حضور مدیر حوزه علمیه خواهران استان در جلسه تودیع حجت الاسلام فلاح و معارفه حجت الاسلام اسماعیل زاده مدیران سابق و جدید حوزه علمیه برادران استان مازندران
📚برگزاری نشست کتابخوانی در مدرسه علمیه فاطمة الزهرا (س) قائمشهر:
در این نشست بخش استغفار از کتاب تمثیلات قرائت شد. برای استغفار از کشتی مثال زده شد به این صورت که ما انسانها مانند کشتی در دل دریا هستیم و هر گناهی که مرتکب می شویم مانند این است که به داخل کشتی آب میریزیم، اگر این آبها را از کشتی خارج نکنیم آنگاه حجم زیاد آب کم کم باعث غرق شدن کشتی می شود؛ باید حواسمان را جمع کنیم با توبه و استغفار خودمان را از غرق شدن در دریای گناهان نجات دهیم.
در ادامه به این پرسش که چگونه با یک گناه در دنیا باید در آخرت متحمل سختی زیاد باشیم با مثال دندان درد پاسخ داده شد. به این شکل که با اینکه فقط یک نقطه کوچک از دندان خراب شده است اما درد آن همه ی بدن را می گیرد.
همچین مثالی از آیت الله قرائتی مطرح شد که اگر من انگشتم را در چشم یک نفر فرو کنم با اینکه فقط یک انگشت است و یک لحظه بیشتر نیست اما طرف مقابل یک عمر کور می شود.
در ادامه مبحثی در رابطه با یاد و توجه به خدا ارائه گشت بدین صورت که در روز وقتی همه جا نورانی است و روشن، همه چیز خوب و واضح دیده شده و همه ی رنگها خوب تشخیص داده می شود، اما در تاریکی مطلق شب با وجود اینکه رنگ همان رنگ است ولی اصلا قابل دیدن نیست. توجه به خدا مانند نور است که همه چیز را خوب می فهماند و تشخیص را بالا می برد، به همان اندازه غفلت از یاد خدا برای انسان بی خبری و بی تشخیصی می آورد.
#کتابخوانی
#معاونت_فرهنگی_پژوهشی
#هر_طلبه_یک_خبرنگار
#فاطمه_الزهرا_سلام_الله_علیها_قائم_شهر
#آذر_۱۴۰۲
@hozeh_khaharan
🔰بمناسبت سالروز شهادت دکتر مفتح روز وحدت حوزه و دانشگاه؛نشست صمیمی جمعی از حوزویان خواهر و برادر و دانشگاهیان با امام جمعه و فرماندار شهرستان چالوس در دفتر امام جمعه برگزار گردید.
📝فرماندارچالوس:
مسألهى وحدت حوزه و دانشگاه، یکى از اساسىترین، پیچیدهترین و عمیقترین مسائل انقلاب است' مقام معظّم رهبری "حفظه الله تعالی"
🔹بدون شک انسجام، همگرایی و وحدت، بهعنوان عناصر اصلی همافزائی در مسیر رسیدن به تعالی انسانها شناخته شدهاند و بههمین اعتبار،در تاریخ انقلاب شکوهمند اسلامی ایران نیز دو قشر روحانی و دانشگاهی، از پیشگامان مهم این نهضت انقلابی بودند؛که با بصیرتی مثالزدنی و همانديشی با یکدیگر،در کنار دیگر اقشار مردم نقشی بسیار تأثیرگذار در این پیروزی ارزشمند ایفا نمودند.آنچه که دشمنان نظام جمهوری اسلامی تاب تحمّل آن را نداشتند؛نگرانی آنان از محصول تلاش زایدالوصف شهید گرانقدر، آيتالله دکتر مفتّح (ره) در راه وحدت حوزه و دانشگاه بود؛که در همان اوائل انقلاب اسلامی با هدف پیشبرد بهتر اهداف انقلاب نوپای مردم ایران شکل گرفت.بههمین علّت با حذف فیزیکی این دانشمند، ندانستند که خون به ناحق ریخته آن شهید مظلوم، نهال این وحدت را آبیاری خواهد نمود؛ نهالی که امروز به درختی تناور بدل گردیده است.
۲۷#_آذر_روز_وحدت_حوزه_و_دانشگاه
#شهید_دکتر_مفتح
#هفته_پژوهش
#معاونت_پژوهش
#مدرسه_علمیه_خواهران_امام_حسین_علیه_السلام_چالوس
❇️ حضور مدیریت محترم مدرسه علمیه امام حسین (علیه السلام) در جلسه برنامه ریزی و هماهنگی یوم الله نهم دی ماه روز میثاق امت با ولایت و هفته بصیرت و سالگرد شهادت سپهد شهید حاج قاسم سلیمانی و ولادت حضرت زهرا (س) و گرامیداشت روز زن با حضور مسئولین در دفتر امام جمعه چالوس
◀️ امام جمعه شهرستان چالوس: اجرای فرهنگ فاطمی همه دغدغه را در جامعه از بین می برد.
