الف: انتظـار🌱
اولین شرط رفاقت با تو این است که
منتظر و چشم به راهت باشیم...
امام سجاد«علیهالسلام»:
منتظران ظهور مهدى علیه السلام
برترينِ اهل هر زمانند.
#الفبای_رفاقت_با_امام_زمان «۱»
#امام_زمان 💜
به هر کسی مصیبتی رسید. مثلا ماشین وی دزدیده شد، طلاق گرفت، تصادف کرد، اموال وی دزدیده شد، تهمتی بر وی زده شد، از عزیزان وی کسی گم شد، کاری که پیش برده بود به نتیجه نرسید و...
به نیت اینکه خداوند آن مصیبت را جبران بکند، در یکبار نشستن ٢٩٢ مرتبه بگوید ﴿إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ﴾ بدون ریب و بدون شک در مدت خیلی کم خداوند آن مصیبت وی را جبران خواهد کرد (نعمتی بهتر از چیزی که از دست داده بود بر وی خواهد داد و یا آن نعمت از دست رفته را بر خواهد گرداند).
این عمل سری از اسرار کلام الله مجید میباشد.
* شب_قدر امام_زمان
🔻رکن اصلی امشب آقا صاحب الزمان علیه السلام است.
لحظه لحظه امشب مغتنم است و اصل عبادت در این شب به دو بخش است که عمده اش توسل به اهل بیت (علیهم السلام) و مخصوصا آقا صاحب الزمان (علیه السلام) است.
▪️با یک ارتباط می شود امشب حسن عاقبت را از خدا گرفت و با یک وساطت آقا حضرت صاحب (علیه السلام)، می توان مهر و امضا و تائید آسانی کارها را گرفت، توفیق ها را گرفت...
یک سلطان مقتدری، بزرگی، گروه محترمی را دنبال شما بفرستد برای دعوت؛ چه حالی انسان پیدا میکند؟
خدای متعال دعوت کنندگان ، ملائکه را ، انبیاء را فرستاده که من و شما را برای ارتباط در این شب دعوت کنند، برای درخواست، برای این که به خدا التماس کنی...
و این شب، شب عزیزی است.
(منبع: نرمافزار الهادی← مراقبات ماهرمضان)
کلید نجات فرزندان و جوانان
از امام صادق علیه السلام روایت شده است که فرمودند: «احادیث ما را زود به فرزندانتان تعلیم دهید، تا مخالفان آنها را گمراه نکنند.»
همچنین در احادیث معتبر آمده است که «فرزندان خود را بر محبّت علی بن ابی طالب علیهماالسلام تربیت کنید.»
📚 الکافی، ط_الاسلامیه، جلد ۶، صفحه ۴۷
📚 من لا یحضره الفقیه، جلد ۳، صفحه ۳۱۹
اما متأسفانه برخی والدین، همه چیز را به فرزندانشان میآموزند غیر از معارف و فضائل اهل بیت علیهم السلام!!! از کلاس رقص و موسیقی گرفته تا کلاسهای دیگر که نه خیرِ دنیا را در پی دارد نه خیرِ آخرت؛ اگر از ابتدا برای تربیت و سلامت فکر و عقیدهٔ فرزندان برنامه داشته باشیم، در جوانی مشکلات کمتری خواهند داشت و در حصار اهل البیت علیهم السلام هستند که خود دنیای آنان را میسازد و مشکلات مالی و ماورایی را میتوانند براحتی از خود دفع کنند. باید بنایمان بر تربیت دینی باشد، نه تربیت عرفی و مُدگرا؛ یکی از مهمترین وظایف والدین، تربیت صحیح اولاد است که متاسفانه بسیار مورد فراموشی و غفلت واقع شده است، و خداوند متعال در قیامت از این مهم سؤال خواهد نمود.
به جهت مطیع کردن فرزندان ناباب و عصبی این ایه هفت مرتبه خوانده شود و بر آب یا گلاب دمیده شود و به فرزند بنوشانند.
إِنِّي تَوَكَّلْتُ عَلَى اللَّهِ رَبِّي وَرَبِّكُم مَّا مِن دَابَّةٍ إِلَّا هُوَ آخِذٌ بِنَاصِيَتِهَا إِنَّ رَبِّي عَلَىٰ صِرَاطٍ مُّسْتَقِيمٍ
(٥٦ هود)
تا چهل روز انجام دهید.
🌴برای هدایت و اهل نماز شدن فرزند :
🌱 دستور اول :
هر روز ۱۱۰ مرتبه
👈رَبِّ اجْعَلْنِي مُقِيمَ الصَّلَاةِ وَمِن ذُرِّيَّتِي رَبَّنَا وَتَقَبَّلْ دُعَاءِ
ﺧﺪﺍﻳﺎ، ﻛﺎﺭی ﻛﻦ ﻛﻪ ﻣﻦ ﻭ ﺑﭽﻪﻫﺎ ﻭ ﻧﺴﻠﻢ ﺍﻫﻞ ﻧﻤﺎﺯ ﺑﺎﺷﻴﻢ ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺁﺩﺍﺑﺶ ﺑﺨﻮﺍﻧﻴﻢ. ﺧﺪﺍﻳﺎ، ﺩﻋﺎﻫﺎﻳﻢ ﺭﺍ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩﻩ ﺑﻔﺮﻣﺎ.
(سوره ابراهیم ٤٠)
یا
🌱دستور دوم :
🌺اللهمَّ یا هادی
👈۷شب هر شب ۴۰۰بار.
