🔻اولین جلسه کارگروه تخصصی حوزههای علمیه و روحانیت دفاع مقدس استان در سال ۱۴۰۳ برگزار شد
🔹اولین جلسه کارگروه تخصصی حوزههای علمیه و روحانیت دفاع مقدس استان در سال ۱۴۰۳ با ریاست مدیر حوزه علمیه خواهران استان به عنوان دبیر این کارگروه و سایر اعضاء با موضوع پذیرش در محل مدیریت حوزه علمیه خواهران برگزار شد.
🔸در اولین جلسه کارگروه روحانیت در سال ۱۴۰۳ دبیر این کارگروه ضمن بیان گزارشی از اقدامات و فعالیت ها و مصوبات سال گذشته به تشریح برنامه های مشترک کارگروه در سال جدید پرداخت.
🔸 در ادامه این جلسه، با توجه به ایام پذیرش سراسری حوزه های علمیه خواهران و برادران، معاون آموزش حوزه علمیه خواهران سرکار خانم علیپوری و معاون آموزش حوزه علمیه برادران حجتالاسلام والمسلمین گلپایگانی ضمن بیان گزارشی از روند پذیرش طلاب در استان به بیان راهکارهایی جهت جذب حداکثری جوانان انقلابی ، متعهد به بحث و گفتگو و ارائه نظرات پرداختند.
#کارگروه_روحانیت
#پذیرش
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔@mhw_semnan
حضرت امام جعفر صادق(ع)، در روز هفدهم ربيع الاول سال 83 هـ .ق چشم به جهان گشود. پدر بزرگوار ايشان امام محمد باقر(ع) و مادر گرامي شان «ام فروه» بود.
امام صادق(ع) تا دوازده سالگي، معاصر جد گرامي اش حضرت سجاد(ع) بود و مسلماً تربيت اوليه ايشان، تحت نظر آن بزرگوار صورت گرفت. پس از رحلت امام چهارم، نوزده سال نيز در خدمت پدر بزرگوارش امام محمد باقر(ع) زندگي كرد و به اين ترتيب، 31 سال از عمر شريف خود را در خدمت جد و پدر بزرگوارش كه هر يك از آنان حجت زمان خود و منشأ فيض الهي بودند، كسب نور فرمود.
بنابراين، صرف نظر از جنبه الهي و افاضات رحماني كه هر امامي آن را دارا است، بهره مندي از محضر آن دو بزرگوار موجب شد كه آن حضرت با استعداد ذاتي و شمّ علمي و ذكاوت بسيار، به حد كمال علم و ادب رسيد و در عصر خود، بزرگ ترين قهرمان علم و دانش شد.
پس از درگذشت پدر بزرگوارش، 34 سال نيز دوره امامت ايشان بود كه در اين مدت، «مكتب جعفري» را پايه ريزي كرد و موجب بازسازي و زنده نگه داشتن شريعت محمدي(ص) شد. ايشان سرانجام به دست منصور دوانيقي، در 25 شوال 148 هجري قمري مسموم شد و به شهادت رسيد.
