فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مازندران
🔸شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
🔰 رسول الله صلى الله عليه و اله :
لو كانَ الحُسنُ شَخصاً لَكانَ فاطِمَةَ ،
بَل هِىَ أعظمُ .
إنَّ فاطمةَ سلام الله عليها ابنَتى خَيرُ
أهل الأرضِ عُنصُراً و شَرَفاً و كَرَماً .
✍️پیامبر خدا صلی الله علیه و اله
اگر خوبی به صورت آدمی مجسم می شد،
🌹او فاطمه بود ؛
بلکه فاطمه با عظمت تر است .
فاطمه سلام الله علیها دخترم ،
بهترین فرد روی زمین از نظر اصالت نژاد
و شرف و کرم است .
📓 : حکمت نامه فاطمی : ص ۱۲۸
#مدرسه_علمیه_تخصصی_ریحانه_الرسول_سلام_علیها_جویبار
🆔@Mazandaran_hozeh
#مازندران
🔸شعار هفته کتاب و کتابخوانی
📚 هفته کتاب و کتابخوانی گرامی باد.
🔰 برای نابود کردن یک فرهنگ نیازی نیست کتابها را سوزاند،کافی است کاری کنید مردم آنها را نخوانند.
‼️شعار هفته کتاب سال۱۴۰۳:
📚کتاب؛ طلاب خواهر، روایتگران مقاومت📚
❗️شعار روز دوم:
شنبه، ۲۶ آبان: «کتاب؛ تعالی، اندیشه جامعه دینی»
#مدرسه_علمیه_تخصصی_الزهراء_س_ساری
🆔@mazandaran_hozeh
#مازندران
🔸 خلاقیت و نوآوری
🔰علّامه طباطبایی، با این که در برابر بزرگان فلسفه و عرفان و پیشینیان از متفکران اسلامی خضوع داشت و به آنان ارج می نهاد، ولی هرگز در وادی علم، مقلّد آنان و بازگوکننده بی تحلیل افکار و عقاید آنان نبود.
💠این خصلت و این حرّیت فلسفی در همه میدان ها و از جمله در میدان فلسفه، او را به ابداع و خلّاقیّت وا می داشت.
💠وی معتقد بود: قناعت بر حفظ اندیشه های فلاسفه بزرگ اسلامی، درخور یک اندیشمند توانا نیست و می کوشید تا عیب تفکّر و بینش گذشتگان را تصحیح و نقص آرای آنان را تکمیل نماید.
📚 برگرفته از کتاب «رمز موفقیت علّامه طباطبایی»، تألیف: حمید نگارش و علی باقی، ص ۷۷.
ادامه دارد...
#مدرسه_علمیه_تخصصی_الزهرا_س_ساری
🆔@mazandaran_hozeh
#مازندران
🔸پویش جمع آوری و اهدا کتاب
🔰کتاب، یک دوست کاغذی مهربان است که مهربانیش به پایان نمیرسد و مطمئن باشید شما هم با هدیه دادن آن، غلظت مهربانی قلبتان را بیشتر میکنید.
مدرسه علمیه تخصصی الزهراء «سلاماللهعلیها» ساری به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی برگزار میکند؛
#پویش_جمع_آوری_و_اهدای_کتاب_به_کتابخانه
👌👌 طلاب عزیز میتوانند، کتابهای مطالعه شده خود را جهت استفاده سایر افراد به کتابخانه هدیه کنند.
#مدرسه_علمیه_تخصصی_الزهرا_س_ساری
🆔@mazandaran_hozeh
#مازندران
🔸معرفی_کتاب
نام کتاب:بهشت اجباری
مناسب سنین بزرگسال
نویسنده: میثم یاسا
تعداد صفحات: 168
ناشر: مهرستان
🔰مهارتهای مدیریت #اختلافات_مذهبی همسران
💠بودن در کنار هم بهواسطۀ تشابهات و تفاهمات انجام میشود؛ اما بعد از مدتی، اختلافها رو نشان میدهند. اختلافات در هر رابطهای، بهخصوص روابط #همسران، باید جدی گرفته شود و درصدد برطرفکردن آنها بود.
📖#بهشت_اجباری دربارۀ #اختلافهای_اعتقادی افراد صحبت میکند و اینکه اگر همسران بعد از قرارگرفتن زیر یک سقف، بهلحاظ #مذهبی دچار اختلاف شدند، چگونه رفتار کنند که میزان خسارت و آسیب روحی و روانیشان در زندگی به کمترین حد برسد.
👈در این کتاب خواننده با چندین مسئلۀ مذهبی بنیادین روبهرو میشود، ازجمله مسائل و اختلافهایی که همسران در خصوص #نماز و #حجاب و #خمس در زندگی با آن مواجه میشوند.