⛔هشدار روز بسیار نحس 24 رمضان⛔
از اذان عشاء روز سه شنبه 14 فروردین1403
تا اذان عشاء روز چهارشنبه 15 فروردین1403
بسیار نحس می باشد.
🔥در این روز نحس به هیچوجه شروع کار جدید و معامله و جشن و دورهمی و خرید و انعقاد نطفه و نکاح و سفر نداشته باشید🔥
💥توصیه های لازم برای این روز نحس:
گوشه نشینی
روزه و
استغفار و
نماز آیات (هم نیت ما فی الذمه هم نیت قضا) بپردازید.
به مساجد پناه برده و به درگاه الهی مویه و ناله کنید
و برای دفع بلا از امام زمان و امت ایشان دعا کنید. 🤲🏻
✨﷽✨
💠 نماز، جنگ با شيطان است💠
✍محراب در لغت يعنى محلّ حرب و جنگ، پس نماز و حضور در محرابِ عبادت، قيام براى جنگ با ابليس است. اگر انسان هر روز چند بار در محلى قرار بگيرد كه نامش محل جنگ باشد، جنگ با هوسها و شيطانها و طاغوتها، القاى اين كلمه چه تأثيرى در فرد و جامعه دارد؟
بگذريم كه امروز به خاطر فرهنگ غلط، محرابها را تزيين مى كنند و گلبوته هاى كاشىكارى ها، صحنه را درست به عكس كرده و به جاى فرار شيطان جولانگاه او قرار داده است.
روزى پيامبر صلى الله عليه و آله به فاطمه عليها السلام فرمود: اين پرده را از جلو ديد من بردار، زيرا گلِ روى اين پارچه، در حال نماز توجّه مرا از بين مىبرد. ولى ما امروز مبلغ سنگينى خرج مى كنيم تا محراب را با انواع كاشى تزيين كنيم. نمىدانم چرا به اسم شعائر مذهبى و هنر معمارى، از متن اسلام دور مى شويم؟ اسلام هر چه عميق ولى بى آلايش معرفى شود جاذبه بيشترى خواهد داشت. ما با اين همه تزيينات چند نفر را به مسجد جذب كرده ايم و اگر بودجه اين تشريفات را صرف نيازهاى ضرورى جوانان كنيم چقدر جذب خواهيم كرد؟
📚حجت الاسلام قرائتى ؛ یکصد و چهارده نکته درباره نماز
به«دادَم» برسید...!
🎙آیت الله شیخ سعادتپرور(پهلوانی تهرانی) رضوان الله علیه:
از محضر علامه طباطبایی رحمة الله علیه سؤال شد:
کسانی که در لیالی قدر حال دعا و قرائت قرآن ندارند، چه عملی را انجام دهند؟
ایشان فرمودند:
سابقاً روایتی دیدهام که در آن حضرت زهرا سلام الله علیها «لیلة القدر» خوانده شده است؛ بنابراین خوب است توسّل به ایشان و نورانیّت وی، و همچنین توجّه به نورانیّت ولیّ عصر که همه مقدّرات در شب قدر به نظر این بزرگوار میرسد.
و این ذکر زیاد تکرار شود:
«یا فاطمه الزهرا یا صاحب الزمان أدرکانی أدرِکانی»: ای فاطمه زهرا! ای صاحب الزمان به دادَم برسید(مرا دریابید)!
📚 ثمرات حیات، ج ۱، ص ۱۲۱؛ در محضر ارباب معرفت.
💐به روح لطیف و مهربان علامه طباطبایی و آیت الله سعادت پرور ره، صلواتی هدیه بفرمائید.
هرگاه امرى او را اندوهگين مى ساخت روايت شده است كه حضرت على بن الحسين عليهماالسلام هرگاه از امرى اندوهگين مى شد پاكيزه ترين جامه هايش را مى پوشيد، و وضو مى ساخت و به پشت بام مى رفت، و چهار ركعت نماز مى خواند:
در ركعت اول حمد و زلزال و در دوم حمد و نصر و در سوم حمد و كافرون و در چهارم حمد و توحید را مى خواند، سپس دو دستش را به سوى آسمان بالا مى برد و مى گفت:
اَللّهُمَّ اِنّى اَسْاَلُكَ بِاَسْمائِكَ الَّتى اِذا دُعيتَ بِها عَلى مَغالِقِ اَبْوابِ السَّماءِ لِلْفَتْحِ انْفَتَحَتْ، وَاِذا دُعيتَ بِها عَلى مَضائِقِ الاَْرَضينَ لِلْفَرَجِ انْفَرَجَتْ. وَ اَسْاَلُكَ بِاَسْمائِكَ الَّتى اِذا دُعيتَ بِها عَلى اَبْوابِ الْعُسْرِ لِلْيُسْرِ تَيَسَّرَتْ، وَاَسْاَلُكَ بِاَسْمائِكَ الَّتى اِذا دُعيتَ بِها عَلَى الْقُبُورِ انْتَشَرَتْ ، صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَاقْلُبْنى بِقَضاءِ حاجَتى.
حضرت على بن الحسين عليهماالسلام فرمود: در آن صورت، بخدا كه از جاى خود حركت نكند مگر اينكه حاجتش برآورده شود، ان شاء اللّه تعالى.
