همکاری اطلاعات نروژ و اسرائیل در عراق انتقال مواد منفجره به ایران و سوریه
🔸شبکه خبری العالم اخبرداد که گروه مقاومت عراقی "اصحابالکهف" طی بیانیهای اعلام کرد : در تاریخ ۱/۱۲/۲۰۲۱ عملیات دستگیری افراد عراقی را که با سرویس اطلاعاتی نروژ ( NIS ) کار میکردند اجرا و اطلاعات آنها را تخلیه کردیم؛ خوشبختانه ما را به مخازن اصلی مواد منفجره قوی در مقادیر بسیار زیاد راهنمایی کردند. سرویس اطلاعاتی دشمن اسرائیلی از طریق اداره اطلاعات نروژ در عراق قصد داشت مواد منفجره را به داخل سوریه و ایران قاچاق کند.
🔸 سرویس اطلاعاتی نروژ از طریق نهاد موسوم به "سازمان کمکهای مردمی نروژ / مرکز منطقهای جنوب برای امور مینزدایی در عراق"، مواد منفجره را به مقصد و از مبدا عراق به سایر کشورهای محور قاچاق میکرد.
🆔 @kriyaasses
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصاویر بخش رسانه ای ارتش رژیم صهیونیستی از عملیات ترور دو رزمنده دیگر فلسطینی از اردوگاه آوارگان نورشمس نزدیک طولکرم شمال کرانه باختری
شاهدان عینی از حضور حداقل یکی از افسران بخش امنیتی تشکیلات خودگردان محمود عباس در صحنه ترور با یونیفرم جوخه ترور ارتش اسرائیل را تایید می کنند! گفته میشه فردی که با پای زخمی بالای سر این شهدا رفته است افسر تشکیلات خودگردان با هویت مشخص هست!
🆔 @kriyaasses
تصویر جالب از اشک ریختن رزمنده جوان مقاومت اسلامی کرانه باختری فلسطین در حین تشییع پیکر دو تن از شهدای جهاد اسلامی که بامداد امروز در اردوگاه آوارگان فلسطینی نورشمس در حاشیه شهر طولکرم به شهادت رسیدن.
🆔 @kriyaasses
همه مادرا بچه هاشون رو یکبار حمل میکنن در ایام بارداری
اما مادرای فلسطینی یبار بچه هارو در ایام بارداری حمل میکنن یک بارم هم روز شهادتشون زیر تابوت های بچه هاشون اونها رو حمل میکنن
تشییع شهدای نابلس
🆔 @kriyaasses
علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
گزارش وزارت خارجه رژیم صهیونیستی نسبت به پیامدهای انقلاب قانونی بر جایگاه بین المللی اسرائیل هشدار م
🔹بسیار مهم 🔹
🔻 روزنامه معاریو ابعاد جدیدی از ارزیابی محرمانه وزارت خارجه رژیم صهیونیستی از تنزل موقعیت این رژیم در منطقه و جهان را منتشر نمود. این ارزیابی امروز به چالشی جدی برای دولت نتانیاهو و یکی از موضوعات مهم مباحث داغ محافل سیاسی و رسانه ایاین رژیم تبدیل شده است 👇👇👇👇
🆔 @kriyaasses
علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
🔹بسیار مهم 🔹
🔻 این ارزیابی که مورد تایید بلندپایه ترین مقامات وزارت خارجه بوده و نشان دهنده جایگاه حرفه ای سرویس خارجی اسرائیل است. این ارزیابی معادل سیاسی ارزیابی مشابهی است که توسط اقتصاددان ارشد وزارت دارایی در مورد پیامدهای اقتصادی اصلاحات قانونی و همجنین ارزیابی محرمانه ای که در این موضوع در تشکیلات نظامی تهیه شده است.
🔻 یک منبع در وزارت امور خارجه اشاره کرد که کار بر روی این سند در ماه مارس و توسط ردههای حرفهای این وزارتخانه پس از چندین هفته که در آن وزارت خارجه تلاش کرد مستقیماً با پیامدهای بین المللی برخورد نکند، آغاز شد. اما زمانی که پیامهای منفی کشورهای جهان که از کانالهای بیصدا مخابره میشد، حجم انتقادی را در خود جمع کرد و زمانی که انتقادها بیش از پیش علنی شد، تصمیم گرفته شد گزارشی در این زمینه برای الی کوهن وزیر امور خارجه تهیه شود.
