🔺سی و هفتمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی با موضوع «همکاریهای اسلامی برای دستیابی به ارزشهای مشترک»، امروز یکشنبه نهم مهر در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی با حضور آیت الله سید ابراهیم رییسی رییس جمهور آغاز شد و حجت الاسلام حمید شهریاری دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گزارشی از برنامههای این کنفرانس ارائه کرد.
🔸میهمانان حضوری کنفرانس سی و هفتم، ۱۱۰ اندیشمند از ۴۱ کشور در سطح عالی و ۱۱۰ نفر از نخبگان و مسئولان داخلی همچون ائمه جمعه و جماعات، دستگاههای فرهنگی و همچنین بانوان فرهیخته هستند.
🔹در این اجلاس، سرکار خانم متولیان معاون پژوهش و حجت الاسلام والمسلمین رجبی معاون فرهنگی تبلیغی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران، برخی مدیران و معاونین پژوهش مدیریت های استانی، مدیران کل پژوهش های تحصیلی و عمومی و همکاران اداره مجامع، همایش ها و فعالیت های پژوهشی مرکز نیز حضور داشتند.
🔸حضور اساتید حوزه علمیه خواهران در کمیته علمی همایش، کسب رتبه علمی isc از "موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام" ، همکاری در دعوت از مدیران و معاونین پژوهش حوزه علمیه خواهران سراسر کشور جهت حضور در مراسم افتتاحیه، از اقداماتی بود که به همت معاونت پژوهش حوزه های علمیه خواهران برنامه ریزی و به انجام رسید.
#حوزه_های_علمیه_خواهران
🌸کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🆔 @kowsarnews
🌐 news.whc.ir
💠 #حدیث روز 💠
💎 بهترین اخلاق برای دنیا و آخرت
🔻حضرت محمد صلی الله علیه و آله و سلم:
اَلا اَدُلُّكُمْ عَلى خَيْرِ اَخْلاقِ الدُّنيا وَ الآخِرَةِ؟ تَصِلُ مَنْ قَطَعَكَ وَ تُعْطى مَنْ حَرَمَكَ وَ تَعْـفُو عَمَّـنْ ظَلَمَكَ؛
🌸 آيا شـما را به بهترين اخلاق دنيا و آخرت راهنمايى كنم؟ آن است كه: با هركس كه از تو گسسته است، بپيوندى؛ به هركس كه تو را محروم كرده، عطا كنى؛ و هركس را كه به تو ستم كرده است، عفو كنى.
📚 تحف العقول، ص۴۵
•┈┈••✾••┈┈•
🌸کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🆔 @kowsarnews
🔻استاد حوزه :
آموختن علم واقعی پلی برای رسیدن به حقیقت عبودیت
💠استاد حوزه در نشست درس اخلاق حوزه گفت: علم حقیقی آن نوری است که انسان را به حقیقت عبودیت رسانده و خداوند آن را دردل هرکسی که برایش اراده خیر کند قرار می دهد.
🔹به گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه فاطمیه سلام الله علیها مهدی شهر: جلسه درس اخلاق در آستانه میلاد پیامبر اکرم و امام صادق علیهم السلام در برنامه صبحگاه مدرسه علمیه فاطمیه مهدی شهر برگزار شد. در این جلسه حجه الاسلام و المسلمین سیادتی ضمن بیان سیره پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم و امام صادق علیه السلام در زمینه علم آموزی گفت: آموختن علم به خصوص علوم نافع در سیره پیامبر اکرم و امام صادق علیهم السلام بسیار مورد تکریم قرار گرفته است. علوم نافع برطبق روایات عبارتند از: آیات محکمه، فریضه عادله و سنت قائمه. مازاد برآن فضیلت است.
وی افزود: آیات محکمه علم کلام واعتقادات است. فریضه عادله علم اخلاق است زیرا روح انسان را به حد اعتدال رسانده و از افراط و تفریط باز می دارد و سنت قائمه احکام شرعی است.
استاد حوزه بیان کرد: همه علوم کم و بیش مورد نیازبشر هستند ولی انسان فرصت فرا گیری همه علوم را ندارد. لذا فقط میتواند برخی علوم را فرا گیرد ولی فراگیری علوم اعتقادت و اخلاق و احکام بر هر کسی واجب است و یقینا خداوند هر انسانی را که انتخاب کرده باشد طلبه حوزه علمیه می شود .