📝مسائل یاد شده در این کتاب همراه با رفتاردرمانی بهسبک دینی، مورد بررسی قرار گرفتهاند.
#مدرسه_علمیه_عصمتیه_امیرکلا
🆔@mazandaran_hozeh
#مازندران
🔸برگزاری طرح معلم کتابدار در کتابخانه
🔰استاد رمضانی کلاس عقاید خود در کتابخانه عمومی امام علی (ع)امیرکلا به همراه طلبه ها برگزار کردند ایشان تعدادی از کتب مرتبط با درس را به طلبه ها معرفی کردند و پیشنهاد دادند جهت افزودن به علم و اطلاعات خود از این منابع استفاده کنند .
#مدرسه_علمیه_عصمتیه_امیرکلا
🆔@mazandaran_hozeh
#مازندران
🔸مراسم سوگواری به مناسبت ایام فاطمیه
🔰مراسم عزاداری بانوی دوعالم حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها با مداحی خانم چشمه با حضور اساتید وطلاب برگزار شد.
#مدرسه_علمیه_صدیقه_طاهره_س_نوشهر
🆔@mazandaran_hozeh
#مازندران
🔶نشست علمی
🔰به همت مدرسه علمیه عالیتخصصی حضرتخدیجه س بابل، نشست علمی پژوهشی با عنوان « حکم صحت تقیه مداراتی در معاملات با تأکید بر نظر امام خمینی ره» توسط خانم رقیه هوشیار برگزار گردید.
هوشیار با ذکر انواع تقیه و دلایل آن به بررسی ادلهی شمول تقیهی مداراتی، در عقل و نقل پرداخت.
وی در باب روایات گفت: امام خمینی نیز براساس روایات عام و خاص بر صحت آن استدلال میکند.
همچنين هوشیار به دلایل عقلی مانند قاعده تقدیم اهم بر مهم و.... اشاره نمود
#مدرسه_علمیه_تخصصی_حضرتخدیجه_س_بابل
🆔@mazandaran_hozeh
#مازندران
🔹معرفی کتاب
🔰نهج الحیاة
مؤلف: جمعی از پژوهندگان مؤسسه تحقیقاتی امیرالمومنین علی ( ع)
انتشارات: مؤسسه تحقیقاتی امیرالمومنین علیه السلام
☆خام کامرانی مدیر مدرسه علمیه حضرت آمنه سلام الله علیهادر نشست هفته کتاب خوانی به معرفی کتاب نهج الحیاه پرداخته و بیان داشت:کتاب نهج الحیاة، به بررسی و تفسیر سخنان حضرت زهرا (س) میپردازد و راه و رسم زندگی اسلامی را از دیدگاه ایشان ارائه میدهد. این اثر شامل ۲۱۳ روایت از سخنان آن بزرگوار است و در سال ۱۳۷۲ منتشر شده است. هدف اصلی کتاب، معرفی الگوهای اصیل اسلامی به نسل جوان و زنان معاصر است. نویسندگان تلاش کردهاند تا با استفاده از روشهای علمی، صحت احادیث را تأیید کنند و توضیحات حاشیهای برای فهم بهتر متنها ارائه دهند.
همچنین بیان داشتند این کتاب درباره سیره قولی خانم فاطمه زهرا سلام الله علیها آمده و با فهرست الفبایی و موضوعی جمع آوری شده است.
کتاب به موضوعاتی چون آداب همسرداری، اخلاق، تربیت، و روابط اجتماعی میپردازد و هدف آن معرفی الگوهای اسلامی به نسل جوان است.
در بخش همسرداری کتاب نهج الحیاة، رفتار و آموزههای حضرت زهرا (س) و امام علی (ع) در زندگی مشترک بررسی میشود. این کتاب به تقسیم کار میان زن و شوهر، احترام متقابل، و مدارا در زندگی اشاره دارد. حضرت زهرا (س) با وجود سختیها، همواره به همسرش احترام میگذاشت و از او درخواست نمیکرد. همچنین، امام علی (ع) بر اهمیت عدالت بین همسران تأکید کرده و خود نمونهای از این رفتار را در زندگی اش نشان داده است
#مدرسه_علمیه_حضرتآمنه_س_فریدونکنار
🆔@mazandaran_hozeh
#مازندران
🔶معرفی کتاب
🔰به همت معاونت پژوهش مدرسه علمیه تخصصی حضرتخدیجه س بابل، برنامه معرفی کتاب «تمدن توحیدی با تاکید بر سوره سبا» توسط استاد عبدالمهدی فیضی در هفته کتاب 1403 برگزار شد.
استاد فیضی در ابتدا گفت معرفی کتاب، نیاز به شناخت مولف، آشنایی با سایر کتب و مقالات مولف و هدف او از نوشتن کتاب دارد.
