15.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟥 زیرخاکی ترین تصاویر و بیانات شهدای شاخص که در هیچ جا ندیدید!
هر چه بیشتر به چهره و کلام شهدا در این فیلم نگاه می کنیم ، یک احساس آرامش خاصی را در همه آنها مشاهده میکنیم.
◇ کاملاً میتوان فهمید که آنها قبل از شهید شدن خویش، خود را آماده کرده و شهادت را کامل به آغوش کشیده اند و اینچنین است که آنها مرگ را سخره خویش در آورده اند.
🌷شادی روح مطهر امام راحل و ارواح طیبه همه شهدا واموات صلوات🌷
👇
@ur_sep_farhanghian_bsij
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توروخدا وضعیت 1403رو میبینید خدا به داد برسه تا آخر سال😂😂
👇
@ur_sep_farhanghian_bsij
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥جشن متفاوت کودکان غزه برای آغاز ماه رمضان
👇
@ur_sep_farhanghian_bsij
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلم براشون سوخت 😔
سیل میشه هستن، زلزله میشه پای کارن، جنگ میشه بیشتر از همه شهید میدن ولی وقتی بهشون حمله میشه بعضی انقلابیا هم ازشون حمایت نمیکنن 😔
بماند که بعضی هم لباسهاشون هم برای اینکه ادای آدمهای بیطرف رو دربیارن به همین روحانی مظلوم حمله کردن 😐
دلم سوخت برای مظلومیتشون.
👇
@ur_sep_farhanghian_bsij
5.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 تا حالا به کلیپ طلبه ای که توسط خانم کشف حجاب مورد فحاشی قرار گرفته،
از این زاویه نگاه کرده بودی؟😱💔
👇
@ur_sep_farhanghian_bsij
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹(سه) ساعت در ماه مبارک رمضان وجود دارد که خیلی گرانبهاست، پس اگر تو بر آن ها محافظت کنی نهایتا این سه ساعت تا آخر ماه مبارک رمضان میشود (نود) ساعت!!!*
که این سه ساعت عبارتند از:
۱:ساعت افطار، افطاری را زود حاضر کن و وقتی برای دعا بزار. چون برای روزه دار دعایی هست که مردود نمیشود پس برای خودت و عزیزانت و مردگان دعا کن
۲:ساعت دوم آخر شب است پس با خداوند خلوت کن که خداوند صدا میزند آیا درخواست کننده ای هست اجابتش کنم آیا استغفار کننده ای هست ببخشمش پس در آن زیاد استغفار کن
۳:و اما ساعت سوم نشستن تو بعد نماز صبح در جایگاه نمازت تا وقت اشراق.
این نود ساعت است پس بر بقیه اوقات مداومت کن بر ذکر و دوری از غیبت... نماز های فرض و نافله را بجا بیار که فقط سی روز است و به سرعت میگذرد.
سه دعا در سجودتان فراموش نشود
1- اللهم إنی أسألك حسن الخاتمة
2)اللهم ارزقني توبة نصوحه قبل الموت
3)اللهم يا مقلب القلوب ثبّت قلبي علي دينك
اگر خواستى اين متن را منتشر كنى نيت خير كن تا شايد خداوند به وسيله اين بلايى از بلاياى دنيا و آخرت از تو دور گرداند.
حلول ماه مبارک رمضان مبارکباد🎊🌸
💎🌺💎گناهان چهل سالت آمرزیده می شود. پس کوتاهی نکن
1) هر شب
از معصوم علیه السلام نقل شده است که:
مَنْ قَالَ هَذَا الدُّعَاءَ فِي كُلِّ لَيْلَةٍ مِنْ شَهْرِ رَمَضَانَ غُفِرَتْ لَهُ ذُنُوبُ أَرْبَعِينَ سَنَةً.
هرکس در هر شب از ماه رمضان، این دعا را بخواند، گناهان چهل سال او آمرزیده می شود:
«اللَّهُمَ رَبَ شَهْرِ رَمَضَانَ الَّذِي أَنْزَلْتَ فِيهِ الْقُرْآنَ وَ افْتَرَضْتَ عَلَى عِبَادِكَ فِيهِ الصِّيَامَ، صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَ ارْزُقْنِي حَجَّ بَيْتِكَ الْحَرَامِ فِي عَامِي هَذَا وَ فِي كُلِّ عَامٍ، وَ اغْفِرْ لِي تِلْكَ الذُّنُوبَ الْعِظَامَ، فَإِنَّهُ لَا يَغْفِرُهَا غَيْرُكَ يَا رَحْمَانُ يَا عَلَّام!»
