هدایت شده از هیات مجازی انصار الحجه ارواحنا فداه ✅
17.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸روایت خواننده «میشه ضامنم بشی» از روزهایی که صدایش را از دست داده بود
غلامرضا صنعتگر:
🔹۶۵ روز به واسطه داروهایی که مصرف کرده بودم صدا نداشتم
🔹سه روز در حرم امام رضا (ع) دخیل بستم که صدایم برگردد و برنگشت
🔹دلخور به تهران برگشتم و دم اذان صبح با صدای یا امام رضا (ع) از خواب بیدار شدم و...
هدایت شده از هیات مجازی انصار الحجه ارواحنا فداه ✅
✨﷽✨
🌼خرج کردن برای امام مهدی"
✍یکی از وظایف مردم در زمان غیبت، صله ی امام زمان به وسیله مال (خرج کردن) است. یعنی مومن بخشی از دارایی خود را برای امام زمانش هدیه کند و هر سال بر این عمل مداومت کند.در این عمل، ثروتمند و فقیر یکسانند اما هرکس به مقدار تواناییَش تکلیف دارد.
امام صادق می فرمایند: هیچ چیز نزد خدا محبوبتر از اختصاص دادن دِراهم (واحد پول) به امام نیست. و به درستی که خداوند دِرهم را برای او (پرداخت کننده) در بهشت همچون کوه احد قرار دهد.1
همچنین امام صادق در تفسیر آیه 245 سوره بقره میفرمایند: 1- به خدا سوگند این در خصوص صله (خرج کردن) برای امام است. 2- به درستی که خدا آنچه را که مردم در اختیار دارند از جهت نیاز به آن قرض نخواسته است، و هر حقی که خداوند دارد، برای ولیِّ اوست...
آن حضرت در جایی دیگر فرموده اند: هرکس پندارد که امام به آنچه در دست مردم هست احتیاج دارد، کافر است. جز این نیست که مردم نیازمندند که امام از ایشان بپذیرد. خدا امر فرموده که از اموال آنان صدقه و زکات بگیر و آنها را به وسیله آن پاک و تزکیه می نمایی.3
📚 1- اصول کافی
2- اصول کافی جلد 1 ص 537
3- اصول کافی - جلد 2
هدایت شده از هیات مجازی انصار الحجه ارواحنا فداه ✅
اللّهُمَّ صَلِّ عَلى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضا الْمُرْتَضَى🤲
الاِمامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ
وَ حُجَّتِکَ عَلى مَنْ فَوْقَ الاَرْضِ
وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرى
الصِّدّیقِ الشَّهید✨
صَلاةً کَثیرَةً تامَّةً زاکِیَةً
مُتَواصِلَةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَةً
کَاَفْضَلِ ما صَلَّیْتَ عَلى اَحَدٍ مِنْ اَوْلِیائِکَ
هدایت شده از هیات مجازی انصار الحجه ارواحنا فداه ✅
5.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☫﷽☫
بوسه ی شیطان بر پیشانی انسان
هدایت شده از هیات مجازی انصار الحجه ارواحنا فداه ✅
شبانه روز، از #شب شروع می شود، نه از روز.
🔸️ لذا باید برنامه ریزی برای شب را مقدم کنیم. اگر کسی بتواند شبش را خوب مدیریت کند، انگیزه و وسعت ظرفیت برای روز پیدا می کند، ولو نیمی از شب را شب زنده داری کرده باشد. در واقع، آن قدرتی که برای کار و جهاد در روز احتیاج داریم، از شب باید بگیریم.
🔸️ به قول یکی از علما:
روز خبری نیست... اگر میخواید باری برای #آخرت ببندید، #شب قیام کنید.
🔸️ یک الی یک و نیم ساعت قبل از اذان صبح (اوقات #سَحَر) و از اذان صبح تا طلوع آفتاب (#بین_الطلوعین). این دو وقت، گل سرسَبد ۲۴ساعت شبانه روز است. این دو وقت را از دست ندهید!!!.
هدایت شده از هیات مجازی انصار الحجه ارواحنا فداه ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💔😭
🔹مناجات زیبا با #امام_زمان ارواحنا فداه..