🔻 یک منبع در وزارت امور خارجه اعلام کرد که این یک سند محرمانه است که گروه کوچکی از مقامات ارشد وزارت امور خارجه در نوشتن آن دست داشته اند. کار روی سند به دلیل حساسیت سیاسی موضوع به صورت کاملاً منزوی انجام شد. این سند در ماه آوریل به دفتر الی کوهن، وزیر امور خارجه ارسال شد، اما تاکنون بحث منظمی در مورد آن صورت نگرفته است.
🔻 خود کوهن مدعی است که با این سند آشنایی ندارد و نمی دانسته که چنین سندی در وزارت خارجه نوشته شده است.منابع وزارت خارجه گفتند که این گزارش با زبان بسیار محتاطانه نوشته شده است، اما مشخص شد که از زمان استقرار دولت جدید در آنجا موجب تضعیف موقعیت بین المللی اسرائیل شده است که بخشی از آن به دلیل اصلاحات قانونی است. پیام اصلی این ارزیابی این بود که ارزشهای دموکراتیک مشترک با غرب، باثبات بودن اسرائیل در منطقهای بیثبات و سیاست تعهد به مذاکره با فلسطینیها و مخالفت با الحاق یکجانبه سرزمینها به اسرائیل برای چندین دهه، این امکان را به اسرائیل بخشید تا سیاست خارجی موثری را انجام دهد و برای خود مشروعیت بین المللی به دست آورد.
🔻 در این ارزیابی اشاره شده است که تنشهای داخلی اسرائیل در ماههای اخیر، تردیدهایی را در میان کشورهای حاشیه خلیج فارس در مورد ثبات اسرائیل و توانایی ادامه روند عادیسازی با آن ایجاد کرده است.
🔻 نویسندگان این گزارش توصیه های متعددی به دولت ارائه کرده اند، از جمله اصطلاحات و عباراتی که باید در اظهارات مقامات ارشد دولتی در مورد مسئله فلسطین و اصلاحات قانونی استفاده شود. توصیه دیگر مربوط به رویکردی است که دولت باید در مقابل جوامع یهودیان خارج از فلسطین اشغالی و به ویژه در آمریکای شمالی پیش بگیرد.
🔻 این ارزیابی توسط چند دیپلمات ارشد اسرائیلی، از جمله راشل فاینمسر، رئیس مرکز تحقیقات سیاسی وزارت خارجه، و دیتزا فروم رئیس دفتر برنامه ریزی سیاسی وزارت خارجه نوشته شده است. تنظیم نهایی ارزیابی آنها مورد تایید چند تن از مافوق آنها قرار گرفت.
🆔 @kriyaasses
علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
🔹بسیار مهم 🔹
♦️رد ارزیابی وزارت خارجه اسرائیل توسط وزیر خارجه اسرائیل♦️
🔹 تایمز اسرائیل گزارش داد که الی کوهن، وزیر خارجه، رژیم صهیونیستی یافته های گزارش داخلی وزارتخانه خود را که در مورد پیامدهای مخرب تلاش های بازنگری قضایی دولت برای جایگاه بین المللی اسرائیل هشدار داده بود، رد کرد.
🔹 سخنگوی وزارت امور خارجه در بیانیه ای گفت کوهن «ارزیابی ارائه شده در گزارش را نمی پذیرد. موضع همه مقامات وزارتخانه را بیان نمی کند و تصویر واقعی از وضعیت را منعکس نمی کند. این گزارش تنها نظر نویسنده را منعکس می کند."
🔹 در پاسخ به رد گزارش کوهن، یک دیپلمات اسرائیلی که نخواست نامش فاش شود، به خبرگزاری والا گفت: «به عنوان یک کارمند دولتی و به عنوان یک دیپلمات در سرویس خارجی، از پاسخی که وزارت خارجه صادر کرد، شرمنده هستم.