سیادتی تصریح کرد: در مرحله بعد باید ببینیم که این علم را در چه راهی مصرف کنیم. علم حقیقی آن نوری است که خداوند دردل هرکسی که برایش اراده خیر کند قرار می دهد. آن علمی که باید بعد از این راه ظاهری که شامل آموختن ، مباحثه و مذاکره و ...می شود باید دنبال شود علمی است که انسان را به حقیقت عبودیت رهنمون شود.
استاد حوزه ضمن بیان ویژگی های علم واقعی گفت:حقیقت علم که حقیقت عبودیت را منجر می شود ویژگی هایی دارد. یکی از آثار فراگیری علم واقعی این است که انسان خود را مالک چیزی نپندارد و بداند اموالی که دست اوست در حقیقت از آن خداست و نتیجه این تفکر این است که انفاق کردن برای انسان راحت می گردد.
وی افزود: اثر و ویژگی دوم این است که باید دید در مسائل زندگی چقدر تدبیر و برنامه ریزی زندگی خود را به خدا می سپارد. ما باید با توانایی و عقلی که خدا به ما داده تدبیر امور رو داشته باشیم ولی اگر اراده خداوند بر امری دگر بود تسلیم محض اراده خداوند باشیم. انسان باید دائما در حالت تسلیم و رضایت از مقدرات خداوند باشد.
سیادتی تصریح کرد: اثر و ویژگی سوم علم واقعی این است که ببینیم چه مقدار اشتغال انسان به اوامر و نواهی زیاد است. چقدر اوامر را انجام می دهیم و چقدر از نواهی را ترک می کنیم. در مجموع اگر این سه مورد رابه خوبی در زندگی اجرا کردیم معلوم می شود میزان بهره ما از این علوم زیاد بوده و این علم ما را به حقیقت عبودیت رهنمون شده است.
#درس_اخلاق
#مدرسه_علمیه_فاطمیه_سلام_الله_علیها_مهدی_شهر
🌸کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🆔 @kowsarnews
🔺طلاب باید آیینه تمامنمای رفتار نبوی باشند
✍به گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه فاطمه بنت اسد س بسطام معاون فرهنگی وتربیتی مدرسه خانم حسنی ازبرگزاری مراسم جشنی خبرداد.
💠معاون فرهنگی وتربیتی مدرسه تصریح کرد: به مناسبت میلاد آخرین سفیر الهی پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی(ص) وسلاله پاکش حضرت امام جعفر صادق(ع) وهفته وحدت مراسم جشنی با سخنرانی سرکار خانم نورمحمدی مبلغ حوزه و مولودیخوانی خانم میرزایی، با حضور جمعی از اساتید ، طلاب در مدرسه علمیه فاطمه بنت اسد س بسطام برگزار شد.
💠خانم محبوبه نورمحمدی ضمن عرض تبریک بهمناسبت میلاد باسعادت پیامبر اعظم و امام جعفر صادق(ع) بیان کرد: انشاءالله خداوند به ما لیاقت دهد تا بتوانیم آینهی تمامنمای رفتار پیامبر را بر دنیا نشان دهیم. مسلماً ما طلاب که برای سربازی امامزمان (عج) انتخاب و دعوت شدهایم ،از ما انتظار بیشتری میرود و وظیفه ما نسبتبه بیان چگونگی رفتار پیامبر رحمت در دنیای اسلام بسیار سنگینتر است.
💠مبلغ حوزه ادامه داد: به هر اندازه که جایگاه یک فرد شناخته شود اطاعتپذیری از او بیشتر انجام میشود. پس ما وظیفه داریم که نسبتبه پیامبر اسلام معرفت بیشتری کسب کنیم تا بتوانیم رفتار واقعی ایشان را در جامعه پیاده کنیم، ما برای اینکار نیاز داریم تا با مردم در متن جامعه باشیم، مشکلات مردم را حس کنیم و با آنها ارتباط برقرار کنیم، امروز مشکلاتی که در جامعه وجود دارد ، مخصوصاً برای قشر جوان ، بهعلت این است که نتوانستیم با آنها ارتباط صحیح برقرار کنیم. ولی این خلا را دشمن توانسته به روش خودش پر کند و به خواستههای آنها احترام بگذارد. وجود ارتباط صمیمانه بسیار بر دیگران تاثیر گذار است و رفتاری که در قالب دوستی انجام میشود ،بسیار متفاوت است. انجام این امر نیازمند تسلط بر نفس است. کاری که پیامبر اسلام (ص)و ائمه (ع)آن را انجام دادند.
