7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلامتیوتعجیلدرأمرفرجمولانا
حضرتبقيةاللهالاعظم
روحیوأرواحالعالمینلتراب مقدمه الفداء
صلوات
💥ببینید و انتشار دهید
#اللهم_عجل_الولیک_الفرج
#انتظار_فرج_عبادت_است
#انتظار_فرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 چه کار کردیم که بی سرپرست ماندیم؟
🔵 چرا امام زمان ارواحنا فداه ظهور نمیکنند ؟
🟢 فرمایشاتی مهم و تاثیر گذار از حضرت آیت الله بهجت رحمت الله علیه
#امام_زمان
🌷 امیرالمؤمنین امام علی (علیه السلام) :
✍ مَن أيقَنَ أنّهُ يُفارِقُ الأحبابَ ، ويَسكُنُ التُّرابَ ، ويُواجِهُ الحِسابَ ، ويَستَغني عَمّا خَلَّفَ ، ويَفتَقِرُ إلى ما قَدَّمَ ، كانَ حَرِيّا بِقِصَرِ الأمَلِ ، وطُولِ العَمَلِ
🖌 کسی که یقین دارد از دوستان جدا میشود و در خاک جای میگیرد و با حساب روبهرو میشود و آنچه از خود برجای میگذارد به کارش نمیآید و به آنچه پیش میفرستد نیازمند است ، سزاوار است که آرزو را کوتاه کند و در کار و عمل بکوشد.
📙 بحار الأنوار ، 73/167/31
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 سالروز درگذشت عارف وارسته، سیدبنطاووس رحمةاللهعلیه
🎙#پادکست: بیانات حضرت آیتالله بهجت پیرامون شخصیت جناب سیدبنطاووس
▪️مِثل سیدبنطاووس بنده ندیدهام، کسی که در این راه تعبدیات، برساند خودش رو به جایی که تالي تلوِ معصومین(از نظر رتبه و درجه پشت سر معصوم -علیهمالسلام)است.
▪️دعاهایی را خودش میگوید: «من خودم انشاء کردهام»- خودش میگوید- ملاحظه نمیکند؛الهام شده است، بلکه قائل به الهام است، وحی نه! الهام! خودش قائلِ به الهام است.
▪️[مثلا میگوید:]خدایا همین جوری که در مطالب به من اذن میدهی- مثلا امروز را یا هر روزی را که یک نعمتی بر من دادی- من برای شکر آن نعمت، روزه بگیرم؛ اگر اینجا هم آن نعمت را به من دادی، به من الهام کن که من روزه بگیرم.
به من الهام شد که بعد از زوال ملک بنی العباس، خداوند میفرستد یکی از اهلبیت را که «یُشیر بالتُقی و یعمل بالهُدی و لایأخذ فی الحکم، الرُشا»، دیدم بعد از بنی العباس کسی به این صفات نیامده است غیر از من که خود سیدبن طاووس باشد.
▪️[یا درجای دیگر میگوید:] خدایا اگر من مقصود امام صادق علیهالسلام هستم، از این روایت، به من اعلام کن، الهام کن، همان طوری که الهام میکنی چیزهای دیگر را، که من برای شکر این نعمت، روزه بگیرم امروز -تا آن وقت هم افطار نکرده بوده است- دیدم بله، الهام شدم که بله، روزه بگیر برای شکر این نعمت. من هم بعد از اینکه خیلی[آفتاب] بالا آمده بود، پیغام دادم برای خانواده که ناهار برای من درست نکنید، ناهار برای من حاضر نکنید، من امروز روزهام.
📚درس خارج حج، ١٩ آذر ١٣٨۵
☑️ کانال مرکز نشرآثار آیتالله بهجت
امام باقر علیه السلام از پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم و آنحضرت از عزرائیل فرمود: «... فَمَا مِنْ أَهْلِ بَیتِ مَدَرٍ وَ لَا شَعْرٍ فِی بَرٍّ وَ لَا بَحْرٍ إِلَّا وَ أَنَا أَتَصَفَّحُهُمْ فِی کلِّ یوْمٍ خَمْسَ مَرَّاتٍ عِنْدَ مَوَاقِیتِ الصَّلَاة...»
که هیچ خانهای در ده و بیابان و خشکى و دریا نیست، جز اینکه من در هر شبانهروز پنجبار هنگام پنج وقت نماز آنرا بازرسی میکنم، بهگونهای که کوچک و بزرگشان را از خودشان بهتر میشناسم.
منبع : کلینی، محمد بن یعقوب، کافی، محقق، مصحح، غفاری، علی اکبر، آخوندی، محمد، ج 3، ص 137، تهران، دار الکتب الإسلامیة، چاپ چهارم، 1407ق.
🔰 نتیجه ترک صلوات...
✨ امام جعفر صادق علیه السلام فرمودند:
✨ فَسَادُ الْجَسَدِ فِي كَثْرَةِ الطَّعَامِ وَ فَسَادُ الزَّرْعِ فِي كَسْبِ الْآثَامِ وَ فَسَادُ الْمَعْرِفَةِ فِي تَرْكِ الصَّلَاةِ عَلَى خَيْرِ الْأَنَامِ.
✨ خرابی بدن به دلیل زیاد غذا خوردن، خرابی زراعت به دلیل گناهان، و خرابی معارف و اعتقادات به دلیل ترک صلوات بر حضرت محمد (صلی الله علیه و آله و سلم) است.
📚 مستدرک الوسائل ج۱۶ ص۲۱۳
😵↔️🔥 موسیقی و آوازه خوانی، جنبه الوهیت و معنویت را به کلّی می برد و به انسان، جنبه شیطانی می دهد
مرحوم آیت الله تولاّیی خراسانی در سخنرانی خود در مسجد صاحب الزّمانی بیرجند در سال 1396 قمری می فرمود:
در مُلکی که خدا به تو داده است، حقّ هر تصرّفی نداری: إِنَّ السَّمْعَ وَ الْبَصَرَ وَ الْفُؤادَ كُلُّ أُولئِكَ كانَ عَنْهُ مَسْؤُلاً. خیال می کنی گوش به تو داده اند، تو را مالک گوش کرده اند که با آن، هر صدایی را بشنوی؟ اجازه داده اند در این ملک هر تصرّفی که خواستی، بکنی ؟ نخیر. به این گوش اجازه نداده اند که شما با آن به این آوازه خوانی های رادیو گوش دهید. حق ندارید. اجازه نداده اند هر تصرّفی در این ملک داشته باشید. تار بزنند، گوش دهید؛ تنبور بزنند، گوش دهید؛ ویولن بزنند، گوش دهید؛ آواز بخوانند، گوش دهید. آوازهای لهو و لعب همین موسیقی هایی است که خوانده می شود. همین هایی است که می خوانند، خواه فقط بیات ترک بخوانند، یا شور هم ضمیمه اش بشود، یا تار هم بزنند. اینها لهو و لعب است. این لهو و لعب ها همین هایی است که از زلف و کاکل یار می خوانند، از ابروی یار می خوانند، از شب فراق و صبح وصال می خوانند، از باده و ساغر می خوانند و روح شما را تحریک می کنند. این چرت و پرت ها روح را تلطیف نمی کند. من خودم موسیقیدان هستم و این فن را هم پیش از بلوغم یاد گرفتم. مزخرف است این حرف که موسیقی روح را تلطیف می کند. موسیقی، روح را حیوان می کند. جنبه الوهیت و معنویت را به کلّی می برد و جنبه شیطانی می دهد. آقا می گوید من اهل سیر و سلوکم، اهل ذکرم. آن وقت می نشیند، شروع می کند به خواندن آواز و موسیقی. شیخشان هم می خواند و شروع می کند به ذکر گفتن. آن یا الله که با دنبک باشد، آن یا حیّ یا قیّوم که با رقص و سماع و طرب باشد، همه از اعمال شیطان است.
یک حدیث برایتان بگویم. یا رسول الله! تو می دانی که من غرضی جز امر حق ندارم. خودت به دل کسانی که لایق اند، تأثیر بده. حدیثی که می گویم از احادیث متقن است. حدیث دارد هر گوشی که آوازهای لهو و لعب را بشنود، هر گوشی که این ها را استماع کند، این گوش را روز قیامت از سرب آب شده، پر می کنند. می خواهی بفهمی سرب آب شده، چه مزه ای دارد ؟ برو قهوه خانه و یک قاشق چایی خوری بردار، از شیر سماور یک قاشق آب جوش بردار بریز تو گوشت. ببین چقدر دردت می آید. سرت می خورد به سقف. یک قاشق آب جوش تو گوش، پدر آدم را به دستش می دهد، وای از سرب جهنّمی که ذوب شده باشد و در گوش بریزند.
(سخنرانی های مسجد صاحب الزّمانی(به دعوت آیت الله تهامی) در بیرجند، شب نهم ماه رمضان 1394 قمری)
♨️ امام زمان عجلاللهفرجه وقضای حوائج مومنین
🔸سید محمد تقی موسوی اصفهانی
مولف کتاب مکیالالمکارم میگوید:
سه سال پیش از تألیف کتاب ،قرضهای زیادی بر عهدهام جمع شد.
پس در یکی از شبهای ماه رمضان به آن حضرت و پدرانش علیهم السلام متوسل شدم و حاجتم را ذکر کردم و بعد از طلوع آفتاب که از مسجد مراجعت نمودم و خوابیدم.