🔹 «کارمندان متعهد این وزارتخانه گزارش تخصصی را برای بررسی وزیر و ردههای بالای وزارتخانه تهیه کردند و به جای اینکه [وزیر] به ارزیابیهای تخصصی دیپلماتهای با چندین دهه تجربه در خدمات خارجی گوش دهند، نویسندگان آن مورد حمله قرار میگیرند. ”
🔹وی افزود: یک وضعیت پوچ پیش آمده است که ارزیابی واقعی از وضعیت به دست تصمیم گیرندگان نمی رسد، زیرا کارمندان این وزارتخانه از بیان موقعیت حرفه ای خود می ترسند، زیرا می دانند که این امر بر امنیت شغلی آنها تأثیر می گذارد. این فرهنگ سکوت که در وزارت امور خارجه وجود دارد، یکی از عوامل فرسایش جایگاه بین المللی اسرائیل است.
🆔 @kriyaasses
♦️برای صهیونیستها ایران مظهر همه شرارت های عالم است♦️
🕎 تقریبا روزی نیست که در فلسطین اشغالی، از #ایران نام برده نشود. از اخبار و روزنامه ها و حتی جدول های داخل روزنامه ها گرفته تا امور عادی
به گونه ای فرهنگ سازی کردند که نشان دهند ایران ریشه تمام #شرارت هاست.حتی در توئیتهایشان وقتی می خواهند از یک واقعه به بدی یاد کنند می گویند: " اینجا شده ایران".
🔯 این هم برای تظاهرات اعتراضی امشب است. در تصویر راست با پوشیدن #چادر و محجبه شدن نوشته اند: "اینجا ایران نیست."
و در تصویر چپ برای تعریض به نتانیاهو و همسرش که مغضوب معترضان هستند نوشته اند: به ایران خوش آمدید.
✡ رژیم صهیونیستی و #ماشین_جنگ_شناختی و رسانه ای آن به گونه ای #فرهنگ_عمومی اسرائیلی ها را #مهندسی کرده است که ایران و ایرانی برایشان مظهر همه #بدیها و #شرارت ها باشد. لذا با استقبال از هر اتفاقی علیه #ایران و #ایرانی سعی می کنند ذهنیت آنان نسبت به ایران را تخریب کنند.
🔯 اما در مقابل ما چه می کنیم؟ آنقدر عقب مانده ایم که حتی حاضریم بهترین #تریبون های رسانه ای خود را به نام #آزادی_بیان و #مناظره در اختیار اساتید #بی_سوادی چون #زیباکلام قرار دهیم. کسانی که صرفا در حکم #بوقی هستند که #انعکاس دهنده صدای جریان های سیاسی ای هستند که در حال پیش بردن #پروژه_عادی_سازی_رژیم_صهیونیستی در ایرانند.
🆔 @kriyaasses
پلاکاردی با عکس سران مسقوط اسرائیل و نوشته: اسرائیل شرمنده است
🆔 @kriyaasses
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لحظاتی قبل کشته شدن جوان 19 ساله فلسطینی ساکن اراضی اشغالی 1948 فلسطین بضرب گلوله یک شهرک نشین در حاشیه شهرک صندلة
در تصاویر واضحه که شهرک نشین32 ساله ابتدا این نوجوان را از ماشین به زیر میکشه و سپس بسمت این جوان تیر خلاص هم شلیک میکنه
🆔 @kriyaasses
علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
لحظاتی قبل کشته شدن جوان 19 ساله فلسطینی ساکن اراضی اشغالی 1948 فلسطین بضرب گلوله یک شهرک نشین در حا
دیار عمري جوانفلسطینی که توسط یکتروریست صهیونیست به شهادت رسید
🆔 @kriyaasses
علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
لحظاتی قبل کشته شدن جوان 19 ساله فلسطینی ساکن اراضی اشغالی 1948 فلسطین بضرب گلوله یک شهرک نشین در حا
تروریست صهیونیستی که به سمت جوان فلسطینی شلیک کرد و او را به شهادت رساند
🆔 @kriyaasses
تصاویر تجمع اعتراضی امشب در خیابان کاپلان تل آویو
🆔 @kriyaasses
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ کارشناس صهیونیست:
📍درحالی که ما مشغول مسائل دیگری هستیم، ایرانیان نقشه جدیدی برای همسایگان ما در منطقه کشیده اند...