🏴شهادت مظلومانه امام جعفر صادق(ع)موسس مذهب جعفری را به منجی عالم بشریت آقا امام زمان ارواحنا فدا ، مقام معظم رهبری، و تمام شیعیان جهان تسلیت وتعزیت باد.🥀
✍ مدیر و کادر مدیریت حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔@mhw_semnan
💢 مدیریت حوزه علمیه خواهران استان سمنان برگزار می کند:
✅ "سومین گردهمایی اساتید حوزه علمیه خواهران استان سمنان با محوریت هم افزایی حوزه های دانشی علوم حوزوی"
💎 با حضور نماینده معزز ولی فقیه در استان، استاندار محترم و مسئول گروه های علمی مرکز مدیریت قم
🎙سخنران: حجتالاسلام والمسلمین سید حسن اسلامی اردکانی استاد تمام گروه دین پژوهی دانشگاه ادیان و مذاهب
📆 زمان: دوشنبه ۱۷ اردیبهشت
⏰ ساعت: ۷:۳۰ صبح
🏘 مکان: سمنان، شهرک مدیران، سالن بنت المصطفی مجتمع حوزوی الزهراء سلام الله علیها
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔 @mhw_semnan
💝 سلام امام زمانم 💝
#سلام_پدر_مهربانم
🔹چه خوش است اگر بمیــرم به رهِ ولای مهــــدی
🔹سـَـر و جــان بَهــا نَــدارد که کنم فَدای مهــــدی
🔹همـہ نَقــدِ، هستـی خـود بِدهَـم بہ صــاحب جـــان
🔹که یکی دَقیـقہ بینَــم رُخِ دلگشـــای مهــــدی
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔@mhw_semnan
🔻مدیر حوزه علمیه خواهران استان سمنان گفت: ما طلاب باید کار تخصصی انجام دهیم، فعالیتها و تخصصهای ما باید متناسب با نیازهای جامعه باشد
حجت الاسلام و المسلمین مهدی نجم صبح امروز در سومین گردهمایی اساتید حوزه علمیه خواهران استان سمنان که در مجتمع الزهرا (س) برگزار شد، اظهار داشت: ما طلاب باید کار تخصصی انجام دهیم، فعالیتها و تخصصهای ما باید متناسب با نیازهای جامعه باشد.
وی افزود: بهترین سرمایه حوزه نیروی انسانی است و در رأس آن اساتید هستند که جزء این سرمایه به حساب میآیند.
حجت الاسلام و المسلمین نجم گفت: امروز در استان بحث جمعیت و فرزند آوری یکی از اولویتهاست که در این موضوع سمنان دارای رتبه پایینی است و نیازمند توجه در این عرصه هستیم.
وی تصریح کرد: طبق نص قرآن چیزی بهتر از این نیست که کسی امام و پیشوا جامعه باشد، کسی که خود را پیشوا و رهبر مردم قرار داده باید قبل از تعلیم دیگران خود را بسازد، به بیان دیگر پیش از اینکه با گفتار خود کسی را تعلیم بدهیم باید با کردار خود تعلیم دهیم.
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔@mhw_semnan
🔻سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان، گفت: نظام اسلامی ایران مسیری را در پیش گرفته است که هیچ چاره ای برای ما نگذاشته است، بجز اینکه ما به یک ابر قدرت تاریخی بدل شویم؛ ابر قدرت شدن در عالم ملزوماتی دارد یکی از بزرگترین ملزومات در حوزه های علمیه رقم میخورد
به گزارش خبرگزاری حوزه از سمنان، فرج الله شوشتری، سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان، امروز در سومین گردهمایی اساتید حوزه علمیه خواهران استان سمنان که در مجتمع الزهرا (س) برگزار شد، ضمن عرض تبریک هفته معلم اظهار داشت: نظام اسلامی ایران مسیری را در پیش گرفته است که هیچ چاره ای برای ما نگذاشته است، بجز اینکه ما به یک ابر قدرت تاریخی بدل شویم؛ قدرت شدن در عالم ملزوماتی دارد یکی از بزرگترین ملزومات در حوزه های علمیه رقم میخورد.
وی افزود: حوزه آموزش و علم اتفاقی است که در تمام تمدن های بزرگ تاریخ و حتی در نظام های ابر قدرت دنیا به آن توجه شده است هیچ تمدنی به قدرت نرسیده است مگر اینکه توان تبلیغ و تبیین ایدئولوژی خودش را داشته باشد.
شوشتری تصریح کرد: از رسالت های حوزه و اساتید حوزه این است مبلغ دین باشید، روش و شیوه تبلیغ را بلد باشیم؛ صرف فقاهت و انباشتن اطلاعات ما را به آن کمال مطلوب نمیرساند.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان گفت: در مسیر تبلیغ و فقاهت باید شخص مقابل خود را بشناسیم، ما در حوزه باید مخاطب شناس باشیم که مخاطب ما چه کسی است و در چه وضعیتی قرار دارد.