یوم الله ۹دی روزی است که ایران اسلامی بار دیگر به پا خواست و اقیانوسی از دلدادگی و ارادت به ولایت و نظام را اثبات کرد.
همه آزادگان دنیا سردار شهید سلیمانی را یک قهرمان می دانند.
اگر جامعه زنان اسلامی در مسیر صلاح و فلاح باشند،مردان و فرزندان جامعه نیز سعادتمند خواهند شد.
◀️ فرماندارشهرستان چالوس:دهه بصیرت باید کام مردم شیرین شود لذا ضرورت دارد دستگاه ها در این ایام پای کار بیایند و با خدمات ارزنده به مردم روحیه بصریتی آنان را تقویت نمایند.
بصیرت افزایی باید در ادارات در این ایام انجام شود و بسیج اداری به عنوان متولی این امر مهم را نهادینه نماید.
#مدرسه_علمیه_خواهران_امام_حسین_علیه_السلام_چالوس
به گزارش خبرنگار حوزه در مازندران، فاطمه ابراهیمی مدرس حوزههای علمیه در نشستی با موضوع: " پژوهش؛ عصر کارآمدی و اثربخشی نظام تعلیم و تربیت" در جمع طلاب مدرسه علمیه تخصصی الزهراء (س) ساری، اظهارکرد: فراگیران در دوران تحصیل، حداقل دو چیز را بایستی یاد بگیرند: اول، محتوای پایه علمی خود را تأمین کنند و دوم با روشهای تحقیق حوزه دانشی آشنا شوند و بتوانند آنها را بهکارگیرند تا در پایان دوران تحصیل، بتوانند محتواهای علمی برگرفته از منابع دانش را در قالب روشها ریخته و به تولید دانش بپردازند.
وی گفت: مهمترین اصل در تعلیم و تربیت، درك ضرورت آن است، یعنی هر انسانی باید به تحصیل معرفت و تغییر خود در جهت آن معرفت گام بردارد، مسامحه و سهل انگاری درباره تعلیم و تربیت، موجب نابود شدن استعداد و نیروهای سازنده انسان میشود.
ابراهیمی در ادامه افزود: انسان باید به این نكته توجه داشته باشد كه تعلیم و تربیت، قانون زندگی و چگونگی رشد و كمال انسان است، تعلیم و تربیت موجب میشود تا انسان حق را از باطل تفكیك كند، اگر افراد به نقش حیاتی تعلیم و تربیت در ایجاد آن نوع زندگی كه مبتنی بر حق است، توجه داشته باشند، قطعآ آن را خواهند پذیرفت.
وی ادامه داد: همان گونه كه جهان هستی دارای قانون است، جان و روان آدمی نیز قوانین خاص خود را دارد، بیاعتنایی به آنها موجب اختلال در جان و روان آدمی میشود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در امر تعلیم و تربیت، باید هدف اعلای زندگی را برای انسانها قابل فهم و پذیرش ساخت.
#اللّهُمَّعَجِّلْلِوَلِیِّکَالْفَرَج
#مدرسه_علمیه_تخصصی_الزهرا_س_ساری
#روابط_عمومی
@mazandaran_hozeh
؛༻⃘⃕࿇﷽༻⃘⃕❀.
نقش پژوهش در جهان كنوني غيرقابل انكار است
معصومه باقرزاده معاون پژوهش مدرسه علمیه تخصصی الزهرا (سلام الله علیها) ساری، در گفتوگو با خبرنگار حوزه، ضمن گرامیداشت هفته پژوهش اظهار کرد: اگر بخواهیم در یک کلام جایگاه و اهمیت پژوهش را در حوزههای علمیه مشخص کنیم باید به این کلام نغز از مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) اشاره کنیم؛ ایشان فرمودند: عنصر تحقیق و پژوهش در همه جا به صورت یک اصل در مجموعه کارها و فعالیتهای حوزه باید مورد توجه قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: کارهای پژوهشی حوزه باید بتواند منظومه کاملی را به وجود بیاورد تا همه نیازهایی را که حوزه متصدی آن است، و بدان اهتمام دارد پوشش دهد، باید کارها به گونهای انجام شود که در مجموع نقطه خلایی وجود نداشته باشد، پایگاهها و مراکز تحقیقی که هدفشان دفاع از دین و نیز اهتمام به ترویج دین و نشر معارف اسلامی است، باید به گونهای تنظیم شوند و کنار هم چیده شوند که در مجموع مقصود نهایی از وجود آنها حاصل شود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه امروزه یکی از مهمترین مسائل برای حفظ هویت، استقلال، عزت و آینده ملت ایران، جدی گرفتن تحقیق علمی و حرکت مصمم و برنامهریزی شده در راه ارتقای علمی کشور است، افزود: تقویت روحیه پژوهشگری و تحقیق در میان طلاب و دانشجویان، از وظایف مهم مسئولان و استادان است.