#عبری
🆔 @Kavoshmedia
علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
🔻 این ارزیابی که مورد تایید بلندپایه ترین مقامات وزارت خارجه بوده و نشان دهنده جایگاه حرفه ای سرویس
🔻تحلیل راهبردی 🔺
🔹 درباره گزارش رسانه های صهیونیستی مبنی بر ارزیابی سیاسی و راهبردی وزارت خارجه رژیم اشغالگر قدس در کنار دیگر نشانه ها و فکت های میدانی چند نکته اساسی قابل ارائه است:
🔹 نخست آنکه به اذعان گزارش معاریو از این ارزیابی محرمانه و بسیار مهم، علاوه بر ارزیابی وزارت خارجه ما با دو ارزیابی راهبردی دیگر همم مواجهیم که در مجموع برسازنده سه ارزیابی راهبردی از وضعیت رو به تنازل موقعیت سیاسی رژیم صهیونیستی در منطقه و نظام بین الملل خبر می دهد؛ 1. ارزیابی وزارت خارجه معطوف به تنزل موقعیت سیاسی اسرائیل در منطقه و جهان به ویژه در محور کشورهای عربی نزدیک به اسرائیل و همچنین صدمه دیدن رابطه اسرائیل با آمریکا و اروپا 2. ارزیابی وزارت اقتصاد اسرائیل از اثرات وخیم اعتراضات و تنش های سیاسی به وضعیت اقتصادی اسرائیل 3. ارزیابی وزارت جنگ و ستادکل نیروهای مسلح این رژیم از اثرات منفی تنش های سیاسی بر وضعیت نظامی و امنیتی این رژیم چه در حوزه داخلی و چه در حوزه منطقه ای
🔹 «افول» رژیم صهیونیستی تنها در بعد اقتصادی، امنیتی، نظامی و اجتماعی نیست بلکه این رژیم در حال از دست دادن مهمترین ابزارهای قدرت خود در عرصه بینالملل است. صهیونیستها وقتی که فلسطین را اشغال کردند، چند ابزار بسیار قوی و قدرتمند در اختیار داشتند که یکی از آنها منابع مالی جریانهای صهیونیستی در اروپا و امریکا بود، دومین ابزار مهم حضور این جریانهای قدرت در ردههای قدرت و تصمیمگیری در غرب بود تا جایی که آرام آرام از قلب این جریانها سازمانی رسمی بنام «آیپک» شکل گرفت که هدفش لابی کردن برای رژیم صهیونیستی در دولتهای مختلف امریکا بود.
🔹 قدرت رژیم صهیونیستی در توازی با قدرت غرب بود و هر چه امریکا و اروپا قدرتمندتر بودند این رژیم نیز احساس قدرت بیشتری میکرد. نفوذ در کاخ سفید از طریق لابی آیپک یا به واسطه حضور چهرههای یهودی در هرم قدرت امریکا باعث شد تا سران این رژیم، به ویژه در دوره نتانیاهو به شدت از این حربه استفاده کنند. در حقیقت، نتانیاهو با هوشیاری تمام «کارت ورود» به کاخ سفید را میفروخت و به بسیاری از سران کشورها تاکید میکرد که اگر روابط شما با تلآویو خوب باشد، از منافع «اسرائیل» دفاع کنید و بازارهای خود را به روی محصولات ساخت «اسرائیل» باز کنید ما هم از ابزارهای خود برای نزدیک کردن شما به امریکا استفاده خواهیم کرد.