وی تصریح کرد: در فتنه سال گذشته جوانهایی حاضر بودند که در تشییع سردار سلیمانی نیز حضور داشتند باید ببینیم چه اتفاقی رخ داد که جوان ما به اینجا رسید.
شوشتری افزود: ذهن جوان ما دارای خلعهایی است که ما باید این خلعها را با ارزشها و باورها پر کنیم.
وی گفت: زبان رایج در جامعه بسیار متفاوت است، ما متوجه زبان گفتار جوانها نمیشویم، باید به صورت جدی زبان را بروز رسانی کنیم؛ ما در دنیایی هستیم که جوان و زبان و علم آن در حال بروز رسانی است و ما باید در مقابل آنها داده جدید ایجاد کنیم این دادهها باید فعال و بروز باشد.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان تصریح کرد: ما در بحث عقاید و باورها باید از حالت دفاعی به حالت تهاجمی برسیم و این مقدمه ای برای رسیدن به ایران قوی است.
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔@mhw_semnan
🔻معاون آموزش مدیریت حوزه علمیه خواهران استان سمنان گفت: کار ما پرورش است و مربی گری؛ مربی گری یکی از شئونات بلند مرتبه خداوند است که به همه عطا نکرده و به بندگان خاص خود عطا کرده است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، راضیه علیپوری، امروز در سومین گردهمایی اساتید حوزه علمیه خواهران استان سمنان که در مجتمع الزهرا (س) برگزار شد، اظهار داشت: در این لحظاتی که انسان دارد سپری میکند و انتظار میکشد زمان زمان حسابرسی عمر است.
معاون آموزش حوزه علمیه خواهران استان سمنان تصریح کرد: کار ما پرورش و مربی گری است ؛ مربی گری یکی از شان شئونات بلند مرتبه خداوند است که به همه عطا نکرده و بندگان خاص خود عطا کرده است.
وی بیان کرد: وظیفه ما تربیت است؛ رشد و بالندگی که انتظار است در بحث تمدن سازی ایجاد شود امیدواریم بتوانیم در سمنان گامی برداریم؛ هدف ما این همایش این است که کارگروه های علمی استانی برگزار کنیم.
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔@mhw_semnan
🔻نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه سمنان گفت: غرب میبیند که در نظام اسلامی خانمهایی که حجاب دارند حیا دارند پیشرفت علمی زیادی در رشته های مختلف داشته اند، وقتی این را مشاهده میکند به دنبال ضربه زدن به جامعه بانوان و حجاب آنها است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از سمنان، حجت الاسلام والمسلمین مرتضی مطیعی، نماینده ولی فقیه در استان سمنان، امروز در سومین گردهمایی اساتید حوزه علمیه خواهران استان سمنان که در مجتمع الزهرا (س) برگزار شد، با اشاره به طرح نور حجاب و عفاف در استان تصریح کرد: هجمه های فراوان از طرف دشمن به حجاب و عفاف بخاطر این است که غرب در فرهنگ خود به جامعه القا کرده است که اگر زنها میخواهند به پیشرفت برسند باید عفت نداشته باشند بی بند بار باشند حیا نداشته باشند تا به پیشرفت برسند ولیکن غرب میبیند که در نظام اسلامی خانمهایی که حجاب دارند حیا دارند پیشرفت علمی زیادی داشته اند در رشته های مختلف وقتی این را مشاهده میکند به دنبال ضربه زدن به جامعه بانوان و حجاب آنها است.
وی افزود: نیروی انتظامی یک گوشه ای از کار است در طرح نور اگر به آنها کمک نکنیم به نتیجه ای نمیرسیم.در این طرح خیلی از افراد سهیم هستند تا به نتیجه مطلوب دست پیدا کنیم.
این خبر تکمیل میشود...