وی به ۳ هدف مد نظر در این کتاب اشاره نمود: ۱- تبیین تمدنی دین اسلام ۲- بررسی مشکلات و آسیب شناسی برای رسیدن به تمدن اسلامی ۳- رشد دیگر جوامع.
استاد فیضی سپس در توضیح واژهها گفت: "تمدن" کلمهای غربی و ابداع قرن 18 است؛ مترادف عربی آن "الحضاره" است که ریشهٔ با قدمت دارد. "مولفه" نیز همان شاخصهای مشخص کننده جامعهٔ متمدن از جامعهٔ عقب افتاده است.
استاد گفت: کتاب در دو فصل با محوریت سوره سبأ نوشته شده که فصل اول در مورد مولفهها و فصل دوم در ارتباط بین مولفهها و توحید افعالی است.
وی اشاره کرد: فصل اول به مؤلفههای تمدنی مادی: جامعه، وحدت، نظم، اندیشه، رهبران سیاسی، خانواده، امنیت، جغرافیا، اقتصاد و معیشت، الگو و اسوه، شهر و شهر سازی و فصل دوم به مولفههای تمدنی دینی از امورات غیبی، اخلاق، مسئولیتپذیری، ظلم و عدالت، ایمان و عمل صالح، اخلاص، صبر و استقامت، تبشیر و تنذیر، صراط پرداختهاست. فصل بعدی در باب توحید افعالی و مولفههای تمدنی از کارکردهای تمدنی توحید افعالی و کارکردهای جهانبینی و باور به توحید افعالی است و از چرایی به ثمر نرسیدن مؤلفهها بدون توحید افعالی نیز سخن گفته شد.
#مدرسه_علمیه_تخصصی_حضرتخدیجه_س_بابل
🆔@mazandaran_hozeh
#مازندران
🔸نشست بصیرتی طرح ملی بینات
🔰روح الله کریمی پژوهشگرتمدن اسلامی در نشست تخصصی دوره بینات در جمع اساتید و طلاب گفت: در شرایط حساسی از زمان قرار داریم که می توانیم تاریخ را به اوج خودش برسانیم و با یک حرکت عمومی به سمت ظهور پیش برویم و ظهور را رقم بزنیم اما لازم است ابتدا از طرف صاحبان ذهن فعال به جوانان متعهد انقلابی آگاهی داده شود تا یک حرکت عمومی در راستای ظهور شکل بگیرد.
وی افزود: امروزه گفتمان سازی حلقه مفقوده تمام فعالیت های فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و حتی نظامی در کشور است. گفتمان سازی به این معنا که یک جمله و یا یک واژه آنقدر تکرار کنیم که به صورت مطالبه عمومی دربیاید.
آقای کریمی در پایان سخنانش تاکید کرد: بیانیه گام دوم انقلاب اگر به خوبی تبیین شود راهگشای هر حرکتی است و می تواند جامعه را به چشم انداز آرمان انقلاب و تمدن نوین اسلامی زمینه ساز ظهور برساند.
#مدرسه_علمیه_صدیقه_طاهره_س_نوشهر
🆔@mazandaran_hozeh
#مازندران
🔸معرفی کتاب "تاریخ مستطاب آمریکا"
🔰نویسنده کتاب محمد صادق کوشکی و ناشر آن انتشارات کاظمی است.
هدف کتاب تاریخ مستطاب آمریکا، آموزش تاریخ نیست بلکه روایت آن است! به همین دلیل هرچه در این کتاب می خوانید “مستند” است! نویسنده در این کتاب با طنزی تلخ جنایات اروپایی ها را در حق بومیان آمریکا به تصویر می کشد. جنایاتی که قلب هر انسانی را به درد می آورد.
سه بخش اصلی کتاب تاریخ مستطاب آمریکا
1- تشکیل آمریکا
2- آمریکا در جهان
3- آمریکا و ایران
متن کتاب تاریخ مستطاب آمریکا
بخش اول
آمریکا و خودش
یک کشف ضرروی!
معمولا ً(یا اغلب) آدم ها فکر می کنند تاریخ آمریکا از آنجا شروع می شود که کلُمُب قاره آمریکا را کشف کرد. اما مشکل اینجاست که تاریخ آمریکا اصلا ًاز این نقطه شروع نشده! هنگامی که پای کلمب به آنجا رسید میلیون ها آدم در آن سرزمین زندگی می کردند و تمدن ها و شهرهایی ساخته بودند از الآن آمریکا بهتر! آن هایی که باورشان نمی شود، بروند و درباره ی تمدن های مایا، آزتک و اینکا جستجویی بکنند تا گوشی دستشان بیاید.
#مدرسه_علمیه_صدیقه_طاهره_س_نوشهر
🆔@mazandaran_hozeh