حوزه علمیه خواهران استان سمنان
#سمنان
🔺کارگاه فرقه شناسی با عنوان «شناخت جغرافیای فرق و مذاهب در استان سمنان»
🔺کارگاه فرقه شناسی با عنوان « شناخت جغرافیای فرق و مذاهب در استان سمنان» در مدرسه علمیه عصمتیه برگزار گردید.
🔹به گزارش معاونت فرهنگی_تربیتی مدرسه علمیه عصمتیه از برگزاری کارگاه فرقه شناسی با عنوان «شناخت جغرافیای فرق و مذاهب در استان سمنان» با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین محسن انصاری نیا (دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان سمنان) خبر داد.
💠 حجت الاسلام والمسلمین انصاری نیا گفت : جریان های معنویت گرا در مواجهه با عرفان اسلامی:طبق سخنان رهبری آموزهای پوچ و کاذب درباره معنویت را در بر می گیرند .طبق گزارشات سازمان انگلیسی بیش از هزار جنبش معنویت گرا در جهان و جامعه وجود دارند.
💠 وی افزود: عرفان اصلی قرار گرفتن عرفان رهبری است.عقلانیت محوری و عرفان اصیل در واقع یعنی تفکر و بحث در آن نه اینکه صرفا با ایما و اشاره باشد.اگر معارف فکری و دینی خودمان را عرضه کنیم حقانیت دین اثبات و مشخص خواهد شد.
چون بعضی از تصرفات حقانیت نیست و ممکن است عقل و ذهن مارا در اختیار خود قرار دهد.
💠 انصاری نیا یادآور شد: باید مراقبت کنیم و نگذاریم که تصرفات ما را تحت تاثیر خود قرار دهند مخصوصا اساتید و علما و اشخاص مهم تر ...که ممکن است این شخص ها نیز تحت تاثیر قرار گیرند.
ما باید طبق دستورات اسلام پیش برویم که اگر انجام دهیم نیازی به اساتید خاص نداریم و همینکه طبق این دستورالعمل ها پیش برویم تحت تاثیر تصرفات قرار نمیگیریم.
💠 ایشان در پایان خاطر نشان کرد : شریعت محوری:اگر جایی دیده شد که شریعت زیر پا گذاشته شد باید بدانیم که آنها کاذب هستند.
این دسته از افراد از چیزهای جزئی شروع کرده و پایان آنها بی دینی و بی خدایی است.عبودیت محور:در هرجا دیده شد که شخصی محور است باید به اهدافشان شک کرد.چون ملاک همنشین ولایت و امامت است .
ولایت و امامت محوری:بعضی از جریان ها و فرقه ها از ولایت عبور میکنند .مثل افرادی که ادعای ولایت،ادعای جن گیری و دعانویسی وادعاهایی از این قبیل دارند.
نیازی نیست در زندگی روزمره وقتی به مشکل برخوردیم حتما به سراغ این دسته افراد برویم .
پنج چیز است که اگر انجام دهیم از سر سه چیز(جنیان ،شیاطین،خطایاو بلایا) در امان خواهیم بود.
🔸آیت الکرسی
🔸تلاوت چهارقل
🔸به همراه داشتن قرآن
🔸خواندن اذان در خانه با صدای بلند مخصوصا اذان صبح
🔸تلاوت روزانه ۵۰ آیه با صدای بلند.
#مدرسه_علمیه_عصمتیه_سمنان
#کارگاه_فرقه_شناسی
#مدیریتحوزهعلمیهخواهراناستانسمنان
🆔@mhw_semnan
⬅️طبق آمار رسمی بنیاد شهید و امور ایثارگران در دی ماه ۱۴۰۲، تعداد مادران شهید در ایران به شرح زیر است:
۲۱۱ هزار مادر یک شهید
۸ هزار مادر دو شهید
۶۳۷ مادر سه شهید
۸۶ مادر چهار شهید
۳۲ مادر پنج شهید
۳ مادر شش شهید
یک مادر هفت شهید
یک مادر هشت شهید
و ۲ مادر نه شهید
🔰به احترام همه مادران شهدا بخصوص حضرت ام البنين عليها السلام
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
#هم_اکنون
رویداد عهد همدلی در شهرستان سمنان
یادواره شهدای عرصه هیات و ستایشگری #شهرستان_سمنان
و تجلیل از مواکب دلدادگان اربعین حسینی و مادران مقاومت
✍با تجلیل از موکب بانوان فاطمی شهرستان سمنان که به همت طلاب و دانش آموختگان شهرستان سمنان تشکیل شده بود .
