حوزه علمیه خواهران استان کرمانشاه
◀️فراخوان و ثبت نام اولین رویشکده آموزشی همیاران خانواده استان کرمانشاه 🔸ویژه فعالین فرهنگی اجتماع
طرح ملی همیار خانواده
به همت میز خانواده قرارگاه تحول اجتماعی کرمانشاه
همیار:
فرد دلسوزی که تلاش میکند از دانش و مهارتش و بسیج ظرفیتهای موجود ضمن رعایت اصول و مبانی اسلامی ترسیم شده در علوم مددکاری عمومی،مشاوره، تبلیغ چهره به چهره،جلسات پرسش و پاسخ ،ارتباط با سازمانهای حمایتی خیرین، استفاده از ظرفیت بستگان و خانوادههای ایمن و سایر حلقات میانی، ارجاع موارد خاص به اساتید، مشاوران و متخصصین امر
افراد و خانوادههای نیازمند را مدد رساند تا زمینه رشد ،ارتقا و توانمندیشان را فراهم کند.
همیاری خانواده :
اقدامات خیرخواهانه با تکیه بر مبانی ،اصول و اهداف اسلامی و به کارگیری روشها و مهارتهای دینی که سبب تربیت و پرورش نفوس آسیب دیده و در معرض آسیب میشود تا مصون سازی یا رفع آسیب فرد یا خانواده هدف ،طرح ادامه مییابد.
هدف از اجرای طرح:
پیشگیری و مقابله با آسیبهای اجتماعی در مناطق محروم و حاشیه شهرها که با هدف شکوفاسازی استعدادها و توانمندسازی و رفع آسیبها به خانوادهها ارائه میگردد.
بستر اجرای طرح :
مساجد، مراکز فرهنگی محلی، خیریهها، گروههای جهادی ،محافل خانوادگی فعال در محل یا سایر ظرفیتهای موجود
چشم انداز طرح :
پس از شناخت وضعیت کلی ،ظرفیتها و تهدیدها شناسایی میشود و اطلاعات دقیق و کاربردی به دست میآید و
در این طرح خانوادهها به سه بخش؛
۱- ایمن یا پایدار
۲- در معرض آسیب
۳- آسیب دیده
دستهبندی میشوند.
و خدمات فرهنگی اجتماعی و اقتصادی در دو بخش همیار عمومی و همیار متمرکز ارائه میگردد.
همیار عمومی:
بیشتر ساکنین محله هستند که شامل خانوادههای ایمن و در معرض آسیب هستند.
با محوریت مرکز محلی خانواده و سایر ظرفیتهای همسو و نقش آفرینی هدفمند حلقههای میانی
در قالب همایش، کارگاه، کلاس ،سخنرانی و نمایش فیلم انجام میگردد.
همیاری متمرکز:
با محوریت گروهی از فارغ التحصیلان حوزوی، دانشگاهی و فعالان اجتماعی بومی و مستقر یا غیر مستقر در محلات ،بعد از گذراندن آموزشهای ویژه به عنوان همیار خانواده پذیرش شده و به ارائه خدمات در بازه زمانی یک ساله به خانوادههای آسیب دیده میپردازند.
در فرایند اجرای طرح، اطلاعات اجتماعی اقتصادی و فرهنگی هر خانواده به صورت هدفمند پایش شده و همراه تمام خدماتی که با هدف شکوفاسازی استعدادها و توانمندسازی و رفع آسیبها به خانوادهها ارائه شده،تهیه میگردد.
از تمامی عزیزانی که میخواهند در جامعه اسلامی ایران سرافراز همه ارزشهایی انسانی عدالت،عزت،اخلاق،رفاه،پیشرفت،معنویت،آزادی که رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب به آن اشاره کرده اند جامعه عمل بپوشاند ،وجامعه مهیاتر برای ظهور منجی عالم بشریت شود، میخواهیم وارد میدان عمل شوند.
