#مازندران
🔸برگزاری طرح معلم کتابدار در کتابخانه
🔰استاد رمضانی کلاس عقاید خود در کتابخانه عمومی امام علی (ع)امیرکلا به همراه طلبه ها برگزار کردند ایشان تعدادی از کتب مرتبط با درس را به طلبه ها معرفی کردند و پیشنهاد دادند جهت افزودن به علم و اطلاعات خود از این منابع استفاده کنند .
#مدرسه_علمیه_عصمتیه_امیرکلا
🌸@newswhc | کانال خبری کوثر
#مازندران
🔸مراسم سوگواری به مناسبت ایام فاطمیه
🔰مراسم عزاداری بانوی دوعالم حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها با مداحی خانم چشمه با حضور اساتید وطلاب برگزار شد.
#مدرسه_علمیه_صدیقه_طاهره_س_نوشهر
🌸@newswhc | کانال خبری کوثر
#مازندران
🔸مصحف فاطمه علیها سلام
🔰امام صادق علیه السلام:
▪️«إِنَّ فَاطِمَةَ مَكَثَتْ بَعْدَ رَسُولِ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ خَمْسَةً وَ سَبْعِينَ يَوْماً وَ كَانَ دَخَلَهَا حُزْنٌ شَدِيدٌ عَلَى أَبِيهَا وَ كَانَ جَبْرَئِيلُ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ يَأْتِيهَا فَيُحْسِنُ عَزَاءَهَا عَلَى أَبِيهَا وَ يُطَيِّبُ نَفْسَهَا وَ يُخْبِرُهَا عَنْ أَبِيهَا وَ مَكَانِهِ وَ يُخْبِرُهَا بِمَا يَكُونُ بَعْدَهَا فِي ذُرِّيَّتِهَا وَ كَانَ عَلِيٌّ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ يَكْتُبُ ذَلِكَ فَهَذَا مُصْحَفُ فَاطِمَةَ عَلَيْهَا اَلسَّلاَمُ».
▪️فاطمه عليها السلام پس از پيغمبر صلي الله عليه و آله هفتاد و پنج روز زندگی کرد. و بر اثر رحلت پدرش اندوه فراوانی بر آن حضرت وارد گشت. جبرئیل پیوسته بر او فرود می آمد و ایشان را به خاطر ناگواری ها و اندوه جدایی پدر تعزیت می داد و به جانش آرامش می بخشید. به او از پدر و جایگاه بلندش در نزد پروردگار و نیز از حوادث آینده که بعد از فاطمه علیها سلام نسبت به فرزندانش واقع خواهد شد، گزارش می داد. علی علیه السلام تمام آن گزارش ها و اخبار را می نوشت که همین مصحف فاطمه علیها سلام را شکل داد.
📚منبع : الکافي (ط - الإسلامیة)، ج 1، ص 458
🌸@newswhc | کانال خبری کوثر
#مازندران
🔶نشست علمی
🔰به همت مدرسه علمیه عالیتخصصی حضرتخدیجه س بابل، نشست علمی پژوهشی با عنوان « حکم صحت تقیه مداراتی در معاملات با تأکید بر نظر امام خمینی ره» توسط خانم رقیه هوشیار برگزار گردید.
هوشیار با ذکر انواع تقیه و دلایل آن به بررسی ادلهی شمول تقیهی مداراتی، در عقل و نقل پرداخت.
وی در باب روایات گفت: امام خمینی نیز براساس روایات عام و خاص بر صحت آن استدلال میکند.
همچنين هوشیار به دلایل عقلی مانند قاعده تقدیم اهم بر مهم و.... اشاره نمود
#مدرسه_علمیه_تخصصی_حضرتخدیجه_س_بابل
🌸@newswhc | کانال خبری کوثر
#مازندران
🔹معرفی کتاب
🔰نهج الحیاة
مؤلف: جمعی از پژوهندگان مؤسسه تحقیقاتی امیرالمومنین علی ( ع)
انتشارات: مؤسسه تحقیقاتی امیرالمومنین علیه السلام
☆خام کامرانی مدیر مدرسه علمیه حضرت آمنه سلام الله علیهادر نشست هفته کتاب خوانی به معرفی کتاب نهج الحیاه پرداخته و بیان داشت:کتاب نهج الحیاة، به بررسی و تفسیر سخنان حضرت زهرا (س) میپردازد و راه و رسم زندگی اسلامی را از دیدگاه ایشان ارائه میدهد. این اثر شامل ۲۱۳ روایت از سخنان آن بزرگوار است و در سال ۱۳۷۲ منتشر شده است. هدف اصلی کتاب، معرفی الگوهای اصیل اسلامی به نسل جوان و زنان معاصر است. نویسندگان تلاش کردهاند تا با استفاده از روشهای علمی، صحت احادیث را تأیید کنند و توضیحات حاشیهای برای فهم بهتر متنها ارائه دهند.