🔸توضیحات حجت الاسلام عالی با موضوع توسل به حضرت زهرا سلام الله علیها برای گرفتن حاجات مهم
🔸با گفتن ۵۳۰بار این ذکر
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ
🔸امشب که شب قدر است این ختم بسیار مهم را انجام دهیم برای گرفتن حاجت(هرکسی هر حاجتی داره بسم الله)
نماز توبه
✍برای این نماز روایتى از رسول خدا(صلى الله علیه وآله) نقل شده است.در فضیلت این نماز، آمده است که هر کس آن را بجا آورد توبه اش پذیرفته مى شود و گناهانش آمرزیده مى گردد و سبب برکت براى نمازگزار و خانواده اش خواهد بود، و در روز قیامت کسانى که از او طلبى و یا حقّى دارند، از وى راضى گردند و با ایمان از دنیا مى رود و قبرش براى او وسیع و نورانى گردد و پدر و مادرش از او راضى شوند، و آنها نیز مورد مغفرت خداوند قرار گیرند، ذریّه او نیز بخشیده شوند و روزى او وسیع گردد. فرشته مرگ به هنگام مردن، با او مدارا کند و به آسانى جانش را بگیرد.
(نکته جالب در خصوص این نماز بحث حق الناس میباشد که در توضیح نماز آمده است در روز قیامت خصماء از او راضی میشوند(انسان باید در جهت ادای حق الناس تلاش خود را انجام دهد و آن را جبران کند ولی گاهی ممکن است حق الناسی نادانسته بر گردن انسان باشد که این نماز کمک میکند در روز قیامت آن فرد از انسان بگذرد)
کیفیت خواندن این نماز
🔸ابتدا غسل کنید{به نیت غسل توبه}
🔸این غسل کفایت از وضو نمی کند و باید وضو هم گرفت حالا یا قبل از انجام غسل یا بعد از غسل
🔸سپس چهار رکعت نماز بخوان(دوتا دو رکعتی) در هر رکعت بعد از حمد، سه بار سوره توحید،یکبار سوره فلق و یکبار سوره ناس بخوانید
🔸بعد از خواندن این چهار رکعت نماز ۷۰ بار استغفار کنید(استغفر الله ربی و اتوب الیه) و سپس یکبار«لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم» بگوئید
🔸آنگاه بگویید: «يَا عَزِيزُ يَا غَفَّارُ اغْفِرْ لِي ذُنُوبِي وَ ذُنُوبَ جَمِيعِ الْمُؤْمِنِينَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ فَإِنَّهُ لَا يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلَّا أَنْت»
🔸اگر کسی غسل نکند و تنها نماز را بخواند اشکالی ندارد ولی ثواب کامل را به کسی می دهند که این عمل را،با تمام شرایط به جا آورد
🔸اگر بین غسل و نماز فاصلهی زمانی بیفتد اشکال ندارد(لازم نیست بلافاصله بعد از انجام غسل نماز خوانده شود)
🔸از خداوند متعال می خواهیم توفیق خواندن این نماز با فضیلت را به همهی ما عنایت فرماید اِن شاءالله
🔸تذکرات مربوط به نمازهای مستحبی
۱-در تمام نماز ها(چه واجب چه مستحب) لازم نيست نيت را به زبان آوریم همين اندازه كه در ذهن خود بنا داریم فلان نماز مستحبی را بخوانیم کافیست البته اگر نیت را به زبان هم بیاوریم اشکالی ندارد(مثلا بگوییم دو رکعت نماز توبه می خوانم قربه الی الله)
۲-تمام نمازهای مستحبی اذان و اقامه ندارند و اصولا نباید برای هیچ کدام از نماز های مستحبی اذان و اقامه گفت(جایز نیست)❌
۳-تمام نمازهای مستحبی را می توان به صورت نشسته هم بخوانیم،حتی می توان یک رکعت را ایستاده و رکعت دیگر را نشسته خواند ولی کسی که بتواند ایستاده بخواند ثوابش بیشتر است
۴-در بلند یا آهسته خواندن حمد و سوره و سایر اذکار نمازهای مستحبی مخیر هستیم یعنی هم میتوانیم بلند بخوانیم هم آهسته، ولی خانم ها اگر صدایشان را نامحرم میشنود آهسته بخوانند
🔴 چاره همه مشکلات ما توسل به امام
زمان است
آیت الله ناصری دولت آبادی رحمة الله علیه:
🟠خداوند به صورت ویژه محبین به اهل
بیت را دوست دارد و نسبت به آنها محبت
دارد ،باید تصمیم بگیریم که خالص باشیم و
اهل خلوص باشیم تا نزد خداوند محبوبتر
شویم.
امام زمان عجل الله از کسی غافل نیستند
هر آنچه انجام میدهیم امام زمان می دانند
و میبینند چرا که ایشان نماینده خداوند
متعال در عالم وجود هستند، توسل به ایشان
را نباید فراموش کنیم که چاره حل مشکلات
همه ما توسل به امام زمان است!
✅خواندن حدیث کساء پس از نماز امام
زمان در شب جمعه و توسل به ایشان و
حضرت زهرا سلام الله علیها برای برآورده
شدن حاجات و رفع مشکلات بسیار مجرب
است.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
💥 اگر توکلت بخداوند متعال و امامان معصوم علیهم السلام باشد، نیازی به دیگران و صاحب منصبان نیست
✅ در این روزگاری که گرفتاریهای مادی و معنوی بسیار شده است، برخی بجای اینکه بخدا و حجت او توجه و توکل کنند، چشم امیدشان به فلان رئیس و فلان مسئول است و از عرضِ نیاز به حضرت امام عصر عجل الله فرجه غافل شدهاند و به این باور نرسیدهاند که تمام امور بدست ایشان است.
