🇮🇷🇵🇸
🔰پدر امیرمحمد خالقی: خواستار مجازات قاتلان پسرم هستیم
🍃🌹🍃
🔹پدر مرحوم امیرمحمد خالقی، دانشجوی مرحوم دانشگاه تهران گفت: پسرم در کانکس درس خواند با شرایط سخت؛ در کلاسی که یک استاد به دانشآموزان در چند پایه درس میداد با چنین شرایطی پسر من به پایههای بالاتر آمد و با معدل ۱۹.۵ و ۲۰ توانست در کنکور در دانشگاه تهران قبول شود.
🔹پدر امیرمحمد در خصوص تحصن و تجمع دانشجویان در دانشگاهها در پی قتل پسرش اظهار داشت: ما موافق اینجور کارها نیستیم؛ اصلاً ما اهل سیاست نیستیم، فقط با خدا هستیم و با هیچ احدی کاری نداریم. فقط میخواهیم که قاتلان فرزندم به جزای اعمالشان برسند. درخواستم این است که آنهایی که به ناحق خون پسرم را ریختند به جزای اعمالش برسند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پیشنهاد احمقانه جدید پزشکیان در مورد فدرالیسم :
‼️ به همراه سران قوا قراراست با مقام معظم رهبری صحبت کنیم و اجازه بگیریم تا هر استان یک رئیس جمهور داشته باشد
❌ چرا گورباچوف؟!
ده روز پس از #انتخابات ، روزنامه آرمان امروز، این تیتر عجیب را منتشر کرد.
همه میدانند گورباچف عامل اصلی #تجزیه شوروی سابق بود. ما از روی خصومت حرف نمیزنیم ، صحبتهایی مثل هر استان باید یه رئیس جمهور داشته باشه بوی فتنه ی جریان تجزیه طلب میده...
🍂 طبق قانون عمل کنید. 🍂
🔶قَالَ مَعَاذَ اللّهِ أَن نَّأْخُذَ إِلاَّ مَن وَجَدْنَا مَتَاعَنَا عِندَهُ إِنَّـا إِذاً لَّظَالِمُونَ
(یوسف/٧٩)
⚡️ترجمه :
(يوسف) گفت: پناه به خدا از اينكه كسى را به جز آنكه متاعمان را نزد او يافته ايم، بگيريم. زيرا كه در اينصورت حتماً ستمگر خواهيم بود.
❌قانون شكنى، ظلم است. (نبايد به درخواست اين و آن مقرّرات را شكست.)
🍁حضرت یوسف با این که صاحب قدرت و مسئولیت بود و اگر می خواست، می توانست طبق میل خود، خلاف قانون رفتار کند، اما مقید به رعایت قانون بود و حتی برای نگه داشتن برادرش نزد خود نیز، از راه قانونی اقدام نمود.
💥یک مدیر مسئول، نباید تحت تأثیر احساسات قرار گرفته و قانون را زیر پاگذارد، چنانکه برادران حضرت یوسف نیز نتوانستند با تحریک عواطف و احساسات، او را مجبور به تخلف از قانون کنند.
#سبک_زندگی_قرآنی
6.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
#مناجات_شعبانیه
3⃣1⃣ فراز سیزدهم
🍃🌹🍃
اِلـهي لَمْ اُسَلِّطْ عَلي حُسْنِ ظَنّي قُنُوطَ الاَْياسِ
خدايا بر خوشبينيام نااميدي و يأس را چيره نسازم
وَلاَ انْقَطَعَ رَجآئي مِنْ جَميلِ كَرَمِكَ
و اميدم از زيبايي كرمت نبرد.
اِلـهي اِنْ كانَتِ الْخَطايا قَدْ اَسْقَطَتْني لَدَيْكَ
خدايا گر خطاهايم مرا از نظرت انداخته
فَاصْفَحْ عَنّي بِحُسْنِ تَوَكُّلي عَلَيْكَ
به خاطر حسن اعتمادم بر تو از من چشمپوشي كن
اِلـهي اِنْ حَطَّتْنِي الذُّنُوبُ مِنْ مَكارِمِ لُطْفِكَ
خدايا، اگر گناهان از جايگاه مكارم لطفت مرا پائين آورده
فَقَدْ نَبَّهَنِي الْيَقينُ اِلي كَرَمِ عَطْفِكَ
اما يقين به كرم عنايتت هشيارم نموده.
اِلـهي اِنْ اَنامَتْنِي الْغَفْلَةُ عَـنِ الإِسْتْـعِدادِ لِلِـقآئِكَ
خدايا اگر غفلت از آماده شدن براي ديدارت به خوابم فرو برده
فَقَدْ نَبَّهَنِي الْمَعْرِفَةُ بِكَرَمِ آلائِـكَ
ولي معرفت به نعمت هاي كريمانه ات مرا بيدار ساخته است.