🔺فراخوان هفدهمین جشنواره بانوی کرامت آغاز شد
🔸طلاب، اساتید و دانش آموختگان حوزه های علمیه خواهران سراسر کشور تا پایان روز 31 تیرماه فرصت دارند فرایند ثبتنام در این جشنواره را در قالب کتاب، رساله، پایان نامه، پژوهش پایانی و مقالات کوتاه نوشت (سبک زندگی اسلامی ) تکمیل نمایند.
🔹همچنین، عموم پژوهشگران خانم و آقای حوزوی و غیر حوزوی میتوانند مقالات علمی با موضوع «حوزه های علمیه، تبلیغ کارآمد، خانواده متعالی» را تا 31 شهریور ماه در بخش مقالات بارگذاری نمایند.
🌐 لینک ثبتنام
kowsarnet.whc.ir و research.whc.ir
اطلاعات بیشتر
🌸کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🆔 @kowsarnews
🌐 news.whc.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📣 پویش برائت جهانی از رژیم جلاد؛ هفت بار «مرگ بر اسرائیل»
🔹️رهبر انقلاب اسلامی در پیام امسال به حجاج بیتاللهالحرام، با اشاره به فجایع غزّه که در تاریخ معاصر بینظیر است، تأکید کردند: برائت از رژیم صهیونیست و حامیانش بخصوص آمریکا، امسال باید فراتر از موسم و میقات حج، در کشورها و شهرهای مسلماننشین، در همه جای جهان ادامه یابد و به آحاد مردم تسری یابد.
🔹️رسانهی KHAMENEI.IR با انتشار هفت بار «مرگ بر اسرائیل» در برائت از رژیم جلاد صهیونیستی و همراهی با حاجیان بیتالله الحرام در «هفت بار رمی جمره» از کاربران دعوت میکند تا با انتشار همین محتوا در صفحات خود به پویش مجازی «#رمی_اسرائیل» بپیوندند.
https://x.com/Khamenei_fa/status/1802058016763600918
هدایت شده از گفتگوی دوستانهی طلاب
از جورهای وحشی جهان دست میگذارم روی گوشهایم و زانوهایم را جمع میکنم توی خودم و کز میکنم گوشه ای از سالن یا اتاق چه بی پناهی دنباله دار ملموسی توی جهان هست! ترس برم میدارد! کز میکنم توی خودم و عرق سرد میکنم از جهانی که از «نه» شروع شده از این پرتشدگی از این انگار رهاشدگی توی «نه» ها «نکن» ها، «نخواه» ها.
غم، غم بزرگ بدون انتهای جهان از اینجا شروع شده. از این خواستن بی وقفه از این میل همیشگی آدم به «بله» آن هم درست توی جهانی که سنگ بنایش یک کلمه است «نه». توی این تراکم «نه» ها توی این همه نمی شود» کجای جهان کدام موقع کی برایم «بله»های بدون بهانه گذاشته اند؟ «بله» های
با لبخند کجای جهان ،کی این فواره خواستن به «بله»
می رسد؟
گریه میکنم بلند جوری که صدا از این کنار تخت که بهش تکیه داده ام میرسد به دورترین گلدان خانه که روی راه پله یا آن طرفتر .است گریه میکنم که اشکها از دل وحشی جهان فرارم بدهند به جاهایی به زمینهای مبارکی که درست شده اند برای «بله» گریه میکنم و چه قدر شب قدر لازمم! چه قدر به آن تنها شبی محتاجم که برایم گذاشته بودند که جورهای جهان وحشی را با تسبیح با چند خط جوشن رام کنم تنها زمانی که بله نازل بود.
حالا توی این ،قحطی یک راه بیشتر ،نمانده بلند بشوم بار و بنه جمع کنم و منتظر بشوم که اشکها من را ببرند برسانند به حسین باید از این همۀ نههای سیاه چروکیده بروم به سمت عراق آه از اشتیاقی که نزدیکیهای عرفه میافتد به جان آدم.
آه
منبع: مفاتیح عزیز
📚 زمان قربانی مستحبی
💠 سؤال: وقت قربانی مستحبی در روز عید قربان چه زمانی است؟
✅ جواب: از طلوع آفتاب تا غروب آفتاب روز عید، زمان انجام قربانی مستحبی می باشد.
#احکام