(إقبال الأعمال، ج1، ص61)
2) هر روز
از معصوم علیه السلام نقل شده است که:
مَنْ دَعَا بِهِ كُلَّ يَوْمٍ مِنْ شَهْرِ رَمَضَانَ غَفَرَ اللَّهُ لَهُ ذُنُوبَ أَرْبَعِينَ سَنَةً.
کسی که هر روز از ماه رمضان، این دعا را بخواند، خداوند گناهان چهل سال او را می آمرزد:
«اللَّهُمَ رَبَ شَهْرِ رَمَضَانَ الَّذِي أَنْزَلْتَ فِيهِ الْقُرْآنَ وَ افْتَرَضْتَ عَلَى عِبَادِكَ فِيهِ الصِّيَامَ، ارْزُقْنِي حَجَّ بَيْتِكَ الْحَرَامِ فِي هَذَا الْعَامِ وَ فِي كُلِّ عَامٍ، وَ اغْفِرْ لِيَ الذُّنُوبَ الْعِظَامَ، فَإِنَّهُ لَا يَغْفِرُهَا غَيْرُكَ يَا ذَا الْجَلَالِ وَ الْإِكْرَام!»
(البلد الأمين، ص223)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
🗣🙏👁💎 نان و آب از دهان شما می افتد، امام زمان علیه السلام نباید بیافتد. پدر و مادر اگر از فکر شما دور می شود، امام زمان علیه السلام نباید دور شود
مرحوم آیت الله تولایی خراسانی، در سخنرانی خود در مدرسه مجتهدی تهران در دهه اوّل صفر سال1390 قمری، خطاب به طلاّب علوم دینی می فرمود:
در مطالعه خود، در مباحثه خود، در تدریس خود، در تدرّس خود، باید ابتدای آن به امام زمان علیه السلام متوسل شوید، و انتهای آن، دعا برای سلامتی و فرج امام زمان علیه السلام باشد. چه مدرّس و چه متدرس، توسّل به امام زمان علیه السلام داشته باشید. ای طلاّب! در تمام مراحل تحصیلات خود، تدریس، تدرّس، مطالعه، پیش مطالعه، مباحثه، در تمام مراحل باید مستمدّ از امام زمان علیه السلام باشید. باید موقع مطالعه، به امام زمان متوسّل شوید، از حضرت استمداد کنید، موقع مباحثه همان طور، موقع درس هم همین طور، درسی که میخوانید و درسی که می دهید. در تمام مباحثات خود، اول که میخواهید مباحثه کنید، طرفین مباحثه به امام عصر علیه السلام متوسّل شوید. درس می خوانید، اوّل به امام عصر علیه السلام متوسّل شوید. مرحوم میرزای نایینی در ابتدا درس خود تا توسل شدید به امام عصر پیدا نمی کرده است، وارد درس گفتن نمی شده است. شاگردان وی نیز، آن ها که من نزد آنان درس خواندم، همین طور بودند. موقع درس گفتن، اوّل متوسل به امام عصر علیه السلام شوید، موقع درس گوش دادن نیز همینطور. همان اوّل یک دعایی و توسّلی به امام زمان بجویید. به تکرار این اعمال، شما با حضرت پیوند می گیرید. به تکرار این اعمال، نورانیّت قلب شما زیاد می شود، روحانیت پیدا می کنید. به تکرار این اعمال، بالا که رفتید، شما نایب الامام می شوید. مگر هرکس چهار کلمه یاد گرفت نایب الامام است؟ از همان اول تا آن وقتیکه انشاءالله الرحمن به استنباط احکام از کتاب و سنت برسید، دلم می خواهد زیر سایه امام عصر باشید. در پناه آن حضرت بروید که هم علم شما از خطا مصون و مامون باشد و هم قلب شما از کدورت ها، قساوت ها، ظلمت ها، هوی و هوس ها، شهوت ها، حبّ ریاست ها مصون بماند. خدا لعنت کند این حب ریاست را؛ این حبّ ریاست آتش بگیرد. نه تنها دین صاحب خود را به باد می دهد، دین و دنیای مردم را هم حبّ ریاست به باد می دهد. ملاّ نباید حبّ ریاست داشته باشد. این را بدانید، حبّ ریاست برای ملاّ بزرگترین خطر است. هم برای خود او و هم برای عوامّ، خطر دینی دارد. این حرفها را هیچ کس از منبری ها به شما نمی گوید، یا جرأت نمی کند بگوید یا ملاحظه می کند. بنده ترس ندارم و شما را هم دوست می دارم.