💠وی ادامه داد: ما باید سعی کنیم در همه مسائل همگام با پیامبر اسلام پیش برویم و از ایشان پیشی نگیریم ، که اسلام دین تعادل است . الگوی ما پیامبر است. پس در هر مسالهای چه دنیایی و چه اخروی نباید از ایشان پیشی بگیریم ، بلکه باید همقدم باشیم همانند سلمانفارسی که بهخاطر همین همقدم بودن با پیامبر دارای جایگاه و اجر بالایی است.
💠نورمحمدی گفت: آداب اجتماعی پیامبر را باید رعایت کنیم. خروجی یک طلبه این است که کار اجتماعی انجام دهد. آنچه که در اخلاق پیامبر اسلام برجسته بود نرمخویی، محبت و همیشه دارای رفق و مدارا بودند ، غیر از عواملی که خطوط قرمز اسلام بود.
💠وی در پایان سخنان خود را با حدیثی از پیامبر اسلام (ص) به اتمام رساند: پیامبر اسلام فرمودند:《کسی که متین، خونگرم ، نرمخو و آسانگیر باشد، در روز قیامت آتش بر او حرام خواهد شد.》
💠این برنامه با مولودیخوانی و پذیرایی به پایان رسید.
#جشن_میلاد_آخرین_سفیر_الهی_پیامبر_گرامی_اسلام_حضرت_محمد_مصطفی_و_امام_جعفر_صادق_ع
#مدرسه_علمیه_فاطمه_بنت_اسد_س_بسطام
🌸کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🆔 @kowsarnews
💠 #حدیث روز 💠
💎 نعمتی گوارا
🔻أمیرالمؤمنین على عليهالسلام:
لا نِعْمَةَ اَهْنَاءُ مِنَ الاَْمْنِ
❇️ هيچ نعمتى گواراتر از امنيت نيست.
📚 شرح غررالحكم، ج ۶، ص ۴۳۵
•┈┈••✾••┈┈•
🌸کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🆔 @kowsarnews
🔰 استاد اخلاق : اولین نشانه فرد متقّی در نهج البلاغه، مواظبت از زبان و داشتن منطق صواب است.
🔷روابط عمومی موسسه آموزش عالی حوزوی فاطمه الزهرا سمنان از برگزاری سومین جلسه از سلسله مباحث اخلاقی ویژه طلاب با محوریت خطبه متقین امیرالمومنین(ع) در موسسه فوق الذکر خبر داد.
🔷جمشیدی سخنان خود را این چنین آغاز نمود: اگر بخواهیم در قیامت به شجره اهل بیت(ع) پیوند بخوریم باید خودمان را شبیه آنها بگردانیم.
🔷ایشان در باب اهمیت خطبه ۱۹۳ نهج البلاغه بیان داشت که: این خطبه هم از طرف شنونده که از شیعیان و ارادتمندان خاص امیرالمومنین هست و هم از حیث گوینده سخن، که امام المتقین و پرچمدار متقین عالم است و هم جنس کلام که گویی امیرالمومنین(ع) در این خطبه خویش را معرفی می کند جایگاه ویژه ای دارد.
🔷استاد حوزه در ادامه گفت : اولین نشانه انسان متقین، نیک گفتاری است. انسانهایی که منطق آنها از روی صواب و حرفشان از روی حساب است. و خداوند در سوره الرحمن آن را تایید می کند آنجا که بعد شگفتی خلقت انسان می فرماید : به او بیان دادیم(عَلَّمَهُ البَیَان).
🔸وی جلسه را با این مطلب به پایان رساند که: مردی خدمت حضرت رسول رسید و پرسید چگونه اهل بهشت باشم؟ پیامبر به او پاسخ داد: "اِحفِظ لِسَانَک، مواظب زبانت باش تا اهل بهشت باشی".
#موسسه_آموزش_عالی_حوزوی_فاطمه_الزهرا_سمنان
#معاونت_فرهنگی
#کلاس_اخلاق
🌸کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🆔 @kowsarnews