▪️شیخ صدوق رحمه الله، روایتی دراینباره نقل کرده است که جالب توجه است. شخصی از شیعیان در بغداد برای انجام یکی از امور مهمش نزد وزیر آن زمان در امور املاک «علی بن عیسی» رفت و او درخواست وی را رد کرد و آن شخص گوید به وزیر گفتم:
«فإني أسأل من في يده قضاء حاجتي فقال له عليُّبن عيسى: من هو؟ فقال: الله عزَّوجل، و خرج مغضباً، قال: فخرجت و انا أقول: في الله عزاء من كلِّ هالك و درك من كلِّ مصيبة...»
✍🏻 من از كسى درخواست مىكنم كه قضاى حاجتم بدست اوست. على بن عيسى گفت: او كيست⁉️ گفتم خدای تعالی. و خشمناك بيرون آمدم و با خود مىگفتم: خداوند متعال تسليت بخشِ هر هالك و جبران كننده هر مصيبتى است. سپس بازگشتم و فرستادهاى از جانب "حسين بن روح" (رضوان الله علیه) گماشتهٔ حضرت امام عصر عجل الله فرجه، نزدم آمد و به او شكايت بردم. او رفت و حال مرا به او گزارش داد و با صد درهم و يك دستمال و مقدارى حنوط و چند تكّه كفن باز آمد و گفت: مولايت به تو سلام مى رساند و مى گويد: «مولاك يقرئك السلام و يقول لك: إذا أهمّك أمر أو غم فامسح بهذا المنديل وجهک فإن هذا منديل مولاك عليهالسلام و خذ هذه الدَّراهم و هذا الحنوط و هذه الاكفان و ستقضى حاجتك...»
✍🏻 هرگاه غم و اندوه به سراغت آمد اين دستمال را بروى صورتت بكش كه این دستمالِ مولايت عليه السّلام است و اين دِرهمها و حنوط و كفن را بگير كه به آنها نیاز پیدا خواهی کرد.
📗 کمال الدین، صدوق رحمه الله، ص ۵۰۵
🔅 آری، اگر امیدمان را از همه قطع کنیم و متوجه خداوند متعال شویم، حجة الله نیازمان را برطرف میسازد، حتی بیش از آنچه نیاز داریم.
#مهدویت
🌑ظهور - ان شاء الله - خیلی نزدیک است 🌑
بِحَقِ السّیدة زِینَب ْسَلٰام ُاَللّهْ عَلَیْها َّعَجّل لِوَلیکَ الغَریبِ المَظلومِ الوَحید الطرید الشرید الفَرَج🤲🏻
‼️تبــــــــــری واجــــــب است‼️
ید الله فـــــوق ایدیهم
#علـــــی یــــــد الله است..
بمیرد دشمن حیــــــدر
#علــــــی ولــــــی الله است..
💔 آخرین وصایا و یادگار ارزشمند حضرت امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیهالسلام ، کلام نورانی حضرت خاتم الانبیاء صلی الله علیه واله که امام به اصبغ بن نباته ، یار باوفایشان که به ملاقات آن حضرت آمده بود ، در بستر شهادت فرمودند:
▪️قالَ رَسُولُ اللَّهِ (صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ):
يَا أَبَا الْحَسَنِ أَلَا وَ إِنِّي وَ أَنْتَ أَبَوَا هَذِهِ الْأُمَّةِ فَمَنْ عَقَّنَا فَلَعْنَةُ اللَّهِ عَلَيْهِ أَلَا وَ إِنِّي وَ أَنْتَ مَوْلَيَا هَذِهِ الْأُمَّةِ فَعَلَى مَنْ أَبَقَ عَنَّا لَعْنَةُ اللَّهِ أَلَا وَ إِنِّي وَ أَنْتَ أَجِيرَا هَذِهِ الْأُمَّةِ فَمَنْ ظَلَمَنَا أُجْرَتَنَا فَلَعْنَةُ اللَّهِ عَلَيْهِ.
▪️ای ابا الحسن، من و تو پدران این امتیم. لعنت خدا برآنکس که ما را ناخشـنود کند. من و تو دو مولای این امتیم. هر که از ما بگریزد لعنت خدا بر او باد. من و تو اجیران این امتیم. هر که در اجرت ما به ما ظلم کند لعنت خدا بر او باد.
📓بحار الأنوار، ج۴۰، ص۴۵
▪️اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج▪️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم از طرف اللهم عجل لولیک الفرج
🙏🙏🙏 دستور به عبادت در روز های شب قدر
1) قَالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام: يَوْمُهَا مِثْلُ لَيْلَتِهَا يَعْنِي لَيْلَةَ الْقَدْرِ وَ هِيَ تَكُونُ فِي كُلِّ سَنَةٍ. (بحارالأنوار، ج98، ص 149 به نقل از اقبال الاعمال)
حضرت صادق علیه السلام فرمود: روز شب قدر نظیر شب قدر است، و در هر سال اینگونه است.
2) عَنْ هِشَامِ بْنِ الْحَكَمِ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام قَالَ: لَيْلَةُ الْقَدْرِ فِي كُلِّ سَنَةٍ، وَ يَوْمُهَا مِثْلُ لَيْلَتِهَا. (بحارالأنوار، ج 98، ص121 به نقل از تهذیب)
حضرت صادق علیه السلام به هشام فرمود: شب قدر در هر سال وجود دارد، و روز آن نظیر شب آن است.