در خلوت که بهترین اوقات شماست، و مستقیم با خود خدا سرگوشی می کنید و حرف می زنید، شما آن جا باید امام زمان را فراموش نکنید. در نماز، باید دعا کنید و از خدا سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان را بخواهید. دعای بر فرج را فراموش نکنید.
امام زمان علیه السلام، پدر شماست، معلم شماست، دریای علمی است که اگر به او اتصال پیدا کردید، خشک نمیشوید. شما نوکر او هستید. آن حاج آقایی که صبح تا شام، فکر پول در آوردن است، پیوندی با امام زمان علیه السلام ندارد.
این حرف های امشب من را ساده نگیرید، خیال نکنید من می خواهم منبر تحویل بدهم، خیر. صحبتِ سفارش و توصیه کردن است، جداً، اکیداً، شدیداً، از شما می خواهم، زیرا شما را دوست می دارم. خدا میداند شما را دوست می دارم، به خاطر علاقه به شماست که اینجا منبر می آیم. دلم می خواهد آنچه را در دوران عمر فهمیده ام، به شما ساده بگویم. نان و آب از دهان شما می افتد، امام زمان نباید بیافتد. پدر و مادر اگر از فکر شما دور می شود، امام زمان نباید دور شود. از همین حالا باید شما پشت سر امام زمان بروید. از حالا باید مدد از امام زمان بگیرید. از حالا باید خود را به امام زمان بچسبانید.
(سخنرانی های مدرسه مجتهدی تهران، صفر 1390 قمری، مجلس دهم)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
👌📖 پاداش نگاه کردن به قرآن، و قرائت آن در نماز و غیر نماز
عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ بَشِيرٍ عَنْ عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ علیه السلام قَالَ: (وَ قَدْ رُوِيَ هَذَا الْحَدِيثُ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام قَالَ:)
مَنِ اسْتَمَعَ حَرْفاً مِنْ كِتَابِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ مِنْ غَيْرِ قِرَاءَةٍ، كَتَبَ اللَّهُ لَهُ حَسَنَةً، وَ مَحَا عَنْهُ سَيِّئَةً، وَ رَفَعَ لَهُ دَرَجَةً.
وَ مَنْ قَرَأَ نَظَراً مِنْ غَيْرِ صَوْتٍ، كَتَبَ اللَّهُ لَهُ بِكُلِّ حَرْفٍ حَسَنَةً، وَ مَحَا عَنْهُ سَيِّئَةً، وَ رَفَعَ لَهُ دَرَجَةً.
وَ مَنْ تَعَلَّمَ مِنْهُ حَرْفاً ظَاهِراً، كَتَبَ اللَّهُ لَهُ عَشْرَ حَسَنَاتٍ، وَ مَحَا عَنْهُ عَشْرَ سَيِّئَاتٍ، وَ رَفَعَ لَهُ عَشْرَ دَرَجَاتٍ.
قَالَ: لَا أَقُولُ بِكُلِّ آيَةٍ، وَ لَكِنْ بِكُلِّ حَرْفٍ بَاءٍ أَوْ تَاءٍ أَوْ شِبْهِهِمَا.
قَالَ: وَ مَنْ قَرَأَ حَرْفاً ظَاهِراً وَ هُوَ جَالِسٌ فِي صَلَاتِهِ، كَتَبَ اللَّهُ لَهُ بِهِ خَمْسِينَ حَسَنَةً، وَ مَحَا عَنْهُ خَمْسِينَ سَيِّئَةً، وَ رَفَعَ لَهُ خَمْسِينَ دَرَجَةً.