🔹 این شارلانبازی سیاسی و دیپلماتیک نتانیاهو در مورد بسیاری از کشورها جواب داد تا جایی که دوران طلایی روابط خارجی این رژیم در همین دوره طولانی نخستوزیری نتانیاهو بود. البته اولمرت هم از این حربه استفاده میکرد اما نه به اندازه نتانیاهو. چند کشور مانند روسیه، هند، ترکیه، عربستان سعودی، سودان، امارات، مراکش و حتی برخی از کشورهای جنوب شرق آسیا این کلاه گشاد نتانیاهو سرشان رفت. به مدت بیش از یک دهه نتانیاهو سر فرد باهوشی مانند پوتین را کلاه گذاشت که میتواند روابط واشنگتن – مسکو را درست و مواضع دو کشور را بهم هم نزدیک کند. این دروغ باعث شد تا پوتین چشمش را بر اقدامات رژیم صهیونیتسی علیه سوریه بسته و علیه این رژیم در مجامع بینالمللی رای ندهد.
🔹 اوج بندبازی نتانیاهو در دوره ترامپ بود که باید این دوره را به عنوان دوران اوج قدرت رژیم صهیونیستی در حوزههای اقتصادی و روابط خارجی یاد کرد. حمایتهای بیچون و چرای ترامپ از رژیم صهیونیستی به واسطه دامادش فرصتهای بینظیری را در اختیار نتانیاهو قرار داد تا طرحی مانند معامله قرن یا صلح ابراهیم شکل بگیرد و عملا امریکا پیشمرگ رژیم صهیونیستی در برابر ایران شود. اما به نظر میرسد این دوراه به پایان رسیده و به دو دلیل دیگر این رژیم قدرت سابق را ندارد.
👇👇👇👇
🆔 @kriyaasses
علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
🔻تحلیل راهبردی 🔺
🔹 دلیل نخست به افول قدرت و جایگاه امریکا باز میگردد و دلیل دوم نیز به سیاستهای دولت فعلی رژیم صهیونیستی باز میگردد که شخص نتانیاهو به عنصر نامطلوب در کاخ سفید شناخته میشود.
🔹 این حقیقتی انکار ناپذیر است که ظهور و بروز رژیم اشغالگری مانند رژیم صهیونیستی به شکل کامل به قدرت غرب وابسته است. در واقع، هر اتفاقی که در امریکا روی میدهد خیلی زود اثراتش را بر این رژیم گذاشته و میتوان به خوبی پیامدهای آن را مشاهده کرد؛ به عنوان مثال بحران اقتصادی در امریکا به شکل مستقیمی باعث بروز بحران شدید اقتصادی و معیشتی در سرزمینهای اشغالی شده است. در این مورد پیش از این گزارش مشروحی نوشتم، اما صرفنظر از این مساله شکاف سیاسی میان دولت فعلی امریکا و دولت تندروی حاکم بر رژیم صهیونیستی هم باعث شده تا بسیاری از شرکتها و سرمایهگذاران احساس امنیت نکرده و تصمیم به ترک فلسطین بگیرند.
🔹 اما آنچه باعث شد تا بسیاری از کشورها در روابط خود با رژیم صهیونیستی تجدیدنظر کنند، به بحران در روابط این رژیم با امریکا باز میگردد. حداقل در سه دهه گذشته هر نخستوزیری که در فلسطین اشغالی به قدرت میرسید در همان ماه اول یا نهایت ماه دوم سفری به امریکا داشت و با مستاجر کاخ سفید دیدار میکرد اما شش ماه پس از روی کار آمدن مجدد نتانیاهو، نه تنها درهای کاخ سفید روی او قفل است بلکه به شکل تماس تلفنی هم تا به امروز بایدن حاضر به پذیرش وی نشده است. این موضوع از چشم مقامات کشورهای مختلف دور نمانده و آنها با دیدن این وضعیت، مسائل گذشته را اصلاح میکنند.
🔹 به همان میزانی که این روابط خراب شود، نتانیاهو هم نمیتواند دست به فروش بلیت کاخ سفید به مقامات کشورهای مختلف بزند. همین مساله باعث شد تا محمد بن سلمان و محمد بن زاید که به سمت تلآویو هروله میکردند در تصمیم خود تجدیدنظر کنند. در مورد روسیه نیز، پوتین که در دهه گذشته هر دو ماه یک بار نتانیاهو را در کرملین میدید تا جایی که به یاد دارم، حتی یک تلفن هم به وی نزده است. این شرایط نشان میدهد که در حوزه سیاست خارجی حتی ژنرالهای کودتاچی سودانی هم وساطت نتانیاهو را نپذیرند، چرا که میدانند هر گونه نزدیکی به تلآویو دیگر به معنی نزدیکی و دوست شدن با امریکا نیست. آن روزگار مانند خاطرهای در ذهن صهیونیستها باید باقی بماند.
