eitaa logo
کنفرانسهای مفید
26 دنبال‌کننده
1.8هزار عکس
698 ویدیو
51 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃 ۲۳. از سطل آب برای شستشوی خودرو استفاده کنید 🌹❄️ به جای آنکه خودروی خود را با شلنگ بشویید، این کار را با سطل آب انجام دهید. 🌹❄️ در بسیاری از موارد، بردن خودرو به کارواش، از شستن آن در خانه بهصرفهتر است. 🌹❄️ ۲۴. پیادهروها را با شلنگ نشویید 🌹❄️ اگر باید پیادهروی مقابل منزلتان را تمیز میکنید، برای جمع کردن زبالههای خشکی همچون برگ درختان از جارو استفاده کنید. اگر باز هم نیاز به تمیزی بیشتر دارید، از سطلی که با آب باران پر شده است استفاده کنید. 🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🍃🌺🍃🌺🍃🌺 ۲۵. روی استخر را بپوشانید اگر استخر رو باز دارید، در فصلهای گرم روی آن را بپوشانید تا آب تبخیر نشود. در برخی از مناطق، تخلیه و دوباره پر کردن استخر با محدودیتهای شدید یا ممنوعیت روبهروست. بنابراین حفظ آب اهمیت زیادی دارد. 🌹❄️ ۲۶. برای شستوشوی توالت از آب مصرفشده استفاده کنید 🌹❄️ به عنوان مثال میتوانید از آب مصرفشده در ظرفشویی یا حمام، برای تانک توالت استفاده کنید. البته این موضوع بستگی به قوانین محل زندگی شما دارد. 🌹❄️ برای آبیاری گیاهان خوردنی از آب مصرفشده استفاده نکنید، چرا که ممکن است آلوده باشد. 🍃🌺🍃🌺🍃🌺
#سبک #زندگی #اسلامی
بسم الله الرحمن الرحیم 🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃 کنفرانس ششم:۲۰ راهکار اجرایی برای جلوگیری از اسراف غذا 🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 جلوگیری از هدر رفتن و اسراف مواد‌ غذایی با ۲۰ راه آسان 🌹❄️ هدررفتن غذا و اسراف آن، در دنیا به مشکلی بسیار بزرگ‌تر از آنچه تصور کنید تبدیل شده است. جالب است بدانید حدود یک‌سوم غذای تولیدشده در جهان به دلایل مختلف هدر می‌رود. 🌹❄️ این مقدار برابر با هدررفتن ۱٫۳ میلیارد تن مواد خوراکی در هر سال است. 🌹❄️ جالب‌تر اینجاست که کشورهای توسعه‌یافته‌ای مانند ایالات‌‌ متحده آمریکا بیش از کشورهای درحال‌توسعه مواد غذایی را هدر می‌دهند. سازمان حافظت از محیط‌‌زیست این کشور اعلام کرده است که آمریکایی‌ها در سال به‌طور متوسط ۹۹ کیلوگرم غذا اسراف می‌کنند. 🌹❄️ اگر تابه‌حال فکر می‌کردید که هدردادن مواد غذایی مشکلی برای زندگی شما ایجاد نمی‌کند، بهتر است با هم نگاهی مجدد به این موضوع داشته باشیم. همچنین در این نوشته به معرفی ۲۰ نکته آسان و کاربردی برای کاهش و جلوگیری از هدر رفتن و اسراف مواد غذایی خواهیم پرداخت. 🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃
بخورید بیاشامید اما #اسراف نکنید
🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃 با هدردادن غذا در حقیقت حجم زیادی آب هم اسراف می‌شود. 🌹❄️ به گزارش «مؤسسه منابع جهانی»، ۲۴ درصد از آب استفاده‌شده برای کشاورزی به دلیل هدردادن غذا اسراف می‌شود. این مقدار برابر با ۴۵ ترلیون گالن، معادل ۱۷۰ ترلیون لیتر است. 🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 ۱. هوشمندانه خرید کنید 🌹❄️ بسیاری از مردم عادت دارند مواد غذایی را بیشتر از نیاز خود خریداری کنند. 🌹❄️ درحالی‌که خرید انبوه و یکباره، راحت‌تر و به‌صرفه‌تر به‌نظر می‌رسد اما تحقیقات نشان داده است که این روش موجب افزایش خرید مواد غذایی اضافه می‌شود. 🌹❄️ برای جلوگیری از خرید مواد غذایی اضافه سعی کنید به‌جای خرید هفتگی، در بازه‌های زمانی کوتاه‌تر به فروشگاه‌های مواد غذایی مراجعه کنید. با این کار خرید مواد غذایی غیرضروری را کاهش می‌دهید. 