فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈حرف رهبری که روحانیون و بسیجیان و سپاه و مسئولین بهداشت و... نشنیدند یا نشنیده گرفتند که اگر امام خودشونو تنها نگذاشته بودند مثل توابین، یک ماهه کرونا را نابود کرده بودند...😔
توابین بعد از حادثه عظیم کربلا توبه کردند از این گناه که چرا وقتی امام آنها را خواند ،اجابت نکردند😭
👈آیا توبه کننده ای هست؟
لقمه حرام
همهی ما مستعد “حر” شدن و همهمان مستعد “عمرسعد” شدنیم. میپرسی چطور؟ جواب خیلی ساده است. حر، سردارِ لشکر یزید بود و حقطلب؛ عمرسعد، آشنا با مرام اهل بیت و حقستیز.
روز عاشورا امام حسین(ع) خطاب به لشکریان یزید میفرماید اینکه کلامِ من در شما اثر نمیکند اثر ِ لقمههای حرام است.[1]
لقمهی حرام ممکن است اشکِ چشم را نخشکاند اما قطعا نورانیت قلب را از بین میبرد و قلبِ تاریک چهها که نمیکند؟! شنیدهایم دیگر؛ عمرسعد هم در کربلا بر مصیبت آل الله میگریست، هم لشکرِ درندهخوهای یزیدی را رهبری میکرد!
مراقب لقمهمان باشیم؛ کوچکی و بزرگی، چربوچیلی، شیرینی و بینمکیش فرقی نمیکند. حرام، حرام است چه کرور کرور، چه یک قِرانِ سیاه! لقمهی حرام، حسینکش است. دستهای علمدار، قلم میکند. آبِ مشک میریزد و دلِ رباب، کباب میکند. لقمهی حرام، گلوی شش ماهه میدَرَد، زینب به اسیری ِ شام میبرد، لقمهی حرام…
مراقب لقمهمان باشیم!
__________
1_ “فَقَدْ مُلِئَتْ بُطُونُكُمْ مِنَ الْحَرَامِ وَ طُبِعَ عَلَى قُلُوبِكُمْ؛ شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.” بحارالانوار، ج 45، ص8
#محرم
✒️#فرزند_آدم
602.4K
هشتمین نشست علمی پژوهشی
جلسه پرسش و پاسخ
✅موضوع :تحلیل محتوای مکاتبات و مذاکرات امام حسین در جریان عاشورا
✅کارشناس:استاد محترم جناب آقای حسنی
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
🔰پژوهش مدرسه علمیه کوثر ورامین
🌐لینک:
https://eitaa.com/joinchat/881852484Cca41936b95
هدایت شده از شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران
مراسم عزاداری و قرائت کامل زیارت عاشورا در #ورامین برگزار می شود
📝علما برای رفع بیماری و مرگ ومیر در سامرا دستور دادند همه مردم زیارت عاشورا بخوانند ؛ با عمل به این دستور بیماری رخت بربست ، در این ایام اضطرار همه با هم زیارت عاشورا بخوانیم:
سخنرانی و قرائت زیارت عاشورای کامل
توسط:
حجت الاسلام والمسلمین محمودی
امام جمعه موقت شهرستان ورامین
زمان: فردا روز عاشورا ساعت ۷ صبح
مکان: ورامین ، امامزاده زید ابوالحسن(ع) ، جنب مسجد جامع
@shoraostantehran
🌀 تشییع غریبانه و مظلومانه پیکر حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی دانشمند و مورخ برجسته و استاد حوزه علمیه قم
🔸 تاریخشناس و عالمی پرتلاش همچون استاد پیشوایی -با آن همه ثمرات علمی که از خود به یادگار گذاشت- اگر نگوییم بینظیر، کمنظیر بود.
اما برای دفن وی جایی در حرم نبود! خبری از تشییع پرشور هم نبود و حتی نمازش هم در حرم خوانده نشد. و غریبانه در امامزاده جمال غریب به خاک سپرده شد. گرچه ائمه اطهار علیهم السلام تنهایش نخواهند گذاشت...
🔺 و این غربت در تشییع و دفن، یعنی هنوز در حوزه علمیه، قدر عالمان بزرگی که فقاهت خود را در خدمت معارف اسلامی مورد نیاز جامعه هزینه کردند شناخته نشده است.