#ماه_شعبان
🇮🇷🇵🇸
🔰گاهی دشمن نزدیک میشود تا غافلگیر کند؛ پس دوراندیش باش...
🍃🌹🍃
🔹در سالروز قیام ۲۹ بهمن مردم تبریز و در دیدار هزاران نفر از مردم استان آذربایجان شرقی با رهبر انقلاب اسلامی، حسینیهی امام خمینی (ره) مزین به این حدیث از امیرالمومنین علیهالسلام شده است.
🇮🇷🇵🇸
🔰معلی و انتقادها
🍃🌹🍃
🔹برنامه تلویزیونی «حسینیه معلی» به عنوان یکی از برنامههای موفق و پربیننده با محوریت مذهبی و فرهنگی، در این چند سال مورد توجه و نقد طیفهای گوناگون جامعه قرار گرفته است. این نقدها را میتوان در سه دسته کلی تقسیم کرد که هر یک نیازمند تحلیل و مواجههای متفاوت است.
۱. جریان تخریب: برخی از انتقادها به «معلی» از سوی جریانهایی مطرح میشود که اساساً با هر گونه فعالیت مذهبی، فرهنگی و ملی در چارچوب سیاستهای جمهوری اسلامی مخالفند. این جریانها، که نمونههای آن را میتوان در شبکههایی، مانند بیبیسی و دیگر رسانههای معاند مشاهده کرد، به دلیل مخالفت ذاتی با مردم ایران، اسلام و انقلاب، هرگونه برنامهای را که موجب انسجام ملی و تقویت هویت دینی و ایرانی شود، زیر سؤال میبرند.
۲. جریان تعطیل: دسته دیگری از انتقادها از سوی جریانهای متحجری مطرح میشود که با هر گونه نوآوری و فعالیت رسانهای مدرن مخالفند. این جریانها، که درکی از فقه پویا و نیازهای جامعه امروز ندارند، با هرگونه شادی و برنامههای جدید مخالفت میکنند و آنها را بدعت میدانند. این نگاه ظاهرگرا و محدود، سبب میشود حتی برنامههای مذهبی مانند «معلی» نیز مورد هجمه قرار گیرند. این دسته از منتقدان، که با هرگونه تغییر و تحول در عرصه رسانه و فرهنگ مخالفند، نمیتوانند نماینده واقعی جامعه و جوانان امروز باشند.
۳. جریان ترفیع: در کنار این دو دسته، گروهی از منتقدان نیز وجود دارند که با نگاهی دلسوزانه و سازنده به برنامه «معلی» مینگرند. این افراد، که معمولاً از حامیان نظام و ارزشهای انقلابی هستند، نه تنها با نوآوریهای رسانهای مخالفتی ندارند، بلکه به دنبال ارتقای کیفی برنامه و همسو کردن آن با بیانات رهبر معظم انقلاب و علمای اصیل و عرف متشرعین هستند.
🔹نقدهای این گروه نه با هدف تعطیلی برنامه، بلکه با نیت بهبود و تکامل و ترفیع آن مطرح میشود. برای نمونه، تأکید بر حفظ شأن حسینیه در برنامه، رعایت حریم محرم و نامحرم و پرهیز از افراط و تفریط در استفاده از موسیقی و سرود، از جمله مواردی است که میتواند به ارتقای معنوی و محتوایی برنامه کمک کند. دستاندرکاران برنامه «معلی» باید با هوشمندی، نقدهای سازنده و دلسوزانه را از نقدهای مخرب و معاند تفکیک کنند. از یک سو، باید به تأثیرات مثبت برنامه بر جذب مخاطبان و تقویت هویت دینی افتخار کنند و از سوی دیگر، با گوشسپردن به نقدهای سازنده و دلسوزانه، در جهت ارتقای کیفی برنامه گام بردارند.
🔸باید به خاطر داشت که برنامهای، مانند «معلی» نه تنها یک سرگرمی رسانهای، بلکه فرصتی بزرگ برای ترویج فرهنگ اهل بیت علیهمالسلام و انسجام ملی است. حفظ این جایگاه و ارتقای آن، نیازمند تعامل هوشمندانه با نقدها و استفاده از ظرفیتهای موجود در جامعه انقلابی است.
21.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥دشمنان نمیخواهند شما این تصاویر از سیستان و بلوچستان بیینید!
🌺سبک زندگی قرآنی :🌺
🍂مواظب خودتون باشین.🍂
🔸يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا قُوا أَنفُسَكُمْ وَأَهْلِيكُمْ نَاراً ......
(تحریم/۶)
✨دیدین اونایی که همدیگه رو دوست دارن، به همدیگه میگن : مواظب خودت باش؟
⚡در این آیه، خدایی که عاشق بنده هاشه، می فرماید :
بنده های مؤمنم!
مواظب خودتون و خانواده هاتون باشید.
از خودتون مراقبت کنید تا مبادا گرفتار آتش عذاب قیامت شوید.
#سبک_زندگی_قرآنی