⭕️ اقتدار، قدرت و تربیت جنسی!
▪️بچهها دو چیز در پدر و مادرشان میبینند:
1⃣ تواناییهای مادی والدین. مثلاً بچههای بزرگتر میتوانند من را بزنند اما بابا را نمیتوانند بزنند. گربه به من میتواند حمله کند ولی به بابا نمیتواند. دست من به طاقچه نمیرسد ولی دست مامان میرسد.
در واقع تجربهی زندگی از همان روزهای اول به کودک القاء میکند که والدین تو یکسری تواناییهای مادی و بیرونی دارند که تو نداری و به آنها نیاز داری. به این میگوییم «قدرت»
2⃣ نفوذ معنویِ والدین. یعنی کسی بدون اینکه از قدرتش استفاده کند، دیگران را تابع خودش میکند. حتماً دیدهاید کودکهایی که مادرشان را خیلی ویژه دوست دارند و از او حرفشنوی دارند یا مثلاً پدربزرگی که هیچ توانایی مالی و بدنی ندارد اما تا یک لیوان آب میخواهد، ۲۰ تا از نوهها میدوند تا برایش آب بیاورند. به این میگوییم «اقتدار»
▪️بچهها ابتدا #قدرت را و بعد #اقتدار را در پدر و مادرشان فهم میکنند. کودک از ابتدا میفهمد که قدرتهای فراوانی در والدینش هست که او ندارد. بعد از سه سالگی هم کمکم میفهمد والدینش اقتدارهایی نیز در بیرون دارند، مثلا دیگران جلوی پایشان بلند میشوند و به آنها که میرسند خیلی گرم و با صدای بلند احوالپرسی میکنند یا مثلاً بچهای که میبیند پدرش در جمعی سخنرانی میکند و همه نشستهاند و صحبت او را گوش میکنند، میفهمد پدرش دارای اقتداری است که او نیست.
▪️در تربیتِ درست، والدین باید این دو را با هم جلو ببرند و در تعادل نگه دارند چون همیشه یک بازی الاکلنگی بین قدرت و اقتدار وجود دارد. مادری که میگوید اگر درس نخوانی از بستنی و خیار شور! خبری نیست، در حال استفاده از قدرتش است و اقتدارش را تضعیف کرده. درست است که قدرت کار را جلو میبرد اما وقتی اقتدار والدین کم شود، کودک کمکم احساس #بیپناهی میکند! پناه یک بچه #اقتدار_والدین است نه قدرت و ثروت آنها. احساس بیپناهی هم برای وقتی است که آنهایی که من برایشان احترام و آبرو قائلم یا آنهایی که دوستشان دارم را از دست بدهم! اینها خصوصاً در نوجوانی خودشان را نشان میدهند. متأسفانه امروز اقتدار والدین بسیار کم شده است.
🔴 حالا چند سوال؛
❓مرز بین اقتدار و قدرت چیست و چگونه باید اعمال شوند؟!
❓چقدر والدین مقتدری هستیم؟!
❓به نظر شما در تربیت جنسی به اقتدار نیاز داریم یا قدرت؟!
❓کودکیِ کودکِ من چطور باید طی شود که در نوجوانی برای نیازهاش به من مراجعه کند
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه آمل:
زندگی دینی، موجب تامین سعادت دنیا و آخرت بشر می شود
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه آمل گفت: موضوع سبک زندگی ديني، یکی از مهم ترین دغدغه های ائمه معصومین(عليهم السلام) و مقام معظم رهبری است كه موجب تامین سعادت دنیا و آخرت بشر می شود.
http://kowsarnews.ir/news/view/75625
http://hawzahnews.com/detail/News/489821
https://eitaa.com/mazandaran_hozeh
آبدانان##مدرسه علمیه جوادلائمه خواهران ابدانان
برگزاری جلسات انجمن اولیا با موضوع نماز توسط مبلغین وائمه جماعت در سطح مدارس..در پایان این جلسه نماز جماعت همراه والدین دانش آموزان برگزار شد
حضور خواهران طلبه و مبلغ مدرسه علمیه فاطمة الزهراء سلام الله علیها شهرستان کوهدشت لرستان درمناطق سیل زده معمولان و اجرای برنامه متنوع چون:
🔸حضوردرجمع دانش آموزان مقاطع دبیرستان
🔸حضوردرمحل های اسکان
🔸مشاوره دادن به سیل زدگان، 🔸برگزاری مهدبرای بچه ها واجرای برنامه های شادبرای آنها
🔸سرکشی به منازل شهداء
🔸برگزاری جلسات مختلف باامام جمعه محترم معمولان حجت الاسلام والمسلمین رضایی
🔸کمک های نقدی وغیرنقدی به مردم مناطق سیل زده.