🔹 نتانیاهو در طول شش ماه گذشته به برخی از کشورهای اروپایی سفر کرد، این سفرها هم دستاورد چندانی برایش نداشت. این موضوع البته از چشم ناظران آگاه دور نمانده است، در حقیقت «جهان دیگر اعتباری برای رژیم صهیونیستی قائل نیست» و این موضوع را رسانههای این رژیم هم به «تلخی» یاد کردهاند. بر اساس گزارش معاریو در ارزیابی محرمانه وزارت امور خارجه اسرائیل آمده «افول موقعیت سیاسی اسرائیل در سطح جهانی»، این در حالی است که وزیر امور خارجه این رژیم خروجیهای این سند رسمی را رد کرد.
🔹 در واقع، آنچه که معاریو تلاش دارد مورد اشاره قرار دهد، به نوعی وابستگی افول این جایگاه به تصمیمات نتانیاهو است. هر چند این بخشی از حقیقت است، اما همه آن هم به شمار نمیرود چرا که افول جایگاه امریکا باعث شده تا رژیم صهیونیستی به عنوان زائده پرزحمتِ جهان خودش به زحمت افتاده و با مشکلات عدیدهای دست و پنجه نرم کند. منابع آگاه از جزئیات این ارزیابی محرمانه گفتهاند، مقامات وزارت امور خارجه به تأثیر منفی سیاستهای دولت اسرائیل بر «جایگاه جهانی اسرائیل» از جمله طرح آن برای تضعیف قوه قضائیه و تحت فشار قرار دادن آن با «اصلاحات قضایی» اشاره کردند.
👇👇👇👇
🆔 @kriyaasses
علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
🔹 دلیل نخست به افول قدرت و جایگاه امریکا باز میگردد و دلیل دوم نیز به سیاستهای دولت فعلی رژیم صهیو
🔹 به همان میزانی که این روابط خراب شود، نتانیاهو هم نمیتواند دست به فروش بلیت کاخ سفید به مقامات کشورهای مختلف بزند. همین مساله باعث شد تا محمد بن سلمان و محمد بن زاید که به سمت تلآویو هروله میکردند در تصمیم خود تجدیدنظر کنند. در مورد روسیه نیز، پوتین که در دهه گذشته هر دو ماه یک بار نتانیاهو را در کرملین میدید تا جایی که به یاد دارم، حتی یک تلفن هم به وی نزده است. این شرایط نشان میدهد که در حوزه سیاست خارجی حتی ژنرالهای کودتاچی سودانی هم وساطت نتانیاهو را نپذیرند، چرا که میدانند هر گونه نزدیکی به تلآویو دیگر به معنی نزدیکی و دوست شدن با امریکا نیست. آن روزگار مانند خاطرهای در ذهن صهیونیستها باید باقی بماند.
🔹 نتانیاهو در طول شش ماه گذشته به برخی از کشورهای اروپایی سفر کرد، این سفرها هم دستاورد چندانی برایش نداشت. این موضوع البته از چشم ناظران آگاه دور نمانده است، در حقیقت «جهان دیگر اعتباری برای رژیم صهیونیستی قائل نیست» و این موضوع را رسانههای این رژیم هم به «تلخی» یاد کردهاند. بر اساس گزارش معاریو در ارزیابی محرمانه وزارت امور خارجه اسرائیل آمده «افول موقعیت سیاسی اسرائیل در سطح جهانی»، این در حالی است که وزیر امور خارجه این رژیم خروجیهای این سند رسمی را رد کرد.