3) رُوِيَ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام أَنَّهُ قَالَ: صَبِيحَةُ يَوْمِ لَيْلَةِ الْقَدْرِ مِثْلُ لَيْلَةِ الْقَدْرِ، فَاعْمَلْ وَ اجْتَهِد. (بحارالأنوار،ج 97، ص11 به نقل از امالی صدوق)
از حضرت صادق علیه السلام روایت شده است که فرمود: صبح روز بعد از شب قدر نظیر شب قدر است، پس در آن زمان نیز اعمالت را انجام بده و در عبادت الهی بکوش.
4) مرحوم علامه مجلسی در زادالمعاد می نویسد:
روزهای این شب ها را نیز حرمت باید داشت و به عبادت و تلاوت و دعا به سر آورد، زیرا که در احادیث بسیار معتبره وارد شده است که روز قدر نیز در فضیلت مثل شب قدر است. (زادالمعاد، ص190)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
🚿🚿🚿دستور غسل برای دهه آخر ماه مبارک رمضان
سروران و دوستان گرامی!
بنا بر روایات و فرموده مرحوم سید بن طاووس در «اقبال الاعمال»، غسل در شب های فرد ماه رمضان، یعنی شب های اول، سوم، پنجم و ...؛ و در تمام شب های دهه آخر ماه استحباب دارد. البته در بعضی شب ها تاکید بیشتری شده است، نظیر شب اول، شب15، شب های قدر، شب24، شب25، شب27، شب29 و شب آخر ماه رمضان. (اقبال الاعمال، ص400 و 485)
🚿🚿🚿 غسل در شب های دهه آخر ماه رمضان
1) مرحوم سید بن طاووس در اقبال الاعمال می نویسد: الْغُسْلُ يُسْتَحَبُّ فِي كُلِّ لَيْلَةٍ مِنَ الْعَشْرِ الْأَوَاخِرِ. (اقبال الاعمال، ص485)
غسل کردن در همه شب های دهه آخر ماه رمضان مستحب است.
2) عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام قَالَ: كَانَ رَسُولُ اللَّهِ صلّی الله علیه وآله يَغْتَسِلُ فِي شَهْرِ رَمَضَانَ فِي الْعَشْرِ الْأَوَاخِرِ فِي كُلِّ لَيْلَةٍ. (بحارالأنوار، ج98، ص151 به نقل از اقبال الاعمال)
حضرت صادق علیه السلام فرمود: رسول خدا صلّی الله علیه وآله در همه شب های دهه آخر ماه رمضان غسل می کرد.
3) عن أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ علیه السلام أَنَّهُ قَالَ: إذَا كَانَ أَوَّلُ لَيْلَةٍ مِنَ الْعَشْرِ كَانَ يَغْتَسِلُ كُلَّ لَيْلَةٍ مِنْهُ بَيْنَ الْعِشَاءَيْنِ. (بحارالأنوار، ج81، ص18به نقل از اقبال الاعمال)
امیرالمؤمنین علیه السلام فرمود: وقتی شب های دهه آخر ماه رمضان آغاز می شد ، رسول خدا صلّی الله علیه وآله هرشب بین نماز مغرب و عشا غسل می کرد.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
👁 🙏👁 استحباب احیا در شب های دهه آخر ماه رمضان
1) عن أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ علیه السلام أَنَّهُ قَالَ: إذَا كَانَ أَوَّلُ لَيْلَةٍ مِنَ الْعَشْرِ قَامَ فَحَمِدَ اللَّهَ وَ أَثْنَى عَلَيْهِ ...وَ شَمَّرَ وَ شَدَّ الْمِئْزَرَ وَ بَرَزَ مِنْ بَيْتِهِ وَ اعْتَكَفَ وَ أَحْيَا اللَّيْلَ كُلَّهُ، وَ كَانَ يَغْتَسِلُ كُلَّ لَيْلَةٍ مِنْهُ بَيْنَ الْعِشَاءَيْنِ. (بحارالأنوار، ج81، ص18به نقل از اقبال الاعمال)
امیرالمؤمنین علیه السلام فرمود: وقتی شب های دهه آخر ماه رمضان آغاز می شد، رسول خدا صلّی الله علیه وآله رختخواب خود را جمع می کرد، کمر خود را محکم می بست، خانه را ترک می کرد، اعتکاف می نمود، همه شب را به احیا می پرداخت و هرشب بین نماز مغرب و عشا غسل می کرد.
2) عَنْ أَبِي بَصِيرٍ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام قَالَ: كَانَ رَسُولُ اللَّهِ صلّی الله علیه وآله إذَا دَخَلَ الْعَشْرُ الْأَوَاخِرُ شَدَّ الْمِئْزَرَ وَ اجْتَنَبَ النِّسَاءَ وَ أَحْيَا اللَّيْلَ وَ تَفَرَّغَ لِلْعِبَادَةِ . (من لا يحضره الفقيه، ج2، ص156)
سماعه، از ابو بصير، از امام صادق عليه السّلام روايت كرده است، كه فرمود: وقتی دهه اواخر ماه رمضان فرا مىرسيد، رسول خدا صلّى اللَّه عليه و آله، در سجده و دعا سخت مىكوشيد، و از زنان دورى مىگزيد، و شب را احيا مي داشت، و يكسره به كار عبادت مىپرداخت.