🔸استاد پناهیان
هدایت شده از هیات مجازی انصار الحجه ارواحنا فداه ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘چرا خدا را متهم میکنی؟
عنه عليه السلام ـ و قد سُئلَ عن أبغَضِ الخَلقِ إلَى اللّه ِ ـ : مَن يَتَّهِمُ اللّه َ، [قالَ السائلُ:] قُلتُ: أحَدٌ يَتَّهِمُ اللّه َ ؟! قالَ عليه السلام : نَعَم ، مَنِ استَخارَ اللّه َ فجاءَتهُ الخِيَرَةُ بما يَكرَهُ فَيَسخَطُ فذلكَ يَتَّهِمُ اللّه َ . قُلتُ : و مَن ؟ قالَ : يَشكُو اللّه َ ، قلتُ : و أحَدٌ يَشكُوهُ ؟! قالَ عليه السلام : نَعَم ، مَن إذا ابتُلِيَ شَكا بِأكثَرَ مِمّا أصابَهُ . قلتُ : و مَن ؟ قالَ : إذا اُعطِيَ لَم يَشكُرْ، و إذا ابتُلِيَ لَم يَصبِرْ
✅ امام صادق عليه السلام در پاسخ به اين پرسش كه منفورترين خلق نزد خدا كيست فرمود : كسى كه خدا را مُتّهم كند . [پرسش كننده گويد : ]عرض كردم : مگر كسى خدا را هم مُتّهم مى كند؟ فرمود : آرى ؛ كسى كه از خدا طلب خير كند و خداوند خير او را در چيزى قرار دهد كه وى ناخوش مى دارد و در نتيجه ، ناراحت شود . چنين كسى خدا را متهم كرده است. عرض كردم : ديگر چه كسى؟ فرمود : كسى كه از خدا شِكوه كند . عرض كردم : مگر كسى از خدا هم شِكوه مى كند؟ فرمود : آرى ؛ كسى كه هرگاه گرفتار شود ، بيش از حدّ گرفتارى خود شكايت كند . عرض كردم : ديگر چه كسى؟ فرمود : كسى كه هرگاه نعمتى به او داده شود سپاسگزارى نكند و هرگاه گرفتار شود شكيب نورزد.
📚تحف العقول ص ٣٦٤
حجت الاسلام #رفیعی
هدایت شده از هیات مجازی انصار الحجه ارواحنا فداه ✅
🔘مهمان زورکی
عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ:
«إِذَا دُعِيَ أَحَدُكُمْ إِلَى طَعَامٍ فَلَا يَسْتَتْبِعَنَّ وَلَدَهُ فَإِنَّهُ إِنْ فَعَلَ أَكَلَ حَرَاماً وَ دَخَلَ غَاصِباً.»
از امام صادق علیهالسلام :«هرگاه یکی از شما به غذایی دعوت شد، فرزندش را دنبال خود نبرد، که اگر چنین کند، غذایی که (فرزندش) میخورد، حرام است و ورودش (به منزل میزبان) غاصبانه است.
📚الكافي، ج۶، ص۲۷۰.
هدایت شده از هیات مجازی انصار الحجه ارواحنا فداه ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی:
فرمود: ممکن نيست کسی اهل نماز شب باشد و زندگی او لنگ باشد.
🍃نه برای اينکه روزی او زياد بشود نماز شب بخواند، برای اينکه با معبودش مذاکره کند، نماز شب بخواند، خدا هم تأمين ميکند...✅
#نماز_شب_را_به_نیت_ظهور_میخوانیم
هدایت شده از هیات مجازی انصار الحجه ارواحنا فداه ✅
9.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎤 صدای علامه حسنزاده آملی(ره) را میشنوید تو آگاهی تو گواهی که ما خیر و سعادت و ترقی و تعالی و تکامل همگان را خواهانیم ...
▪️به مناسبت دومین سالگرد عروج ملکوتی علامه ذوالفنون حسن حسن زاده آملی" رضوان الله تعالی علیه"
هدایت شده از هیات مجازی انصار الحجه ارواحنا فداه ✅
اثبات سه سال سخت اقتصادی با این خبر که برای اوایل سال 2023 بود با این حساب در دومین سال سختی جهانی قرار گرفته ایم
پیشبینی رئیس صندوق بینالمللی برای ۲۰۲۳: یک سوم اقتصاد جهان سال سختی را در پیش دارند
کریستالینا جورجیوا، رئیس صندوق بینالمللی پول (IMF)، روز یکشنبه در گفتگو با شبکه آمریکایی سیبیاس، گفت: «سال جدید سختتر از سالی خواهد بود که پشت سر گذاشتیم.»
خانم جورجیوا پیشبینی کرد: «ما انتظار داریم یک سوم اقتصاد جهان در رکود باشد و در این میان، نیمی از اتحادیه اروپا نیز در سال آینده دچار رکود خواهد شد.» او خاطر نشان کرد که اتحادیه اروپا مصمم به قطع وابستگی خود به انرژی روسیه است و برای تحقق این هدف، با شرایط دشوار زمستان امسال که با افزایش قیمت انرژی همراه بود، کنار آمد.
رئیس صندوق بینالمللی پول سپس هشدار داد که چین، دومین اقتصاد بزرگ جهان، شروع سختی را در سال ۲۰۲۳ تجربه خواهد کرد. او افزود: «چند ماه آینده، برای چین سخت خواهد بود، و این دشواری تاثیر منفی بر رشد چین، منطقه و جهانی خواهد گذاشت.»