وَ مَنْ قَرَأَ حَرْفاً وَ هُوَ قَائِمٌ فِي صَلَاتِهِ، كَتَبَ اللَّهُ لَهُ بِكُلِّ حَرْفٍ مِائَةَ حَسَنَةٍ، وَ مَحَا عَنْهُ مِائَةَ سَيِّئَةٍ، وَ رَفَعَ لَهُ مِائَةَ دَرَجَةٍ. وَ مَنْ خَتَمَهُ، كَانَتْ لَهُ دَعْوَةٌ مُسْتَجَابَةٌ، مُؤَخَّرَةً أَوْ مُعَجَّلَةً. قَالَ: قُلْتُ: جُعِلْتُ فِدَاكَ! خَتَمَهُ كُلَّهُ؟ قَالَ: خَتَمَهُ كُلَّهُ. (الكافي، ج2، ص612- 613)
محمد بن بشير از حضرت سجّاد علیه السلام نقل می کند که فرمود: (اين حديث از حضرت صادق عليه السلام نيز روايت شده است که فرمود:)
هر كس يك حرف از قرآن را فقط گوش كند، امّا نخواند، خداوند براى او يك حسنه می نویسد، يك گناه از او محو می كند، و يك درجه مقامش را بالا می برد.
هر كس با نگاه و بدون صوت و تلفظ، قرآن را بخواند، خداوند به ازای هر حرف، حسنه ای برای او می نویسد، گناهی از او را محو می کند، و يك درجه مقامش را بالا می برد.
هر كس يك حرف از قرآن، یعنی همین حروف ظاهری را بياموزد، خداوند براي او ده حسنه می نویسد، ده گناهش را محو می کند و مقامش را ده درجه بالا می برد. حضرت فرمود: نمي گويم به ازای هر آيه، بلكه به ازای هر حرف، مثل حرف باء، تاء و مانند اینها.
هر كس يك حرف ظاهر آن را در نمازِ نشسته بخواند، خداوند براى او پنجاه حسنه می نویسد، و پنجاه گناه از او محو می كند، و مقامش را پنجاه مرتبه بالا می برد.
هر كس يك حرف از قرآن را در نماز ايستاده بخواند، خداوند به ازای هر حرف، صد حسنه براي او می نویسد، صد گناه از او محو می كند، و مقامش را صد درجه بالا می برد.
هر كس قرآن را ختم كند، يك دعاى اجابت شده (نزد خداوند) دارد، چه تأخير افتد و چه همان زمان به او بدهند. راوی گفت: عرض کردم: فدایت شوم، آیا باید همه قرآن را بخواند؟ فرمود: بله، باید همه آن را ختم كند.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
😓😢🌟 ماه رمضان، ماه توبه و باز گشت به درگاه الهی
1) عَنْ عَلِيِّ بْنِ الْحَسَنِ بْنِ عَلِيِّ بْنِ فَضَّالٍ عَنْ أَبِيهِ عَنْ أَبِي الْحَسَنِ عَلِيِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا علیه السلام قَالَ: شَهْرُ رَمَضَانَ شَهْرُ التَّوْبَةِ، وَ شَهْرُ الْإِنَابَةِ. مَنْ لَمْ يُغْفَرْ لَهُ فِي شَهْرِ رَمَضَانَ فَفِي أَيِّ شَهْرٍ يُغْفَرُ لَه؟! (بحارالأنوار، ج96، ص341 به نقل از کتاب فَضَائِلِ الْأَشْهُرِ الثَّلَاثَة)
حضرت رضا علیه السلام فرمود: ماه رمضان، ماه توبه، و ماه برگشت است. آن کس که در این ماه، آمرزیده نشود، پس در کدامین ماه آمرزیده خواهد شد؟!
2) قَالَ رَسُولُ اللَّهِ صلّی الله علیه وآله: وَ اللَّهُ تَعَالَى يَقُولُ الشَّهْرَ كُلَّهُ: هَلْ مِنْ تَائِبٍ فَيُتَابَ عَلَيْهِ؟ هَلْ مِنْ مُسْتَغْفِرٍ فَيُغْفَرَ لَهُ؟ وَ يَقُولُ جَلَّ وَ عَزَّ: عِبَادِي! اصْبِرُوا وَ أَبْشِرُوا فَتُوشِكُوا أَنْ تَنْقَلِبُوا إِلَى رَحْمَتِي وَ كَرَامَتِي. (بحارالأنوار، ج96، ص348 به نقل از کتاب النوادر)
رسول خدا صلّی الله علیه وآله فرمود: خدای تعالی در تمام ماه رمضان می فرماید: آیا توبه کننده ای هست که توبه اش را بپذیرند؟ آیا استغفارکننده ای هست که مورد آمرزش قرار گیرد؟ و خداوند جلّ و عزّ می فرماید: بندگان من! صبر کنید و بشارت بر شما باد! به زودی به سوی رحمت و کرامت من باز می گردید.