3) عَنْ عَبَايَةَ عَنْ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ علیه السلام قَالَ: إنَّ رَسُولَ اللَّهِ صلّی الله علیه وآله اعْتَكَفَ عَاماً فِي الْعَشْرِ الْأُوَلِ مِنْ شَهْرِ رَمَضَانَ، وَ اعْتَكَفَ فِي الْعَامِ الْمُقْبِلِ فِي الْعَشْرِ الْأَوْسَطِ [الْوُسَطِ] مِنْهُ، فَلَمَّا كَانَ الْعَامُ الثَّالِثُ رَجَعَ مِنْ بَدْرٍ فَقَضَى اعْتِكَافَهُ، فَنَامَ فَرَأَى فِي مَنَامِهِ لَيْلَةَ الْقَدْرِ فِي الْعَشْرِ الْأَوَاخِرِ كَأَنَّهُ يَسْجُدُ فِي مَاءٍ وَ طِينٍ، فَلَمَّا اسْتَيْقَظَ رَجَعَ مِنْ لَيْلَتِهِ وَ أَزْوَاجُهُ وَ أُنَاسٌ مَعَهُ مِنْ أَصْحَابِهِ، ثُمَّ إنَّهُمْ مُطِرُوا لَيْلَةَ ثَلَاثٍ وَ عِشْرِينَ، فَصَلَّى النَّبِيُّ صلّی الله علیه وآله حِينَ أَصْبَحَ، فَرُئِيَ فِي وَجْهِ النَّبِيِّ صلّی الله علیه وآله الطِّينُ، فَلَمْ يَزَلْ يَعْتَكِفُ فِي الْعَشْرِ الْأَوَاخِرِ مِنْ رَمَضَانَ حَتَّى تَوَفَّاهُ اللَّه. (بحارالأنوار، ج97، ص7 به نقل از کتاب الغارات)
حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام می فرمایند: رسول خدا صلّی الله علیه وآله یک سال در دهه اول ماه رمضان (در مدینه) اعتکاف نمود. سال بعد در دهه وسط ماه رمضان اعتکاف کرد. سال سوم، در برگشت از جنگ بدر، اعتکاف ایشان انجام نشد، پس در خواب دید که شب قدر در دهه آخر ماه رمضان است و حضرتش در بین آب و خاک در حال سجده هستند. پس وقتی رسول خدا صلّی الله علیه وآله از خواب بیدار شد، همان شب بازگشت و زنان و مردم، با رسول خدا صلّی الله علیه وآله همراه شدند. به دنبال آن، در شب بیست و سوم باران آمد و رسول خدا صلّی الله علیه وآله تا صبح مشغول نماز بود، و وقتی رسول خدا را دیدند، صورت مبارکش خاک آلود بود. به همین جهت رسول خدا صلّی الله علیه وآله تا آخر عمر پیوسته در دهه آخر ماه رمضان در اعتکاف بود.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
🙏👁 شب قدر را در دهه آخر ماه مبارک رمضان، طلب کنید
بعضی از روایات اهل بیت علیهم السلام حاکی از آن است که شب قدر در دهه آخر ماه رمضان است:
1) عَنْ عَلِيٍّ علیه السلام قال: سُئِلَ رسول الله صلّی الله علیه وآله عَنْ لَيْلَةِ الْقَدْرِ فَقَالَ: هِيَ فِي الْعَشْرِ الْأَوَاخِرِ مِنْ شَهْرِ رَمَضَانَ. (بحارالأنوار، ج 97، ص10 به نقل از دعائم الاسلام)
از رسول خدا صلّی الله علیه وآله درباره شب قدر سؤال شد. فرمود: شب قدر در دهه آخر ماه رمضان است.
2) سَأَلَ حُمْرَانُ أَبَا جَعْفَرٍ علیه السلام عَنْ قَوْلِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ: «إِنَّا أَنْزَلْناهُ فِي لَيْلَةٍ مُبارَكَةٍ» ،قَالَ:هِيَ لَيْلَةُ الْقَدْرِ وَ هِيَ فِي كُلِّ سَنَةٍ فِي شَهْرِ رَمَضَانَ فِي الْعَشْرِ الْأَوَاخِرِ. (من لا يحضره الفقيه، ج2، ص158)
حمران از حضرت باقرعليه السّلام در باره معنى قول خداى عزّ و جلّ: «إِنَّا أَنْزَلْناهُ فِي لَيْلَةٍ مُبارَكَةٍ» سؤال كرد، امام فرمود: آن شب مبارك ،شب قدر است، و آن شب هر سال در ماه رمضان در 10 شبِ آخر آن است.
3) عَنِ النَّبِيِّ صلّی الله علیه و آله قال: الْتَمِسُوهَا فِي الْعَشْرِ الْأَوَاخِر في تِسعٍ بَقِينَ أَوْ سَبْعٍ بَقِينَ أَوْ خَمْسٍ بَقِينَ أَوْ ثَلَاثٍ بَقِينَ أَوْ آخر ليلة. (تفسير نور الثقلين، ج5، ص629)
رسول خدا صلّی الله علیه و آله فرمود: شب قدر را در دهه آخر ماه رمضان، در 9 شب یا در 7 شب یا 5 شب یا 3 شب باقیمانده از ماه یا در شب آخر ماه رمضان، طلب کنید.