وی در پایان اظهارکرد: نقش پژوهش در توسعه همه جانبه و پایدار چنان برجسته و انکارناپذیر است که میتوان آن را بدون تردید نیروی محرک توسعه در همه حوزهها اعم از فرهنگ، اقتصاد، سیاست و جامعه دانست.
به کانال مدرسه علمیه تخصصی الزهراء سلام الله علیها ساری بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/4146659333C95632a2267
⊱⋅ ────── ❴ • ✿ • ❵ ────── ⋅⊰
#اللّهُمَّعَجِّلْلِوَلِیِّکَالْفَرَج
#مدرسه_علمیه_تخصصی_الزهرا_س_ساری
#روابط_عمومی
@mazandaran_hozeh
🔰برگزاری پنجمین نشست مجمع قرآنی بانوان شهرستان چالوس
✳ با هدف شناسایی قاریان و حافظان نوجوان و جوان شهرستان و بهره مندی از تجارب پیشکسوتان
🔺کارشناس قرآنی:
استاد محترم سرکار خانم زینب قاسمپور
#مجمع_قرآنی_بانوان
#سازمان_تبلیغات_اسلامی
#مدرسه_علمیه_خواهران_امام_حسین_علیه_السلام_چالوس
🔰در میزگرد علمی پژوهشی با عنوان حضرت زهرا (س) الگوی کنش گری زن مسلمان که به صورت حضوری و مجازی در سامانه سیما مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران کشور با حضور مجازی حجت الاسلام دکتر هادی یعقوب زاده و حضور حجت الاسلام سید حمید مطهری، اساتید حوزه و دانشگاه در جمع طلاب، اساتید در سالن کتابخانه مدرسه برگزار گردید.
🔸️حجت الاسلام مطهری:
◀️ خطبه فدک به کنش گری اجتماعی و سیاسی حضرت اشاره دارد نوع پوشش ایشان به هنگام تشرف به مسجد النبی اشاره از نقش اجتماعی حضرت دارد.
◀️زنان در سه نقش دختری، همسری و مادری می توانند در جامعه ورود موثری پیدا کنند و نقش اجتماعی بسیار قدرتمندی داشته باشند.
◀️حضرت زهرا(س) با پاسخگویی به شبهات و سوالات دینی،بیان خطبه های مختلف نقش کنش گری اجتماعی فعالی داشتند.
◀️در کنش گری سیاسی هم تا حد فدای کردن جانشان از ولایت امیرالمومنین دفاع و با دشمنان اسلام و ظلم و جور زمانه مبارزه کردند.
#معاونت_پژوهش_و_کتابخانه
#هفته_پژوهش
#مدرسه_علمیه_خواهران_امام_حسین_علیه_السلام_چالوس
🔰در میزگرد علمی پژوهشی با عنوان حضرت زهرا (س) الگوی کنش گری زن مسلمان که به صورت حضوری و مجازی در سامانه سیما مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران کشور با حضور مجازی حجت الاسلام دکتر هادی یعقوب زاده و حضور حجت الاسلام سید حمید مطهری، اساتید حوزه و دانشگاه در جمع طلاب، اساتید در سالن کتابخانه مدرسه برگزار گردید.
🔸️دکتر یعقوب زاده:
◀️ بررسی زندگی حضرت زهرا(س) و جایگاه علمی ایشان، نشان از این است که این بانو در عالی ترین سطح علمی و سطح عالی دینی برخوردار می باشند.در عین حال که ذوالفنون است یک بانوی مطهره هستند.
◀️ حضرت زهرا(س)تنها بانویی ست که در تاریخ صدر اسلام خود به تنهایی منبع نقل روایت است در مسند فاطمه جلال الدین سیوطی؛ ۲۸۴ روایت در آن نقل شده است.
◀️ معروفترین خطبه ایشان،خطبه زهرا یا خطبه فدکیه است.ایرادی که بر نامگذاری فدکیه وارد است این است که آن را در حد مسئله اقتصادی پایین آورده ایم.از فدک به عنوان ارث یاد شده در حالیکه ارث نبوده، هدیه پیامبر به فرمان خدای متعال به حضرت زهرا بوده است.
◀️ از حضرت ُآزهرا(س) ادعیه ای به ما رسیده هرچند که محدود می باشد ولی مضامین دعا در آن بسیار زیباست.
#معاونت_پژوهش_و_کتابخانه
#هفته_پژوهش
#مدرسه_علمیه_خواهران_امام_حسین_علیه_السلام_چالوس