eitaa logo
کنفرانسهای مفید
26 دنبال‌کننده
1.8هزار عکس
698 ویدیو
51 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
30.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✡ نقد و بررسی 7⃣ خودستایی و دیگر هیچ! 👈 در منشور خود می‌گوید: من پادشاهی خوب و انسانی بزرگوار هستم! ادعا می‌کند که منجی مردم است. اما وقتی منابع تاریخی (کتیبه‌های هخامنشی و متون یونانی) را مطالعه می‌کنیم می‌بینیم که این ادعاها دروغی تبلیغاتی بیش نیست!
.🔻 7 آبان - 29 اکتبر به عنوان روز جهانی مرض قارچ پوستی Psoriasis معرفی شد: https://ifpa-pso.com/our-actions/world-psoriasis-day/ مگه روز جهانی کورش نبود؟
8.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هر ایرانی حداقل یکبار ویدیو را مشاهده کند معادلاتی که وقتی کنار هم می‌چینیم می‌توان پی به ساختگی بودن روز کوروش برد!
5.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خدمات بزرگِ کوروش که هیچ وقت به ما نگفتند...! حداقل دوتا از خدمات کوروش بگو!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استاد تاریخ دانشگاه برینستون در بی بی سی: روز کوروش خرافه است و شعارها نژادپرستی است! با سیاسی کردن کوروش، تاریخ دانان را دچار مشکل کرده اند!
🌸🍂 موضوع:نفوذ در مراکز آماری
🌐 ملتِ مسلمانِ پر جمعیت، توانمند و مترقی است. ✅
✡ داستان تکراری نفوذ (١) 🌐 رهبر معظم انقلاب، در تاریخ ١٢ آبان ١٣٩٨، در دیدار جمعی از دانش‌آموزان و دانشجویان فرمودند: 👈 «وجود انبوه جوانان در کشوری که این همه ظرفیّت کار و تلاش دارد، نعمت بزرگی است... سیاستی وجود دارد که این نعمت را از ملّت ایران سلب کند... نتیجه‌ی مسأله‌ی تحدید نسل، ده، پانزده سال دیگر این خواهد بود که شما دیگر کشور را متراکم از نسل جوان مشاهده نخواهید کرد... آن وقتی که دیگر کاری هم نمی‌شود کرد.» [1]
🌐 مسئولان زمینه‌های افزایش جمعیت را ایجاد کنند. ✅
✡ داستان تکراری نفوذ (٢) 1⃣ در ١٣ فروردین ٩٨، در دیدار رهبر معظم انقلاب با مسئولان، از قول وزیر بهداشت، نقل شد که معظم‌له، وزیر را بعد از جلسه صدا زدند و درباره مسأله پیر شدن تذکر دادند. آقای نمکی نیز قول می‌دهد که وزارت بهداشت، پروژه‌ای ویژه را تهیه و ارائه کند. [2] 2⃣ در ادامه وزیر بهداشت در نامه‌ای به محضر ایشان (٢٠ مهر ٩٨)، کمی دیرهنگام ولی بالاخره بر اشتباه بودن فرمول‌ها و شاخص‌های محاسبه نرخ و غلط بودن سیاست‌گذاری‌ها بر مبنای این ارزیابی‌های غلط، صحه گذاشت. نمکی در بخشی از نامه نوشت: ✍ «مهمترین مؤلفه‌ی ارزشیابی جمعیت، میزان باروری کل (TFR) است که در سال ١٣٩۵ این شاخص را ٢.٠١ اعلام نمودند، سپس با رایزنی‌هایی این عدد به ٢.١ ارتقا یافت! تحلیل علمی این رقم یعنی آن‌که مسئولین نظام نباید نگران باشند و ما به بالاتر از سطح جایگزینی رسیده‌ایم! اولین گام اینجانب و همکارانم تشکیک نسبت به این ارقام بود که می‌تواند حاصل یک اشتباه محاسباتی و یا خدای ناکرده محصول یک مبتنی بر نیات غیرمنطبق با مصالح ملی باشد. همزمان در تحقیقی بین‌المللی که مشاور عالی اینجانب نیز در آن همکاری داشتند؛ نرخ باروری کل به میزان ١.٧ به‌دست آمد که بسیار کمتر از سطح جانشینی بود. حاصل این تحقیق برای مقابله با مقالات نادرست قبلی در یکی از معتبرترین مجلات علمی جهان (Lancet) چاپ و منتشر شد. در راستای اقناع علمی کارشناسان این عرصه در کشور، بحث‌های فراوانی صورت گرفت تا متفقاً عدد ١.٨۴ مورد توافق همگان قرار گرفت که باز هم بسیار کمتر از سطح جانشینی و مؤید صحت نگرانی عالمانه حضرتعالی است.» [3] ✅