✅✅توجه به مضامین ادعیه ای که برای این ده شب نقل شده است، دلالت دارد که حتّی بعد از شب 23 ماه رمضان، هنوز مقدّرات الهی، تعیین می گردد، و لذا می طلبد که این شب ها به احیا، عبادت و درخواست از درگاه الهی، سپری گردد.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
🙏🗣 ادعیه شب بیست و چهارم ماه رمضان
1) دعای پیامبر صلّی الله علیه وآله در شب بیست و چهارم ماه رمضان عبارت است از:
«اللَّهُمَّ أَمَرْتَ بِالدُّعَاءِ وَ ضَمِنْتَ الْإجَابَةَ وَ دَعَوْنَاكَ وَ نَحْنُ عِبَادُكَ، وَ لَنْ يَصِلَ الْعِبَادُ مَسْأَلَتَكَ وَ الرَّغْبَةَ إلَيْكَ كَرَماً وَ جُوداً وَ رُبُوبِيَّةً وَ وَحْدَانِيَّةً، يَا مَوْضِعَ شَكْوَى السَّائِلِينَ، وَ مُنْتَهَى حَاجَةِ الرَّاغِبِينَ، وَ يَا ذَا الْجَبَرُوتِ وَ الْمَلَكُوتِ، يَا ذَا الْعِزِّ وَ السُّلْطَانِ، يَا حَيُّ يَا قَيُّومُ، يَا بَرُّ يَا رَحِيمُ يَا حَنَّانُ يَا مَنَّانُ، يَا بَدِيعَ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِ، يَا ذَا الْجَلَالِ وَ الْإكْرَامِ يَا ذَا النِّعَمِ الْجِسَامِ وَ الطَّوْلِ الَّذِي لَا يُرَامُ، صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ اغْفِرْ لِي إنَّكَ أَنْتَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ.» (بحارالأنوار، ج98، ص80 به نقل از البلدالامین)
2) ایّوب بن یقطین از ائمّه علیهم السلام نقل می کند که این دعا در شب چهارم از دهه آخر ماه رمضان(یعنی شب بیست و چهارم) خوانده شود:
«يا فالِقَ الإصْباحِ، وَجاعِلَ اللَّيْلِ سَكَناً، وَالشَّمْسِ وَالْقَمَرِ حُسْباناً، يا عَزيزُ يا عَليمُ، يا ذَا المَنِّ وَالطَّوْلِ، وَالْقُوَّةِ وَالْحَوْلِ، وَالْفَضْلِ والإنْعامِ، وَالْجَلالِ وَالإكْرامِ، يا اَللهُ يا رَحْمـنُ، يا اَللهُ يا فَرْدُ يا وِتْرُ، يا اَللهُ يا ظاهِرُ يا باطِنُ، يا حَيُّ لا إلـهَ إلاّ اَنْتَ، لَكَ الاَْسْماءُ الْحُسْنى، وَالاَْمْثالُ الْعُلْيا، وَالْكِبْرِياءُ وَالآلاءُ، اَسْاَلُكَ اَنْ تُصَلِّيَ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد، وَاَنْ تَجْعَلَ اسْمي في هذِهِ اللَّيْلَةِ فِي السُّعَداءِ، وَرُوحي مَعَ الشُّهَداءِ، وَإحْساني في عِلِّيّينَ، وَإساءَتي مَغْفُورَةً، وَاَنْ تَهَبَ لي يَقيناً تُباشِرُ بِهِ قَلْبي، وَايماناً يَذْهَبُ بِالشَّكِّ عَنّي، وَرِضىً بِما قَسَمْتَ لي، وَآتِنا فِي الدُّنْيا حَسَنَةً وَفِي الاخِرَةِ حَسَنَهً، وَقِنا عَذابَ النّارِ الْحَريقِ، وَارْزُقْني فيها ذِكْرَكَ وَشُكْرَكَ وَالرَّغْبَةَ إلَيْكَ، وَالانابَةَ وَالتَّوْبَهَ وَالتَّوْفيقَ لِما وَفَّقْتَ لَهُ مُحَمَّداً وَآلَ مُحَمَّد صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلَيْهِمْ» (كافي، ج4، ص162).
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
🙏👌 نماز ساده شب بیست و چهارم ماه رمضان را از دست ندهیم
قال امیرالمؤمنین علیه السلام: مَنْ صَلَّى لَيْلَةَ أَرْبَعٍ وَ عِشْرِينَ مِنْهُ ثَمَانِيَ رَكَعَاتٍ يَقْرَأُ فِيهَا مَا يَشَاءُ كَانَ لَهُ مِنَ الثَّوَابِ كَمَنْ حَجَّ وَ اعْتَمَر. (بحارالأنوار، ج97، ص384 به نقل از اربعین شهید)
امیرالمؤمنین علیه السلام فرمود: هرکس در شب بیست و چهارم ماه رمضان 8 رکعت نماز با هر سوره ای که می خواهد بخواند، ثواب کسی را خواهد داشت که به حجّ و عمره رفته است.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
❤️♾❤️ اگر امام زمان علیه السلام را دوست داشته باشی، در دنیا و آخرت با او محشور می شوی
مرحوم آیت الله تولایی خراسانی در سخنرانی خود در مسجد جامع زاهدان، در ماه رمضان سال1390قمری (1349 شمسی) می فرمود:
وظیفه¬ ما این است که امام زمان علیه السلام را واقعاً دوست بداریم. رفقا! اگر به امام زمان علیه السلام محبت پیدا کردید، این محبّت، شما را به او می رساند. مَن أحَبَّ حَجَراً حَشَرَهُ اللهُ مَعَهُ. این حشر در همین عالم هم واقع می شود. ممکن نیست تو مرا دوست داشته باشی و من تو را دوست نداشته باشم. محال است. ممکن نیست تو در راه محبت من قدمی برداری و من بدانم، جز این که من هم متقابلاً قدمی بر می دارم. امام زمان علیه السلام جوانمرد است. امام زمان آقاست. امام زمان مولاست. ممکن نیست تو او را دوست داشته باشی و بر اثر دوستی ات، جدیت به خرج بدهی و مجاهده و کوشش کنی و آن حضرت تو را همین طوری در فراق و در اضطراب و در حیرت بگذارد. محال است. محال است.