3) عَنْ عَبْدِ اللَّهِ بْنِ الْعَبَّاسِ بْنِ عَبْدِ الْمُطَّلِبِ أَنَّهُ سَمِعَ النَّبِيَّ صلّی الله علیه وآله يَقُولُ: يَقُولُ اللَّهُ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى فِي كُلِّ لَيْلَةٍ مِنْ شَهْرِ رَمَضَانَ ثَلَاثَ مَرَّاتٍ: هَلْ مِنْ سَائِلٍ فَأُعْطِيَهُ سُؤْلَهُ؟ هَلْ مِنْ تَائِبٍ فَأَتُوبَ عَلَيْهِ؟ هَلْ مِنْ مُسْتَغْفِرٍ فَأَغْفِرَ لَهُ؟ مَنْ يُقْرِضُ الْمَلِيءَ غَيْرَ الْمُعْدِمِ الْوَفِيَّ غَيْرَ الظَّالِمِ؟ (بحارالأنوار، ج96، ص339-338 به نقل از امالی مفید)
عبد اللَّه بن عبّاس می گوید كه از پيامبر صلّی الله علیه وآله شنيده است كه فرمود: خداوند تبارك و تعالى در هر شب از ماه رمضان سه بار مىفرمايد: آيا درخواست كنندهاى هست تا خواسته اش را بدهم؟ آيا توبه كننده اى هست تا توبه اش را بپذيرم؟ آيا استغفار کننده ای هست تا وى را بيامرزم؟ كيست به دارنده ای كه تهيدست نيست و به وفاكننده اى كه ظالم نيست، قرض دهد؟
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
👌🌟 خوشا به حال کسانی که ماه رمضان را درک می کنند!
قَالَ النَّبِیُّ صلّی الله علیه و آله: مَا مِنْ لَيْلَةٍ إِلَّا وَ مَلَكُ الْمَوْتِ يُنَادِي: يَا أَهْلَ الْقُبُورِ، لِمَنْ تَغْبِطُونَ الْيَوْمَ وَ قَدْ عَايَنْتُمْ هَوْلَ الْمُطَّلِعِ؟ فَيَقُولُ الْمَوْتَى: إِنَّمَا نَغْبِطُ الْمُؤْمِنِينَ فِي مَسَاجِدِهِمْ ، لِأَنَّهُمْ يُصَلُّونَ وَ لَا نُصَلِّي ، وَ يُؤْتُونَ الزَّكَاةَ وَ لَا نُزَكِّي ، وَ يَصُومُونَ شَهْرَ رَمَضَانَ وَ لَا نَصُومُ ، وَ يَتَصَدَّقُونَ بِمَا فَضَلَ عَنْ عِيَالِهِمْ وَ نَحْنُ لَا نَتَصَدَّق. (إرشاد القلوب، ج1، ص53)
رسول خدا صلّی الله علیه و آله فرمود: شبى نيست مگر آن که فرشته مرگ این گونه مردگان را ندا می کند: ای ساکنین قبرستان ، شما ترس مرگ(یا ترس ورود به قبر) را شهود کردید ، هم اکنون به چه کسی غبطه می خورید؟ پس مردگان چنین می گویند: ما به افراد مؤمن در محلّ عبادتشان غبطه می خوریم ، زيرا ايشان نماز می خوانند و ما نمی توانیم نماز بخوانیم ، آنها زكات ميدهند و ما نمی توانیم زکات بدهیم، آنها در ماه رمضان روزه مي گيرند و ما نمی توانیم روزه بگيريم، آنها از زيادى مالشان صدقه مي دهند و ما نمی توانیم صدقه دهیم.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
🙏🏼🙏🏼🙏🏼 دعا بر وجود مقدّس حضرت صاحب الزّمان علیه السلام در تمام لحظات ماه مبارک رمضان
1) از (ائمّه) صالحین علیهم السلام نقل شده است که فرمودند: در شب بیست وسوم ماه رمضان، در حال سجده، ایستاده و نشسته، و در هر حالتی که هستی، و در سراسر ماه رمضان، به هر گونه که برای تو امکان داشت، و در تمام ایام عمرت، این دعا را بعد از حمد الهی و پس از صلوات بر پیامبر صلّی الله علیه وآله تکرار کن:
اللَّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ فُلَانِ بْنِ فُلَانٍ (الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ) فِي هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِي كُلِّ سَاعَةٍ وَلِيّاً وَ حَافِظاً وَ نَاصِراً وَ دَلِيلاً وَ قَائداً وَ عَوْناً وَ عَيْناً، حَتَّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً، وَ تُمَتِّعَهُ فِيهَا طَوِيلاً. (كافي، ج4، ص162)
2) از (ائمّه) صالحین علیهم السلام نقل شده است که فرمودند: در شب بیست وسوم ماه رمضان، در حال ایستاده و نشسته، و در هر حالتی که هستی، در سراسر ماه رمضان، به هر گونه که برای تو امکان داشت، و هرجایی که در ایام عمرت بودی، این دعا را بعد از بزرگداشت خداوند و پس از صلوات بر پیامبر و آلش علیهم السلام، تکرار کن:
اللَّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْقَائِمِ بِأَمْرِكَ مُحَمَّدِ بْنِ الْحَسَنِ الْمَهْدِيِّ عَلَيْهِ وَ عَلَى آبَائِهِ، أَفْضَلُ الصَّلَاةِ وَ السَّلَامِ فِي هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِي كُلِّ سَاعَةٍ وَلِيّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِيلاً وَ مُؤَيِّداً حَتَّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فِيهَا طُولاً وَ عَرْضاً، وَ تَجْعَلَهُ وَ ذُرِّيَّتَهُ مِنَ الْأَئِمَّةِ الْوَارِثِينَ.
اللَّهُمَّ انْصُرْهُ وَ انْتَصِرْ بِهِ، وَ اجْعَلِ النَّصْرَ مِنْكَ عَلَى يَدِهِ، وَ اجْعَلِ النَّصْرَ لَهُ وَ الْفَتْحَ عَلَى وَجْهِهِ، وَ لَا تُوَجِّهِ الْأَمْرَ إِلَى غَيْرِهِ.
اللَّهُمَّ أَظْهِرْ بِهِ دِينَكَ وَ سُنَّةَ نَبِيِّكَ حَتَّى لَا يَسْتَخْفِيَ بِشَيْءٍ مِنَ الْحَقِّ مَخَافَةَ أَحَدٍ مِنَ الْخَلْقِ.
اللَّهُمَّ إِنِّي أَرْغَبُ إِلَيْكَ فِي دَوْلَةٍ كَرِيمَةٍ، تُعِزُّ بِهَا الْإِسْلَامَ وَ أَهْلَهُ وَ تُذِلُّ بِهَا النِّفَاقَ وَ أَهْلَهُ، وَ تَجْعَلُنَا فِيهَا مِنَ الدُّعَاةِ إِلَى طَاعَتِكَ وَ الْقَادَةِ إِلَى سَبِيلِكَ، وَ آتِنا فِي الدُّنْيا حَسَنَةً وَ فِي الْآخِرَةِ حَسَنَةً وَ قِنا عَذابَ النَّارِ، وَ اجْمَعْ لَنَا خَيْرَ الدَّارَيْنِ، وَ اقْضِ عَنَّا جَمِيعَ مَا تُحِبُّ فِيهِمَا، وَ اجْعَلْ لَنَا فِي ذَلِكَ الْخِيَرَةَ بِرَحْمَتِكَ وَ مَنِّكَ فِي عَافِيَةٍ آمِينَ رَبَّ الْعَالَمِينَ، وَ زِدْنَا مِنْ فَضْلِكَ وَ يَدِكَ الْمَلْآ، فَإِنَّ كُلَّ مُعْطٍ يَنْقُصُ مِنْ مِلْكِهِ، وَ عَطَاؤُكَ يَزِيدُ فِي مِلْكِكَ. (بحارالأنوار، ج97، ص349 به نقل از اقبال الاعمال)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»