🔸آن حضرت در خواب به من فرمود:
قدری باید صبر کنی تا از مال دوستان خاص خود بگیریم و به تو برسانیم.
خوشحال و مسرور از خواب بیدار شدم
و شکر خدای را به جای آوردم
و چون مدّت کوتاهی گذشت یکی از برادران که او را به صلاح و خوبی میشناختم و از وی نسیم دل انگیز میشنیدم به نزد من آمد و مبلغی داد و گفت: این از سهم امام علیه السلام است.
پس خیلی مسرور گشتم و با خود گفتم: « هذا تَأْویلُ رُؤْیایَ مِنْ قَبْلُ قَدْ جَعَلَها رَبّی حَقّاً »این تعبیر خواب پیشین من است که خداوند آن را به حقیقت رسانید.
📌ای برادران دینی شما را سفارش میکنم که حوائج خودتان را بر آن حضرت عرضه کنید، هر چند که هیچ امری بر وی پوشیده نیست...
📚 مکیالالمکارم جلد ۱ صفحه ۱۹۱
♨️ قبائح و زشتیهای اعمال ما، مانع از ظهور
🔻امیرالمؤمنین سلاماللهعلیه فرمود:
و بدانید که زمین از حجّت خدا خالی نمی ماند ولی خداوند به خاطر ظلم و ستم و اسراف مردم بر خودشان آنها را از دیدار او نابینا خواهد ساخت.
📚 مکیال المکارم، ج۱، ص۱۷۳
✋نشر دهیم
#به_عشق_امامزمان
#به_نیت_فرج
#کلام_نورانی
عَنِ النَّبِىِّ صلي الله عليه و آله: اِنَّ اللّهَ فِى عَوْنِ الْمُؤمِنِ مادامَ الْمُؤْمِنُ فِى عَوْنِ اَخِيهِ الْمُؤْمِنِ.
پيامبر اكرم صلى الله عليه و آله فرمود:
تا زمانى كه مؤمن در #كمك به برادر #مؤمن خود كوشا باشد، خدا هم او را كمك و يارى خواهد كرد.
📚بحارالأنوار ج 74 ص 312
#هر_روز_دو_خط_حرف_حساب
♦️ مرحوم حاج اسماعیل دولابی :
🔸از حدیث کسا ، ادبِ صحبت کردن با فرزندان و شوهر و همسر را بیاموزید. وقتی می خواهید از منزل خارج شوید ، اهل خانه را خشنود کنید و بیرون بیایید.
🔹وقتی هم خواستید وارد خانه شوید، بیرون در استغفار کنید و صلوات بفرستید ، هر ناراحتی که دارید بیرون بگذارید و با روی خوش داخل [خانه] شوید. اهل خانه هم با روی خوش به استقبال شما بیایند. کمال زن و مرد در این است.
﷽
📍 شر در رابطۀ با مخلوق است، نه خالق❗️
📌«قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِن شَرِّ مَا خَلَقَ»؛ پناه می برم به پروردگار فلق از شرّ ما خلق. یعنی از شرّ آنچه که خلق شده است. از این آیه دو نکته به دست می آید. یکی اینکه مخلوقات خداوند در این عالم دارای شرّ هستند. یک دسته خاصّ از موجودات را هم بیان نکرده است! «مِن شَرِّ مَا خَلَقَ»؛ از شرّ آنچه را که خدا خلق کرده است. معلوم می شود همه آن ها شرّ دارند.
نکته دیگر آن که از اضافه «شرّ» به «ما خلق» فهمیده میشود که شرّ مربوط به مخلوق است نه خالق.
. هستی خیر محض است. در هستی شرّ نیست بلکه شر در نیستی است. اینکه انسان هایی را می بینیم که حرکاتی انجام میدهند که شایسته نیست، منشأش بی شعوری است نه یک شعور از نوع دیگر. منشأش نفهمی است، نه فهمی از نوع دیگر. شرّ همیشه مستند به مخلوق است، نه به خالق. ظلمت عبارت از عدم نور است. ظلمت شرّ دارد. شرّ ظلمت این است که هنگامی که انسان در سِیر تکاملی اش در یک راه و مسیر و صراطی که قرار بگیرد، ظلمت موجب می شود که توقّف کند و نداند از کدام راه برود. موجب میشود اگر حرکت کند در چاله ای بیفتد. شرور ظلمت سبب می شود که اصلاً تحرک پدید نیاید. وقفه پدید می آورد. ظلمت این گونه است. امّا نور سبب جنبش و حرکت است. نور تکامل می دهد. نور می کشاند. نور راه را کوتاه می کند.
ای پروردگار فلق از شرّ جمیع مخلوقاتت به تو پناه میبرم.