(سخنرانی های مسجد جامع زاهدان، روزهای آخر ماه رمضان 1390قمری)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
📖✨هرکس یک ختم قرآن کند، ....
عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام قَالَ: مَنْ خَتَمَ القُرآنَ كَانَتْ لَهُ دَعْوَةٌ مُسْتَجَابَةٌ مُؤَخَّرَةً أَوْ مُعَجَّلَةً. (الكافي، ج2، ص613)
حضرت صادق علیه السلام فرمود: هركس ختم قرآن كند، يك دعاى مستجاب دارد، چه تأخير افتد و چه سریعا به او بدهند.
✅✅از آن سروران و عزیزان گرامی که به شرافت ختم قرآن در ماه رمضان نائل می شوند، تقاضا می گردد که دعای مستجاب خود را فرج مولایمان حضرت صاحب الزمان علیه السلام قرار دهند.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
🔹️ذکری برای توفیقات سلب شده 🔹️
مرحوم استاد فاطمی نیا (ره) :
يكي از اذكاري كه اگر به معناي آن توجه كنيم بسيار موثر است ،
ذكر " يا مُقيل العَثَرات" است.
(اي خدايي كه لغزش ها را اقاله ميكند و ناديده ميگيرد )
ما خدايي داريم كه بسيار مهربان است و گناهان ما را اقاله ميكند ، اقاله ي لغزش ها به اين معناست كه اگر پشيمان شويم و توبه كنيم ، خداوند با ما طوري معامله ميكند مثل اينكه گناهي مرتكب نشده ايم!
گاهي مواقع دراثر گناه ، بعضي توفيقات از انسان سلب ميشود ؛ اگر اين ذكر را با توجه و حضور قلب در قنوت يا سجده خود بگويد ، توفيقات بازميگردد.
19.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺مستند عجیب | حضور امیرالمومنین (ع) در منزل سیدحسین حائری؛ شفای ایشان و ضجه اهل مجلس
👈 حضرت علی علیهالسلام مرا شفا داد و در شب ۲۱ ماه رمضان فرمودند: به شیعیانم مژده بده شما را دوست دارم.
👈 در این کلیپ اظهارات فرد شفایافته و والدین ایشان را میبینید. آیت الله خزعلی و آیت الله سید کاظم حائری شاهد ماجرا در مجلس احیاء هستند.
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
http://eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 ماجرای شگفت | علامه جعفری به نقل از آیت الله خوئی درباره میرزای نائینی (ره)
💥میرزا، شبی به خواب شاگردش آمد و گفت🔻
▪️كس نمیداند در اين بحر عميق
▪️سنگ ريزه قُرب دارد يا عقيق!
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
http://eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
🛑 یک ماجرای حیرتانگیز
👈 امیرالمومنین (ع) را دیدم و از دست او شفا یافتم!
👈 برادرزاده آیت الله سید کاظم حائری شب ۱۳ رجب از دست مولا شفا مییابد ولی حضرت وعده میدهند که ۲۱ رمضان دوباره من را میبینی. به همین مناسبت مجلس شب قدر را در منزل ایشان میگیرند تا اینکه، موقع گفتن الهی بعلی، مجلس دگرگون میشود...
🔰🔰
🛑 کتابی که بعد از ۵۴ سال هنوز گمنام است!
👈 آیا تاکنون نامی از کتاب «موقف الامام تجاه اسرائیل» شنیدهاید؟
👈 این کتاب نه تنها اولین کتاب در تبیین نگاه ضد صهیونیستی امام خمینی؛ بلکه حتی نخستین کتاب برای تبیین نگرش یک مرجع مشهور ایران بر ضد اسرائیل بود!
1⃣ خاطرات حجت الاسلام و المسلمین سید هادی موسوی:
در سال 1348 اولین کتاب امام علیه اسرائیل با نام «موضعگیری امام در برابر اسرائیل» با نام عربی موقف الامام تجاه اسرائیل چاپ شد. این کتاب تحول عجیبی در میان ملل اسلامی به وجود آورد.
🔹 (منبع) 🔹
2⃣ خاطرات حجت الاسلام و المسلمین فردوسی پور:
ما (سال ۴۸) در نجف اشرف به این فکر افتادیم که در آن شرایط و در آن زمان فرمایشات امام را جمع آوری کنیم و به عنوان یک کتاب به زبان عربی در دانشگاه بغداد و لبنان و جاهای دیگر منتشر کنیم. این کتاب جمع آوری شد و به کسانی هم که در لغت عرب وارد بودند نشان دادیم که کاملاً تایید کردند. بعد به نظر خود امام رساندیم ایشان هم تایید کردند. کتاب را به نام «موقف الامام تجاه اسرائیل» یعنی موضع امام در برابر اسرائیل چاپ کردیم که مسوول چاپ آنهم خودم بودم. رفت و آمد به چاپخانه و تصحیح هم با من بود. البته تدوین و جمع آوری مطالب کتاب به عهده آقای سید حمید روحانی بود که بالاخره یک چنین کتابی درآمد و مورد توجه قرار گرفت
🔹 (منبع) 🔹
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐 eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