مقاله شماره 1.pdf.crdownload
2.54M
شکاف جنسیتی سنتی در یک جامعه مدرن شده: پویایی جنسیتی در مشارکت رای دهندگان در کره جنوبی
🔷🔷🔶🔶🔹🔹🔶🔶🔷🔷
مدرسه زبان و فرهنگ کره🇰🇷
@koreanschool
مقاله 2.pdf
565.6K
رسوایی فساد مالی و تغییر رأی در
نوزدهمین انتخابات ریاست جمهوری کره جنوبی
🟡🔹🟡🔹🟡🔹🟡🔹🟡🔹
مدرسه زبان و فرهنگ کره🇰🇷
@koreanschool
🔺جامعه شناسی کره جنوبی🔺
✅جامعه کره جنوبی را می توان به چهار گروه عمده جمعیت شناختی تقسیم کرد که دقیقاً با برچسب های بیبی بومر و هزاره رایج در ایالات متحده مطابقت ندارند.
♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️
مدرسه زبان و فرهنگ کره🇰🇷
@koreanschool
کره جنوبی را می توان به چهار نسل سیاسی دسته بندی کرد که سال های شکل گیری خود را در شرایط اجتماعی-سیاسی بسیار متفاوتی گذرانده است.
اول، رشد سریع جمعیت سالمندان کشور است که شامل نسلی می شود که در طول جنگ کره و بچه های پس از جنگ به بلوغ رسیده اند. آنها اکنون در دهه شصت و بالاتر هستند.
دوم، نسل میانی به نام نسل دموکراتیزاسیون (که در کره جنوبی به عنوان نسل 386 شناخته می شود) وجود دارد که در دهه 1960 متولد شدند و به دلیل فعالیت خود در طول دموکراتیزه شدن کشور در دهه 1980 به شهرت رسیدند. آنها اکنون در پنجاه سالگی هستند.
سوم، اولین نسل پس از دموکراتیزاسیون است. آنها که به عنوان نسل X شناخته می شوند، اکنون در چهل سالگی هستند. در نهایت، نسل جدیدی از جوانان بیست و سی ساله خود وجود دارند که از دو زیر گروه تشکیل شده اند: هزاره های مسن تر و نسل جوان Z. جوان ترهای کره جنوبی در دهه بیست و سی سالگی در یک جامعه مرفه کره جنوبی بزرگ شده اند، اما با چهره های مختلف روبرو هستند.
در حالی که کره جنوبی در تمام سنین اصولاً از دموکراسی حمایت می کند،اما درگیری های بین نسلی در حال ظهور ،می تواند به اجماع دموکراتیک غالب کشور آسیب برساند. 😒
کره جنوبی بهعنوان یکی از «سریعترین جوامع در حال پیری» در جهان توسعهیافته بلافاصله با افزایش هزینههای رفاه اجتماعی روبرو خواهد شد. مشکلات فزاینده ای مانند بیکاری، بیکاری جوانان و افزایش هزینه های مراقبت های بهداشتی فشار زیادی را بر هر گروه جمعیت وارد می کند.😕😕😔
مدرسه زبان و فرهنگ کره🇰🇷
@koreanschool
در دراز مدت، کره جنوبی با کاهش درآمدهای مالیاتی به دلیل کاهش جمعیت مواجه خواهد شد، حتی اگر این هزینه های رفاهی به شدت افزایش یابد.
در سال 2019، کره جنوبی 12.2 درصد از تولید ناخالص داخلی را برای رفاه اجتماعی هزینه کرد که بسیار کمتر از میانگین 20 درصدی در میان اعضای OECD است.
هزینه های مربوط به مراقبت های بهداشتی، برنامه های رفاهی و مزایای بیکاری 35.2 درصد از بودجه 2021 دولت کره جنوبی را تشکیل می دهد که نسبت به 34 درصد در سال 2019 افزایش اندکی داشته است. اما تقاضا برای برنامه های رفاهی به سرعت در حال رشد است که دولت کره جنوبی مجبور به افزایش بودجه شده است.
در حالی که نیاز به هزینه های عمومی برای خدمات رفاه اجتماعی در حال افزایش است، انتظار می رود پیری و کاهش جمعیت باعث از دست دادن درآمد قابل توجهی شود مگر اینکه سیستم مالیاتی کشور اصلاح شود.
مقیاس تغییرات جمعیتی کره جنوبی کاملاً واضح است. در سال 2020، برای اولین بار از زمان تأسیس این کشور در سال 1948، کره جنوبی کاهش خالص جمعیت را ثبت کرد و گزارش سال 2021 سازمان ملل نشان داد که کره جنوبی کمترین نرخ باروری را در جهان دارد.
بر اساس گزارش سرویس اطلاعات آماری کره ، سالمندان شصت و پنج ساله و بالاتر، 15.7 درصد از کل جمعیت 51.8 میلیون کره جنوبی را در سال 2020 تشکیل می دهند. پیش بینی می شود که این نرخ تا سال 2030 به 25 درصد افزایش یابد، حتی اگر کل جمعیت این کشور باشد. پیش بینی می شود سقوط کند.
این تغییرات جمعیتی بر ترکیب رأی دهندگان کره جنوبی نیز تأثیر می گذارد. بر اساس گزارشهای مربوط به انتخابات پارلمانی آوریل 2020 این کشور، رایدهندگان جوان بین هجده تا بیست و نه سال، 18.1 درصد از رایدهندگان را تشکیل میدهند و رای دهندگان 30 ساله نیز 15.9 درصد از آرا را تشکیل میدهند. 🔺
در همین حال، رای دهندگانی که حداقل شصت نفر بودند، 27.3 درصد از آراء رای داده شده را به خود اختصاص دادند. سهم رای دهندگان بالای شصت سال 6.7 درصد کمتر از سهم رای دهندگان جوان بین هجده تا سی و نه سال بود. رای دهندگان میانسال در دهه چهل و پنجاه سالگی به ترتیب 19 درصد و 19.7 درصد از آرا را به خود اختصاص دادند.
بنابراین، همه رای دهندگان جوان بین هجده تا سی و نه تنها بیش از یک سوم رای دهندگان را تشکیل می دادند، در حالی که رای دهندگان ارشد در دهه شصت یا بالاتر بیش از یک چهارم آنها را تشکیل می دادند، در حالی که رای دهندگان چهل و پنجاه ساله بودند
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
مدرسه زبان و فرهنگ کره🇰🇷
@koreanschool
اگر سهم بیشتری از جوانان در دهه بیست و سی سالگی مشارکت کنند، می توانند تأثیر سیاسی قابل توجهی داشته باشند، در حالی که سهم کمتری از رای دهندگان جوان در مقایسه با گروه های مسن تر تمایل به رای دادن دارند. شکاف های نسلی در مشارکت در انتخابات اغلب در انتخابات پارلمانی بیشتر از انتخابات ریاست جمهوری است.
نرخ مشارکت در رای دهی تقریباً در تمام گروه های سنی در طول چهار انتخابات پارلمانی اخیر کره جنوبی افزایش یافته است.
با این وجود، شکاف بین رای دهندگان جوان و مسن هنوز قابل توجه است. به عنوان مثال، کمتر از 60 درصد از رای دهندگان در دهه بیست و سی سالگی در انتخابات پارلمانی 2020 رای دادند، در حالی که 70 درصد از رای دهندگان در پنجاه سالگی و 80 درصد از رای دهندگان در دهه شصت زندگی رای دادند.
🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
مدرسه زبان و فرهنگ کره🇰🇷
@koreanschool
" مردم عادی بنیان هر کشوری هستند، تنها زمانی این بنیان مستحکم است که کشور بتواند با ثبات و کامیاب باشد. "😊
سجونگ، چهارمین حاکم عهد چوسون
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
مدرسه زبان و فرهنگ کره🇰🇷
@koreanschool
#تاریخ _کره
#کره_جنوبی
#موج _کره ای
"بدون مطالعه روزانه،خارها در دهان رشد می کنند."
