7.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سید هم مثل امام خمینی رحمة الله عليه خوب این جماعت رو شناخت
انشاالله این حماقت ها ادامه دار باشه
انشاالله مزرعه پرچم
35.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️ برکات سلام به امام زمان علیه السلام
را در زندگیمان وارد کنیم ...
🕊بسیار شنیدنی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ زیارت "آل یاسین" بخوانید
و توسل کنید به حضرت ولیعصر(عج)
و از ایشان بخواهید مشکلات دنیا
و آخرت و سیر و سلوک شما را برطرف کند
چون الان اختیارات با حضرت است...
🔸آیت اللّٰه انصاری همدانی(ره)
🔹 استاد شوشتری:
✳️ در جلسه اول دیدار با عارف بزرگ و شیفته آقا امام زمان آیت الله کوهستانی وقتی در خواست توصیه ای کردم ، فرمودند:
☀️ زیارت آل یاسین (این زیارت ، زیارت مخصوص آقا امام زمان می باشد و در مفاتیح الجنان موجود است )
🌸 پس از سالیانی که به خاطر کسالت به قم آمده بودند و در بیمارستان آیت ا...گلپایگانی بستری شدند،با جمعی از طلاب به ملاقاتشان رفتیم ،و در خواست توصیه و سفارشی کردیم .
✅ باز حضرت آیت ا...کوهستانی فرمودند:
☀️ زیارت آل یاسین.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ دستورالعمل آیت الله کشمیری( از شاگردان خاص آیت الله سیدعلی قاضی و سید هاشم حداد ) برای نزدیک شدن به امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف...
✨زیارت آل یاسین
✨یا صاحب الزمان ادرکنی
✨یا صاحب الزمان اغثنی
✨المستعان بک یابن الحسن
﷽
رُوِيَ عَنْ رَسُولِ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ سَلَّمَ قَالَ:
«إِنَّ اللَّهَ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى لَا يَنْظُرُ إِلَى صُوَرِكُمْ وَ لَا إِلَى أَمْوَالِكُمْ وَ فی نُسْخَةٍ وَ لَا إِلَى اَقوَالِکُمْ وَ لَكِنْ يَنْظُرُ إِلَى قُلُوبِكُمْ وَ أَعْمَالِكُمْ»
ترجمه: خداوندتبارک و تعالی به صورت ها و دارایی های شما نگاه نمی کنند، بلکه به باطن و قلب انسان ها و به اعمال و کردار آن ها نظر می افکند.
شرح: روایت از پیغمبراکرم(ص)، منقول است که حضرت فرمودند: خداوند نظر نمی کند به ظاهر شما. صُور یعنی ظاهر، در مقابل باطن. به ظاهر شما نگاه نمی کند. حالا یعنی چی؟ حالا عرض می کنم. به داشتنی های مادّی شما، به آن هم نگاه نمی کند. در یک نسخه بدل هم دارد. و به گفتارهای شما هم نگاه نمی کند. این یعنی چی؟ «لَا يَنْظُرُ»؛ مراد این است به اینکه خداوند، معیار ارزشی اش نسبت به انسان ها، گوش می کنید؟ ظاهر آن ها نیست. یک: داشته های مادّی آن ها نیست، گفتارهای آن ها هم نیست. توجّه کردید؟ ممکن است یک کسی از نظر صورت، به اصطلاح ظاهرش، ظاهر آراسته ای باشد، مثلاً فرض کنید. که به ظاهر، آدم خیال می کند، آدم متدیّنی است. رسیدید؟ ظاهرش آراسته باشد به مسائل معنوی. توجّه کنید! ممکن است به این که از نظر گفتارش، گفتارش هم، گفتار هایی باشد که آدم خوشش می آید، حالا از نظر چیزی چه بسا حرف که می زند، حرف های خوب هم می زند. ظاهر خوبی دارد، حرف های خوبی می زند، امثال این ها، حالا از نظر اموال هم که مال به اصطلاح ما، دنیاداران است. معیار ارزشی خدا این نیست. شد؟!