همچنین بیان داشتند این کتاب درباره سیره قولی خانم فاطمه زهرا سلام الله علیها آمده و با فهرست الفبایی و موضوعی جمع آوری شده است.
کتاب به موضوعاتی چون آداب همسرداری، اخلاق، تربیت، و روابط اجتماعی میپردازد و هدف آن معرفی الگوهای اسلامی به نسل جوان است.
در بخش همسرداری کتاب نهج الحیاة، رفتار و آموزههای حضرت زهرا (س) و امام علی (ع) در زندگی مشترک بررسی میشود. این کتاب به تقسیم کار میان زن و شوهر، احترام متقابل، و مدارا در زندگی اشاره دارد. حضرت زهرا (س) با وجود سختیها، همواره به همسرش احترام میگذاشت و از او درخواست نمیکرد. همچنین، امام علی (ع) بر اهمیت عدالت بین همسران تأکید کرده و خود نمونهای از این رفتار را در زندگی اش نشان داده است
#مدرسه_علمیه_حضرتآمنه_س_فریدونکنار
🌸@newswhc | کانال خبری کوثر
#مازندران
🔶معرفی کتاب
🔰به همت معاونت پژوهش مدرسه علمیه تخصصی حضرتخدیجه س بابل، برنامه معرفی کتاب «تمدن توحیدی با تاکید بر سوره سبا» توسط استاد عبدالمهدی فیضی در هفته کتاب 1403 برگزار شد.
استاد فیضی در ابتدا گفت معرفی کتاب، نیاز به شناخت مولف، آشنایی با سایر کتب و مقالات مولف و هدف او از نوشتن کتاب دارد.
وی به ۳ هدف مد نظر در این کتاب اشاره نمود: ۱- تبیین تمدنی دین اسلام ۲- بررسی مشکلات و آسیب شناسی برای رسیدن به تمدن اسلامی ۳- رشد دیگر جوامع.
استاد فیضی سپس در توضیح واژهها گفت: "تمدن" کلمهای غربی و ابداع قرن 18 است؛ مترادف عربی آن "الحضاره" است که ریشهٔ با قدمت دارد. "مولفه" نیز همان شاخصهای مشخص کننده جامعهٔ متمدن از جامعهٔ عقب افتاده است.
استاد گفت: کتاب در دو فصل با محوریت سوره سبأ نوشته شده که فصل اول در مورد مولفهها و فصل دوم در ارتباط بین مولفهها و توحید افعالی است.
وی اشاره کرد: فصل اول به مؤلفههای تمدنی مادی: جامعه، وحدت، نظم، اندیشه، رهبران سیاسی، خانواده، امنیت، جغرافیا، اقتصاد و معیشت، الگو و اسوه، شهر و شهر سازی و فصل دوم به مولفههای تمدنی دینی از امورات غیبی، اخلاق، مسئولیتپذیری، ظلم و عدالت، ایمان و عمل صالح، اخلاص، صبر و استقامت، تبشیر و تنذیر، صراط پرداختهاست. فصل بعدی در باب توحید افعالی و مولفههای تمدنی از کارکردهای تمدنی توحید افعالی و کارکردهای جهانبینی و باور به توحید افعالی است و از چرایی به ثمر نرسیدن مؤلفهها بدون توحید افعالی نیز سخن گفته شد.
#مدرسه_علمیه_تخصصی_حضرتخدیجه_س_بابل
🌸@newswhc | کانال خبری کوثر
#معاونت_پژوهش_مدیریت_استان_قم
#کتابدار_برتر
💫معرفی کتابدار برتر حوزههای علمیه خواهران استان قم
✨️معاونت پژوهش حوزههای علمیه خواهران، سرکار خانم فاطمه هوشنگی، کتابدار مدرسه کریمه اهل بیت سلام الله علیها را به عنوان #کتابدار_برتر استانی حوزههای علمیه خواهران برگزیدند.
✍️ معاون پژوهش مدیریت استان قم انتخاب شایسته سرکار خانم فاطمه هوشنگی، کتابدار مدرسه کریمه اهل بیت سلام الله علیها به عنوان کتابدار برتر استانی حوزههای علمیه خواهران را خدمت ایشان و مدیر محترم این حوزه علمیه تبریک و تهنیت عرض مینماید.
📚⃟🕊🌼჻ᭂ࿐✰
🌸@newswhc | کانال خبری کوثر
#قم
#مدرسه_علمیه_حضرت_فاطمهالزهرا_س
#آران_بیدگل
🔻حضور سرپرست معاونت آموزش و مسئول اداره ساماندهی و نظارت مدیریت استان قم در مدرسه علمیه حضرت فاطمه الزهرا سلام الله علیها آران و بیدگل
🔹️خانم قربانی سرپرست معاونت آموزش ضمن دیدار و گفتگو با اساتید این مدرسه علمیه، نکاتی پیرامون مسائل آموزشی تبیین نمود و به بررسی مشکلات آموزشی طلاب پرداخت و در ادامه، پیشنهادات اساتید در زمینه واحدهای درسی، دورههای ضمن خدمت، المپیاد و بازپذیری مورد بررسی قرار گرفت.