🔻 حجت الاسلام والمسلمین پیشوایی قطعا فقیه بود اما فقاهتش را در تاریخ اسلام صرف کرد. کما اینکه فقاهت علامه طباطبایی برای تفسیر قرآن مبذول شد و این یعنی عمر خود را خرج نیازهای اسلام کردن.
#سرمایه_های_حوزه
برای شادی روح این فقیه ربانی فاتحه ای نثار کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴🏴شاه گفتا کربلا امروز میدان من است
حاج محمود کریمی
#عاشورا
@kosar_varamin
رشته #توییت :
🔸قیام حسینی و قیام مهدوی هر دو برای عزت است؛ با این تفاوت که عاشورا محدود به عزت امام حسین(ع) و دین باقی ماند چون مردم آن را یاری نکردند، اما قیام امام زمان(ع) منجر به عزتبخشی تمام انسانها و اهل عالم خواهد شد؛ چون مردم آن حضرت را یاری خواهند کرد.
🔸مسئولین جمهوری اسلامی زمانی میتوانند یار امام زمان(ع) بشوند که به مردم ایران عزت بدهند، چون یاران امام زمان(ع) باید عزتآفرین باشند؛ گاهی با رفع مشکلات اقتصادی، گاهی با مقاومت در مقابل دشمن و گاهی هم با پیشرفت علم.
🔸تعداد یاران امام حسین(ع) که از نظر اجتماعی تأثیرگذار باشند بسیار اندک بود پس راه نجات حیات بشر تربیت و آماده سازی افراد برجسته برای یاری امام زمان(ع) است که مؤثر و عزتآفرین باشند.
همانطور که سردار سلیمانی برای امت اسلام عزتآفرینی کرد.
💠وقایع روز یازدهم محرم سال۶۱ ق💠
✍ «ابن سعد» تا حدود ظهر روز يازدهم به دفن اجساد پليد كوفيان مشغول بود. پس از اتمام كار در حالى كه پيكر پاك فرزند رسول خدا (صلی الله علیه و آله وسلم) و ياران پاكبازش در زير آفتاب رها شده بود، دستور داد سرهاى ديگر شهداى كربلا را از بدن ها جدا كنند و به قصد تقرّب به ابن زياد و گرفتن جايزه با خود به كوفه ببرند.
اين سرهاى پاك كه مجموع آنها با سر امام عليه السلام به ۷۲ سر نورانى مى رسيد بين قبائل تقسيم شد و به سوی کوفه حرکت داده شد.
✅ از دشوارترين لحظات تاريخ كربلا، كه در عظمت و سنگينى با همه آسمانها و زمين برابرى مى كند، لحظه وداع جانسوز قافله اسيران با بدن هاى پاره پاره شهيدان است.
دشمنان، اسيران دلسوخته را بر شتران بدون جهاز سوار کردند و از كنار آن پيكرهاى پاك شهيدان عبور دادند، همان پيكرهاى غرقه به خونى كه يكجا همه عزّت و مظلوميت را در خود جمع و خلاصه كرده بودند.
✅ حضرت زینب(علیها السلام) با ديدن پيكر به خون آغشته برادر، رو به آسمان كرد و گفت: «أَللَّهُمَّ تَقَبَّلْ هذا الْقُرْبانَ؛ خدايا اين قربانى را قبول فرما!» اين جمله چون پتكى بر سر دشمن فرود آمد
✅ سپس خود را به امام سجاد (علیه السلام) رساند و او را تسلى بخشيد و آينده كربلا و عاشورا را آنگونه كه ما امروز بعد از حدود ۱۴ قرن می بينيم دقيقاً ترسيم كرد، آرى قلب نازنين زينب(سلاماللهعلیها) می دانست كه اين آغاز كار است هر چند تاريك دلان بنی اميّه و منافقان آن را پايان كار مى پنداشتند.
-----------------------------
پی نوشت:
۱. عاشورا ریشه ها، انگیزه ها، رویدادها و پیامدها، ص۵۴۴- ۵۴۶
۲. مقتل الحسین مقرم، ص ۳۰۷
✨﷽✨
حضور #امام_زمان در دسته عزاداری
▪️ روز #عاشورا بود و موج عزاداران از هر سو به طرف کربلا در حرکت بود، علامه بَحرالعلوم به همراه گروهی از طلبه ها به استقبال عزاداران می رفتند..