🔹 در واقع، آنچه که معاریو تلاش دارد مورد اشاره قرار دهد، به نوعی وابستگی افول این جایگاه به تصمیمات نتانیاهو است. هر چند این بخشی از حقیقت است، اما همه آن هم به شمار نمیرود چرا که افول جایگاه امریکا باعث شده تا رژیم صهیونیستی به عنوان زائده پرزحمتِ جهان خودش به زحمت افتاده و با مشکلات عدیدهای دست و پنجه نرم کند. منابع آگاه از جزئیات این ارزیابی محرمانه گفتهاند، مقامات وزارت امور خارجه به تأثیر منفی سیاستهای دولت اسرائیل بر «جایگاه جهانی اسرائیل» از جمله طرح آن برای تضعیف قوه قضائیه و تحت فشار قرار دادن آن با «اصلاحات قضایی» اشاره کردند.
🔹 در این ارزیابی اینگونه ادعا شده که «سیاست خارجی اسرائیل در گذشته بر پایه یک دموکراسی باثبات، آماده فشار برای مذاکره سیاسی با تشکیلات خودگردان فلسطین بود؛ اصولی که اکنون با اظهارات اعضای ائتلاف دولتی فعلی ضعیف شده است»!! این در حالی است که در بیانیه فوقالعادهای که روز پنجشنبه توسط وزارت خارجه اسرائیل در رابطه با این ارزیابی صادر شد، آمده است که برآوردهای ذکر شده در سند «منعکس کننده موضع مورد توافق همه طرفهای ذیربط در این وزارتخانه نیست و تصویر واقعی موقعیت را منعکس نمیکند.» البته این وزارتخانه چارهای جز این ندارد که دست به تکذیب بزند.
🔹 بر اساس ادعای وزارت خارجه رژیم صهیونیستی، «از طریق تماسهای بینالمللی متعدد وزیر و مقامات ارشد وزارت امور خارجه، تصویری کاملاً متفاوت از تصویر منعکس شده در این سند نمایان میشود» که البته با نگاهی به موضعگیریهای صورت گرفته در طول چند ماه گذشته از طرف متحدان همیشگی رژیم صهیونیستی، خلاف آن را میتوان مشاهده کرد. با این حال، معاریو در ادامه گزارش داد که نخستوزیر این رژیم و وزیر امور خارجه وی، اخیراً هشدارهایی از سوی «مقامات جامعه بینالمللی» دریافت کردهاند که نسبت به سیاست دولت ابراز نگرانی کردهاند.
🔹 رسانه های صهیونیستی خبر دادند که الی کوهن اخیراً با پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا که سخنرانی ضبط شدهای را در مقام رئیس حزب سوسیالیست بینالمللی در حمایت از جنبش اعتراضی اسرائیل علیه طرح دولت برای تضعیف قوه قضائیه ارسال کرده بود، وارد تقابل شده است. سفرای اسرائیل در اکثر کشورهای جهان و کارمندان وزارت خارجه هر روز با سوالات و تردیدهای همتایان بینالمللی خود در مورد نیات دولت نتانیاهو و ترس از تغییر رژیم در اسرائیل مواجه هستند. (البته منظور از همتایان بینالمللی، کشورهای اروپایی است که به شدت از فروپاشی رژیم صهیونیستی و آوار شدن میلیونها یهودی افراطی در کشورهایشان واهمه دارند)
🔹 در ماههای اخیر، نتانیاهو و وزیر امور خارجهاش اصرار داشتهاند بگویند، بین شیوهای که رسانههای اسرائیلی انتقادات بینالمللی از دولت را در مورد طرح تضعیف قوه قضائیه منعکس میکنند و برداشتهای آن دو از گفتوگوهایی که با خارجیها دارند، شکاف و فاصله وجود دارد. رسانه های صهیونیستی منتقد دولت، به انتقادات سراسری کشورهایی که «دوست اسرائیل» تلقی میشوند، در زمینه تلاشهای دولت نتانیاهو برای تضعیف قوه قضائیه، از جمله آمریکا، آلمان، انگلیس و فرانسه اشاره کرد و افزود، این کشورها درباره «آینده دموکراتیک اسرائیل» ابراز نگرانی کردهاند.
👇👇👇👇
🆔 @kriyaasses