🔻نشست علمی؛ بررسی شرافت و منزلت شب قدر
▪️به گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه فاطمیه گرمسار همزمان با لیالی قدر با حضور سرکار خانم سکینه شبانی مدرس حوزه، نشست علمی با موضوع بررسی شرافت و منزلت شب قدر در سالن اجتماعات این مدرسه علمیه برگزار شد.
▪️خانم شبانی مدرس حوزه، ضمن آرزوی توفیق به بهرمندی از ماه مبارک رمضان و لیالی قدر، ابتدا به بررسی ریشه واژه رمضان پرداخت و گفت: در قرآن واژه رمضان به کار رفته که به معنای سوزاندن و حرارت است و در روایت آمده که رمضان، رمضان نامیده شد چون ماه مبارک رمضان موجب سوزاندن و از بین بردن گناهان می شود، همچنین رمضان از اسامی خداوند هست، یعنی او گناهان بندگان را می سوزاند و به همین جهت ماه رمضان دارای شأن و منزلت والایی است ماهی است که به نام یکی از اسامی خداوند است به همین دلیل در روایات سفارش شده نگویید رمضان آمد، رمضان رفت بلکه بگویید ماه رمضان.
▪️وی افزود: همچنین در روایات وارد شده با آمدن ماه مبارک رمضان، شیطان غل و زنجیر می شود، اما چطور بعضی به سمت گناه می روند؟! از هوای نفسانی خودشان است شیطان تا پایان این ماه در غل و زنجیر است ولی نفس انسان هست لذا باید مراقبت داشت.
▪️ این استاد حوزه در خصوص شرافت شب های قدر گفت: رمضان رمضان است چون موجب آموزش گناهان می شود و این ویژگی در کل ماه مبارک از شب اول تا شب آخر برقرار است، اما در شب قدر، بارزتر است و شب قدر به خودی خود یک شرافت و منزلت خاصی دارد، علاوه بر اینکه اسرار آمیز است یعنی مشخص نیست که چه شبی است و این بر منزلت این شب می افزاید.
▪️وی در ادامه ضمن بیان اینکه یکی از ویژگی های شب قدر این است که شب نزول قرآن است به اقسام نزول قرآن اشاره کرد و گفت: نزول قرآن به دو گونه صورت گرفته: نزول تدریجی قرآن، که طی ۲۳ سال در اتفاقات مختلف نازل شد و نزول دفعی قرآن که در شب قدر بر پیامبر اکرم صل الله علیه و آله و سلم نازل گردید.
▪️خانم شبانی از دیگر ویژگی های شب قدر را استمرار نزول ملائکه بر قلب انسان کامل برای مقدرات عنوان کرد و افزود: این نزول بر قلب انسان کامل، در زمان رسول خدا صل الله علیه و آله وسلم، بر قلب مبارک ایشان و اکنون بر قلب مبارک امام زمان(عج) می باشد که یکی از دلایل اثبات وجود امام زمان(ع) است و یکی از ماموریت های ملائک در این شب، این است که از اول شب تا اذان صبح بر امام زمان (عج) سلام کنند و مقدرات یک ساله ما را خدمت ایشان عرضه دارند تا با تایید ایشان به تایید درگاه خداوند متعال برسد.
▪️وی در پایان ضمن اشاره به توصیه میرزا جواد آقا ملکی تبریزی که برای شب های قدر از یک سال قبل باید آماده شد، خاطر نشان کرد: یکی از اعمال مهم در شب قدر، مداومت بر خواندن دعای سلامتی امام زمان (عج) است تا در سایه ارتباط با ایشان، بهترین مقدرات برای ما رقم خورد. ان شا الله
#ماه_رمضان
#شب_قدر
#مدرسه_علمیه_فاطمیه_گرمسار
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔 @mhw_semnan
تحدیر(تندخوانی)جزء۲۵ قرآنکریم - <unknown>.mp3
4.01M
💎اللَّهُمَ انّى أَسْئَلُک أَنْ تَجْعَلَنِی مِمَّنْ تَنْتَصِرُ بِهِ لِدِینِکَ
🔊 〖تلاوت #جزء_بیست_چهارقرآن〗
🔹 از آیه ۴۷ سوره «فصلت» تا ایه ۳۲ سوره «جاثیه»
🎤استاد معتزآقایی
🕌
#پذیرش_حوزه_علمیه_خواهران
⏳ شروع ثبت نام از 15 فروردین 1401
📝از طریق آزمون ورودی و مصاحبه علمی
paziresh.whc.ir
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔 @mhw_semnan
دعای روز بیست و پنجم ماه مبارک رمضان
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔 @mhw_semnan
9.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅فعالیت های فاخر پژوهشی مدرسه علمیه امام جعفر صادق(ع) شاهرود
#پذیرش_1401
#مقطع_سطح_دو
#سفیران_رضوان
#مدرسه_علمیه_امام_جعفر_صادق_ع
#مدیریت_حوزه_علمیه_خواهران_سمنان
#پذیرش_سراسری_حوزه_های_علمیه_خواهران
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔 @mhw_semnan
🏳️•┈• 🌼•🌻•☘️ •🌻•🌼•┈• 🏳️
✦؛﷽✦
💠اطلاعیه «جشنواره علامه حلی»
ــــــــــــــــــــــــــــــ
با احترام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات،
باتوجه به اعلام دبیرخانه کشوری جشنواره علامه حلی "ره" به استحضار می رساند:
در سال 1401 اساتید بزرگوار با داشتن کد تدریس و تا سن ۵۰ سال می توانند در چهاردهمین جشنواره علامه حلی شرکت نمایند.