آن جونگ گیون (مبارز استقلال طلب کره ای در زمان استعمار ژاپن بر کره)
☯☯☯☯
مدرسه زبان و فرهنگ کره🇰🇷
@koreanschool
#تاریخ _کره
#کره_جنوبی
#موج _کره ای
تصویر اشخاص تاریخی بر روی اسکناس های کره ای و اهمیت آنان در تاریخ:
🌀🌀🌀🌀
بخش اول (اسکناس هزار وونی):
🔴🔴🔴🔴
یی هوانگ، مردی که تصویر وی بر روی اسکناس هزار وونی کره جنوبی نقش بسته است، به عنوان یکی از مشهورترین فلاسفه کنفسیوسی در خلال عهد چوسون مطرح است. عشق بیکرانش به دانش و ادبیات باعث مشهور گشتن وی در نزد بسیاری شد و او را به شخصیت تاریخی بسیار محبوبی مبدل کرد. او زندگی خویش را وقف اموزش دانشجویان بسیاری کرد. امروزه زمانیکه مردم در مورد یی هوانگ می اندیشند، همواره اکادمی کنفسیوسی دوسان سوون به اذهان خطور می کند. ان در سال ۱۵۷۴ برای بزرگداشت یی هوانگ (با نام مستعار توگی) بنا نهاده شد. این مکان تقریبا ۶ سال پس از مرگش بنا گشت. بنای مذبور در فهرست مکان های میراث جهانی یونسکو به ثبت رسیده است.
🥷🥷🥷🥷
نکته جالبی در مورد ارتباط مابین اشخاص تاریخی حک شده بر روی اسکناس های ۱۰۰۰ وونی و ۵۰۰۰ وونی وجود دارد. یی هوانگ معلم ارشد و تعلیم دهنده شخصی است که تصویر وی بر روی اسکناس ۵۰۰۰ وونی نقش بسته است. نام این شخص یی یولگوک است که تحت راهنمایی های یی هوانگ به عالم کنفسیوسی مشهوری مبدل گشت و با نقش بستن تصویرش بر روی اسکناس های بانکی ۵۰۰۰ وونی اجر و قرب وافری یافت.
🦋🦋🦋🦋
تصویر پشت این اسکناس نیز اکادمی کنفسیوسی دوسان را نشان می دهد.
♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️
@koreanschool
#تاریخ _کره
#کره_جنوبی
#موج _کره ای
هدایت شده از موسسه بینالمللی هاتف شرق
نشست تخصصی «سیاستهای راهبردی کره جنوبی در حوزه فرهنگ و درسهایی برای فعالان فرهنگی ایران»
«ویژه خواهران»
با تدریس استاد مهدی منصوری خواه؛ رییس موسسه بینالمللی هاتف شرق
✅ زمان چهارشنبه 1402/12/26 ساعت 15
✅ مکان دانشگاه قم، ساختمان امام خامنهای، سالن یاس
جهت اطلاعات بیشتر و ثبت نام از طریق ایدی زیر اقدام نمایید
🆔 @Biodabesh
┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈
موسسه بینالمللی هاتف شرق
🆔 @islam_4_all
هدایت شده از موسسه بینالمللی هاتف شرق
نشست تخصصی «سیاستهای راهبردی کره جنوبی در حوزه فرهنگ و درسهایی برای فعالان فرهنگی ایران»
«ویژه خواهران»
با تدریس استاد مهدی منصوری خواه؛ رییس موسسه بینالمللی هاتف شرق
✅ زمان چهارشنبه 1402/12/16 ساعت 15
✅ مکان دانشگاه قم، ساختمان امام خامنهای، سالن یاس
جهت اطلاعات بیشتر و ثبت نام از طریق ایدی زیر اقدام نمایید
🆔 @Biodabesh
┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈
موسسه بینالمللی هاتف شرق
🆔 @islam_4_all
قدرت نرم کرهجنوبی چگونه عمل میکند؟
با هر شاغول و معیاری که بررسی کنیم، گروه کی-پاپ «بیتیاِس» محبوبترین گروه موسیقی در جهان است. این گروه، رکوردهای فروش و تعامل مخاطبان را شکستهاند، در جدولهای ردهبندی جهان و آمریکا بالا رفتهاند، و پایگاه هواداری عظیمی را پایهگذاری کردهاند.در سال ۲۰۲۰، موزیک ویدئوی انگلیسی این گروه با عنوان «دینامیت» به اولین آهنگ کی-پاپی تبدیل شد که در جدول ۱۰۰ موسیقی برتر وبسایت بیلبورد از رده اول روند خود را آغاز کرد.
♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️
@koreanschool
#سیاست _کره
#کره_جنوبی
#موج _کره ای
بیتیاِس تنها گروه محبوب کی-پاپ نیست. کی-پاپ - موسیقی کرهای که با ترکیب ژانرهای پاپ، هیپ-هاپ، و دَنس، مدلی بسیار همهگیر از سرگرمی را ایجاد میکند - در حال فوران است. طی یک دهه گذشته، تعداد بیشماری از گروههای کی-پاپ، یا گروههای آیدل، محبوبیت عظیمی در سرتاسر جهان بهدست آوردهاند.
🔶🔹🔶🔹🔶🔹🔶🔹🔶🔹
@koreanschool
#سیاست _کره
#کره_جنوبی
#موج _کره ای
در سال ۲۰۱۹، بلکپینک به اولین گروه تماماً دختر کی-پاپ تبدیل شد که در جشنواره کوچِلا اجرا کردند.گروه پسرانه اِنسیتی برای انتخاب جدیدترین عضوشان در حال ساخت یک برنامه واقعنما در آمریکا هستند.صداهای گیرا و حرکات موزون دقیق کی-پاپ بطور فزایندهای در همهجا دیده میشود، و ارزش تولید متمایز آن نیز اثرگذاری عمیقی بر صحنه جهانی پاپ داشته است.
کی-پاپ بخشی از هالیو (به معنای «موج کرهای) است. این اصطلاح به صادرات و جهانیسازی سرگرمی و فرهنگ کرهای اشاره دارد که در اواخر دهه ۱۹۹۰ آغاز شد. این موج به محبوبیت جهانی همهچیز منجر شده است؛ از گروههای آیدل و محصولات آرایشی و بهداشتی گرفته تا بازیهای ویدئویی.
هالیو از ناکجاآباد نیامده است. آغاز این موج، راهبرد فکر شده حکومت کره در پاسخ به تغییرات اقتصاد جهانی بود؛ و اوجگیری آن را میتوان بطور مستقیم به نقش اقتصادی، جغراسیاسی، و فرهنگی کره در قرن بیستم منتسب کرد.پس از پایان اشغال کره از سوی ژاپن در سال ۱۹۴۵، جنگ کره مجدداً پای خارجیها را به این کشور باز کرد و نیروهای آمریکایی در سرتاسر کره جنوبی مستقر شدند.خاستگاههای کی-پاپ اغلب به این دوره نسبت داده میشود؛ در زمانی که گروههای موسیقی کرهای برای سربازهای آمریکایی موسیقی پاپ متأثر از غرب اجرا میکردند.
❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️
@koreanschool
#سیاست _کره
#کره_جنوبی
#موج _کره ای
پس از جنگ کره، ژنرال دیکتاتور پارک چونگ-هی - به تشویق آمریکا که در آن زمان (و حتی امروز) در کره حضور نظامی داشت - سرمایهگذاری بر صنعتیسازی سریع کره جنوبی را آغاز کرد. صنایع سرگرمی به شدت از سوی رژیم مورد سانسور و بیاعتنایی قرار گرفت.پس از ترور پارک، کره در دهههای ۱۹۸۰ و ۱۹۹۰ تغییرات را آغاز کرد، و همزمان با مدرنسازی صادرات فرهنگی خود را پرورش داد. ابرشرکتهایی نظیر سامسونگ سرمایهگذاری در فیلمسازی کره را آغاز کردند.سپس در ۱۹۹۴، شورایی در دولت کره جنوبی یک گزارش جالب توجه منتشر کرده و در آن تصریح کرد که یک فیلم بلاکباستر - مثالش پارک ژوراسیک بود - میتوان به تنهایی فروشی بیش از یک میلیون خودروی ساخت کره داشته باشد.
این ظرفیت سودآور پس از بحران مالی ۱۹۹۷ آسیا و زمانی که کره جنوبی ناگهان با فلاکت اقتصادی و اعتراضات مردمی بهمنظور درخواست کمک مالی از نهادهای بینالمللی مواجه شد، اهمیت بسیار زیادی پیدا کرد.کیم دای-جونگ در مراسم تحلیف ریاست جمهوری ۱۹۹۸ میگوید: «ما باید انرژیمان را صرف جهانیسازی فرهنگ کره کنیم … گردشگری، صنعت بصری، و کالاهای ویژه فرهنگی گنجینهای هستند که بازاری نامحدود دارند.»
این آغاز هالیو و کی-پاپ بود. دولت کره جنوبی نیز در جهت کمک به توسعه این جریان، بهمنظور تبلیغ فیلمها، محصولات سرگرمی، بازیهای ویدئویی، و موسیقی، برای غولهای صنعت بودجه و مزایا تأمین میکند.
▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️
@koreanschool
#سیاست _کره
#کره_جنوبی
#موج _کره ای
هدایت شده از موسسه بینالمللی هاتف شرق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی میگوییم امثال داود کیم یکی از محصولات موج کرهای هستند که بازار مصرفشان در جوامع اسلامی و بین مسلمینه، دقیقا به همین دلیل هست
او نیامده که اسلام را تبلیغ کند، آمده تا زبان و فرهنگ کره را تبلیغ کند. رفتار وی را در برنامه قرآنی ببینید، او رفتار یک مهمان قرآنی را ندارد و کاملا همانند یک سلبریتی کرهای در استیج برنامه اجرا میکند
و متاسفانه دعوت کنندگان وی به زعم باطل خویش فکر میکنند میتوانند از وی برای تعمیق باورهای دینی در بین نوجوانان و جوانان استفاده کنند
موسسه بینالمللی هاتف شرق
@islam_4_all
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محصولات رسانه ای تاثیر گذارند یعنی این🤦🤦🤦
تاثیرات خرده فرهنگ کره ای تاثیرات زیادی بر فرهنگ کشورهای جهان داشته
نمونه ای از این تقلید رو می تونید در تیزر تبلیغاتی حمید هیراد ببنید🤦♀🤦♀🤦♀🤦♀
🔺🔺🔺🔺🔺🔺
@koreanschool
#کره_جنوبی
#موج _کره ای
هدایت شده از موسسه بینالمللی هاتف شرق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 کره جنوبی؛ کشوری که به ملت خودکشی معروف است!
⁉️مگه کره جنوبی کشور پیشرفتهای نبود؟
#موج_کرهای
موسسه بینالمللی هاتف شرق
@islam_4_all
هدایت شده از موسسه بینالمللی هاتف شرق
نشست تخصصی برررسی و تحلیل گروه موسیقی BTS
با ارائه سرکار خانم استاد حیدری
24 اسفند 1402
نشست تخصصی بررسی و تحلیل انیمههای ژاپنی
با ارائه سرکار خانم استاد حیدری
25 اسفند 1402
┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈
موسسه بینالمللی هاتف شرق
🆔 @islam_4_all