در اینجا؛ چون اموال، مسلم توش هست، در روایت. دنیاداران معیار ارزشی شان چیه؟ مال. درست است یا نه؟ هرچی که ثروتش بیشتر، ارزشش عند دنیاداران، به قول ما بیشتر، در این هیچ شبهه ای نیستش که؟ خدا معیار ارزشی اش، توجّه می کنید؟ نه دید دنیاداران است و نه دید ظاهر بینان است. این را هم بهتان بگویم، هردو تایش را دارد تویش، یک عدّه هستند فریب کی را می خورند؟ ظاهر آراسته را می خورند.
حالا خدا رحمت کند، مرحوم والد بنده را، یادم افتاد. ایشان می گفت: قیافه امام زین العباسی دارد. من نمی فهمیدم یعنی چی. زین العباسی نفهمیدم؛ ولی ایشان می گفت، می خواست بگوید ظاهر دینی دارد، خیال می کنند آدم متدیّنی است، فهمیدی چه می خواهم بگویم؟ می گفت: ظاهر امام زین العباسی دارد. ظاهر این جوری دارد. شد؟! این ها مال ظاهربین هاست. گوش کنید! حرف های خیلی خوبی هم می زند. معیار ارزشی خدا این ها نیست. هیچ کدام این ها نیست. نه دنیاداران، نه ظاهر بینان. دو تا چیز گفتم: نه دنیاداران، نه ظاهر بینان، هیچ کدام این ها نیست معیار ارزشی اش.چیه؟«وَ لَكِنْ يَنْظُرُ إِلَى قُلُوبِكُمْ وَ أَعْمَالِكُمْ»؛ معیار ارزشی این است حالا می گویم:
اوّل: دو چیز است: یکی درونی است، یکی بیرونی. خوب توجه کنید. یکی درونی، یکی بیرونی.
اوّل: توی دلت را نگاه می کند. این کاری که ماها نمی توانیم بکنیم. راحتت کردم. من نمی توانم توی دلت را ببینم چیه،تو هم نمی توانی توی دل من را ببینی. قبول داری یا نه؟ شبهه ای نیست در این، درست است یا نه؟ من نمی توانم توی دل تو، از نظر تعلّقات دنیایی چی چیه؟ فهمیدی چه می خواهم بگویم؟ چقدر پول را دوست داری؟ چقدر ریاست را دوست داری؟ چقدر شهرت را؟ مثلاً می گویم حالا من باب مثال، رسیدید؟ امثال این ها. شد؟! و چقدر خدا را دوست داری؟ این را هم نمی فهمم من. این را من نمی فهمم، تو هم نمی فهمی، نه خیال کنی می گویم من نمی فهمم، تو هم که مثل منی، فرقی نمی کنیم ما با هم از این جهت که هیچ کداممان نمی نفهمیم؛ امّا خدا تمام شراشر وجود من و تو را می داند، نگاه می کند. درست است یا نه؟ موحّدم، مشرکم، صاف دارم می گویم این ها را، ممکن است ظاهرم، بله خیلی آراسته است. توجّه می کنید چه می گویم؟ اما باطنم چی؟ شرک خفی که مسلّم است این. توجّه کنید چی می خواهم بگویم. آنش که دیگر تقریباً غیر اولیاء(ع)خدا، رسیدید شما به عرض من؟ همگانی است. توجّه کنید چه عرض کردم. بله بیماری همگانی است. توجّه کن!