🔹️همچنین سرکار خانم دولتی در این بازید به آموزش ثبت گزارش در سامانه مبنا پرداخت و در حاشیه جلسه آموزشی، سرکار خانم دولتی و سرکار خانم قربانی از نمایشگاه پلکان دانایی بازدید نمودند.
🌸@newswhc | کانال خبری کوثر
#قم
#مدرسه_علمیه_تخصصی_حضرت_زینب
#آران_بیدگل
🔻در ادامه فعالیت های عملی دوره تولید محتوا در فضای مجازی، کارگاه وبلاگ نویسی مورخ۲۲ آبان در مدرسه علمیه تخصصی حضرت زینب علیهاسلام به صورت حضوری برگزار گردید
🔹️سرکار خانم شیما عابدی استاد این کارگاه در دو بخش تئوری و عملی به ارائه مباحث زیر پرداخت:
- پیدایش وبلاگ و معنای واژه وبلاگ
- انواع وبلاگها و اهداف آن
- راههای درآمدزایی
- طریقه ساخت وبلاگ
- آموزش آپلود کردن فایلها
- آموزش طراحی وبلاگ
🌸@newswhc | کانال خبری کوثر
#قم
#مدرسه_علمیه_شهید_حسن_حاج_غفاری
🔻جلسه استاد گروه تفسیر و علوم قرآن با اساتید هم گروه خوددر حوزه علمیه شهید حسن حاج غفاری(ره)
✍خانم محمودی معاون آموزش این حوزه علمیه گفت: به منظور همفکری استاد تفسیر گروه علمی با اساتید همگروه خود، برای استفاده بیشتر از ظرفیت گروه علمی مدرسه در جهت ارتقای علمی و اخلاقی طلاب، چندین جلسه برگزار شد.
🔹️در این جلسات ضمن اشاره به قوانین آموزشی موجود با همفکری اساتید، راهکارهای ارتقای اخلاق طلبگی در اساتید و طلاب، جلوگیری از ایجاد و رشد آفت نمرهمحوری، تاکید بر لزوم ارائه نکات اخلاقی در کلاس، تشویق طلاب به ارسال آثار علمی در نشریه، مسائل آموزشی و تربیتی خاص مربوط به طلاب جدید الورود مورد بررسی قرار گرفت.
🔹لازم به ذکر است این جلسات ماهانه برای رصد مشکلات آموزشی و تربيتی طلاب و اساتید، تداوم خواهد داشت.
#آموزش_گروه_علمی
🌸@newswhc | کانال خبری کوثر
10.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قم
#مدرسه_علمیه_تخصصی_آیتالله_ایروانی
🔻بازدید علمی اساتید و طلاب مدرسه علمیه تخصصی آیتالله ایروانی(ره) از سومین کتابخانه جهان دارای نسخ نفیس و کهن خطی اسلامی
🔹در این بازدید که با هدف ارتقاء سطح علمی- معرفتی برگزارشد، اساتید و طلاب ضمن زیارت مرقد مطهر حضرت آیت الله مرعشی نجفی (ره) از بخشهای مختلف این کتابخانه از جمله بخش نسخ خطی و تالاران وراقان و صحافان بازدید کردند و در جریان امور و تاریخچه و فعالیتهای این کتابخانه قرار گرفتند.
🔹به گفته سید محمود مرعشی این کتابخانه از لحاظ کیفیت نسخههای نفیس و کهن خطی اسلامی به عنوان بزرگترین کتابخانه در کشور ایران و سومین کتابخانه جهان و مرکز بزرگ فرهنگی بینالمللی در دنیا شناخته شده است.
🌸@newswhc | کانال خبری کوثر
#خبر_مرکز
🔺نقشآفرینی حوزه علمیه خواهران در پیشرفت علمی و فرهنگی جامعه
🔰 حجت الاسلام والمسلمین فاضل، مدیر حوزه های علمیه خواهران اظهار داشت: حوزه علمیه خواهران با برنامهریزیهای گسترده و حمایت از پژوهشهای علمی، تلاش دارد تا در آینده مرجعیت علمی بانوان را در کشور تقویت کند.
🔷وی ابراز امیدواری کرد که در چشمانداز حوزه، انتظار میرود خواهران در افق ۱۴۱۴ در قلههای علمی و فرهنگی ایستاده باشند و در مسائل تخصصی خود مرجعیت علمی پیدا کنند.
متن کامل:
🌐news.whc.ir/x39k4
🌺@newswhc | کانال خبری کوثر