🌹❄️ سعی کنید پیش از مراجعه‌ به فروشگاه، همه‌ی مواد غذایی باقی‌مانده از خرید قبلی را مصرف کنید تا آنها را را بی‌دلیل دور نریزید. 🌹❄️ همچنین بهتر است قبل از رفتن به مرکز خرید فهرستی از نیازهای خود تهیه کنید و فقط به قصد خرید آنها به فروشگاه بروید. این کار باعث می‌شود خریدهای بی‌دلیل کمتری انجام بدهید و از هدررفتن مواد غذایی جلوگیری کنید. 🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 ۲. مواد غذایی را به‌شکل درست نگهداری کنید. 🌹❄️ اگر برای نگهداری مواد غذایی تمهیدات مناسبی نداشته باشید، دورریز غذاهای شما بسیار زیاد خواهد شد. 🌹❄️ بنابه گزارش مرکز تحقیقات شورای حفاظت منابع طبیعی ، دوسوم میزان هدررفتن غذا به دلیل فساد مواد غذایی است. بسیاری از مردم با نحوه‌ی ذخیره‌سازی میوه‌ها و سبزیجات آشنا نیستند که این امر موجب فاسدشدن زودرس و عدم امکان استفاده از مواد غذایی خریداری‌شده می‌شود. 🌹❄️ برای مثال سیب‌زمینی، گوجه‌فرنگی، سیر، خیار و پیاز باید در دمای اتاق نگه‌ داشته شوند و هرگز نباید آنها را منجمد کرد. 🌹❄️ جداسازی خوراکی‌هایی که گاز اتیلن تولید می‌کنند روش مناسبی برای جلوگیری از فاسدشدن سریع مواد غذایی است. اتیلن سرعت رسیدن و کامل‌شدن فرایند رشد میوه را افزایش می‌دهد که درنهایت منجربه فاسدشدن میوه می‌شود. 🌹❄️ مواد غذایی‌ای که درحال رسیدن از خود گاز اتیلن آزاد می‌کنند عبارتند از: موز؛ آووکادو؛ گوجه‌فرنگی؛ طالبی؛ هلو؛ گلابی؛ پیازچه. 🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃
چهار ویژگی #غذای_کامل
هدایت شده از کنفرانسهای مفید
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸 ۳. نحوه‌ی حفظ و نگهداری مواد غذایی را یاد بگیرید 🌹❄️ اگر فکر می‌کنید تخمیرکردن و ترشی‌انداختن مواد غذایی به‌تازگی باب شده‌اند جالب است بدانید که این روش‌های نگهداری از هزاران سال پیش به‌کار گرفته می‌شده است؛ 🌹❄️ برای مثال روش‌ ترشی‌انداختن با نمک یا سرکه از ۲۴۰۰ سال قبل از میلاد رواج داشته است. 🌹❄️ ترشی‌‌انداختن، خشک‌کردن، تهیه‌ی کنسرو، تخمیر، انجماد و … همگی روش‌هایی هستند که می‌توانید برای طولانی‌ترشدن مهلت استفاده از غذا به‌کار ببرید و درنتیجه تولید زباله را کاهش بدهید. 🌹❄️ بیشتر روش‌های نگهداری، ساده و چه‌بسا سرگرم‌کننده هستند. این روش‌ها نه‌تنها اثرات کربنی را کاهش می‌دهند، بلکه پول شما را نیز ذخیره می‌کنند. 🌹❄️ برای مثال کنسروکردن سیب‌های رسیده و تبدیل آنها به سس سیب یا درست‌کردن ترشی با هویج تازه، یک محصول خوشمزه و بادوام را به‌وجود می‌آورد که حتی کودکان نیز از آن لذت می‌برند. 🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃
هدایت شده از کنفرانسهای مفید
🍃🌸🍃🌸🍃🌸 ۴. در خرید مواد‌غذایی کمال‌گرا نباشید 🌹❄️ آیا می‌دانید زیرورو کردن بیش‌ازحد میوه‌ها برای سواکردن میوه‌‌ی عالی و فوق‌العاده به‌نوعی اسراف محسوب می‌شود؟ با وجود طعم و مواد مغذی یکسان، افراد اغلب از میوه‌ها و سبزیجاتی که شکل زیبایی ندارند صرف‌نظر می‌کنند. 🌹❄️ مصرف‌کننده به دنبال میوه و سبزی بی‌عیب‌ونقص است و به‌این‌ترتیب بخش بزرگی از محصولات کشاورزی خوب و مناسب اسراف می‌شود. 🌹❄️ برخی فروشگاه‌ها برای فروش مواد غذایی نه‌چندان عالی و درجه‌یک، تخفیفات قابل‌توجهی پیشنهاد می‌کنند تا هدررفتن آنها کاهش بیابد. پیشنهاد می‌کنیم مواد غذایی نه‌چندان عالی را نیز از فروشگاه‌ها یا کشاورزان خریداری کنید. 🍃🌺🍃🌺🍃🍃