«وَ لَكِنْ يَنْظُرُ»؛ اوّل«إِلَى قُلُوبِكُمْ»؛ تویت را نگاه می کند چیه؛ بعد آن وقت، «يَنْظُرُ إِلَى» چی؟«أَعْمَالِكُمْ»؛ کارهایت را چه جور انجام می دهی؟ آیا اعمال تو مطابق رضای خداست؟ اعمالت رحمانی است یا شیطانی است؟ به کارهایت نگاه می کند. معیار ارزشی خدا دو چیز است: درون، بیرون. درون دل هاست. درست است؟ بیرون کارهاست. فهمیدی چه می خواهم بگویم؟ به دل ها و کارهای شما نگاه می کند خدا. و معیاری ارزشی اش این است خدا.
بحارالأنوار جلد 74 صفحه88
وَصِيَّةِ رَسُولِ اللَّهِ (ص) لِأَبِي ذَرٍّ الْغِفَارِي ...يَا أَبَا ذَرٍّ إِنَّ اللَّهَ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى لَا يَنْظُرُ إِلَى صُوَرِكُمْ وَ لَا إِلَى أَمْوَالِكُمْ (اَقوَالِکُمْ) وَ لَكِنْ يَنْظُرُ إِلَى قُلُوبِكُمْ وَ أَعْمَالِكُمْ...
﷽
رُوِيَ عَنْ رَسُولِ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ سَلَّمَ قَالَ:
«إِنَّ اللَّهَ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى لَا يَنْظُرُ إِلَى صُوَرِكُمْ وَ لَا إِلَى أَمْوَالِكُمْ وَ فی نُسْخَةٍ وَ لَا إِلَى اَقوَالِکُمْ وَ لَكِنْ يَنْظُرُ إِلَى قُلُوبِكُمْ وَ أَعْمَالِكُمْ»
ترجمه: خداوندتبارک و تعالی به صورت ها و دارایی های شما نگاه نمی کنند، بلکه به باطن و قلب انسان ها و به اعمال و کردار آن ها نظر می افکند.
.
🔴اعمالی که جن و شیاطین را دور میسازد🔴👇
..
🔹گفتن بسم الله اول و آخر هر کار
🔹قرائت قرآن خصوصا سوره یس و چهارقل حتما هنگام قرائت به قرآن بنگرید
🔹نوشتن و آویزان کردن آیاتی از قرآن در خانه
🔹گفتن: اللّهُمَ اِنی اَعوذُ بِکَ مِنَ الشَیطانِ الرَجیم مِن هَمزه و نَفخه و نَفثه
🔹اذان را بلند در خانه بگویید
🔹نوشتن و نگه داشتن حرزها(مانند حصار منزل، حرز اَبی دَجانه، حرزامام علی علیه السلام، حرزهای مجرب
🔹در گوش راست اذان و گوش چپ اقامه گفتن
🔹هروقت وارد منزل شدید با صدای بلند بگویید (السَلامُ عَلیکَ اَیُها النَبیُ وَ رَحمَةُ الله و بَرِکاتُه و سوره توحید بخوانید)
🔹تسبیحات فاطمه زهرا علیه السلام بعداز هر نماز
..
🔹صدقه دادن و اطعام مساکین
🔹شستن سر با ختمی و سدر خصوصا روز جمعه در ساعت سعد
🔹سوره حمد را با زعفران در آب باران تازه بنویسید و حل کنید و هر روز بخورید
🔹شخص جن زده و سحر شده اسپند بخورد و روغن اسپند به بینی بچکاند
🔹استفاده از روغن زیتون هم در غذا هم مالیدن
🔹نگه داشتن یک جفت کبوتر در خانه و یا مرغ و خروس
🔹خوردن انار
🔹به دست کردن انگشتر جزع یمن، عقیق یمن، فیروزه عجمی، حدیدچینی، یاقوت زرد، زمرد
🔹از وسایل آهنی پرهیز کنید حتی در خانه و همراه خود مانند انگشتر آهنی(به جای آن نقره نگه دارید)
.
