالفان گسترش روابط مسالمت آميز میان کشورهای اسلامی و ملتهای مسلمان آسیب ببیند، مناسب است، همکاران محترم در سخنرانیها و نوشتههای خود ضمن هوشیاری در این خصوص، به نحو شایسته روشنگری نمایند.
۷- اشاره به توافقات قبلی دو کشور همراه با تاکید بر احترام به حاکمیت و عدم دخالت در امور داخلی یکدیگر در زمینه اجرای موافقتنامه همکاریهای امنیتی امضا شده در تاریخ ۱۳۸۰.۱.۲۸ و نیز موافقتنامه عمومی همکاریهای اقتصادی، بازرگانی، سرمایهگذاری، فنی، علمی، فرهنگی، ورزشی و جوانان، امضا شده در تاریخ ۱۳۷۷.۳.۶ پیشنهاد میشود.
۸- لازم است از نقش سازنده عراق و عمان به عنوان میزبانان نشستهای قبلی میان ایران و عربستان و ابتکار قابل توجهی که در این خصوص داشتند، قدردانی شود
آیا بلای طبیعی اخیر ترکیه باعث شکست اردوغان می شود؟
۱. با وجود آنکه در حال حاضر اردوغان و حزب عدالت و توسعه در معرض انواع اتهامها قرار دارند و با وضعیتی چالش برانگیز مواجه شده اند اما نباید از یاد برد که وی همیشه در تبدیل بحرانهای بزرگ به فرصت هایی برای تقویت حضور سیاسی خود تبحر داشته است چنانکه در انتخاباتهای پیشین نیز بارها با ایجاد بحرانهای مصنوعی توانست شرایط را تحت کنترل خود درآورد به عنوان مثال یک سال پس از خنثی کردن کودتای نظامی نافرجام در سال ۲۰۱۶ او توانست همه پرسی قانون اساسی را برای تغییر نظام سیاسی ترکیه به سیستم ریاستی تصویب کند. در سال بعد نیزوی موفق شد دوباره به عنوان رئیس جمهور انتخاب شود.
۲. اگر اردوغان موفق شود پیامدهای فاجعه زلزله بر آینده سیاسی خود را کاهش دهد یا از فرصت های بحران پدید آمده استفاده کند، آنگاه جایگاه خویش را به عنوان یک رهبر قدرتمند که قادر به مقابله با بحران های بزرگ است تثبیت خواهد کرد این امر می تواند به رویای بزرگ اردوغان مبنی بر یافتن جایگاهی برتر از آتاتورک در ذهن و روح مردم ترکیه و تاریخ این کشور تحقق .بخشد. در نتیجه باید منتظر تحولات آتی ماند و نحوه رفتار و کنش اردوغان را مورد ارزیابی قرار داد.
متن شبهه:
چرا ۶۰ درصد جامعه ما زیر خط فقر زندگی میکنند در حالی که کشور ما ثروتمندترین کشور از لحاظ منابع خدادادی است؟
پاسخ شبهه:
اینکه در شبهه گفته شده ۶۰درصد جامعه ما زیر خط فقر است بر چه اساسی است؟ کدام منبع معتبر و کدام آمار چنین قضیه ایی را تایید می کند؟ لطفا سند بیاورید و با آمار من در آوردی و کذب فقط ناامیدی را در جامعه رواج میدهید.
اینکه گفتید کشور ما ثروتمندترین کشور از لحاظ منابع خدادادی است اشتباه است هر چند قبول داریم ایران از نظر منابع طبیعی جایگاه خوبی در جهان دارد که برای استفاده بهینه از آنها نیاز به مدیریت جهادی و انقلابی دارد.
اما دارا بودن منابع طبیعی دلیل بر این نیست که دیگر در کشور، کسی فقیر نباشد. و کل درآمد حاصل از منابع را خرج فقرا کنند بلکه باید زیرساختهای غنی سازی فقرا و اشتغالزایی آنان را فراهم کرد، زیرساختهایی مانند تعلیم و تربیت، بیمه و درمان، راهها، و تامین آب و برق و زمینه سازی برای اشتغال و...
اما چرا باز مشکلات وجود دارد؟!
١- باید دانست که کشوری که بخواهد عزتمندانه زندگی کند و نوکر بیگانگان نباشد، مستکبران عالم دست از سر او برنمیدارند و با تمام امکانات علیه او فعالیت میکنند. مانند راهاندازی جنگ و ایجاد تحرمهای فلج کننده و ترور دانشمندان و افراد مؤثر آن نظام که همه ما از دهه شصتیها گرفته تا دهه نودیها این را دیدهایم مثل دکتر بهشتی و مطهری و رجایی و باهنر و حاج قاسم و فخریزاده و ... را شهید کردند.
٢- همچنین ضعفهای مدیریتی که اغلب بر اثر عمل نکردن به توصیههای رهبری و انتخابهای نادرست ماست، که اقدامات دشمن را اثرگذاراتر و بیشتر میکند.
٣- البته باید بدانیم که فقیر بودن با احساس فقر، فرق میکند و اینها دو چیز است و خیلیها نه به خاطر فقیر بودن بلکه به خاطر تبلیغات رسانههای دشمن احساس فقر میکنند با وجود اینکه در محلههای خوب زندگی میکنند و ماشین خوب دارند و تفریحات خوبی دارند و درآمدشان هم خوبست ولی خود را فقیر احساس میکنند.