▪️به محلّه طُویریج رسیدند (که دسته ی سینه زنی و سبک سینه زنی شان مشهور است) وقتی سیدبحرالعلوم به آنها رسید ناگهان با آن کهولتِ سن و موقعیت اجتماعی و علمی لباس خود را به کناری گذاشت و در صفِ سینه زنان با شورِ وصف ناپذیری به سینه زدن پرداخت! پس از پایان مراسم، یکی از خواص از ایشان پرسید: چه شد که شما یکدفعه چنان دچار احساسات پاک و خالصانه شدید؟! علامه فرمود:
▪️با رسیدن آن دسته ی عزاداران، ناگهان چشمم به محبوبِ دلها، امام عصر علیه السلام افتاد و دیدم آن بزرگوار با سر و پایِ برهنه و با چشمی پر از اشک، در میانِ جمعیتِ سینه زنان به سر و سینه می زند؛ به همین جهت، قرار از کف دادم و در برابِر ایشان آنگونه به سوگواری پرداختم
📜دیدار یار، علی کرمی، ج2، ص200
🏴🏴🏴
⭕️هیاتها، ستاد کرونا و احکام خدا!
✍️دکتر کوشکی
🔹ورودی یکی از هیات های عزاداری وزین تهران تعدادی از خادمان ایستاده و بر رعایت موارد بهداشتی ( ماسک و...) از سوی افراد نظارت می کردند و در صورت لزوم تذکر می دادند که ورود همزمان چند خانم بی حجاب،( با آرایش های غلیظ و لباسهای بدن نما) موجب سرو صدا شد.
این خانمها به تذکرات خواهران انتظامات در خصوص رعایت ضوابط بهداشتی بی توجه بودند و چون شرط ورود به هیأت رعایت این موارد بود نیروهای انتظامات بر تذکراتشان پافشاری می کردند تا این که این چند نفر با جاروجنجال و... قید ورود به هیات را زده و برگشتند.
🔹هیچ عقل سلیمی بر خادمان این هیات خرده نمی گیرد چون آن چند نفر با گردن کلفتی قصد نادیده گرفتن ضوابط بهداشتی را داشتند و حفاظت از سلامت سایرین، ایجاب می کرد با آنها چنین برخوردی شود.
🔹 رعایت ضوابط بهداشتی در هیاتها مصوبه ستاد کروناست اما قواعد حجاب و پوشش شرعی، دستور صریح خداست و گذشته از آن در همه جای جهان، برای ورود به اماکن دینی و مقدس، باید آداب و رسوم خاصی را رعایت و حرمت آن مکان را حفظ کرد. ( معابد بودایی و کلیساها و کنیسه ها و....).
✳️ مدتهاست ورود خانمهای بی حجاب با پوشش و آرایشهای زننده، به مجالس حسینی، برنامه های شبهای قدر و قبور شهدا و.. عادی و رایج شده و مسئولان این اماکن اصولا به فکر دادن تذکر به این دسته از خانمها نیستند. سوال اینجاست که مگر شهادت سیدالشهدا برای اقامه امر به معروف و نهی از منکر نبوده است؟
پس چرا متولیان هیاتها و مجالس حسینی از دادن تذکر به افرادی که حکم الهی حجاب را زیر پا گذارده و حتی حاضر به رعایت قداست اماکن مذهبی نیستند «خجالت» می کشند؟
🔹 مقصود این مطلب ممانعت از ورود افراد گناهکار به هیاتها نیست اما وقتی هیاتها شرط ورود افراد را رعایت دستورات ستاد کرونا می دانند پس منطقی است که شرط ورود افراد به مجالس حسینی را رعایت قوانین و احکام شرعی بدانند و از امر به معروف و نهی از منکر خود داری نکنند.
✳️ صورت مسئله ساده است :
حسین (ع) برای امر به معروف و نهی از منکر به شهادت رسید اما مدتهاست که عاشقان و دوستداران حضرتش از امر به معروف و نهی از منکر در برابر «گناهان علنی» آن هم در مجالس حسینی، خودداری می کنند و خجالت می کشند!! و حتی بر اساس قواعد رایج در جهان، احترام به مکان مقدس، برای ورود افراد را الزامی نمی دانند!!
❇️ هنگامی که می شود به دستور ستاد کرونا، ورود افراد به مجالس عزای حسینی را منوط به رعایت قواعدی کرد حتما می شود ورود افراد به این مجالس را مشروط به رعایت پوشش شرعی کرد!
▪️مردم هم اگر حساسیت و دقت برپاکنندگان مجالس حسینی درباره حجاب و پوشش شرعی را ببینند حتما برای ورود به این مجالس، حرمت حکم خدا و احترام مجلس عزای حسینی را رعایت می کنند. ( و اگر چنین حساسیتی را مشاهده نکنند......).
🔹 به هیچ وجه ورود افراد شرابخوار به هیأت و مسجد ممنوع نیست اما هیچ مومنی به این افراد اجازه نمی دهد به همراه بطریهای شراب وارد مسجد و هیات شده و در آنجا مشغول شرب خمر شوند!
به همین دلیل ورود افراد بی حجاب با آرایش و پوشش خلاف شرع به اماکن ديني ( از جمله هیاتها) ممنوع است و باید با دادن تذکر و نظارت جدی ( مانند نظارت درباره دستورات ستاد کرونا) افراد ناآگاه را متوجه لزوم رعایت احکام الهي ( از جمله حجاب و عفاف) نمود.
🖤امام حسین (علیه السلام) فرمودند:
◾️اِعلَموا اَنَّ حَوائِجَ النّاسِ اِلَیکُم مِن نِعَمِ اللهِ عَلَیکُم، فَلا تَمَلُّوا النِّعَمَ فَتُحَوَّلَ اِلی غَیرِکُم؛
◾️بدانید که نیازهای مردم به شما، از نعمت های خدا بر شماست. پس از این نعمتها افسرده و بیزار نباشید که هر آینه به سوی دیگران سوق یابد.
مستدرک الوسائل، ج12، ص209
@kosar_varamin
#امام_حسین علیه السلام:
💠 من نَفَّسَ کُربَةَ مُومِنً فَرَّجَ اللهُ تَعالی عَنهُ کُرَبَ الدُّنیا وَ الآخِرَةِ؛
❇️ هر کس که رنج و اندوهی را از مؤمنی برطرف سازد، خداوند متعال غمهای دنیا و آخرت را از او دور میسازد.
📚اعلام الدین، ج۱، ص ۲۹۸
🔻با مسئولیتپذیری در کار و زندگی است که انسان به شکوفایی و خلاقیت میرسد
🔻مسئولی که نشاطش را از استخر سلطنتی میگیرد نه از کار برای مردم، از او انتظار خلاقیت نباید داشت
👈🏼 مسئولیتپذیری و استقلال، شاخص اصلی ولایتمداری -
انسان اگر بخواهد وجود خودش را شکوفا کند، باید این را در بستر عمل انجام بدهد و الا کسی که درگیر فعالیت خاصی نیست؛ صرفاً با نشستن در کتابخانه و فکر کردن رشد نخواهد کرد.
«مسئولیتپذیری» در واقع یک نوع فعالیت و سبک زندگی است. در بستر فعالیتِ مسئولیتپذیرانه است که انسان میتواند به رشد روحی و فکری و شکوفایی استعدادها برسد.
یکی از آثار مسئولیتپذیری «خلاقیت» است، اگر مسئولیتپذیرانه وارد یک کاری شده باشی، آنوقت راه رفع مشکلات، راه تعالی و بهرهوریِ بیشتر و راه لذت بردن بیشتر از آن کار یا آن زندگی را پیدا میکنی.
«خسته نشدن» هم از آثار مسئولیتپذیری است، آدم مسئولیتپذیر دو سه برابر دیگران کار میکند و خسته نمیشود. اگر از درسخواندن، کار در خانه یا هر فعالیت دیگری زود خسته میشوید و حوصلهتان سر میرود، بدانید که دارید آن را بدون مسئولیتپذیری انجام میدهید.
مسئول مملکتیای که نشاطش را از کار کردن و از لبخند مردم نمیگیرد بلکه نشاطش این است که به استخرهای سلطنتی برود، از او انتظار خلاقیت و برنامهریزی نداشته باشید چون خلاقیت مال کسی است که احساس مسئولیت میکند.
کسی که نسبت به مردم احساس مسئولیت کرد شبیه ضعیفترین مردم زندگی خواهد کرد. این یک اصل مدیریتی است که امام زمان(ع) اجرا خواهند کرد.
👤علیرضا پناهیان - ۱۴۰۰.۰۵.۲۵