┄┄┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄┄
◻️▫️#ضرورت_معرفت امام معصوم علیه السلام قسمت • یک ✔️
✍ همه ما حدیث معروف و متواتر « مَنْ ماتَ وَ لَمْ يَعْرِفْ زَمانِهِ مَاتَ مِيتَةً جَاهِلِيَّة» را که شیعه و سنی از حضرت پیامبر اکرم محمد مصطفی صلیالله علیه و آله نقل کردهاند کمابیش شنیدهایم و هر یک با توجه به تلقّی خود از شناخت امام زمان ارواحنافداه از آن معنایی میفهمیم.
همه ما میدانیم که این شناخت به صرفِ دانستنِ نام و نَسَب ایشان تحقق پیدا نمیکند. چرا که #منکرین آن حضرت و #غیر_مسلمانان هم چنین اطلاعی از ایشان میتوانند داشته باشند.
پس تعبیر «معرفت» در این حدیث شریف معنایی بالاتر از این حد را میرساند و هر کس متناسب با فهم و معرفت خود، این معنای بالاتر را ممکن است توضیح دهد.
🔻تا اینجا هنوز اهمیت مسئله به قدر کافی برای ما مشخص نیست. این اهمیت وقتی کاملا روشن میگردد که به احادیثی برخورد کنیم که در آنها نتیجه #نشناختن امام علیه السلام بیان شده و هم #اثر_شناخت ایشان؛
مانند این حدیث شریف از حضرت امام محمدالباقر علیهالسلام:
مَن ماتَ و ليسَ لَهُ اِمامٌ ، فَميتَتُهُ ميتَةٌ جاهِليَّةٌ و مَن ماتَ و هُو عارِف لِاِمامِه ، لَم يَضُرُّهُ تَقَدَّمَ هذا الاَمرِ اَو تاخَّرّ ، و مَن ماتَ و هُو عارِفٌ لِاِمامِه ، كانَ كَمَن هُو مَعَ القائِمِ في فُسطاطِهِ .
🌟 کسی که بدون (معرفت) امام معصوم علیه السلام بمیرد , به #مرگ_جاهلی از دنیا رفته و کسی که با معرفت امام معصوم علیه السلام بمیرد ، درک نکردن زمان ظهور به او ضرری نمی زند ؛ و کسی که با معرفت امام معصوم علیه السلام بمیرد , مانند کسی است که همراه حضرت قائم (عليه السلام) در خیمهء ایشان بوده باشد .
📕اصول کافی ، کتاب الحجة ، باب انه من عرف امامه… , ح۵ (ر.ک: تصویر الحاقی)
🔚 اینجا مسئله عمق زیادی پیدا میکند و سوال مهمی برای انسان رخ مینماید که:
چطور معرفت امام علیه السلام اینقدر اهمیت پیدا میکند؟ مگر شناخت امام علیهالسلام چیست که اینهمه برکات دارد؟
درک زمان ظهور حضرت حجت بن الحسن العسکری عجل الله تعالی فرجه الشریف و در خیمهٔ ایشان بودن سعادت بسیار بزرگی است که بالاترین آرزوی دوستداران ایشان میباشد. معرفت امام علیه السلام چیست که اثرش چنین فضیلتی است و چگونه به دست میآید؟
در مجموعه مطالب جدید #ضرورت_معرفت امام معصوم علیه السلام سعی میشود تا پاسخ روشن و سادهای به این پرسش ها داده شود تا مخاطبین محترم بتوانند حتیالمقدور ابعاد مختلف مطلب را بشناسند و وظیفه خود را در مورد آن بفهمند.
🔵ظهور - ان شاء الله - خیلی نزدیک است🔵
الهی بِحَقِ السّیدة زِینَب ْسَلٰام ُاَللّهْ عَلَیْها َّعَجّل لِوَلیکَ الغَریبِ المَظلومِ الوَحید الطرید الشرید الفَرَج🤲🏻
‼️تبــــــــــری واجــــــب است‼️
ید الله فـــــوق ایدیهم
#علـــــی یــــــد الله است..
بمیرد دشمن حیــــــدر
#علــــــی ولــــــی الله است..