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔@mhw_semnan
🔻 حجت الاسلام اسلامی گفت: از ویژگی های دانش معرفت است دانش دگرگون ساز است؛ شما اگر پنج مقاله خواندید در مورد مصرف دخانیات و سرطان ریه و هیچ تغییری در شما رخ نداد شما هیچ دانشی بدست نیاوردید؛ دانش باید با تغییر همراه باشد. آن دانشی که ما را دگرگون نکند دانش نیست
به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از سمنان، حجت الاسلام سید حسن اسلامی اردکانی، امروز در سومین گردهمایی اساتید حوزه علمیه خواهران استان سمنان که در مجتمع الزهرا (س) برگزار شد، اظهار داشت: معلمی در سنت اسلامی و سنت یونانی بسیار شکل خاصی دارد یکی از طبیعی ترین رساله هایی که در دنیا در دوره عشق نوشته شده است رساله ضیافت افلاطون است افلاطون در واقع به نام سقراط رساله ای دارد به نام سمپوزیوم .یعنی مراسم مهمانی، سمپوزیوم قدیمی ترین رساله ای است که در مورد عشق بحث میکند افلاطون، که عشق چیست نظرات مختلفی بیان میکند؛ میگوید معلمی عشق است.
استاد حوزه علمیه خاطرنشان کرد: سه جنبه شان استادی و کار استادی عبارت اند از: بنیاد کار ما علم است علم ورزی و طلبگی؛ من و شما وظیفه مربی گری داریم تربیت میکنیم تربیت با تعلیم متفاوت است؛ برانگیزگی، ترغیب و تشویق است این سه جنبه کار معلم است.
وی افزود: دانش چیست؟ دانش یعنی معرفت ویژگی؛ دانش حضور مجموعه مرتبط و منسجم از مفاهیم اصطلاحات و نظریه هاست دانش غیر از اطلاعات است در هرم دانش پایه هرم دادهها هستند، یعنی چیزی که حواس ما را تحریک میکند ذهن ما را درگیر میکند؛ داده ها بدرد ما نمیخورد ما داده را میگیریم تحلیل میکنیم تبدیل به اطلاعات میشود؛ اطلاعات در بیرون وجود ندارد اطلاعات حاصل پردازش ذهن ما است.
حجت الاسلام اسلامی گفت: یکی دیگر از ویژگی های دانش معرفت است دانش دگرگون ساز است؛ شما اگر پنج مقاله خواندید در مورد مصرف دخانیات و سرطان ریه و هیچ تغییری در شما رخ نداد شما هیچ دانشی بدست نیاوردید؛ دانش باید با تغییر همراه باشد. آن دانشی که ما را دگرگون نکند دانش نیست.
وی تصریح کرد: سومین ویژگی دانش؛ آن است که دانش چشم انداز داشته باشد؛ و چهارمین ویژگی شما در هر رشته ای علم داشته باشید معرفت یعنی فهم عالم، ما انسان ها چون محدود هستیم علم خود را نیز محدود میکنیم.
استاد حوزه علمیه افزود: اگر چیزی را نمیدانید بگویید نمیدانیم، چون ما طلبه ها خیلی کتاب میخوانیم مردم فکر میکنند همه چیز میدانیم، اگر چیزی را بلد نیستیم محکم و قاطع بگویید بلد نیستم؛ شاید اول برای شما سخت باشد ولی بهتر است.کسی که بگوید نمیدانم آدم با تقوایی است نمیخواهد حرف نسنجیده بزند.
وی گفت: کسی بدش می آید بگوید من نمیدانم که دین ضعیفی داشته باشد چون فکر میکند طرف مقابل به علم او شک میکند و دیگر به حرفهای او اعتماد نمیکند؛ ولی برعکس این تصور است اگر شخصی سوالی میپرسد و ما ندانسته پاسخ او را دهیم و شخص پاسخ درست را پیدا کند آن زمان است که ما بیسواد تلقی میشویم وقتی نمیدانید بگویید نمیدانم.
حجت الاسلام اسلامی تصریح کرد: با گفتن نمیدانم دو چیز مشخص میشود یکی اینکه میگویم نمیدانم از من انتظار خاص نداشته باش یکی میگویم چه چیزی را خوب میدانم آن را از من بخواه.
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔@mhw_semnan
📸 تصاویر/ سومین اجلاسیه اساتید حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🌐https://hawzahnews.com/xcQ8H
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔@mhw_semnan