مستدعی است به اساتید دارای شرایط اطلاع رسانی نمایید.
از بذل توجه شما عزیزان سپاسگزارم.
#اطلاع_رسانی
#جشنواره_علامه_حلی
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔 @mhw_semnan
🔹رهبرانقلاب اسلامی حفظه الله تعالی:
ارزش طلبگی به این است که شما خود را برای کاری آماده میکنید که هیچ کاری جایگزین آن نیست.
✍حوزه علمیه فاطمه بنت اسد س شهربسطام
درسال تحصیلی جدید ازبین خواهران واجد شرایط و علاقه مند به فراگیری علوم دینی
طلبه خواهر می پذیرد
🔰شرایط جهت مراجعه
بانوان دارای زیر ۴۰سال سن
داشتن مدرک دیپلم به بالا
معدل دیپلم ۱۴ به بالا
✍داوطلبان دارای معدل ۱۸ به بالا از ازمون ورودی معاف میباشند
📞تلفن تماس ۰۲۳۳۲۵۲۳۳۹۵
۰۹۱۹۲۷۳۸۴۶۴
ادرس
شهر بسطام ،،حوزه فاطمه بنت اسد س
خیابان مهدیه نرسیده به پمپ بنزین
☘🌸🍀
#سفیران_رضوان
#پذیرش_حوزه_علمیه_خواهران
#مدرسه_علمیه_فاطمه_بنت_اسد_س_بسطام
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔 @mhw_semnan
40.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
[ ویدئو ]
✅فعالیت های فاخر پژوهشی مدرسه علمیه حضرت معصومه س شاهرود
#پذیرش_1401
#مقطع_سطح_دو
#سفیران_رضوان
#مدرسه_علمیه_حضرت_معصومه_س_شاهرود
#مدیریت_حوزه_علمیه_خواهران_سمنان
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔@mhw_semnan
🔻روابط عمومی مدرسه علمیه امام جعفر صادق(ع) از مصاحبه ای در امر جذب و پذیرش حداکثری حوزه های علمیه خواهران با مدیر محترم این مدرسه، خانم خانی برای سال تحصیلی 1401-1402 در مقطع سطح ۲ (کارشناسی) خبر داد.
🔹خانم خانی با اشاره به آغاز پذیرش حوزه های علمیه خواهران گفت: این مدرسه در مقطع عمومی سطح 2(کارشناسی) ویژه دارندگان مدرک دیپلم از خواهران علاقه مند و دارای شرایط ،ثبت نام به عمل می آورد.
🔹 مدیر مدرسه در ادامه بیان داشت: این مدرسه علمیه از سال ۱۳۶۴ فعالیت خود را آغاز کرده و هم اکنون ۲۳۲ طلبه در این مدرسه مشغول به تحصیل علوم دینی می باشند.
🔹خانم خانی تصریح کرد: مدرسه علمیه امام جعفر صادق(ع) ازآغاز ثبت نام تاکنون بالغ بر ۲۰ نفر رابه صورت دستی و ۶ نفررابه صورت سامانه ای ثبت نام کرده است.
🔹وی اظهار داشت: این مدرسه در امر پذیرش فعالیت هایی به شرح ذیل داشته است:
▪️جلسه با امام جمعه محترم، حجت السلام و المسلمین امینی
▪️هماهنگی های پی در پی با آموزش و پرورش و مشاوران مذهبی،امین و طلابی که به عنوان طرح بهنام و طرح امیدان در مدارس مشغول فعالیت هستند.
▪️جلسه های پیاپی با سفیران رضوان
▪️نشست با کارگروه پذیرش
▪️تبلیغ در امر پذیرش توسط کادر مدرسه در مساجدو پایگاه های بسیج
▪️اعزام مبلغ به روستاهای اطراف
▪️چاپ تراکت های تبلیغاتی و توزیع آن توسط اساتید،طلاب در مساجد،پایگاه های ... و در بین بسته های حمایتی
▪️ نصب بنر تبلیغاتی در محل عبور و مرور (جلو درب مدرسه)
▪️انجام تولید محتوا توسط سفیران رضوان
▪️تهیه کلیپ، پادکست و...