هدایت شده از هیات مجازی انصار الحجه ارواحنا فداه ✅
آخرالزمان در روایتهای اسلامی ؛ روزگار قحطی و گرسنگی
مرحوم استاد محمدرضا حکیمی، دانشمندی که بهتازگی ایشان را در بلیّۀ کرونا از دست دادیم، در کتاب ارزشمند «خورشید مغرب»، نکتۀ مهمی را دربارۀ روایتها و حدیثهای مرتبط با حوادث آخرالزّمان و احوال مردمانِ عالَم در آستانۀ ظهور حضرت منجی (عج)، گوشزد کرده است. استاد حکیمی یادآور شده که «بسیاری از علائم آخرالزمان که در احادیث ذکر شده است، اکنون سالها است که پدیدار گشته است و همواره پدیدار میگردد. این علایم و پیشگوییهای عجیب و صحیح، بسیاری دربارۀ حوادث و احوالی است که در بستر زمان، از مدتها پیش از ظهور به پدیدارگشتن آغاز میکند و هر یکی پس از دیگری و با زمینهای، تحقق مییابد...
در این احادیث، احوال آخرالزمان و چگونهشدنِ مردمان، از سده ها پیش چنان بهروشنی و وضوح شرح داده شده است که گویی گویندگانِ این سخنان، آینده را در آینهای بسیار صاف و روشن میدیدهاند: چگونگی حالات مردم، اخلاق و معاشرت، گناه و تباهی، پوشش و سلوک، وضع مردان و زنان و کودکان، زندگی و وسایل و ارتباطات، وضع تبلیغات و مطبوعات، حکومتها و نظامها و دهها مسالۀ دیگر. این امور که میتوان آنها را از علایم عامۀ ظهور بهشمار داشت، بسیاری در این پنجاه سال اخیر، [۱] به وقوع پیوسته است...؛ و وقوع همین وقایع، انسان بصیر را نسبت به دیگر علایم و حوادث هشیار میکند و مؤمن میسازد و او را به مراقبت و پرهیز میخواند و به آمادگی و توجه سوق میدهد». [۲]
پیش از این و در بخشهای نخست و دوم از سلسله نوشتههای «از آخرالزمان» اشاره شد که فاصلۀ زمانی روزگار پیغامبر اکرم (ص) تا برپایی قیامت را بهطور کلی «آخرالزمان» گویند؛ اما در احادیث و روایتهای اسلامی بهطور ویژه آخرالزمان به دو مقطع زمانی اطلاق شده است: آستانۀ ظهور منجی موعود (عج) و آستانۀ برپایی قیامت. ویژگیها و نشانههایی هم که در کلام معصومان(عج) برای آخرالزمان بیان شده، اغلب دربارۀ همین دو مقطع، بهویژه جهانِ در آستانۀ ظهور است.
در سومین شماره از این نوشتهها، به معرفی و بررسی گوشهای از اوضاع اقتصادی و معیشتِ مردمان در آخرالزمان، آنگونه که در روایتهای معصومان (ع) پیشبینی شده، پرداخته شده است.
قحطیها و گرانیهای آخرالزمانی
برخی از نشانهها و ویژگیهایی که در روایتهای معصومان (ع) برای آخرالزمان وعده داده شده است، به اوضاع اقتصادی جوامع انسانی در آن روزگارِ پُرآشوب اشاره دارد. آنچه از این دست روایتها برمیآید، این است که جهان در آخرالزمانِ در آستانۀ ظهورِ حضرت موعود (عج) در ناآرامی و سختی گرفتار خواهد بود و طبیعی است که وضعیت اقتصادی جوامع نیز از این سختی برکنار نباشد. طبقِ وعدههایی که در کلام حضرات آل الله (ع) دربارۀ آخرالزمان بیان شده است، دگرگونیهای طبیعت، نقشی مهم در شکنندگی و تباهی اوضاع اقتصادی مردم آخرالزمان دارد.
بهمَثَل حضرت امیرالمؤمنین(ع) در روایتی از این خبر دادهاند که پیش از ظهور حضرت منجی (عج) ملخهایی سرخرنگ، درست به رنگ خون، هم در وقت معمول (زمان نزدیک به برداشت محصولات کشاورزی) و هم در غیر زمانِ معمول (در زمانی غیر از فصل برداشت)، فراوان خواهد شد. [۳] بدیهی است که هجومِ انبوه آفت خسارتباری همچون ملخ، بهشدت میتواند به محصولات کشاورزی آسیب برساند و میزانِ تولیدِ غذای آدمیان را کاهش دهد؛ و آنگاه که گندم و جو و ذرت و دیگر غلّات آسیب ببیند و کاهش یابد، نرخ آنها در بازار روز بهروز افزایش خواهد یافت و افزونیِ روزافزون نرخ و کمبودِ مستمرِ غذا، نتیجهای نخواهد داشت جز بروز قحطی. جالب اینکه وعدۀ بروز قحطیها و گرانیهای آخرالزّمانی را نیز میتوان در کلام معصومان (ع) دید.