#مجتمع_حوزوی_الزهرا_س_سمنان
#مدیریتحوزهعلمیهخواهراناستانسمنان
🆔@mhw_semnan
#خبر_فوری
✅ معاون استاندار سمنان اعلام کرد:
تعطیلی ادارات، بانکها و شرکتهای دولتی و موسسات غیر دولتی عمومی در روز سه شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۳
🔴 محمد حمیدی ، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار و جانشین ستاد مدیریت بحران:
🔸 با عنایت به پایداری وضعیت سرما و پیشبینی سازمان هواشناسی و همچنین بمنظور مدیریت مصرف انرژی، فردا سه شنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۳ کلیه ادارات، بانکها و شرکتهای دولتی، موسسات و نهادهای عمومی غیردولتی استان بجز دستگاههای خدماترسان تعطیل میباشند.
🔸 فعالیت مدارس و مراکز آموزشی بصورت مجازی و بر بستر پیام رسان شاد خواهد بود.
🔸 با توجه به اطلاعیه برخی از دانشگاهها ، فعالیت آموزشی دانشجویان بصورت مجازی و بر بستر امید خواهد بود. ( جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت و یا کانال مجازی دانشگاه مراجعه نمایید).
🔸 با عنایت به مصوبه کمیسیون هماهنگی بانکهای استان ، در هر شهرستان یک شعبه از بانک های عامل از ساعت ۹ تا ۱۳ دایر و ارایه خدمات خواهد نمود.
🔸 تمامی مدیران مکلف به خاموشی و یا به حداقل رساندن مصرف انرژی در سطح ادارات، سازمانها، مراکز آموزشی و موسسات عمومی غیردولتی استان در روز سه شنبه میباشند.
🔸 کارشناسان شرکت توزیع نیروی برق و شرکت گاز استان بمنظور رصدح اقدامات مدیران و اطمینان از خاموشی سیستمهای گرمایشی و ارائه گزارش تجمیعی به ستاد مدیریت بحران استان با حضور در مراکز یاد شده نسبت به بررسی اقدامات انجام شده در راستای کاهش و مدیریت مصرف انرژی اقدام خواهند نمود.
🔸 مردم عزیز استان سمنان ضمن رعایت مصرف بهینه انرژی، مسئولان شرکت ملی گاز و وزارت نیرو را در تامین انرژی پایدار برای عموم مردم شریف ایران اسلامی یاری رسانند.
🔴 گفتنی است در برنامه بازرسی و رصد اقدامات انجامشده در دستگاههای دولتی استان که صبح امروز دوشنبه توسط کارشناسان شرکت توزیع نیروی برق و شرکت ملی گاز استان انجام شد ، ضمن تشکیل پرونده تخلف برای برخی از دستگاههای اجرایی که مقررات مرتبط با خاموشی سیستم و یا به حداقل رساندن مصرف انرژی را به انجام نرسانده بودند ، اقدامات قانونی جهت قطع موقت گاز و برق این مراکز به انجام رسید.
🌐 مشروح خبر را اینجا بخوانید👇
https://B2n.ir/k72398
@ostsemnan
هدایت شده از مرکز خدمات حوزه علمیه سمنان
▪️اطلاعیه در خصوص ثبت پژوهش و تحقیقات طلاب و روحانیون
▫️به اطلاع طلاب و روحانیون محقق و پژوهشگر می رساند، از آنجا که ثبت سوابق پژوهشی در ارتقای امتیازات هدفمندی مؤثر است، لذا از این پس با هماهنگی های به عمل آمده با مراکز حوزوی، تمامی اطلاعات مربوط به پژوهش و تحقیقات طلاب معزز فقط از طریق وب سرویس این مراکز برای مرکز خدمات حوزه های علمیه ارسال می گردد.