#پذیرش
#سفیران_رضوان
#مدرسه_علمیه_امام_جعفر_صادق_علیه_السلام
#مدیریت_حوزه_علمیه_خواهران_استان_سمنان
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔 @mhw_semnan
🔻مدرس و پژوهشگر مدرسه علمیه فاطمیه گرمسار:
فلسفه اسلامی خصوصاً حکمت متعالیه ملاصدرا بسیار متأثر از نهج البلاغه، کلمات توحیدی و جهان شناسی حضرت علی علیه السلام است.
🔹 به گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه فاطمیه گرمسار دومین جلسه نهج البلاغه پژوهی با حضور خانم لیلا محسنیان مدرس، پژوهشگر و معاون فرهنگی مدرسه علمیه فاطمیه گرمسار با موضوع «بررسی حکمت نظری و عملی در نهج البلاغه از دیدگاه آیت الله جوادی آملی» برگزار شد.
🔹 خانم محسنیان ضمن معرفی دو اثر گرانسنگ از آیتالله جوادی آملی به نام های «حیات عرفانی امام علی علیه السلام» و «حکمت نظری و عملی در نهج البلاغه» در بیان اهمیت ارتباط فلسفه اسلامی با معارف دینی گفت: علامه طباطبایی(ره) در این رابطه در کتاب «علی و فلسفه الهی» خود صفحه ۷ میفرمایند: «حقّاً انّه لَظلم عظیم أن يُفرق بين الدین الالهى وبين الفلسفة الالهيه»
🔹این استاد و پژوهشگر حوزه در ادامه با محوریت کتاب «حکمت نظری و عملی در نهج البلاغه» به تبیین چیستی «حکمت» پرداخت و گفت: حکیم یکی از اسما الهی است که شامل علم و فعل الهی می شود یعنی هم علم خدایتعالی صادق است و هم نظام خلقت در نهایت عدل و اتقان قرار دارد.
🔹وی ضمن بیان نوع نگاه عرفانی و فلسفی به پدیده های عالم افزود: قرآن کریم و انسان کامل به عنوان مظاهر اسم حکیم خدا به شمار می روند که مصداق اتم انسان کامل رسول خدا(ص) و به تبع ائمه معصومین علیهمالسلام هستند، پیامبر صل الله علیه و آله و سلم خود حکیم، معلم حکمت، داعی به سوی خدا به سبک حکیمانه و استدلال محکم بودند، «یعلمهم الکتاب و الحکمه» بودند، مامور به «ادع الی سبیل ربک بالحکمه...» بودند.
🔹 محسنیان با اشاره به جایگاه امیر المومنین علیه السلام خاطر نشان کرد: حضرت علی علیه السلام به منزله جان رسول خدا صل الله علیه و آله و قرآن ناطق، جامع حکمت نظری و عملی در اعلی مراتب آن است لذا ایشان می فرمایند: «ینحدر عنی السیل و لا یرقی الی الطیر» من آن کوه بلندم که سیل علوم از من سرازیر می شود و هیچ پرواز کننده ای به مقام اوج گرفته من پر نمی کشد. «و ما شککت فی الحق مذ أُریته»
🔹وی در ادامه با توجه به تعریف حکمت نظری و عملی و بیان جایگاه هستی شناسانه آن، به بیان مهم ترین اصل حکمت نظری؛ «توحید » پرداخت و عنوان داشت: در نهج البلاغه شناخت خدا اول و آغاز دین است و دین از شعبه حکمت نظری یعنی شناخت مبدأ آغاز می شود و به حکمت عملی ختم می شود، «اول الدین معرفته و کمال معرفته التصدیق به و کمال التصدیق به توحیده و کمال توحیده الاخلاص له و کنال الاخلاص له نفی الصفات عنه.»
🔹 این پژوهشگر حوزه در ادامه به تحلیل اصولی از حکمت نظری با توجه به شواهدی در نهج البلاغه از جمله؛ اثبات خدا، اصل تجرد، بطلان اصل همگانی بودن حرکت در دیالکتیک، نامحدود بودن خدا و فروعات آن، مسأله بسیط بودن و احاطه علمی خدا پرداخت .
🔹وی همچنین ضمن بیان اینکه حکمت عملی مربوط به حوزه عمل و تکامل انسان می شود مسائلی چون، تهذیب نفس، رشد اخلاق، تدبیر منزل، تربیت فرزند ...از جمله مسائل آن دانست و در پایان به دو توصیه عملی از حکمت های عملی نهج البلاغه اشاره کرد و گفت: حضرت علی علیهالسلام در نامه ۶۲ نهج البلاغه بند ۱۳ می فرمایند: « مرد نبرد بیدار است، لازمه جنگ بیداری است زیرا دشمن کسی را که می خوابد، غافلگیر می گند و شیطان از راهی می آید که تو او را نمی بینی» که این هوشیاری در نبرد می تواند هم شامل جهاد اکبر و هم جهاد اصغر شود.
#نهج_البلاغه_پژوهی
#مدرسه_علمیه_فاطمیه_گرمسار
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔 @mhw_semnan