فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زن زندگی آزادی در نگرش صهیونیست ها
امشب ساعت ۱۸:۳۰ مهمان محمد علی صمدی در برنامه حماسه خوان شبکه یک هستم
⭕️ شهادت 49 خبرنگار از آغاز نبرد طوفان الاقصی
🔸 از هفتم اکتبر تاکنون 49 خبرنگار در حملات هوایی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به غزه به شهادت رسیدند.
🔸 رژیم اشغالگر صهیونیستی از آغاز نبرد طوفان الاقصی در هفتم اکتبر هدف قرار دادن خبرنگاران را به عنوان یکی از اهداف اصلی خود در دستور کار قرار داده است.
🔸 جنایت رژیم صهیونیستی علیه خبرنگاران با هدف ممانعت از افشای حقایق و برملا شدن جنایات این رژیم برای جهانیان انجام می گیرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اگر حزب الله وارد معرکه بشه اسرائیل رو محو میکنه !
👆گفتگوی «اسکات ریتر» افسر پیشین اطلاعاتی آمریکا و بازرس تسلیحات سازمان ملل با جکسون هینکل تحلیلگر و کنشگر آمریکایی
علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
🔻 الیاهو یوسیان، از یهودیان فارسی زبان خائن به ایران (فرار کرده از ایران) و از غاصبان فلسطین اشغالی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اظهارات تکاندهنده پرستار آمریکایی از وضعیت وخیم غزه در برابر دروغ های شاخدار الیاهو یوسیان که در صدای آمریکا از اوضاع آنجا ترسیم میکند!
🔶 پرستار اعزامی به سرزمینهای اشغالی با اشاره به وضعیت اسفبار غزه اظهار داشت:
🔺هیچ مکان امنی در غزه وجود ندارد؛ 50 هزار نفر در یک کمپ هستند که فقط چهار توالت برای آنها وجود دارد، هر دوازده ساعت فقط دو ساعت مردم به آب دسترسی دارند!
@kriyaasses
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ شهرام همایون: چرا به جای بمباران تُند تُند غزه و کُشتن مردم غزه آمریکا نمی رود و رهبران حماس را در قطر بازداشت نمی کند؟ آمریکا [مانند اسرائیل] که به هیچ قانون بین المللی پایبند نیست و به افغانستان، عراق[لیبی، سوریه، یمن و...] حمله نظامی کرد. برای بازداشت رهبران حماس در قطر هم نیاز به مجوز هیچ کس ندارد.
✅ مزدور صهیونیست: به جرج بوش پسر در لس آنجلس گفتم شما در عراق کربلایی شدید، حالا با حمله نظامی به ایران مشهدی شوید. جرج بوش خندید و به من گفت: ما هنوز در گرداب عراق گرفتاریم، نمیخواهیم یک دردسر تازهای داشته باشیم!
@kriyaasses
31.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 داستان فوق العاده تسلیم آلبانی در برابر ایران. داستان ناگفته ای که برای اولینبار خواهید شنید.
🔹در گفتگو با علی عبدی
📺 youtu.be/5IujGtxSKVA
@kriyaasses
داستان فوق العاده تسلیم آلبانی در برابر ایران - علی عبدی.mp3
6.79M
🔹 داستان فوق العاده تسلیم آلبانی در برابر ایران. داستان ناگفته ای که برای اولینبار خواهید شنید.
🔹در گفتگو با علی عبدی (صوتی)
@kriyaasses
✅ فرمانده منطقه جنوبی ارتش رژیم صهیونیستی: حماس ضربات سنگینی به ارتش وارد کرد/ جنگ پیچیده و سخت است
یارون فینکلمان:
🔸 ارتش نبردی پیچیده، سخت و هزینه آور را علیه حماس در غزه دنبال میکند.
🔸یکماه قبل حماس به ما حمله و ضربات سنگینی به ما وارد کرد، در آن روز وحشتناک ما در ماموریتمان شکست خوردیم. این تحولات سخت مرا آتش زد.
🔸 جنگ پیچیده و سخت است و متاسفانه هزینه آن بسیار سنگین است.
@kriyaasses
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 علم صالح، کارشناس مسائل خاورمیانه: زمان، بزرگترین دشمن تلآویو است؛ نتانیاهو هیچگونه استراتژی ندارد!
در جنگ شهری، حماس دست برتر را دارد و شکست آن بسیار دشوار است.
@kriyaasses
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥وقتی کانال ۱۳ اسرائیل مچ شبکه ۱۴ رو میگیرد
🔹شبکه ۱۴ یا همان شبکه نتانیاهو یک ویدئو نشان داد به اسم داخل تونلهای غزه که در آن ارتش اسرائیل به داخل تونلها رفته و نیروهای حماس را کشته است.
🔹پس از آن مشخص شد که این ویدئو برای یک سال پیش بوده و ربطی به اکنون ندارد.
🔹 کانال ۱۳ با افشای این دروغ آبروی شبکه ۱۴ را بر باد داد.
@kriyaasses
💢 در طول جنگ جهانی دوم، نازیها حدود ۴۰۰ هزار یهودی لهستانی را در منطقهی کوچکی از ورشو محبوس کردند و آنها را مجبور کردند در شرایط وحشیانه و غیرانسانی زندگی کنند.
🔻 زمانیکه آنها قیام کردند و با شرایط غیر انسانی تحمیل شده مبارزه کردند، در غرب آنها را قهرمان نامیدند.
🔻 اما وقتی ۲ میلیون نفر فلسطینی، نگهداری شده در یک محله حفاظت شده غزه، قیام کردند آنها را تروریست نامیدند!
@kriyaasses
آقای ظریف! مردم ما
قهرمان بودن را می پسندند -۱
🔹آقای ظریف در گذشته و بر سر ماجرای برجام، نتانیاهو را دشمن خونی ایران جا نمایی کرده است. او و هم طیفانش می گویند نتانیاهو بود که نمی گذاشت برجام پا بگیرد، و ترامپ هم در اثر تحریک او، برجام را زیر پا گذاشت.
♦️این طیف ولو با تاخیر، به باور چند ده ساله صاحب نظران انقلابی رسیدند، مبنی بر این که "اسرائیل، دشمن ترین دشمنان ملت ایران است"؛ و این در حالی بود که برخی از اصلاح طلبان در سال ۱۳۸۸، به شعار "نه غزه نه لبنان" (مطلوب رژیم صهیونیستی) آلوده شدند.
🔹تصور می کنید دشمن ترین دشمنان ایران، از سخنان دیروز آقای ظریف ناراحت می شود یا شادمان؟! او دیروز گفت: "
♦️"الان که کشور سیاست معقولی دارد، با موضعگیری های تند، آب به کاسه تندروی نریزیم. اگر پای ایران را به وسط معرکه جنگ بکشانند، برای هیچکدام از مقام های حاکمیتی اتفاقی رخ نخواهد داد؛ آنی که بمب می خورد، از بین می رود و تحریم می شود، مردم ایران هستند. تا حالا مگر تحریم ها به چه کسانی ضرر زده؟ به کسانی که روزی چند میلیون دلار درآمد دارند، یا به مردم بیچاره؟ مردم ایران، از هزینه دادن روی این موضوع خسته اند، حق هم دارند. مردم ایران از سیاست دولت ما که تلاش می کند از فلسطینی ها هم داغ تر باشد، خسته اند".
🔹چرا ظریف اصرار دارد میان سیاست نظام و دولت، یا دولت و مردم دوگانگی القا کند؟ سود این دوگانه سازی را چه کسی جز آمریکا و اسرائیل می برند؟ مواضع دولت را رئیس جمهور و وزیر خارجه اعلام می کنند و مصداقا، کدام موضع آنها، تندروی بوده است؟!
♦️آقای ظریف هنگامی که "میدان" و سردار سلیمانی را متهم کرد به این که برای "دیپلماسی و منافع ملی" هزینه درست کرده اند، از موضع نظام جانبداری می کرد، یا همان موضع معقول را زیر سوال می برد؟!
🔹او می تواند بگوید که خسته است، اما چرا از طرف مردم حرف می زند؟ چه کسی چنین وکالتی را به او داده؟! مردم، همان هایی هستند که آن حماسه دشمن شکن را در تشییع پیکر شهید سلیمانی را به راه انداختند؛ و حال آن که ادعا می شد جنگیدن او هزینه ساز است!
♦️حاج قاسم، آماج تهمت و تخریب بود، اما ظریف، در همان مصاحبه چند سال قبل با "مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری"، در کنار بدگویی و شبهه افکنی علیه "میدان" و "فرمانده آن"، اعتراف کرد:
🔹«قبل از شهادت شهید سلیمانی، در تمامی نظرسنجی هایی که ما داشتیم، از سال ۹۶ تا ۹۹؛ محبوبیت من از ۹۰، آمد روی ۶۰ درصد، و محبوبیت شهید سلیمانی، رفت روی ۹۰ درصد. مردم ما، #قهرمان_بودن_در_منطقه_را_می_پسندند. ما هم نوکر مردم و هم نوکر آنچه می پسندند، هستیم».
💢ادامه دارد
@IMANI_mohammad
آقای ظریف! مردم ما
قهرمان بودن را می پسندند-۲
♦️هزینه برای کشور را کسانی درست کردند که به جای همراهی با گفتمان مقاومت، مسیر انفعال در برابر غرب و رژیم صهیونیستی را در پیش گرفتند و با جرات و جسارت بخشیدن به حریف، کشور و منطقه را آماج ترور و خرابکاری و جنگ قرار دادند؛
🔹اگر نبود این نگاه راهبردی که جنگ با دشمن ستیزه جو، از همان عمق و همسایگی او شروع می شود، قطعا امروز آمریکا و اسرائیل، فجایع بمباران غزه را در عمق خاک ما پدید می آوردند.
♦️آقای ظریف اولین بار نیست که از موضع ضعیف نمایی و خستگی، جنگ هراسی راه می اندازد. او همان مهر ۱۳۹۲ که گفت "آمریکا می تواند ظرف پنج دقیقه توان دفاعی ما را نابود کند"، سایه تهدید های بعدی را بر سر کشور کشاند و مصاف مذاکرات را که دو سال بعد به توافق می رسید، مغلوبه کرد.
🔹همان روزها نیز اگر درایت نظام و فرماندهانی مانند سردار سلیمانی در دفع شر جنگ نیابتی آمریکا و اسرائیل در عراق و سوریه نبود، شعله های جنگ، به همدان و کرمانشاه و تهران و اصفهان و شیراز امتداد می یافت.
♦️جمهوری اسلامی و متحدانش امروز در زمینه طراحی و تدبیر، در اوج حکمت هستند. و هرگز کسی در جبهه دشمن، از این تدابیر پیچیده و پیشرو، برداشت ضعف و انفعال و ترس نخواهد کرد.
🔹نبرد با آمریکا و رژیم صهیونیستی، ترجیح ما نبوده، بلکه تحمیل دشمن به ملت ما بوده و مربوط به یک ماه، یا یکی دو سال اخیر هم نیست.
♦️این جنگ تحمیلی و به شرارت های پیرامون آن، دست کم ۷۰ سال سابقه دارد و دائما رو به تشدید و تصاعد گذاشته است. با این تفاوت مهم که حربه های دشمن محدود تر و کُند تر، و توانمندی های جبهه ایران، گسترده تر شده است.
🔹ما سالهاست که در این جنگ تحمیلی، وسط میدان هستیم؛ با رعایت تمام اصول عزت، حکمت و مصلحت. به همین علت هم هست که وقتی از نتانیاهو پرسیدند، بزرگ ترین تهدید کدام است، پاسخ داد"ایران، ایران، ایران!".
♦️گفتمان حکیمانه حرکت ملت ایران، همان است که مقتدای شان علی علیه السللام فرمود: "اُغْزُوهُمْ قَبْلَ أَنْ يَغْزُوكُمْ فَوَاللَّهِ مَا غُزِيَ قَوْمٌ قَطُّ فِي عُقْرِ دَارِهِمْ إِلَّا ذَلُّوا... با دشمنان بجنگید، پيش از آن كه با شما بجنگند. به خدا سوگند، با هيچ قومى در خانه شان نجنگیدند، مگر آنكه خوار شان ساختند".
@IMANI_mohammad
🔺 تیر خلاص آنانیموس به زیرساختهای نظامی صهیونیستها
▪️علی عبدی، کارشناس مسائل بینالملل در گفتوگو با «فرهیختگان» مطرح کرد
▪️اخیرا گروه هکری آنانیموس اطلاعاتی از آژانس ملی دیجیتال اسرائیل منتشر کرده است. این البته همه اطلاعاتی نیست که این گروه هکری به آن دست پیدا کرده است. میشود گفت تقریبا یکی از بیسابقهترین حملات سایبری به زیرساختهای نظامی رژیمصهیونیستی مثل شاباک و موساد وارد شده که اطلاعات اصلی آن را در اختیار نیروهای مقاومت قرار داده است. امری که در موفقیت عملیات اخیر حماس به سرزمینهای اشغالی نیز نقش قابلتوجهی داشته است. برای بررسی ابعاد این حمله و ضرباتی که به رژیمصهیونیستی وارد شده با علی عبدی، کارشناس مسائل بینالملل گفتوگو کردیم که در ادامه میخوانید.
@kriyaasses
علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
🔺 تیر خلاص آنانیموس به زیرساختهای نظامی صهیونیستها
🔻 اطلاعات کامل شبکه موساد در دست نیروهای مقاومت
عبدی ابتدا به حمله سایبری که به سرورهای مرکزی نظامی رژیمصهیونیستی شده، اشاره کرد و گفت: «هدف اصلی حملهای که صورت گرفته سه نهاد اصلی نظامی-امنیتی رژیمصهیونیستی بوده است. حمله به ارتش، آمان (سازمان اطلاعات ارتش)، موساد (سرویس اطلاعات خارجی اسرائیل) و شاباک (سرویس امنیت داخلی اسرائیل)، صورت گرفته است. در واقع پک کلی اطلاعات سرورهای مرکزی هر سه سازمان شامل اطلاعات پرسنلی اسرائیلیها بوده است. برای مثال در ارتش اطلاعات پرسنلی اطلاعات یگانهای تابع ارتش، اطلاعات فرماندهیها، افسرها و نیروهای کادر وجود داشته است. این اطلاعات حالا کاملا تخلیه شده و در اختیار مقاومت قرار گرفته است.
در شاباک هم این اطلاعات شامل اطلاعات پرسنلی کادر رسمی خود سازمان امنیتی به انضمام شبکه منافع و عوایدی که اینها در فلسطین بهویژه در کرانه باختری و نوار غزه داشتند، میشد. اطلاعات موساد هم به همین نسبت؛ سرورهای مرکزی، اطلاعات پرسنل رسمی سازمان و کلیه شبکه عوامل و منابع آنها در منطقه سرقت شد. میتوان به ضرس قاطع گفت الان اطلاعات کامل شبکه موساد در منطقه در دست مقاومت است. اتفاق دیگری که رخ داده است، پاک شدن اطلاعات اصلی و بکآپ آنهاست.
کلیه اطلاعات پس از هک شدن هم از روی سرور مرکزی پاک شده و هم بکآپ آنها از بین رفته است. به احتمال زیاد الان خود رژیم هم مخصوصا در بحث موساد دچار معضل از دست دادن اطلاعات اصلی خودش شده است.» این کارشناس بینالملل در پاسخ به اینکه هک این اطلاعات چه نسبتی با عملیات حماس دارد نیز گفت: «هک شدن و از کار افتادن دوربینهای هشدار سریع باعث شد در اطراف حصار غزه هیچ هشداری منتقل نشود، یعنی عملا با ورود و گذر نیروهای حماس از حصار نوار غزه به شهرکها هیچ هشدار جدی مخابره نشد.
از دیگر موارد عدم واکنش گنبد آهنین به پرتاب پنج هزار موشک در سه ساعت اول حمله بود. مواردی از این دست همه به علت همین پک سایبری سراسری بود که هر سیستم نظامی را از کار انداخت. فقط سرقت اطلاعات نبود. کندی سیستمهای هشدارهای نظامی و امنیتی و حتی از کار افتادن آنها هم مطرح بود که در لحظه نتوانستند هیچ پاسخ درخوری به اقدام حماس بدهند. این امر چه از جهت هشدار و چه از جهت مقابله به مثل مانند سیستم گنبد آهنین اتفاق افتاده است.»
پیش از این هیچ وقت سرویسهای مرکزی رژیمصهیونیستی آماج حمله قرار نگرفته بودند
عبدی درباره تفاوت این حمله سایبری با دیگر حملات به اسرائیل و نهادها نیز توضیح داد: «اولین تفاوت در اهداف حمله است که معمولا هیچ هدفی برای حملات وجود نداشت. حملات نظامی مثل حمله به شرکت رافائل اتفاق افتاده اما هیچوقت موساد یا حتی شاباک به این شکل آماده حمله نبوده است. مثلا نهایت اتفاقی که برای شاباک افتاده بود در دو سال گذشته بود که دوربینهای امنیتی آن هک شد و بعد با اختلال شدید مواجه شد. هک دوربینهای منزل رئیس موساد یا وزیر جنگ از دیگر حملاتی بود که در این سالها اتفاق افتاد اما هیچ وقت سرویسهای مرکزی آماج حمله قرار نگرفته بودند. این حمله هم از جهت حجم، عمق، اهداف و آماج اصلا با موارد گذشته قابل قیاس نیست.
از همه مهمتر این است که علاوهبر سرقت کلیه اطلاعات سرورهای مرکزی آن اطلاعات معدوم هم شدهاند، یعنی اگر غیر از اطلاعات سرورها و بکآپ اطلاعات جای دیگری ذخیره نشده باشد، نتوانستند آن را حفظ کنند و عملا با بحران مواجه خواهند شد.»
@kriyaassess
علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
🔺 تیر خلاص آنانیموس به زیرساختهای نظامی صهیونیستها
تاکتیک رسانههای صهیونیستی درباره حمله سایبری به زیرساختهای مرکزی اسرائیل
این کارشناس بینالملل در ادامه به این موضوع اشاره میکند که رسانههای صهیونیستی سعی کردند هک زیرساختهای مرکزی اسرائیل را کوچک نشان دهند و توضیح میدهد: «رسانههای جریان اصلی که وابسته به خود صهیونیستهاست، سعی کردند اولین روایت را تولید کنند و در آن روایت هم دو تاکتیک به خرج دادند. یکی منتسب کردن این حمله به بیرون از نیروی مقاومت بهخصوص روسها بود. اعلام اینکه این کار روسها بوده، اگر هم این کار مستقیما توسط روسها انجام نشده است، در این قضیه روسها هم ذینفع بودند و تلاش کردند که کوچکنمایی کرده و کار مقاومت را عادی بدانند. از جهتی هم تاکتیک دوم، خفیف کردن این عملیات بیسابقه است و سعی میکنند آن را کوچک نشان بدهند، یعنی اولا اعلام کنند که عملیات ابعاد گسترده و وسیعی ندارد و در حقیقت ابعاد مهمی نداشته است. دوم اینکه آسیبهای واردشده محدود بوده و این آسیبها الان جمع و ترمیم شده است. درصورتیکه اینها همهاش کذب است. مثلا مدعی هستند که شرکت چکپوینت مایکروسافت این حمله را ترمیم و آسیب را رفع کرده است. درصورتیکه خود سایت چکپوینت بالا نمیآید و خوابیده است. از ترس اینکه خودشان هم مورد حمله قرار نگیرند، چند وقتی است که سایت را خوابانده و هیچ کاری نمیکنند. اما برگمن به دروغ مدعی شده است که این شرکت مساله را برای اسرائیلیها حل کرده است.»
وی در ادامه درباره اینکه چرا رسانههای داخلی ایران به این موضوع نپرداختند، نیز گفت: «نمیدانم علت دقیقش چیست. شاید ما درک و دریافت دقیق و کاملی نداریم و همه چیز را بیشتر عینی و انضمامی میبینیم و میخواهیم براساس چیز تعینی حرف بزنیم و چون این مساله چیزی نیست که تصویر بمباران، موشک، انفجار یا ترور برای آن استفاده کنید شاید توضیحش برای مخاطب خیلی سخت باشد. شاید هم برایشان غیرقابل باور باشد. آنها با الجزیره صحبت کرده بودند که پوشش دهند اما این رسانه هم جرات نکرد. میگفتند اگر این کار را انجام دهند اسرائیل ممکن است به آنها آسیب بزند. با المیادین هم صحبت شده بود اما پای کار نبودند. در رابطه با رسانههای داخلی اطلاعی ندارم.»
اسرائیل پشتوانههای اطلاعاتی خود را از دست داده است
عبدی در ادامه اشاره میکند که پوشش اخبار، عملا بر وجهه امنیتی رژیم اثر میگذارد و توضیح میدهد: «عملا اسرائیل پشتوانههای اطلاعاتی خودش را از دست داده است. شما فکر کنید الان موساد که بانک اقساط داشته، اطلاعات این بانک سرقت شده و در سرورهای مرکزی نیز نابود شده است.»
عبدی در ادامه درباره رویکرد آنانیموس و پروژههایی که در این مدت انجام دادند میپردازد و میگوید: «رویکردشان اندکی عمیقتر از گروههایی مثل عصای موسی است. یعنی هم حرکتشان عمق بیشتری دارد و هم دقیقتر انجام شده و هم به نظر من اثرگذاریاش، بیشتر بوده است. کارهایی که گروههایی مانند عصای موسی، مثل هک دوربینهای امنیتی شاباک یا صنایع نظامی انجام دادند، عمق نفوذ و اثربخشیاش بهمراتب خیلی بیشتر است. دیگر اتفاقی هم که رخ داده این است که اینها تنها آن سه سازمان را مورد حمله قرار ندادهاند. عملا دو هلدینگ اصلی سایبری اسرائیل مانند اختاپوس تامینکننده امنیت سایبری نهادهای دولتی اسرائیل بودند. همین سیستمهای امنیتی و نظامی هم تامینکننده امنیت سایبری صنایع نظامی اسرائیل بهخصوص صنایعی که به فروش میرود یعنی سیستمهای نظامی که آنها میفروشند، سیستمهای پدافند هوایی، سیستمهای راداری، سیستمهای موشکی و هرگونه سیستمی که فروش میرود، تامین امنیت سایبری آنها با شرکت اختاپوس و یک شرکت دیگر است. این دو شرکت هم مورد آسیب جدی قرار گرفتهاند و عملا تمام خریداران صنایع نظامی امنیتی اسرائیل که خریدهایشان تامین شده بود، بهشدت آسیبپذیر شدند؛ چراکه اطلاعات کامل آنها همین الان هم در اختیار گروههای مقاومت است.»
عبدی درباره برخی حملات سایبری ایران که زیرساختهای مهمی را هدف قرار داده بود و توجه به این موضوع در بعد امنیتی و رسانهای گفت: «بعد از حمله سایبری اتاکس نت در سال 86-85 آسیب جدی به ما وارد شده بود. اما حالا به این نقطه رسیدیم که عملا دشمن را زمینگیر کردهایم. ما عملا با نسل سوم جنگ سایبری میان مقاومت و اسرائیل مواجه هستیم. آسیبپذیری برای جنگ اول بود که فضای آن هم مدنیتر بود. الان زمین ماست و دشمن عملا دچار ضعف شده است.»
@kriyaasses
فقط از صبح امروز تا این لحظه (ساعت 15:40) فقط گردانهای شهید قسام شاخه نظامی حماس بیش از 16 دستگاه تانک و نفربر زرهی ارتش رژیم صهیونیستی را در محورهای عملیاتی شمالی شرقی و جنوبی غزه منهدم کرده است.
@kriyaasses
💢 ریاض تنها در صورت شکست «حماس» با تلآویو به عادیسازی روابط میپردازد.
🔹 «جروزالم پست» در یادداشتی بیان داشت، تا پیش از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» برای همه روشن بود که پادشاهی سعودی برای موازنهسازی در برابر ایران، همچون بحرین و امارات مسیر عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی را طی میکند.
🔸 اما آغاز جنگ میان فلسطین و رژیم صهیونیستی این فرآیند را مختل کرد. این یادداشت در ادامه تأکید کرد، موضوع امنیت در رأس دستور کار ریاض قرار دارد و این پادشاهی در توافقات خود بهدنبال قویترینها است و رژیم صهیونیستی برای عادیسازی روابط با سعودی باید قدرت خود را با پیروزی بر حماس آشکار سازد.
🔹جروزالم پست در ادامه بیان داشت، قدرت رژیم صهیونیستی شرط اساسی برای ریاض در عادیسازی روابط با تلآویو است و این رژیم بدون پیروزی آشکار بر حماس، بهعنوان یک موجود ضعیف به تصویر کشیده میشود، چیزی که ممکن است عادیسازی روابط را از دستور کار سعودی خارج کند.
@kriyaasses