✅ لذا جهت ثبت پژوهش و تحقیقات خود به سامانه های مربوط به هریک از مراکز حوزوی مراجعه فرمائید:
➖سامانه پیشخوان مرکز مدیریت برادران:
Login.ismc.ir
➖سامانه مرکز مدیریت خراسان:
Login.hozehkh.com
➖سامانه سدید مرکز مدیریت اصفهان:
Sadid.esfhozeh.ir
➖سامانه محققان جامعه المصطفی:
researcher.miu.ac.ir
➖سامانه نجم مرکز مدیریت خواهران:
Najm.whc.ir
➖فرم ثبت پژوهش جامعه الزهرا:
forms.jz.ac.ir/f_97/
▪️◾️🔳◾️▪️
✅روابط عمومی مرکز خدمات حوزه های علمیه استان سمنان
@csis_10
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 لحظاتی از سرودی که دختران نوجوان در ابتدای دیدار امروز با رهبر انقلاب خواندند
🗓 #دیدار_بانوان۱۴۰۲
حوزه علمیه خواهران استان سمنان
#سمنان
#مصاحبه_اختصاصی
📌معرفی حقیقت دین بدون رویکرد پژوهشی ممکن نیست.
📍مدیر مدرسه علمیه تخصصی فاطمیه گرمسار در گفتگوی اختصاصی در اهمیت پژوهش گفت: حوزه های علمیه رسالت معرفی دین را به عهده دارند و معرفی حقیقت دین به دور از تحریف، بدون رویکرد پژوهشی و تحقیقی ممکن نیست.
🔹به گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه تخصصی فاطمیه گرمسار در مصاحبه اختصاصی با خانم اقدس فریدون مدیر مدرسه علمیه تخصصی فاطمیه گرمسار، اهمیت پژوهش، چالش ها و جایگاه آن در حوزه های علمیه مورد گفتگو قرار گرفت.
▫️خبرنگار: لطفاً خودتان را معرفی کنید و کمی در مورد سوابق علمی و اجرایی تان توضیح دهید.
▪️مدیر مدرسه علمیه تخصصی فاطمیه گرمسار: به نام خدا، اقدس فریدون هستم و اصالتا اهل گرمسارم، حدود ۳۰ سال است که با حوزه های علمیه مأنوسم، طلبگی را از جامعه الزهرا قم شروع کردم، بیست و یک سال ساکن قم بودم و همزمان با درس خواندن در مدارس قم تدریس هم می کردم، بعد از آمدن به گرمسار و سه سال فعالیت فرهنگی در این شهر، با تأسیس حوزه علمیه خواهران، به مدت هشت سال معاون آموزش و بعد از آن تا کنون مسئولیت مدیریت آن را به عهده دارم، البته ضمن آن به فعالیت های تبلیغی و تدریس دروس حوزوی هم مشغول هستم.
▫️خبرنگار: نقش حوزه های علمیه را در پیشبرد علم و پژوهش چگونه ارزیابی می کنید؟
▪️ مدیر مدرسه علمیه تخصصی فاطمیه گرمسار: شاید در اوایل شروع حوزه های علمیه چندان امر پژوهش به این شکل مطرح نبود ولی الحمدلله اکنون در حوزه های علمیه خواهران مسائل پژوهشی خیلی خوب پیگیری می شود و دستاوردهای خوبی داشته است.
