🎛️ اتاقِ فرمان
🎮 داعش تحت کنترل شده چه کسانی است؟
📝 «دشمن خیلی رسوا است در این قضیّه. این دشمن کیست؟ آن که مرتکب این جنایت شد، فقط او دشمن است؟ او که خب معلوم است؛ او دشمن است، جانی است، خیانتکار است، جنایتکار است، امّا فقط او نیست؛ کسانی پشت سر او هستند. میگویند «داعش»؛ خب بله، امّا داعش را چه کسی به وجود آورد؟ این موجود خطرناک را چه کسی تولید کرد؟ آمریکا صریحاً گفت ما داعش را تولید کردیم؛ خودش صریح گفت این را ــ نه حالا، [بلکه] هفت هشت سال پیش گفتند ما تولید کردیم داعش را ــ آنها گناهکارند؛ همانهایی که حالا پرچم حقوق بشر را به دست میگیرند.» ۱۴۰۱/۹/۲۹
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_khamenei
♨️ تیتر یک سایت نو+جوان
🎙️ آقا در دیدار خانواده شهدای شاهچراغ بر فراموشنشدن این حادثه معنادار تاکید کردند
📣 دشمنِ رسوا
➕ محکومیت دشمن هم در این قضیه با خیلی از حوادث تروریستی دیگر کشور فرق دارد. یک وقت یک مجموعه نظامی را میزنند، یک وقت یک مجموعه سیاسی را میزنند؛ خب آن یک حرف است؛ یک وقت یک مجموعه زائر را میزنند که نه محفل سیاسی است، نه محل رزم و دعوا است؛ محل زیارت است، محل انس با خدا است... انسانها رفتهاند آنجا برای عرض نیاز، برای خلوت با خدا، برای خلوت با اولیای خدا و مورد این ظلم قرار گرفتهاند. دشمن خیلی رسوا است در این قضیه.
💫 آیتالله سیدعلی خامنهای و نوجوانان ایران اسلامی
🌐 Nojavan.Khamenei.ir
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#یلدای_مهدوی
💚 یلدای اولیاء الله 💚
کانال استیکر مدرسه👇👇👇👇
@stikermadreseh
#پوستر | به وطن دلگرمیم
◽️در شب یلدا خوش و خرم کنار یکدگر
دوست داریم این وطن را یک دقیقه بیشتر
▫️محصول خانهی طراحان انقلاب اسلامی
▫️مجری طرح: موسسه فرهنگی هنری آب و آینه
⬇️دریافت نسخهی با کیفیت | ۱۴مگابایت
yun.ir/jkpccg
8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش تجوید
بخش اول:تلفظ ده حرف ویژه
قسمت ششم:حرف (ضاد)
قرائت صحیح الفاظ سورهها و دیگر ارکان نماز، وجه مهمی در صحت و پذیرش نماز در درگاه خداوند متعال دارد. این مهم فارغ از اینکه در روایات و متون فقهی بسیار توصیه شده است، ازنظر معنا شناختی ارکان نماز نیز حائز اهمیت است. این تفاوت معنا شناختی را میتوان با چند مثال بیشتر تبیین کرد:
اگر حرف "ح" به صورت "ه" تلفظ شود، معنای عبارت را کاملا دگرگون میکند. در ادامه به چند مورد از این تغییرها اشاره خواهد شد.
الرحمن الرحیم یعنی بخشنده و مهربان، اما الرهمن الرهیم به معنای مرهمگذار است.
الحمد یعنی ستایش، اما الهمد به معنای هلاکت است.
صمد یعنی بینیاز، اما سمد به معنای متحیر ایستاده است.
البته نکته قابل توجه آن است که افرادی که در قرائت صحیح الفاظ ناتوانند، به طور مثال کسانی که دچار لکنت زبان هستند، از این قاعده مستثنی هستند.
https://eitaa.com/besharat_ir