▫️خبرنگار: به نظر شما چرا پژوهش در حوزه های علمیه اهمیت دارد و چه جایگاهی در آموزش های حوزه دارد؟
▪️ مدیر مدرسه علمیه تخصصی فاطمیه گرمسار: حوزه های علمیه رسالت معرفی دین را به عهده دارند و معرفی حقیقت دین به دور از تحریف بدون رویکرد پژوهشی و تحقیقی ممکن نیست، زیرا برداشت های غلط از موضوعات مختلف دینی باعث ضربه به آن می شود، بنابراین پژوهش های صحیح توسط افراد خبره در این امر باعث شناساندن دین واقعی خواهد شد و به نظرم ضروری است که مسئله پژوهش از مهم ترین آموزش ها در حوزه های علمیه باشد.
▫️ خبرنگار: حوزه علمیه خواهران گرمسار چه اقداماتی برای تقویت فرهنگ پژوهش انجام داده؟
▪️ مدیر مدرسه علمیه تخصصی فاطمیه گرمسار: حوزه علمیه خواهران گرمسار سعی کرده در برگزاری نشستهای علمی، کرسی ها و حتی سخنرانی هایی که در سطح مدرسه یا شهرستان برگزار می کند از افرادی دعوت کند که در مسئله مورد نظر، محقق و صاحب نظر باشند و شبهات ناظر به آن مسئله را به خوبی پاسخ دهند و البته طلاب این مدرسه علمیه با مشارکت در جشنواره ها از جمله بانوی کرامت، رشد، علامه حلی و... کسب رتبه های خوب استانی و همچنین در همایش های ملی مقالات پذیرش شده داشته اند.
▫️ خبرنگار: چه موضوعات یا حوزه های پژوهشی بیشتر مورد توجه طلاب این حوزه علمیه هست؟
▪️ مدیر مدرسه علمیه تخصصی فاطمیه گرمسار: با توجه به رشته تخصصی مشاوره خانواده با رویکرد اسلامی که در این مدرسه علمیه فعال است و رویکرد حوزه های علمیه خواهران، مباحث مربوط به خانواده و البته مسائل سیاسی و اجتماعی معمولاً مورد علاقه و توجه است.
▫️خبرنگار: چه موانع و چالش هایی برای گسترش پژوهش در حوزه های علمیه وجود دارد؟ و چه پیشنهادی برای رفع این موانع دارید؟
▪️مدیر مدرسه علمیه تخصصی فاطمیه گرمسار: به نظرم موانعی جدی وجود ندارد ولی در حوزه های علمیه باید برنامه ریزی ها و حمایت هایی صورت گیرد تا علاقمندی طلاب به امر پژوهش بیشتر شود، تشویق و تقدیر به موقع از طلاب موفق در پژوهش و شناساندن جایگاه پژوهش به طلاب می تواند این موانع را برطرف کند.
▫️ خبرنگار: برنامه های آینده حوزه علمیه خواهران گرمسار برای توسعه پژوهش و تولید علم چیست؟
▪️ مدیر مدرسه علمیه تخصصی فاطمیه گرمسار: ان شاءالله به توفیق الهی بنا داریم کرسی های آزاد اندیشی را در سطح مدارس و دانشگاه های شهرمان گسترش بیشتری دهیم و همایش های ملی با موضوعات مورد نیاز جامعه داشته باشیم که پیگیری هایی در این زمینه داشته ایم.
▫️ خبرنگار: چگونه می توان حوزه های علمیه را به قطب های تولید علم در جامعه تبدیل کرد؟
▪️ مدیر مدرسه علمیه تخصصی فاطمیه گرمسار: به نظر می رسد ما اگر بتوانیم به عنوان مسئول، ارزش مطالعه و پژوهش و اثر گذاری آن در جامعه و جهان را درک کنیم می توانیم به عنوان قطب های تولید علم در آینده باشیم، همانطور که در طول تاریخ گذشته نیز بزرگانی از حوزههای علمیه به این درک والا رسیده بودند و به عنوان قطب های تولید علم مشغول فعالیت بودند.
#هفته_پژوهش
#مدرسه_علمیه_تخصصی_فاطمیه_گرمسار
#مدیریتحوزهعلمیهخواهراناستانسمنان
🆔@mhw_semnan